Ген. Киров: Не приемам обвиненията за присвояване, делото е политическо

Бившият директор на Националната разузнавателна служба (НРС) ген. Кирчо Киров обяви, че не приема обвинението за източване на близо 5 милиона лева. Според него делото има политически характер.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Киров: Не приемам обвиненията за присвояване, делото е политическо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да няма прошка да го натикат там където му е мястото заедно с тези с който е прал пари Гоце,Моце и други стига сме ги уневинявали гадни народа се чуди как да върже двата края, а те разпилят като за последно вън от власта

"Не приемам обвиненията за присвояване, делото е политическо" Много ясно, че човечеца е набеден.... С парите най-вероятно БСП са си купували гласове от циганските махали... и така са осигурявали "работа" на събратята ни.... А след като един генерал и то шев на разузнаването не се свени да пренасочи 5 милиона на някъде, какво да говорим за някакви секретни документи, записи, флашки и прочее......

Парите е ясно къде са - в столетницата. Тя винаги си е осигурявала средства с незаконни средства.

При Тодор Живков такива получаваха смъртна присъда. За злоупотреба с над 250 000 хиляди лева май беше, имаше смъртно наказание по НПК, но нямаше такива присъди, защото нямаше и такива престъпления, сегашните крадци просто не смееха да си разиграват коня както след 1989 г. Затова точно те са най-големите антикомунисти.

Сега Гоце ще думка с пушката си за 50000 лева, а ти - бай Кирчо, който му купуваше пушките с пари, изписани по втория начин, ще посетиш пандиза по първия начин. Там ще имаш време да спориш със Златистия кой от вас е по-политически затворник.

Боже, какво става с тая наша България??? Първо държавата ни направи уникален прецедент и разкри разузнавачите си и всички сме сигурни, че никой повече няма да се навие да "работи" за нас, щото и него ще го похарчат заради конюнктурата, примерно. После шефа на разведката вместо да дава пари за нова агентура, краде от парите, заделени "ужким" за такава и си ги къта "никому неизвестно къде". Време е да закрием тази централа, тя не помага, тя само вреди. ... а и контраразузнаване не ни е нужно - на чуждите разведки не се налага да рискуват - стига им да четат публикуваните СРС - та и да слушат коментарите на "държавните" ни мъже ...

Я глей кви талантливи съветници имал Тиквата . Е сега се разбра що са ползвани Спартаните за задгранични командировки.

ДИРА, САМО ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА - МОИТЕ КОМЕНТАРИ НАЙ-МАЛКО СЪДЪРЖАТ СПАМ! ДИРА, ВИЕ СТЕ СПАМ! МЕРЕТЕ СИ ПРИКАЗКИТЕ, МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ НЕ СТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ И СЕ СТРАХУВАТЕ, КОГАТО ПО-ИНТЕЛИГЕНТЕН И НАЧЕТЕН ЧОВЕК ВИ АТАКУВА! С ЕДНА ДУМА- ГОЛА ВОДА СТЕ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНА ГЛЕДНА ТОЧКА. ДА НЕ ГОВОРИМ ЕЗИКОВО И СТИЛИСТИЧНО - ГОЛА ВОДА!!!!

Като ти гледам написаното - стилист от висша класа. Всички червени гниди тук пишат с главни букви, комплекс за малоценност сигурно.

Искате ли пак да се хванем на бас, че осъдени на затвор няма да има?

ЦАЦАРОВ, И ТИ СИ ТОЛКОВА ПРОКУРОР, КОЛКОТО СЪМ АЗ ЧИСТАЧКА.....................ЦАЦАРОВ, ТИ СИ МЕНТЕ - НЕ СИ ПРОКУРОР, - ТИ СИ МУТРА!

ЧИЕ ИМЕ НАКЪРНИХ, БЕ СЛУГИ И ПОДЛОГИ - ЧИЕ ИМЕ НАКЪРНИХ? ВИЕ НАКЪРНЕНИ ЛИ СЕ ЧУВСТВАТЕ, А ?!! ТАКА Е, YOUR PRECIOUS WORKPLACE Е ПО-ВАЖНО ОТ ПРОЗРАЧНИ И ОБЕКТИВНИ НОВИНИ! МЪРЗИ ВИ ДА ПИШЕТЕ, МЪРЗИ ВИ ДА ИЗСКЛЕДВАТЕ, ГЛЕДАТЕ ДА МИНЕ.... СМЕНЯТЕ ЗАГЛАВИЯТА И ВЪРТИТЕ ЕДНА И СЪЩА ЖЪЛТА ПОРНО-ПОМИЯ, С КОЯТО ЗАЛИВАТЕ ХОРАТА.НЯКОИ, ПО-ДОВЕРЧИВИ, НАИСТИНА ВИ ВЯРВАТ........

и да го пазите, и да не - той е престъпник и вие го знаете! ИНТЕРЕСУВА МЕ - КЪДЕ СА ПАРИТЕ?!!! ИНТЕРЕСУВА МЕ- КЪДЕ Е ЦАЦАРОВ?!!! ИНТЕРЕСУВА МЕ- КОЛКО Г. ЗАТВОР ЩЕ ПОЛУЧИ, А НЕ ДАЛИ Е "СЪГЛАСЕН" ДАЛИ Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! ДИРА, ВИЕ СТ Е БОЛКУЦИ!!!!!!! БОКЛУЦИ!!!!!!! БОКЛУЦ И!!!!!!!!!!!!!!

