Извънредно положение обявено във Фъргюсън

Властите обявиха извънредно положение в американския град Фъргюсън.

Обратно в новината

Коментари - Извънредно положение обявено във Фъргюсън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

май-дан! май-дан!!! опа, не тука.

Ето до какво води в САЩ липсата на понички и кифли!Ако г-жа Нуланд и другата г-жа Аштън бяха отишли да раздадат на протестиращите кифли и понички нямаше да се стигне до извънредно положение!За раздаване на хамбургери не искам да кажа нищо ,защото се твърди ,че някои протестиращи /като в Киев напр/от тия хамургери направо озверявали!../.Не правя намек,че са им сложили нещо в хамбургерите,може би те са си такива!/

Важното е, че Волен не слага нищо в пиците ;)

Бомбата на неравенството цъка!!!

Цъка ти на тебе нещо у главата

А в бивша Украйна, когато полицаите горяха като факли, им забранихте да използват сила срещу фашистите...

Държават с ненадмината "демокрация"!

да ти каже, бе човече? Много сложни въпроси задаваш! Дай нещо по-смилаемо, сдъвкано, а ти какви грозни въпроси задаваш ..... то се иска мислене, самостоятелно. Сгрешил си адресата.

говеда, защо толкова мразите черните, а? "Сигурността, нашият върховен приоритет, е нарушена. Участниците в демонстрацията не са се събрали законно. Бутилки с вода бяха хвърлени по полицаи." Сигурността ви е застрашена с бутилки вода!?!?! Да не сте стажували на Доналд Кук? Да не вземе да ви измокри тая вода, а?

Не мразят черните, а тези, които чупят витрини. Ти обичаш ли ги?

Този съм сигурен, че ако се сблъска с истински афро-американци и начина им на живот, ще се върне спешно в България да основе филиал на "Клана"

ъхътрсръухъдт

ахах

Путин купи Янукович! ;-) Хората защитиха онова, за което Янукович ги излъга, че ще следва: ЕС. И това с намесата във вътрешните работи на суверенна държава на цена 15 милиарда подкуп! Те това се казва намеса! Даваш един подкуп, за да се семни политиката! Не е като френският посланик да се появи на протест в София, нали? :-) Не намирам прилика с американските черни лумпени. Големи каши са ви в главите, явно виждате все тълпа, но не разбирате какво стои зад нея. Късоумни и индиферентни сте. А селите и смислите са коренно различни. Такива като вас са годни само за роби.

Черните дават бутилки с вода на полицаите, те пък недоволстват........искат Джони Уокър :))))

лумпени бяха оставени цяла година да правят такива золуми, опикаха центъра на София, блокираха когато, където и за колкото си искат кръстовища, лежаха пияни и дрогирани по Орлов мост на воля, чупеха, рушаха, палеха, хвърляха бутилки, камъни, плочки, павета, къртеха каквото им падне, а пък Овчев беше наредил на полиция и жандармерия да се крият зад оградите. Така бяха наредили от хамериканското посолство и от еврогейския съюз. Сега хамериканският режим действа по друг начин, а еврогейският съюз си трайка като Хелзинкския комитет. Значи и за двете неща - в София на "протестърите" и във Фъргюсън на полицаите, плаща американският престъпен режим, и в двата случая да се действа противозаконно, в негов интерес.

Приказваш глупости. В България защитиха нацията от попълзновението на разрварена лумпенизирана власт, което 3 пъти до тогава докарваше икономическа криза (Луканов, Виденов, Станишев). Протестираха десни сили, които хранят обществото с реални пари, докато социалките циганори и комунисти смучат от тях и развялат нацията ни. В САЩ протестират лумпените, ролите са разменени. Просто бъркаш смисъла и ролите, момче. Не си напреднал интелектуално, живееш с объркани представи за реалността, в която си попаднал. И като си нестабилен в представите си, се намират психопати като патологичния лъжец Станишев, за да ти ги доразбъркат. Така няма да заживееш добре, но пък ще обогатиш горе споменатите психоапти.

