Източноевропейците бягат от Великобритания, идват пакистанци и индийци

Спад на мигранти с висока квалификация и приток на неквалифицирани, отчита британската статистика

Обратно в новината

Коментари - Източноевропейците бягат от Великобритания, идват пакистанци и индийци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Братчеда ми вика идвай в Лондон. Голям кеф било и никой не работел. Идвали някакви бели от източна Европа и те работили само. С помощите можело да си позволим такъв бял и в къщи да ни чисти.

За какво се бореха Британците, и какво получиха? пАК от същото - още черни

Като човек живееш в среда пълна с пакистанци индийци филипинци араби бели тъмни и всякакви мога да кажа следното. Нито един индиец пакистанец или др. може да замести на 100 процента бял и квалифициран кадър. Един бял може да бъде малко надзираван или почти без надзор за да си свърши работата докато те трябва да бъдат постоянно наблюдавани и следени. Те не обичат да развиват способностите си въднъж научили нищо повече ни им трябва.Съгласни са да работят за много малко пари.Но и качеството е такова. Няма по големи лицемери и мързели от Англетата на земята. Но пък за сметка но това им прави кеф да надзирават обединини като нация поддържат са, имат пари ресурси, обичат да бъдат "четкани" и да им се казва колко са велики. А БАЙ ИНДИЕЦ е номер едно в това отношение гъзолизец голям. ТАКА ЧЕ НИ ГИ МИСЛЕТЕ ЩЕ СИ ВНЕСАТ РАБОТНО РЪКА ОТ КЪДЕТО СИ ПОЖЕЛАЯТ ЗА ДА УКРЕПЯТ ИКОНОМИКАТА СИ.

Да, напълно съм съгласен - моите наблюдения съвпадат

Всеки път като започна да чета коментари по някоя новина се появяват поне двама спорещи и обиждащи се един друг. Няма значение каква е темата винаги плюене плюене и т.н. Аз знам повече .... кой гле га тоя ...виж ма мене....колко съм гоЛем..... и т.н и т.н. И вместо да получи човек малко информация по темата чете тъпотии. Братя българи ни Ви прави чест.

Когато давам обективна информация по даден казус/ тъй като съм адвокат и познавам правото на ЕС, поради което знам, че се късат над 12000 правни връзки между ес и о.к. и точно за това не е подготвена о.к./, се намира много коментатори, които почват да оспорват мнението ми, да твърдят, че пиша лъжи, да се гаврят с личността ми, при това- без да ме познават. Това нормално ли е...Вече няма да давам обективна правна информация, освен ако аз не счета за необходимо. Явно е, че форума се използва за информационна война, тъй като тук пишат предимно небългари с двойно гражданство, които плюят България и българите, обиждат ни по всякакъв начин, а после изискват българите да не сме недобре настроени към чужденците... Няма как да стане.

Започна добре ама не съм съгласен с “небългари с двойно гражданство”. Аз съм с двойно граждаство, но винаги като ме попитат от къде съм - отговарям, че съм българин. Жалко , че си с правно образование - нямаме нужда от омраза един към друг, трябва да се обединяваме а не да се делим.

Много им се радвам на ингилизите...сега ще се напълнят с мързеливи индийци и мюслита от Пакистан...

Лондон вече не е английски град. Богаташите в Англия разрушиха държавата и вероятно английският народ.

Ще има да търсят "полския водопроводчик". ДГД!

До “2019-02-28 23:08:38 са (нерегистриран) Т.е САЩ, Канада, Япония, Австралия, Норвегия, Исландия, Швейцария които не са членове на ЕС и в болшинството си не са зависими от работна сила от бедни държави от ЕС отдавна трябва да са фалирали.“ Един коментатор по-долу го беше обяснил много по- просто, и то така, че да го разбере всеки човек, а именно“...2019-02-28 21:09:08 Някойси (нерегистриран).... - Комонуелтът също не гори от желание да имат цар, харесало им е да са независими. Неслучайно премиерът на Австралия отряза мераците на Англия да ве присъедини към техния среднотихоокеански икономически съюз. И Норвегия ги отряза от техния съюз. Изобщо - сметки без кръчмар. Но най-лошото е, ЧЕ НЕ ПРАВЯТ РАЗЛИКА между "ако никога не бяхме влизали" и "ако излезем". Второто ще донесе големи сътресения.“ Това мнение не е мое, но считам, че е написано максимално разбираемо, на език, който би бил разбран от всеки.

