Източник от ООН: Русия е поръчала стотици дронове и балистични ракети от Иран

Беларус започва придвижване на военно оборудване и жива сила на заради опасения от нападение срещу Украйна, а 16 души загинаха в катастрофа между камион и микробус в ДНР

Обратно в новината

Коментари - Източник от ООН: Русия е поръчала стотици дронове и балистични ракети от Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитат: "Беларус ще придвижва военно оборудване и жива сила на заради опасения от нападение срещу Украйна". Много моля някой да ми го преведе на български или да ми го разтълкува това заглавие.

Така ли ще оправдаете следващата ракетна атака

Ами опасяват се че ще нападнат Украйна :) Може и да не искат, ама ще трябва.

Този поредене ''източник'' защо не даде данни колко оръжия се дадоха от ''демократите'' на Украйна, колко милиони от джоба без някой да ги пита на хората заминаха за да крепят изпълнителя на интересите на сащ??? ООН отдавна е под опеката на сащ и техните източници се нареждат на първите места по лъжи и манипулации..И Русия като си поръчва плаща а не като украинците да авантосват от чужди джобове.

Трябва журналистика да изучите в СУ, за да имате така езикова ''култура'' и толкова ''много'' умствен багаж като мисирките...

Оръжията които цевилизования свят дава да Украйна са публично достояние. Има отчети на Американския конгрес, На ВС на Полша, на Германия, Франция , Италия .... Стига да искаш може да ги намериш Виж орките отричат да взимат дронове от Иран, въпрееки че е очевадно за всички. Амо то им имдва естествено да лъжат, пък и си е голям срам, да те въоръжават изпаднали ислямисти

Когато ти дойде ти настъпи есен и зимата не закъсня . Промени се земята и целия свят вятър донесе руската мъгла . И ето идва най-щастливият ден , когато ще заврем на Путин ракетите и патоците отзад ха ха ха ха Путин има само един ход- де вземи да се гръмне..ха.ха Путлеразст се за бой стяга, мята калашник на рамо! - Сбогом, майко, сбогом, татко, сбогом, мила сестрице; аз отивам във бой люти, С украинските герой. де се гине, де се мре! Шест месеца изминаха, майка сина не виде. Една сутрин писмо стига - майка мисли син пише; а в писмото два-три реда, - от Севастополския залив собщават: "Твоя син е веч загинал в боя люти с украинските герой; той ни беше добър боец и отличен свиркаджия и педал." Вместо майка да заплаче, гордо вдигна тя глава, и почна Путин да кълне - за руски педофил да мре. От средата на октомври насам Русия е разположила няколко хиляди новомобилизирани резервисти на фронтовата линия, които са предимно зле оборудвани и това тревожи много руски офицери.Русия раздава на новомобилизираните резервисти автомати "Калашников" (АКМ) от 1959 г. ихуууу...ха.ха.ха

Няма нищо лошо в използването на ирански дронове-камикадзе или стари балистични ракети. Идеални са за второстепенни и по-слабо защитени цели. Украинската армия разсъсредоточава ресурсите си и ги прави твърде малки мишени за Калибър. Но не може в този случай да осигури адекватно ПВО, така че иранските оръжия са напълно съответни на целите.

В Артьомовск братухата ебава мамата на хохъла. Чистят бандеровска сволач като хлебарки.

