В германско село се появи загадъчен кръг (снимки)

Странни кръгове насред поле се появиха в германско село. Мнозина подозират, че е дело на извънземни.

Обратно в новината

Коментари - В германско село се появи загадъчен кръг (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако извадите, дъгите от полу-окръжностите, интегрирате с граница 0-Пи, и приложите просто тройно правило може да прочетете посланието на извънземните - #ОСТАВКА. Закъсняло и не на място, но пък справедливо, нали?

Глупчовци, това се прави елементарно, 1+3 кръга. малките парченца, които ви възбуждат, се получават от две съседни окръжности + тази в средата. По-веселото е какво правят тези антени там до полето :)

Това е някаква научна лаборатория или ретранслаторен център, защот там наистина има много антени

... като се набере "житни кръгове" ... започват едни картинки и статии, които е добре съвестно да се разгледат и изчетат съответно преди да се напише... "бе много е лесно" ... два кръга и още един...

Да ви кажа сега като човек видял със собствените си очи.-Според мен това някои го е правил и едва ли е бил извънземен.Много подробно разгледах мястото и според мен е правено от хора.Колкото до това как са успели, първо мястото е избрано много добре защото самата нива е лека низина, заобиколена от царевица, т.е. почти никаква видимост отстрани.(което значи , че спокоино може да е правено през деня)В непосредствена близост има достатъно висока антена където, ако се качи човек може добре да вижда картинката и да ръководи работата.а сега най-важният въпрос-Защо е направено?Защото откакто го има селото живна, то е в район в които разчитат на туристи, но тази година заради дъждовното лято туристите са малко.

За тези които борявят със символите на т.н. "секретна геометрия" кръговете от снимката значан нещо. КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД СИМВОЛА НА ХРИСТИЯНСКИЯ КРЪСТ Е ВЪПРОС КОЙТО РАВНОПОСТАВЕНО МОЖЕ ДА СЕ ЗАДАДЕ И ЗА СИМВОЛА НА КОНЯ ПРИ ТРАКИТЕ, НА ПОЛУМЕСЕЦА ПРИ ИСЛЯМА, НА ДРАКОНА ПРИ ИЗТОЧНИТЕ УЧЕНИЯ! СЕВЕРНИЯ ЗВЕЗДЕН КРЪСТ И МЪГЛЯВИНАТА ПОЛУМЕСЕЦ В СЪЗВЕЗДИЕТО ЛЕБЕД НЕ ГОВОРЯТ НИЩО НА ВЯРВАЩИТЕ В ХРИСТОС И МОХАМЕД, КАКТО И ПРИНЦИПА "КАКТО НА НЕБЕТО ТАКА И НА ЗЕМЯТА" ЗА ТЯХ НЕ ОЗНАЧАВА НИЩО !!

Неграмотник!

"КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД СИМВОЛА НА ХРИСТИЯНСКИЯ КРЪСТ?" Не се крие нещо, а е средство за генериране на стремеж КЪМ ЗНАНИЕТО. При "Симетричният кръст", е хармонично съотношението между Духовните и материалните енергии. Когато те започнат да си взаимодействат, появява се завихряне - в атмосферата това са "циклон" и "антициклон. Във вселената, при въртене обратно на часовниковата стрелка, "кръстът" се превръща в СУВА СТИКА, а при въртене по часовниковата стрелка "кръстът" е превърнат в СВАСТИКА. Кръстът на поповете има една дълга част и три еднакви части, 2:2:2:11. Това означава, че материалните енергии са в хармония и в съответствие с тях е енергията носеща Знанието (Христовата енергия-СВЕТЛИНАТА). 11, е дялът на енергиите на НЕВЕЖЕСТВОТО-тъмнината. В момента, чрез интернет, на тези сили е нанесен смъртоносен удар и съотношението. 2/11 по абсолютна стойност СЕГА се увеличава, тъй като знаменателят "11", губи позиции и намалява.

Кой тъп журналист не може да различи жито от царевица?!Аман от невежество!!!

Къде видя царевица, смешник ? Това е пшеница на снимките ...

Това е писмо на запорожките казаци до немската султанка. Пише да внимава със санкциите, че ще и се отрази лошо на дебелия задник.