Да така е, Норвегия и останалите никога не са пращали ЕС на м...та си и дори само заради това са в по-добра позиция.

Циганин ако лъже и аз лъжа, черните, индийци, Пакистан и се друсат, за да могат да издържат, прах, но на циганин вяра нямам. Иначе нглийски фирми, управителите им са сърби, румънци, китайци, а с рускини.. Те бг цяла улица, сдушват се и къде бели има там се местят. Нашите българки си падат по индийци и..., но нечисто плътни, гей, по-добре да не попадат в техните квартали.... А бг не го смятат, нямат хубаво мнение британците, само като разберат, че си българин... Излишно е да ви обясняваме, а

Kак пък всичките статии за Брекзит са все в един тон-много лошо, Веикобритания потъва, всички бягат, сривът е тотален или ако още не е тотален то предстои, Великобритания загуби, как можаха да направят това, британците осъзнават че сбъркаха, искат нов референдум, свестните хора искат да останат в ЕС боклуците които гласуваха за излизане вече и те искат да останат, Великобритания моли ЕС за, британците масово бягат от ВБ преди Брекзит, очаква се в деня на Брекзит ВБ да се превърне в бананова република, всички предприятия от ВБ се местят в Европа, лондонското сити се мести в Европа ....Айде холан само се издавате сами колко независими медии сте.

“....Kак пък всичките статии за Брекзит са все в един тон-много лошо, Веикобритания потъва..“ Ами защото това е икономическата истина и това показват икономическите закони. Има икономически правила какво се случва с една държава, когато тя няма собствени граждани, които да заемат местата на ес гражданите при брекзит. Вие разбирате ли нещо от икономикс, макроикономика или финанси? Явно е, че не разбирате и за това не можете да проумеете защо ви се казва, че при брекзит без споразумение о.к. потъва. Но и целта ви не е да разберете, да научите, какво реално казва икономиката по отношение на това какво следва за о.к. при брекзит без споразумение- целта ви е просто да подкрепяте о.к., защото считате, че тя трябва да си върне пълният суверенитет, а че о.к. не е готова за целият този процес- не ви интересува, нали?:) Важното е да мрънкате как ето- “империята“ о.к. се маха от ЕС и на секундата ще цъфне и ще върже; заплатати на най- нископлатените позиции ще станат 10 к паунда и т.н.;) Впрочем- ако заплатите за най- нискоквалифицираните професии в о.к. станат по 10 К паунда- край- о.к. вече е в средата на хиперинфлационна спирала, но вие и това не знаете какво е - за разлика от нас, българите, решили да останем в България и преживели жанвиденовата зима на 1997г. и хиперинфлацията в България:)

Т.е САЩ, Канада, Япония, Австралия, Норвегия, Исландия, Швейцария които не са членове на ЕС и в болшинството си не са зависими от работна сила от бедни държави от ЕС отдавна трябва да са фалирали.Нали така казва икономикса и икономическите закони.Да ама това са баш най-богатите държави в света като тези намиращи се в Европа дори отказват да се присъединят към ЕС.Нямала собствени граждани да заемат местата на тези от ЕС-пълен смях точно пък Великобритания може да си намери работна ръка от Индия, Пакистан, ЮАР, та дори ако реши от цял свят.

В България имаме много индийци, ако може да получат индийски паспорти и да се преселят на острова ше е добре.

Спад на мигранти с висока квалификация и приток на неквалифицирани :))) Неумела пропаганда. Приятелско семейство - инженери, замина с еднопосочен билет за UK преди месец. А синът на колежка, работещ като обслужващ персонал в ресторант, се прибра.

Такива глупости ще ги говориш на някой който не е стъпвал там хайде много добре знаем как е там.

Пакистан и Индия са РЕАЛНИ ЯДРЕНИ Сили,а според вас нямат квалифицирани кадри?!? Стига с този фейк няма кой да върже на него.

