Извадиха 4 полуприпаднали малки деца, заключени в българска кола в Гърция

Родителите се оправдали пред пристигналите полицаи, че били на вечеря, а децата спяли и затова ги оставили в автомобила

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предполагам по бройката деца и безотговорието родителите са цигани.После пишат българи.

Много хора НЕ трябва да имат деца ей така на общо основание.

И после като ми каже някой 'българите сме много умни'... на такива и прасета да гледат им е много.

Никой няма право, да остава маки деца без надзор! Това е едно от престъпленията и второто, че са ги заключили в жегата и ги обричат на смърт !

Тъпите българи отишли да вечерят, а децата заключени да умират в жегата! Правилно беше казал Бойко, "много лош материал бе "!

Аз в момента съм оставил колата със свалени стъкла, щото ми е жал за пластмасите вътре, па и не може да се седне ако са били затворени. Как на тези хора не им е било жал за децата? То си е направо опит за убийство по мъчителен начин. Да са малоумни? Ноо чак до такава степен.... загадка.

като знам колко трудно напоследък имат деца доста хора и как трудно се гледат и възпитават-ами шашава работа...

Ами не става вече и за смяна

Тя, простотията, по хората ходи...

Тези хора не заслужават да имат деца! Трябва да им ги отнемат и да ги дадат за осиновяване!

Има нещо нелогично, дали от "превода", дали от престараване. Родителите са били на ВЕЧЕРЯ. За какви температури, говорим и т.н.? Ако децата са спали, как да реагират на почуквания? Вероятно според гръцкия закон ( а и според мен е АБСОЛЮТНО правилно) НЕ ТРЯБВА не само ДЕЦА, ами кучета, котки и т.н. да се оставят не само заключени. ами и без надзор в кола. Все пак ако въпросните "родители" бяха гърци, вероятно веднага щяха да ги намерят, да отключат колата и щяха да се разминат с някаква глоба!

Затворена кола може да се нагрее вътре значително повече от външната температура, на принципа на парника. Достатъчно е да е било светло, привечер.

4 деца в затворена кола... според теб за колко време ще и свърши кислорода????

4 деца (или колкото и да са) нямат работа в затворена кола, това е ясно. Ама тъй като малко автомобили са херметически затворени, кислородът няма да им свърши, по-скоро ще получат топлинен удар.

Идиотите и дебилите не трябва да имат деца!

Много прост народ, МНОГО

За съжаление се налага да споделяме планетата с такива безмозъчни.

оставяш два прозореца един пръст свалени, слагаш отразително фолио на предното стъкло и колата не може да прегрее и в най-голямата жега

А още по-просто е, да не оставяш живи същества, заключени в колата!

Точно, да. Отворени прозорци, не е нужно да са широко отворени, дори да нямаш фолио. Но то се иска да не падаш от небето като първия малоумник.

Предлагам, "майката",да бъде поставена на същото място за 24 часа.

Бащата е дебил и освободен от отговорност ли?

Ей тез родители все гладни ве. Толкоз примряли от глад, че не се сетили поне един да оставят в колата да наглежда децата. Ама нале требе да се наплюскаме у таверната и да нафоткаме 3 албума клипове за сурат тюфтера. Да ги съдят по бързата прицедура за опит за непредумишлено убийство с цел лична облага и да се приключва.

Километрични опашки за Гърция, за да отидат там да пият и да ядат, а децата... Аз не знам тия ненаяли се и ненапили се как ще гледат децата в очите. Ами яжте и пийте в България тогава бе, а децата ги оставете на баба и дядо! И какво разбраха тия малки деца от ходенето в Гърция???

Ауу вие пук сте светци, не пиете не ядете, и сте перфектни в отлгеждането на децата. Да видим Норвегия какво мисли за вашето родителство. Ако изобщо имате деца, а не сте форумен драскач.

Децата са били заспали, защо пишете глупости не разбирам ?

Да, така дълбоко са заспали, че е трябвало да им оказват спешна медицинска помощ, за да ги разсънят. А родителите са дофтасали след няколко часа, след като са се наплюскали и напоркали.

Какво не разбираш, получава се парников ефект и вътре може да мине над 50гр температура, повече има ли нужда от бяснение ???

Ако това се беше случило в нормална държава, като Норвегия например, щяха да им ги вземат завинаги от социалните, или поне докато родителите не минат 3 годишно обучение по родителство.

..и да ги дадат на педали :)

Те да не са, като теб, да се дават на педали?!

Децата заспали ли са били или припаднали? Няма такова нещо като полуприпаднали. А и не става ясно в коя част на деня е развива случката, защото ако са вечеряли е било вечер и температурите не са толкова високи

Мики Маус - детектив!

И да са заспали, и да е било хладно, къде са родителите?! После някой, като им ги открадне и ги продаде за органи или на някой педофил..

Както се вижда това вече е друго положение, ако са спали и не са припаднали, но са били надзор на възрастни. Вие будили ли сте дълбоко заспало 3 годишно дете, което цял ден е било на плажа?

Не, не съм будил, но съм бил там и съм бдял над съня му. А не съм го заключвал в колата само и да си бия камшика на ресторант, че да трябва полиция да разбива колата, без аз въобще да разбера.

Става дума за 23:00 и са били заспали, а не "полуприпаднали".

Това е безотговорно поведение на родителите-децата не се остват без надзор. Така може да ги оставиш в къщи, но не и в кола върху която нямаш пряк контрол

Абе ти нормален ли си, как ще ги оставиш сами вкъщи малки деца?!