Не знам дали са земни или други . Обаче е красиво ! Така , че моето уважение към създалите го наши или други сладури от Вселената , творци : ))) Със здраве !

Единствените,които никога няма да изчезнат от тази планета са...идиотите:)))

"Те са го направили, за да ни кажат: ние сме тук, ние ви обичаме" - твърди германецът.. Окупационната власт добре е промила мозъците на германците, след като смятат, че нещо, за което нямат никаква информация, ги обича по презумпция. Евала на Щатите.

Амман от тизи инвънзебни!

HAARP!!

Повече от ясно е, извънземните са възхитени от тарикатлъка на Германия, Англия и Франция (трите прегърнати братски кръгчета), които успяха да загърбят вековните ръфания и дърления и основавайки Евросъюза, намериха начин как да живеят на гърба на останалите евро-държави. А останалите 33 изсмукани, ръбести форми изобразяват страните донори от ЕС, вкл и кандидат-донорите.

Да проверят хубаво навсякъде със сонди под килима дали няма нещо.

Една аналогия: Haunebu 3 е с диаметър 72м (75 по някои източници).

По света има стотици клубове на т.нар "crop circles". Те не крият, че през нощта отиват и правят тези геометрични фигури, след това ги снимат. Нещо като жанра "инсталация". Интересно е, че след това винаги ги представят като дело на извънземни. Макар че процесът на правенето подробно е описан и подробно се заснема. Особено се хващат българите. Нашият дълбоко в душата си земеделски народ не може за секунда да допусне, че някой землянин ще изпотъпче пшеницата по този начин, заради някакво си "изкуство". Това му се вижда кощунствено, и с право. При извратеното мислене на западняка, където субсидиите се плащат на декар на никой не му дреме за добива, за уважението към Хляба и Труда ... ...

Най-лошата лъжа е тази, която се комбинира с част от истината! Да, има хора които разследват случаите на "crop circles". И точно тези хора разделят формациите в нивите на две части: тези които са създадени от шегобийци не са толкова прецизни, по-опростени са като като форми и стъблата на растенията са пречупени, стръковете не са подредени. Другият вид, тези за които няма още обяснение как са възникнали имат две най-основни характеристики: 1. обикновено това са много сложни геометрични фигури, които е трудно дори да се начертаят на хартия, камо ли да се изпълнят нощем в пълна тъмнина и с бързане. 2.Стръковете на растенията са деформирани и извити под ъгъл на местата където стъблото има "коленце". Точно на това място стъблото изглежда като взривено отвътре, все едно водата в него рязко е загрята, изпарила се е и го е прегънала. Засега няма смислено обяснение какво може да причинява такива промени в толкова много растения наведнъж, и то да се формират сложни фигури, които приличат на специално разработено лого или сложна математическа задача.

Докато има успоредни линии водещи до произведението на изкуството хич да не си правят труда да ни баламосват. Без успоредни линии може и да се помисли как са висели с надуваемия балон докато правят шаренията.

Могат в по-сложният случай да го спуснат от хеликоптер. Но тук сигурно дори с точна ГПС която да оказва на човак как да се движи, по предварителен план и някакво валяче (дори ръчно бутано) да може да го направи. Поне така би било бързо. Гледай колко хора има на снимките. Мислиш, че някой ще открие, че правещият го е стъпвал там? ;) Ако трябва още да се опростява, на кръговете бих забил кол в средата с въже вързано за кръста до кола и така ще се движа в точен кръг.

Сега прочетох описанието в Wikipedia. Има правени от хората, които точно се правят с ГПС и лазери или въжета. На някои са им трябвали 3 дни да го направят. Като са правени от такива подържаши паркове и градини със специални форми.

На 4-тата снимка изглежда като възможно минавано с гуми. От ходенето на хората иди разбери после, дали някой е влизал в полето. А иначе ако се прави, аз бих пробвал с мини валяк - така ще е точно полегнала пшеницата. Формите са без ъгли завършващи в сеното, което да е сложно. Така че може да минеш веднъж в една посока, а после през същото място в друга. Като знаем колко са опитни тези с валяците, други на шосетата дори слагат и пътните ленти, не би трябвало да е невъзможно. Да не говорим за роботизирани машини. Още предният век съм гледал японците да си играят на състезания с роботчета.