Ядрените специалисти няма да ги пуснат да отидат до УК. Пък ако поне веднъж си ходил в индия сигурно си забелязъл как потенциалните емигранти си свалят гащите и се'рат на централната улица посред бял ден.

аз не знам нито един прибрал се от там.Бъркате Англия с Германия където никой не остава.

Нормално, все пак Индия е бивша Британска колония. Мавриций, Пакистан, Бангладеш, Шри Ланка, и пр. По-голям проблем е огромната маса радикализирани ислямисти в Англия, но тепърва ще се говори за това.

В САЩ работя по-добре с индийци, отколкото с американци или източно европейци. Съчетават образование с работна дисциплина, комбинация която трудно се намира.

Съчетават жалка сервилност с вопюща некомпетентност. Посредственик няма как да го усети.

А да ти понамирисват малко???! И да ти шляпат с джапанките,или са се понаучили да ходят с обувки?

Няма как да му миришат- той е от същата народност като тях- от презряната индийска каста, дошла през 11 век заедно с османците на Балканският полуостров. Вече съжалявам, че сме спасили и тях от газовите камери на хитлер- не само евреите ни....

Бе майка ви да.....източно европейци или бай ганьовци вчера влязохте в ЕС и вече се мислите за толкова ценни и незаменими, индийци и пакистанци е имало и ще има много преди вас и след вас

Не се впряга, има много милиони образовани индийци, проблема е, че разликата до милиард живеят с животни в къщите си, ако могат да се нарекът къщи.. В Индия 90% са в ранното Средновековие

Поредният жалък опит за пропаганда от страна на квази-либералните фейк-нюз медии. 'идват пакистанци и индийци', очевидно идват според представите на автора, който бърка собствените си желания с действителността. Не и според статистиката, която е отчела общият брой на Имигрантите от ВСИЧКИ страни извън ЕС. В това число влизат и всички студенти идващи да учат в ОК!

Фактите важа за всички без брекзитарите. Смешник.

"несигурността, предизвикана от Брекзит"....да, бе...Брекзит ли е виновен за най-големия педофилски скандал в света, продължил над 40 години - стотици бели момичета, пострадали от "азиатските" банди в Телфорд и Ротерхам, (азиатци - политкоректното наименование на пакистанци и подобни)

Пакитата най им отиват на ингилизите, хвана ги страх от белите източноевропейци и поляци че са амбициозни и ще им вземат работата и бизнеса. Те си мислят че живеят още в средновековието и ще го играят пак робовладелци и завоеватели. Да ама сега е ерата на икономиката и скоро ще станат средностатистическа държава като тези от централна Европа.

Светът се напълни с роми!

...с мастики, и ракии, и коняци.

само така сичкото сиганин там! Браво!

Британците винаги са предпочитали повече братчедите от бившите си колонии.

на Европа - не искате християни от източна Европа знаещи езика ви и можещи да се интегрират - ще получите мюсюлмани, с по 10 деца, незнаещи езиак ви и неспособни да прегърнат християнските ценности. По просто правило в демокрацията че управлява мнозинстгвото, познайте кои ще са повече и кои ще управляват страната ( емирата) след 20 години.

Това с демокрацията Големият Бял Брат отвъд океана го е ришил отдавна! Демокрацията по света е демокрацията на американския народ. Абе и там, в Америка, бая Афроамериканец и всякакви други шоколадки има - ама, който плаща, той поръчва....

Въобще не е тиха .... ИСЛЯМИЗАЦИЯТА!!

Работа ще има, за целия британски народ.

Обаче 1во британците трябва отново да се научат да работят, защото сред тях има семейства, в които цело ТРИ ПОКОЛЕНИЯ са на социални помощи, които им стигат да си купуват наркотици, да пиянстват и да не упражняват никакъв труд:) Да видим сега “ гордият британски народ“ как от наркоманизирани и впиянчени маймуни ще се превърнат в хора, като започнат да си спомнят как се полага труд, от който да се издържат сами и че това е основата на всяка нормална ценност:)

Така правят и много цигански фамилии тук.

Пак ме цитираш гледам:) Три поколения...