Откъде "десните сили" имат пари,бе,вегетарианецо? Как вчерашен льольо става собственик на завод- откъде,с какви пари? Правилно посочваш Станишката,но защо пропускаш АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ? Кой е този успял бизнесмен в България,десният,хранещ с реални пари? Онзи противен и на Бога смешник,който бил успял в Германия и който в момента ръси нелепици в Президентството. Едно дете няма да повярва,че този е генерирал и една стотинка доход.Този ли комсомолец е "десен";-)?

А за кражбата на няколко милиарда от КТБ всичко е ОК ? За 16 млрд нов заем, от който пак със сигурност ще се откраднат Х пари пак е ОК ? Какво се делите на сини и червени, на комунисти и капиталисти. Парите нямат цвят, но винаги са при властта не при народа.Значи не става дума за политика а за възможност да се източва държавен ресурс, това е битката.

А бе тебе само в главата ли те чукат?

от истината, че е добре да си смениш името! Това е следствие на факта, че акъла ти е на нивото на развитие на амебите.

Ха-ха...къде е мадам "Fuck the EU" да раздаде курабийки на чернилките?

хелзинкският комитет що не защитава тамошните цигани?!

Щото се казват афроамериканци!

Той се за отличници като БиБи-то

Американската свобода е същата като руското равенство и братство :)

някои има интерес да потдържа безредци и воина, да се стигне до фалит на световната банка и всички да сме роби на 6 човека които владеят световната политика и всичко, неоколониализъм

Това си е модерно робство, а Вие сте прав, че Някой "има интерес". И това е Господ българинът. Такъв мащабен процес е отключен за преминаване от 3D свят, в 4D и 5D свят, че на посочените от Вас 6 човека свят им се завива. За това те всячески се съпротивляват, дори са решили да взривят земята, но статуквото да не се разпада. Уви, "силиците им" са толкова слаби, че в рамките на времето до Коледа т. г., ще се види и от слепците този факт.

Дали тези протестиращи утре няма да са нова клетка на ИДИЛ?

Ислямът е най-популярната религия сред чернокожите в САЩ още от времената на "Ислямска нация"- Малкълм Х и т.н. Като прибавиш към прост и дрогиран религия,която оправдава и обявява за богуугодно присвояването на собствеността и жените на неправововерните,а тях самите деперсонализира до нивото на животните,картинката става мрачна като тъмна стая със сериозни /неусмихнати/ афроамериканци;-).

В Американските филми негрите винаги са добри и винаги остават живи-това не е ли пропаганда с обратен знак

За щастие комунизмът не е сред любимите идеологии, дори и на дегенератите в гетата. Тая идеология на аутсайдери е далеч по-вредна от исляма. Това е религия без бог, в името на която се избиват, зори родителите (напр. Павлик Морозов)

В Украйна стреляха и се държаха като бойни отряди и президента беше принуден да прибере беркут и да ги остави да вилнеят а сега малко бутилки в некое градче в САЩ и се въвежда извънредно положение.

Те в хамерландия нещата тепърва започват да загрубяват , тая черна биомаса която е мачкана с деситилетия като откачи ще помете всичко.

Хайде сега черните били мачкани, а вие викате на мулата - президент Обонго! Убъркани хора с уплетени "опорни точки"

Ти просто не си бил тук в Америка, за давидиш какво става въпрос. Ако властите изпуснат положението френската революция ще ви се стори като селска вечеринка в Полски Тръмбеш.

Ами,Ози, съгласен съм,но това е цената на американската ви мечта и ще трябва да си я платите "там",в САЩ. Белите в кондотата ще бъдат давени в басейнчетата си под писъците на жените и децата си, а 911 бодро ще съобщава " All operators are busy, try again later."

