Извънредно заседание на НС, разглеждат докладите на службите за сигурност

Ще бъде гледан на второ четене и законопроектът за допълнение на Закона за здравното осигуряване

Обратно в новината

Коментари - Извънредно заседание на НС, разглеждат докладите на службите за сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не им ги давайте сигурно има предатели имижетурки

я да се махат по дяволите тия идиоти. Мамка им долна да еба.

С нетърпение чакам правителството на гербспдпс, което да ликвидира гербсп. Боко, Курнела и Биков ще преминат в ДПС, няма да им е за първи път да се пребоядисат. Нито пък да го лапат на Доган.

Вежди Рашидов не включва гласуване на второ четене на промените относно главния прокурор. Естествено и днес и утре всички ще им го припомнят, че да не се чудят хората в дена на изборите, кой какво прави за съдебната реформа.

На Главния Мултак му стърчат конците от сакото. Данчо Ментата го управлява с дистанционно, а Деса Дуловска с гласови команди.

дето понятие си нямат и сто доклада да им четат полза йок!

Вижда се, че грам не знаеш как работи държавата.... Днес ще минава през комисиите и ако те кажат ок тогава ще го вкарат в парламента за второ четене.... Ама ти слушай Кирчо където само вика що го бавят те са виновни и ти като малко кученце лаеш без да знаеш за какво става въпрос :)

Тия толкова време клатиха краци и прибираха заплати ама сега видите ли и нещо извънредно към тях гледат да си добавят на изпроводяк.

Мили депутатчета, времето Ви изтече !!! Защо се разбързахте сега, а преди топахте само топката - ден да мине, друг да дойде, късно е вече, след дъжд качулка !!!