Ех, как Ганя знае най добре :-) А? Идвали били чернилките..а той великият бял образован европеец си е тръгнал? Ей, Ганя, на какво си образован? 6г живях в Лондон и работех в Сити като инвестиционен банкер. Знаеш ли колко сме българите в тази работа? Една шепа! Има 2-3 българи адвокати от добри университети (говоря за баш баристерс а не некви паралигалс от 4то класни университети). Всичко останало 99.998 е квалифицирано да кара рейс, да мие перони, да сервира и чат пат по некоя медицинска сестра или некъв техничар жичкаджия/инжинер по компове и кабели. Англичаните не търсят образовани хора да им стават банкери, финансисти, икономисти или адвокати....на тях им трябва подържащ персонал!!! После, вие не умеете да мислите като техният елит! Той отдавна е преглътнал цвета на кожата (поне в повечето сфери) и него вече не го бърка че били черни, пакистанци или индийци. Той седи и мисли друго....какво ще прави ВЕЛИКАТА АНГЛИЯ ( а тя наистина е велика...дори бих казал че са по велики от САЩ и контролират повече от света от колкото САЩ..но по друг недиректен начин и по траен и дълбок) когато е на път да се заключи в един пазар и съюз от 500 милиона където ще има няколко равни (в лицето на поне Франция и Германия) като може да е ЦАР и Император в свой съюз от Комонуелтфа? Тука говорим за държави с население от над 1 милиард, всичките под сянката на Кралицата и всичките с прекрасно икономически бъдеще и разтеж (по голям от този на ЕС)! Защо и трябва на Англия да слугува в ЕС - или в най добрият случай да дели влияние и възможности с други - като може да е Лидер на най едни от най обещаващите икономики в света? Такива решения се взимат когато човек си зададе въпроса: Какво е най хубавото нещо което може да ми се случи в ЕС? Да имам много поляци и румънци и да деля власт с Франция и Германия? Кое е най хубавото което може да ми се случи ако се махна и остана се хвана с Комонуелтфа? Няма да деля власт с никого и ще имам х2 повече пазар от ЕС! Ама черни идвали в Англия? В Англия живеят черни от 17век от както е започнала да става Империя...на нея това не и пречи и тя умее да ги интегрира ако не всички, то почти всички! Не мислете старата Англия....това е Империя с непрекъснати традиции от 1000 години! Елита им умее да управлява с поглед в бъдещето!

Добър анализ на целите на елита, ама масата, която гласува на референдума, имаше съвсем други опасения: - да се спре притока на мигранти по канала - за добрите места в университетите и за добрите работни места след това да не се конкурират с източноевропейци И не е вярно, че образованите са малко, не си мисли, че само инвестиционните банкери са образовани. Всяка година десетина деца от Блгария биват приети в Оксбридж. А колко от останалите страни от ЕС? Е, като излезе ОК от ЕС за всички конкуренти от там таксата вече няма да бъде 9000, а 20 000 евро и конкуренцията ще спадне. Ама дали това е добро за промишлеността на Ок?

Ходил ли си в Оксбридж? Аз често ходех..имах гадже там. Знаеш ли какви езици се чуват между лекцийте? Руски, китайски и английски! 10 човека не е нищо! Познавам повече украйнци завършили там от колкото българи! Да не коментирам и как ги избират. Това е друга много интересна тема!!! Относно образованите, това което съм казал е вярно (да ме простят малкото български лекари). Масата няма значение...масата ако е оставиш, ще избере най лесният път и първосигнален импулс. Използва се това за да се гласува в посока на елита. Ако мислеха че можеха да бутнат масите в същата посока с референдум "искате ли повече банани" примерно, щяха това да питат в референдума. Не мисли промишленоста и талантите в Англия! Англия е с 5те си англоговоярщи сестри чийто сумиран БВП е повече от целият свят си имат достатъчно конкуренция и пак ще има начини да взимат хора от ЕС или където и да е било ако искат.