Странен начин да покажат, че са тук и ни обичат!

Това всеки може да го направи. Поиграл си е някой за да им се смее после на акъла

Не са извънземни,тези които са го изрисували са от земята, но не само този символ обаче даже е доста земен.Който се интересува да потърси в нета: знаме на мира.

това са го направили руските нло по заповед на путин

Аз пък мисля да проверим оня "извънземния" от русенското село с косачката, където пишеше "оставка" по общинските пасища, дали си е тъдява или и той не е станал европеец.

А тази дупка в пръстта, на третата снимка каква е?Явно е било забито нещо там, за да се направи кръг.И виждам и следи от гуми, на снимката от високо.

Немските студенти, по подобие на английските си колеги, не се уморяват да творят щуротии. Западът с неговия охолен начин на живот позволява на обществото им да измисля приятни неща, които отпускат нервите и носят смисъл на живота. Кръговете са правени от хора, добре обмислили начините - с крака, с машина, с косачка. Извънземните ще дойдат тук с огън и меч, като завоеватели. Не бързаъте да ги каните и да се надявате на чудеса.

Ис'абили са им пшеницата.

как да няма дири от гуми при положение, че поне 5 бр. дири преминават точно през фигурата? Тия немци ОК ли са?

На мен пишето на третата картинка долу-вдясно с късите дънки ми хвана окото! Как бих го боднал само... - право в извънземното сърчице!

Недей, и то вярва в извънземни. Не се знае какво ще ти се случи.

Koлко да са "необичзйни" фигури от свещената геометрия, която се среща от микро до макро ниво навсякъде из Вселената...Сигурно дори е някакъв универсален начин начин за изразяване, един вид естествен универсален език от по-висок клас, а не да си щлякаш логистичните цвъкни с наредени буквички....Но къде са нашите учени да го разкодират явно и те са на нашето ниво....

Още сме в детската градина и затова ни рисуват картинки. Хубави са, толкова симетрични винаги! Не вярвам, че са човешко дело, но чие са още никой не може да каже, а необяснимото е нормално да се сварже с извънземен разум. Може и да означават нещо, но ние не го разбираме.

Не са доизпипани. Липсва шлифовка на места. На други компоненти малко повече е стригнато. Май чирака ги е уйдурдисвал.

При тези модерни антени в близост до скалната рисунка и никой да не е видял. Подобни събития хващат дикиш малко по-на запад от Трън.

Това да пропътуваш един милиард светлинни години, за да дойдеш да стъпчеш тревата на един фермер, е уникална простотия! Аз мислех, че на Земята живеят прости същества, но явно космическата простотия е безгранична.

хахаха, каза ли им го

И защо си мислиш, че трябва да пропътуват толкова милиона километри? Тези същества пътуват със силата на мисълта си, те живеят в по-високи измерения, където телата не са плътни и нямат нужда от космически кораби. Има различни паралелни реалности, светове и измерения...

big_uncle@dir.bg

Възможно е...но аз съм като Тома Неверни - докато не ги видя (пипна) тези извънземни и/или паралелни реалности, няма да повярвам!

Добре е. Първи сме във вселената. Ние българите си избрахме за премиер през 2013година едно извънземно от Банкя с простотия по голяма от космическата.

аз вярно може да съм луда ама вие па сте яко оригинални....няма що...не вярвам в извънземни но не съм и кон с капаци....вземете чукнете в гугъл за изображенията в житните полета...датират още от 80-тте години..дръпнете си пердетата на мисълта...проветрете си мозъците...изпийте една чаша студена вода!

Защо си мислите ,че сме сами във вселената,а и тези кръгове не могат по толкова точен начин без прекъсване на стъблото да бъдат направени и толкова идеално симетрични......

Порови се в сайта на Дискавъри - ще видиш как студентите от Оксфорд правят подобни кръгове, и то през нощта! Не твърдя, че не е възможно да са извънземните, но най-вероятно това си е често човешко творение.