Викаш като нямат хляб да папат пасти а? Ако я карате така в щатите ще ви избиват наред латиносите и негрите. Рано или късно всички окови биват счупени от робите.

От учебната 2014г. белите деца са малцинство в училищата. В САЩ. За,10 години тотално белите ще са малцинство. По данни на рускоговорящо еврейско радио в САЩ - през 2004 г. 45% от децата до 5 години са латиноси. Черни и латиноси са претъпкали нисшите етажи на държавната администрация и фирмите за охрана. Там бял посмъртно не може да почне работа. Подобно е положението в България : докато се дървите че Путин ви е виновен за метиловата ракия и ГМО турски домати, то ДПС тихомълком завзе почни 50% от българската държавна,администрация на местно ниво. Че и дипломатически постове. Българската диаспора с години е ужасена от туркинята-Амбасадор в Чехия и Словакия кадън Тюркян. Същото положение е във Финландия. За Турция да не говорим.

*Етнически нетолерантен коментар

СпИциално за модератора: В дилема съм кого да подкрепя: славните американски полисмени,бдящи над устоите на реда и демокрацията,или афроамериканците, даващи експресия на недоволството от многовековния гнет чрез безплатно презапасяване с бяла и черна техника. Като цяло обаче въпреки огромната,изгаряща любов,която питая към ромската общност, все пак афроамериканците са ми по-симпатични поради факта,че са били отвличани от родната Африка и насила експлоатирани в робовладелските плантации. Доволен ли си? Повече от това и ще трябва да ме вземат за главен иб... такова,де,тестописец на президента:-).

Нищо не знаеш батко Комунист, 99% от африканците са били продавани от самите тях, а не са отвличани!!! Били са стока за племенните вождове и са ги убеждавали, че оптиват на по-добър живот!

Племенните вождове са продавали пленници,а след време-поданиците си, на белите търговци. Преди това са го правели с арабските такива. Още едно доказателство,че родовият елит трябва да се избива превантивно:-).

Значи,ако се хвърлят по полицаите бутилки с вода,е незаконно, а ако се хвърлят коктейли Молотов/както в Киев/ е напълно законно!Според американските закони ли!??

Както е известно, в американския политически морал, който е в основата на евроатлантическите ценности, "мръсните кучета" биват два вида: - просто мръсни кучета - мръсни кучета, но наши мръсни кучете.

Така наречените "мирни" протести са чудесен повод за безредици и ограбване на магазини. И всичко това за годишнината от убийството на един престъпник.

полицаи застрелял дилър,нищо нередно

''Сигурността, нашият върховен приоритет, е нарушена'' Това само хамериканците могат да си го съчинят и разберат , но за последното не съм сигурен.Може да значи всичко и нищо , останалото е по-разбираемо , стрелби , насилие , полицейщина изобщо велика демокрация.

не искаш ли сигурност?!?

Като им е неграмотна полицията и не знаят как да сгълчат циганията , сега ще обявяват извънредно положение и то посред лято! Какво им пречеше да се договорят като минат отпуските и се върнат хората за работа, тогава да спретнат едно извънредно, за да може по- добре да мине аклиматзияцията за работа? Ама не! Ще прецакат отпуската на всички, ще върнат президента, за да гледа кисело до края на мандата и да се побърка някоя бомба да хвърли на ИД и да избие руските инструктори и после светът да пламне. Че и куките си не са налучили кога да стрелят! Направо американците си сдухват лятото. Баси колко са кисели! Ако бяха рашани, чернокож нямаше да си излиза от гетостана и химна по три пъти на ден щеше да слуша мирно застанал в почтителна поза и с повишено внимание. Да помни и после да разказва! Значи, малко им се пуска химна на местните!

по грамотна ли е...като яде бой и им късат униформите...въобще може ли да се нарече полиция?

Американската мечта - в действие.

леле,ама това при спонсорите на протестна мрежа ли се случва??? хахахахахахахахаххаахахахаа

Копират поведението на Волен.