Ти каква подлога си! Един сервитьор е по-човек от теб! Бил инвестиционен банкер! Лайно си бил ти и още си! Когато преди 12 години дойдох в Англия и започнах от нулата ти пак си си бил лайно! Имам 3 автомивки, 2 ресторанта, 2 магазина, малко пощенско депо, няколко къщи и апартаменти и ме познават повечето българи! 99.998 са свестни и работливи, скромни и образовани-другите са ганьовци като теб! Не знам колко време си бил в Англия, но данъците ми надхвърлят 50%. Сигурно знаеш какъв е бракета? И като собственик на бизнеси и имоти, много по-добре от теб/ ако не лъжеш/ знам как да си инвестирам парите/ моите-не чужди/ . Затова ти казвам - нещата няма да бъдат същите! Ще оцелеем, но ще има големи сътресения! А ти вече не си в Лондон и не умувай много много!

Да си жив и здрав. Но виждаш ли за какво говоря? Говорим за образование а ти нямаш такова..личи си по бизнесите които имаш. Инвестиционото Банкиране не се занимава с дребни пари като твойте. Този тип банкери не работят с индивиди а с корпораций и не става на въпрос за милиони а за милиарди. Над 100 бона е 50% - това ми беше само бонуса (без заплата) първата година. Има няколко начина да си получа БЕЗ да плащам данък директно от банката и то съсвсем законно! Не говорим тука за кой бил свестен и кой не. Поради работата и парите които получавам са ме обиждали на много по лошо от лайно :-) И не се сърдя. Разбирам гнева на обикновените хора към виновнците на финансовата криза. Но така работи света. Ти си се спукал от работа и си рискувал да отвориш някокло доста стандартни бизнеси които могът сериозно да пострадат, а аз до 50г възраст, ще имам 8 цифрена сметка без да съм рискувал нищо и без да треперя за бизнеси и за работници ;-)

Ще те ебат пакитата много скоро

Ахахаха банкерче бил. Само по стила ти на писане си личи, че си въздух под налягане без покритие. Ама не е зле човек да си по мечтае, само да не се прекалява :)

От 6г възраст не живея в България и никога не съм ходил в българско училище.

"Той отдавна е преглътнал цвета на кожата"... така както е тръгнало, ще трябва да преглътне в скоро време и много други неща, тоя прехвален елит.... Кмет на Лондон - Садък Хан, министър на вътрешните работи - Саджид Джавид.. айде скоро и премиер дано да си имат, Абдула или Мохамед... бил съм един път само там и ми стига - прехвалената Англия... може и да има нещо добро, но Лондон не се струва освен да бъде разгледан за един ден и да се маха човек. Малко настрани от центъра се натъкнах на някакви гета, които приличаха на страна от третия свят - и по населението, и по постройките... в хотел до Станстед имах удоволсвието да бъда нахапан и от дървеници... за капак добавам и надменното и арогантно държане на граничният им персонал.. а тия тъпотии че почти всички българи били там от низшия обслужваш персонал, явно идват от познатите ти от твоя приятелски кръг... банкер бил... колкото аз съм Елвис Пресли. Не знае как да напише Commonwealth, седнал акъл да ми дава.. прошляк

Не знам как е Commonwealth на български и не мислех че може да се пише на латинеца. Иначе да, трудно е за българин да повярва че има българи милиардери или банкери и разбирам ако си скептично настроен.

Не бих ти поерил парите си, много си емоционален и повърхностен, точно копие на Бай Ганьо като възпитание и социални умения, парвеню, плюещо по корените си, надъхано със самочувствие от идеята, че си мислиш, че си разбрал Голямата игра И не знам какво разбираш пид "милиард под сянката на Кралицата"- Индия?, Канада?, САЩ???????????? САЩ пос сянката на Кралицата? Купи си сандвич и заспивай

Общност на нациите - намерих го как е на български :-) Това са 53 държави в които Кралицата не от без значение и с население много над 1 милиард. Много от силата на САЩ лежи на основи поставени от Англия и в някои сфери Англия продължава да има повече, така нареченото меко влияние от колкото САЩ. Всъщност всичко свързано с офшорки и финансови схеми и финансови потоци е не само измислено НО и до ден днешен контролирани от Лондон - повече от колкото Ню Йорк!!!

ТИ си типичния Смотльо, дето се праска "аууу каква велика работа имам, всички други са долни мекотели! " И ако всички бяха "инвестиционни банкери" като тебе, жив щеше да си умреш бе. Цървул. И като си толкова велик, как намери време да пишеш анонимни коментари бре? Я си дай името да те видим, най-малкото да ти видим златната табелка дето са ти я сложили насред Трафалгар, че си най-великия стъпвал някога на Острова.