Какво да си "дърпам пердетата на мисълта..."? Извън земните са тук, както е написал в "разшифровката" си един съфорумец, тук по долу, за изображението на странните кръгове на снимката. А погледнете, очите на "управляващите"! Еленко Ангелов, в книгата си "ДОБРО УТРО, ЩАСТИЕ", е показал "очичките им" със зеница ЧЕРТИЧКА, на рептилоиди.

Обама-мама: Путин е виновен, защото е създал подходяща атмосфера за подобни античовешки дейности. Имаме снимки , прихванати разговори, постове в социални мрежи, абе въобще няма съмнение, че е Путин! Основно доказателство е, че ние декларираме , че руснаците по принцип обичат да погазват и потъпкват всичко, включително житни поляни! Нужно е да се въведат санкции на Русия предварително и след това да се извърши разследване.

Никой ли не вижда приликата с футболна топка!? Просто извънземните поздравяват германците за новата световна титла ;-)

Даа, тя цялата вселена празнува световната титла на немците, събитие от вселенско значение...

Тея "извънземни", ако напраят подобна поразия на реколтата в Коиловци ще повторят грешката на френските спец-части.

Дали пък не са нашите дупетати - така и така те не са на този свят, може да са извънземни, а?

германците не вярват в извънземни, ще подадат жалба в полицията срещу неизвестен извършител, ако никои не си признае доброволно!!живеем в баерн в края на краищата!!

За всеки случай Рашъните тестват насочването.

Необичайни линии и форми???

И аз не виждам нищо необичайно. Тамън са си формите - човешка работа.

Такива картинки правят децата в математическите гимназии.

Трябва веднага учени от България да отидат на това място, за да вземат проби от почвата и растителността, за да им се направят анализи. Ако е необходимо да се направи измерване и на въздуха в околността. От ДАНС и МВР също трябва да са там, за да проведат разследване и да разпитат местното население.

''Изънземните'' са продукт на нашата мисъл и фантазия, съчетан с научна обосновка , логика и желание да открием нещо ново. Извънземни може и да има, може и да няма и най-вероятно нашата цивилизация никога няма да ги срещне, защото в космически аспект ние ще просъществуваме твърде кратко, преди някое космическо събитие да унищожи живота на Земята.

Както са тръгнали нещата, по-скоро човешка идиотщина ще унищожи живота на Земята...

Само извънземните ще са. Никой друг.

Въпросът, казват, бил кой?

Тези изображения според мен се образуват от водните изпарения на подпочвените води,като по естествен начин леко извиват житните класове без да ги пречупват,а математическата прецизността на получените форми,си обяснявам с паметта на кристалната решетка на водата,която е съвършена и следват като модел според посланието..Това са есемес-и,но понеже сме много смарт всички,та нямаме апликация с която да ги разчетем....

Образуват се от фермерът Ханс, затъжен по човешко внимание...

Е това е смешно, като знаем какви спец-градинари са германците, това си е абсолютно градинарско изпълнение!!!

точно така

Със сигурност има служби които от сателит следят и записват 24/7 какво става на територията на Германия. Но по една или друга причина...тези служби мълчат.

дир.бг нямате ли (по-)интересни новини ?

На мен пък тази ми е най-интересна за днес, писна ми като отворя да чета само за нашите извънземни политици.

Северна Корея е изстреляла 4 ракети?

Тия кръгове бяха "модерни" преди 10 години. Разни хора без работа ги правят. Какви НЛО-та...

Сигурно някой си играе да го прави. А НЛО не значи извънземни. Може и вероятно сваленият малайзийски самолет, да се е явявал НЛО (неидентифициран летящ обект) и затова са го свалили, мислейки го за друг. Най-точно за такива случаи е, да оцениш, че има такава форма, но да приключиш с въображаемите представи, как е направен. Те и фокусниците правят на пръв поглед невъзможни неща, но са просто технически направими илюзии. Единият скриваше цял влак май.

Не значи, но може и да значи, в повечето случаи се употребява в този смисъл.

Просто подчертавам, че НЛО значи неидентифициран летящ обект, който може и да е птица, и самолет, и всичко летящо. А такива кръгове сигурно могат да се направят от мини валяк спуснат с хеликоптер, който да си издърпат обратно.