така е, делото е политическо, ама питам си аз ей така, какъв е цветът на 4.7 млн.лв., защото аз не съм виждала толкова пари, за цвета питам бе Кире, не се прави, че не знаеш....

kato kradat ne misljt aposle vinagi e politichesko

Nay dobre e da varne parite koito e otkradnal ot naroda.

Ето го един от кукловодите и кръстниците...

да мълчиш генерале! Я виж как си мълчат Руменчо Миланов и т.н. И ЦВЪЦКО си мълчи какво е минало през ръцете му, когато бе мъжка секретарка!!

Приемаш, неприемаш... крал си, мръснико!

Ако има политически момент, то от кого? Кой го изполва?

Защо политически бе тъпанар , че ти какво общо имаш с партиите , нали си деполитизиран. И тъй като вие генералите сте с голям морал , след като си сукал от държавата 30-40 г. , взел си 20 заплати , равняващи се на 50 000- 60 000 лв. , вместо да се оправдаваш , вземи се окачи на въжето .

Прав е генерала,Станишев отмъщава като за последно,не само на чужди,но и на свои.В Старозагорско в момента е кървава вендета най вече със свои.По гаден е и от Сталин.

Кирчо половината от парите са при Бойка нали????

Кирчо, наш е човек на Първанов! Недей да замиташ работите, скъпия/в буквалния смисъл/ на цяла България Станишев си разчиства и вътрешно партийните сметки.

Станишев=== Сталин!

Кирчооооооо, къде са кинтите, Кирчоооо? Развинти ти се ръката да пишеш фалшиви документи за измислени агенти, на които си плащал! Що бе, Кирчоооо? Защото знаеш, че идва БСП/ДПС и почва голямата криза, а?

ЩО БРЕ? СТОЯН ГАНЕВ РАЗКРИ АГЕНТУРАТА НИ В ----САЩ ! ГОСПОД ГЛЕДА !!!!

А един не много съществен въпрос може ли? Къде са парите генерале????

Делото е политическо,парите ги няма.Имам вила до пенгеза

и други вили имам...не е само тази И скътани парици имам....че то все ще се наложи ...за адвокати, това онова...знаеш, трябва да се плаща.

КОГА в Бг ЩЕ ИМА ---ВИНОВНИ ,СЛЕД КАТО ИМА ----ВИНА ?????????????????????????????

Крал е и още как, хич да не се изкарва политически; БСП=ГЕРБ=МАФИЯ, само за пред нас се карат, от едно място са се пръкнали всичките.

Всички кражби и престъпления на политиците са политически и трябва да смятат за административни нарушение.Този е само поредната жертва.Още колко ли има.Те за това и Волен така са го нарочили.Знаят го добре какъв сък е и треска ги тресе.Луд бил.Луд ама честен.

колко да е честен.....до 10 млн. евро?

Естествено, че след изборите първо се разчистват политическите сметки. След това- ако остане време и за други неща. Това е и една от причините да се държат още за властта, макар ако на един му причернее, .. да не дава Господ! :/

Киров е мъж... При това истински! Не вярвайте на лайниви политмагистрати - този филм вече сме го гледали в сериала "351000 фалшиви бюлетини"... Или в постановката "Незаконни срс-та". да знаете някакво развитие по тези случаи! Няма и да узнаете, защото не може да има реално развитие по постановки... Най много - мълчанието на наакано бебе...

Още вчера ми мина тази мисъл, за политически интриги! До колкото разбрах от коментарите той е човек на Първанов. Чела съм доста книги по история и незнам защо като хоби. Незнам защо след прочетеното вчера се сетих за Сталин и разчистването на сметки и с външни врагове на КПСС и с вътрешни по един и същи начин. Е незнам дали съм права, времето ще покаже! Но нищо добро не ни чака ако е истина!

Г-прокурор, аз съм криминален, а искате да ме изкарате политически -)

Искат да го натиснат да разкрие агентурата ни. Е познайте кой е поръчал делото.

Как кой -Доган, разбира се...

Тия които трябва да следят за реда и законността грабят с пълни шепи! Къде си прокуроре главен Цацаров? Още ли се ровиш да броиш бюлетините от Костинброд на онзи титан в журналистиката Бареков ???????

Този ни взема за съвсем канарчета. Какво общо имат политическите причини с изчезналите пари? Ега си наглостта.

Експерт си, колкото правителството на Орешарски...

Ако делото е политическо, да не се притеснява. И "Вие сте абсолютен престъпник" беше политическо, но беше широко огласено. Така че - споко!

естествено, че е политическо. Ако беше нормално дело трябваше отдавна да си осъден.

Ами да каже къде са отивали 100-тина хилки на месец?

Къде са 4.7млн.? Ако ги е присвоил друг, това е друго, но пак е длъжен да каже кой. Не бих се учудил ако са инвестирани я в нарколаборатория, я в контрабандни цигари.

Ега ти генералитета..... чиста проба вагабонти! Ако тове де беше случило в братски Китай вече да е разжалван до редник и направо разстрелян без тън - мън!