подсъдимо е да се оставят малолетни сами, било вкъщи , кола, дискотека, чалготека.

Тригодишно дете цял ден на плажа?! Ти нормален ли си? Ако изобщо имаш деца , а не тролиш ей така.

Идиоти!

Най-точно определение ! Надявам се да не са представителна извадка !

1. родителите в колата, заключени, от 14 до 18ч. Изваждат ги когато припаднат 2. една година общественно полезен труд 3. 5 години без право на управление, ходенето е здраве Забележка: не ме укорявайте, това не са хора и затова не може да има човешко отношение към тях

Ако видя така кола с изоставени деца, ще я разбия, ще взема децата и ще се грижа за тях 2-3 дена, докато шибаните родители си скубят косите, колко са прости и им дойде акълът в главата. После ще ги дам в полицията, а ако искат да ме съдят, не ми пука.

Има подозрение, че тези дечица нямат никаква прилика с това от снимката отгоре.

Абе, какви цигани в Гърция на ресторант. Дори да има такива, те ще са от интегрираните и адекватните. Тези са най-вероятно, градски напушени хипари с расти, татуировки и сандали.

Баш от новите консерватори са си. :)))

Защо им се раждат деца на такива хора...

Вадил съм така куче, Йоркширски териер от кола при -10'С. Почти беше умряло от студ. Кви са тези хора, те не могат да се грижат за себе си, тръгнали да гледат кучета и да правят деца. И то 4.

Дънинг-Крюгер! Дали знаят, а?

Да вкарат родителите в панделата за мин. 1година, а децата да бъдат предадени на приемни родители за този период.

Не мога да разбера тези хора или да намеря оправдание за поведението им! Това са съвсем малки деца! Има си закони за оставяне на деца без надзор! И избраните възрасти не са никак случайни! Изобщо не стигам до колата, която си е оптималната тенджера под налягане!

Това че колата е с БГ регистрация не значи че чаветата са етнически българчета.

Навсякъде ще напишат, че са българи! Само за плоскомозъчните има значение етноса им!

Ти да не си от Факултета?

За теб няма никакво значение от къде съм! Щом не разбираш написаното явно ти си от гетото с образование до 4ти клас. Иначе щеше да можеш да мислиш!

хахах , а после някой ви бил виновен, Бойко, Кирчо, ЕС, тоя-оня!! Толко сте запростели, но пък с претенции и самочувстви, че вече е късно за оправяне!!!!!!! Българската нация загива.... и Слава Богу!!!!

Ти от коя нация си?

Руснак съм и съм горд с това. Никога не можете да ни стигнете, долни балкански подчовеци. Не трябваше въобще да ви освобождаваме и без това с турците сте си братя. Нали с нас не сте!

Че избивате деца в Украйна ли? Дошъл тук да дава акъл как се пазят деца. Опазил Бог да ви стигаме вас. Де що познавам рускини дават мило и драго някой българин да ги заведе в България и да ги спаси руския мир ...

Нормалните руснаци ни обичат и уважават. И ние тях. Но ти явно си злобен чеченофил, путинофил. Марш в Сибир!

Просто пред погледа ми изникна мило семейство столичани с огромни претенции без покритие феминистка и хипстърска прическа, сандали от декатлона и тотално безхаберие!

А на мен, като ти чета коментара ми изникна потен селянин в цървули на босо, гол до кръста, бирено шкембе, седнал на дървена маса със скъсама мушама пред селска къща, с пластмасова бутилка с ракия пред себе си?

Припознал си се , дришляк миризлив и евтин:)

Какво му е на Декатлон-а? Качествени стоки на ниски цени. Цял Сървавър направиха с него, както и Игри на волята

А от случая с докторката ,трябва да имате едно наум ,като посещавате лекари

Са ви 4 като не ви се гледат.Да сигурно е жива лудница ама дай сега да ги уморим

Колекционери са явно !

Дори и да не е жега няма начин да оставя заключено детето в клата , без наблюдение, а аз да вечерям или там каквото и да е. Трябва да ми е постоянно пред очите, а пък четири накуп дето могат и колата да подкарат, не си го представям, колко трябва да си малоумен

Ежедневие в топлите държави. Дори и местните го правят, въпреки, че почти всеки ден има такива новини по медиите.

И после се чудим защо сме лоши сметкаджии и безотговорни.Нашенска работа. Да спестят някое евро за хотел...

Малоумници. Да ги съдят за опит за убийство!!! И на мен се е случвало децата да заспят в колата. Ако не искаш да ги будиш, стоиш и чакаш, ако няма сянка двигателя работи, климатика също. Колко пъти съм броил гаргите наоколо щото децата спят в колата....

Браво на такива родители, като теб! Да сте живи и здрави!

Ми не са успели да пласират стоката и са решили да я бракуват..

Не знам на каква вечеря са били, но нормалните родители се прибират като видят, че децата им заспиват... Ако пък знаят, че ще закъснеят и няма как да се измъкнат по-рано викат къде баби, къде бавачки

Изроди.

или циганска? Щото българите вече все по-трудно и 2 могат да си позволят, какво остава за 4...

Нищо не общо с позволяването няма, ама нищо. Задоволени те общества (и хора) са тези, които не раждат по 5,6,10 деца... по много се раждат в необразованите и/или бедни.

Независимо от националността на тези родители, това са родители-идиоти!

Опитали са се да ги убият. Забравили ги били... в жегата... Трябва да си слабоумен.