Не само, че пише коментари, но намира време да отговаря поотделно на нас, не-банкерския плебс, да ни се кара, че сме се усъмнили във величието му.

по-полека ганьо! никога не си работил в никакво сити!хубаво ече не те интересува цвета на кожата явно жена ти е циганка! аз не съм видял още англичанин взел за жена циганка ,но съм виждал англичани жененени за българки!

- Да, бил съм в Оксфорд, детето ми учи там; - И да, прав си по принцип за идеите на елита на Англия, ама има едно голямо НО - вече са влезли в ЕС. Ако не бяха влизали изобщо щяха да са като Швейцария или Норвегия, ама да влезеш и после да излезеш не е същото като никога да не си влизал. - Комонуелтът също не гори от желание да имат цар, харесало им е да са независими. Неслучайно премиерът на Австралия отряза мераците на Англия да ве присъедини към техния среднотихоокеански икономически съюз. И Норвегия ги отряза от техния съюз. Изобщо - сметки без кръчмар. Но най-лошото е, че не правят разлика между "ако никога не бяхме влизали" и "ако излезем". Второто ще донесе големи сътресения.

Всеки, който обяснява в анонимен форум колко е велик и мъдър и както и житието и битието си или квалифицира другите като простолюдие, има сериозни психологически проблеми, несъвместими с изказаното величие и мъдрост.

“....Това поражда опасения на британския бизнес от намаляването на емиграцията от ЕС. Джонатан Бойз, икономист от Института за кадрово развитие със съжаление констатира засилващо се нежелание на квалифицирани граждани на държави от съюза да идват да живеят и работят в Обединеното кралство заради несигурността, предизвикана от Брекзит...“ Хахаха- МАЛКО ВИ Е!:) ОЩЕ МОЖЕ- когато британците ЩЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ В БЪЛГАРИЯ, НО ЩЕ ИМ ТРЯБВА СИНЯ КАРТА НА ЕС за целта!:) Аре сега пак мрънкайте колко сте велики- нека пакита и индийци да ви вършат работата на ЕС гражданите, но с по-ниско заплащане и с по-високо качество:):):) Ха да видим как ще стане тази работа:) Вие- надменните наглосакси, за какви мислите ЕС гражданите- за лица от вашите колонии, неособено умни и притиснати от ипотека, а?:)

Халал да са им на британците и индийците и пакистанците! Там да си ги държат и да се облагородяват..взаимно... А ако закъсат , могат да вземат и нашите...индийци..де..

Пакистанци и индийци. Не е лошо, учили до 4 клас, но перфектно владеят английски и са много мръсни. Мишки през устата, хлебарки, попадали са, мъки, не пожелаваме ви никога, стават за тежък физически труд, издръжливи са, а и на тях не им трябват учени, а бачка тори, нашите или казано белите са нежни, крехки, но се мъчат, защото и тук без връзки още по лошо, но не искат на този етап завръщане, но при една конкуренция може и някои нежни да ги изместят, негрите са полицаи, охранителни в университети, но да не ги плашим нашите българи. Купиха си къщи на изплащане, с кредити фирми, 2 малки дечица, не е лесно, дано някои не се по бъркат, други станаха на 35, години имат приятелки, но не смеят за деца, др

Така им се пада, нека да си прибират всички хора от миналите им подопечи завоевания и да бъдат "щастливи". Или както е поговорката "изпусна питомното, за да гони дивото".

ДОЛУ ГЕРБ

ДОЛУ БСП

No to this-no to that... И после ха-ха-ха и джиджи -биджи на щедри социалки по улиците и кафенетата на лондон. и сърдити реплики-кой си ти да ми даваш наклон в живота?! аз също съм гражданин на юк! Не е виновен този, дето яде баницата...

Просто източника на хора от Изт Европа Пресъхна. Който е искал имаше 10-15 години да отиде там. Освен това Изт. ЕВРОПА се развива бързо, заплатите са се увеличили и много Източници се прибират по домовете си в последните 5 години. Без България резбира се, знаем че тук е трагедия, и донякъде Румъния. Та това е причината - няма хора както добре знаем.

Преди като чуя, че пакистанци емигрират в Англия или някоя друга западно европейска държава ме беше яд. Сега съм на друго мнение. Хак им е на тия зомбирани джендъри да ги онождат азиатците, че да им вкарат пак нормални гени. Защото тотално сбъркано стана при тия евро гейове.

Че то вече няма кой да мигрира. Да не говорим че квалифицираните кадри от соца вече са в пред или пенсионна възраст и през оная им работа Англията. Остава тук там някой амбициран младеж и другото са празноглави галоши с модерни специалности не ставащи за нищо.

Хайде и нашите индийци да им пратим!

Не лъжете. Четат ви. Има хора с болни сърца, асми, алергии... Атриоти в задният двор, а и там не празнувайте 3 март, вече е обърната палачинка та в смесените райони. Цветанов, от системата, умните, щерка ми с 3 висше, 4 ч. Ез. Лично бб ги изгони, да ходят да чистят кенефите, а не умните навън, а простите и мързеливи те тук

Заселват си държавата с мюслита. Камикадзета си внасят. Мъдри са! Нали? Голям страх ги гони от образовани бели

Да бе да, те нашите цигани, дето Англия се напълни с тях, едни образовани, едни бели... Не могат да пишат и на български, камо ли на английски, за да си подадат документите за виза, та напускат. Къде ще отидат е друг въпрос, май в къщи в гетото. Или където още може с техните професии и без да се знае език. Не знам защо, но мисля, че англичаните ще се оправят и без нашите образовани бели.

Поредната манипулация свързана с темата Брекзит.В статията се казва че притокът е намалял а заглавието внушава че вече установените граждани от ЕС ''бягат'' т.е напускат Великобритания.Идват пакистанци и индийци пък е върха.

британците напускат Острова, та чужденците няма да бягат от там....

дъ съ упра'ят...

Британците са си самодостатъчни. Не ми дреме за тях.

Да са им честити.

Уууууу, то Меркел бледнее пред тези! 260 хиляди индийци, араби и пакистанци на година, и то законно! Ха да обесняват сега на местните, които са останали, как тъй Европа е виновна, че са дошли четвърт милион цигани извън ЕС. Простаци!

ще ги назначават за директори, а белите англичани ще работят! съвсем скоро ще се казва и Ингилизстан

Даже и за най-простата работа се предпочита колониалната усмивка. Европейците винаги са прецаквани при равни възможностти. Единствено простите селяни са щастливи, че имат какво да муат.

Ахахаха нали заради миграцията беше целия този цирк. Така си го набутаха англичаните че и те сами не могат да го разберат. Изгониха си квалифицираните бели за да дойдат на тяхно място циганите паразити. Сега искам да дойдат местните бритизирани форумни галфончета да ми обясняват за мъдрия избор на великите англичани.

Не беше заради миграцията, искахме още повече привилегии, но понеже не ни даваха, решихме да извиваме ръце. А, че не се седи на една банка с източноевропейски лидери в ЕП, това дойде от кралския двор. Както и субсидиите за кампанията.

Хаххахахах .... субсидиите си дойдоха баш от Русия! Всеки в Англия го знае това!

Всеки го знае да, и никой нямаше против всички изрисувани билбордове и автобуси месеци наред. Що не показаха поне един от преводите към сметките на ораторите, да се види чиии са.. А един от Ораторите Беше премиер на Острова, другия го изгониха най-позорно, пред всички медии, като мръсно куче от ЕП. На другия ден след вота, в понеделник, Юнкер събра глупаците от Острова и им каза: "Нали е лош ЕС, убедихте хората, получихте подкрепата им, какво правите още в ЕП?! Махайте се!"

Ха ха ха, де го чукаш, де се пука. Мрънкаха от миграция и от досадни източноевропейци, сега ще се напълнят с по-лоши мигранти и даже няма да е от трън та на глог, а по-лошо. Впрочем те открай време проявяват предпочитания към мюсюлмани и черни пред белите от тяхната култура, ми да си сърбат попарата.

Браво само така се прави ''просперираща стабилна'' икономика - наведени, надупени че вече вървят към малцинство ингилизите ...

Сега е ред на Индия да колонизира

Нали за това се бореха :D