Слушах оня ден, приказките на американският представител в ООН когато направи изказване против Русия и каза нещо от сорта на: Русия трябва да се срамува че е опряла до оръжия от Иран. Сега, за простият и малък човек, нещата изглеждат прости и дори очевидни, както беше казал великият английски поет Феликс Денис. За съжаление обаче, малко от нещата в живота са толкова прости и очевидни. Евтини и непретенциозни оръжия - каквито са иранските дронове - имат своята полза в един конфликт. САЩ и Израел, също правят такива дронове...камикадзета. За такива, много висока технология не се изисква (и ще забележите че това не са дроновете с които тези 2 държави се гордеят). Та обратно защо от Иран. Не може ли Русия? Не е мястото тука да се дават дълги обяснения, но производството на каквото и да е, изисква поточни линии. Неща които не се правят за ден - два, и неща които до този момент не са били необходими на Русия, просто не са били направени. Та може ли Русия да прави дронове за еднократно ползване? Еми..прави свои самолети и много по сложни ракети, със сигурност може да направи и дронове в стил "ползваш и фърляш". Сигурно е и по евтино от Иран и по малко занимавка. Нима САЩ или Франция не могът да си направят перални и айфони та си ги купуват от Китай? Могът....но от Китай е просто по изгодно. Говори се че иранските дронове са към 500-600 долара парчето. Що просто да не си ги купиш когато ти тряват сега? Ако пък ти харесат, винаги можеш да започнеш процеса да си правиш ти сам такива (както и се носи слух че Русия е започнала). Притеснителното не е че Русия взима от Русия неща за еднократна употреба. Притеснителното ще бъде ако тръгне да купува от Иран самолети, танкове и артилерия....това вече ще е ясен сигнал че Русия го е закъсала здраво! П.С. Руският военно-промишлен комплекс е вторият по големина и самодостатъчност след Американският. За сериозни оръжия танове самолети и прочие, Русия е тази които продава на Иран, Китай и Индия....а не обратното!

Рашаните нека ги изпробват върху хунтата на Зеленски в Киев! Око за око, зъб за зъб....нацизма трябва да се изкорени до последния украинец такъв!

Когато ти дойде ти настъпи есен и зимата не закъсня . Промени се земята и целия свят вятър донесе руската мъгла . И ето идва най-щастливият ден , когато ще заврем на Путин ракетите и патоците отзад ха ха ха ха Путин има само един ход- де вземи да се гръмне..ха.ха Путлеразст се за бой стяга, мята калашник на рамо! - Сбогом, майко, сбогом, татко, сбогом, мила сестрице; аз отивам във бой люти, С украинските герой. де се гине, де се мре! Шест месеца изминаха, майка сина не виде. Една сутрин писмо стига - майка мисли син пише; а в писмото два-три реда, - от Севастополския залив собщават: "Твоя син е веч загинал в боя люти с украинските герой; той ни беше добър боец и отличен свиркаджия и педал." Вместо майка да заплаче, гордо вдигна тя глава, и почна Путин да кълне - за руски педофил да мре. От средата на октомври насам Русия е разположила няколко хиляди новомобилизирани резервисти на фронтовата линия, които са предимно зле оборудвани и това тревожи много руски офицери.Русия раздава на новомобилизираните резервисти автомати "Калашников" (АКМ) от 1959 г.

със сигурност вече загуби поне половината си клиентела като се видя качеството и ефикасноста на продукцията му

Източник от ООН - това шпионска или клюкарска организация ли е ?!?

En защо този неграмотен журналист пише"ДНР"? Това не съществува освен ако той е русофил!

Например? Кои руски оръжия се доказаха като лоши?

Не трябва да има никаква пощада за киевските терористи. Унищожение до крак. Напред Русия. С нами бог.

Я си вижте, какво сте написали за Беларус! Някакъв смисъл на онова "на" има ли? Разбирам, аз да сбъркам, като се чудя, какво и как точно да го напиша и ръката прави едно, ума друго, но вие сте с претенции за медия, мисля?

От вчера се разпостранява някакъв фейк - убеден съм че е такова нещо, за ген. Джак Кийн ,който бил казал,че войната на Шатите срещу Русия е най голямото и печелившо бизнес постижение за Щатите, защото с цената на някакви си 65 млрд долара / напечатани на хартия струваща 23 млн долара/ са били накарали Украйна и Русия да водят война на тяхна територия, с техни жертви, а Щатите само печатали хартия и влачели аванта суровини. Не ми се вярва да е така,защото пишат,че интервюто е от началото на тази година, а войната започна на 24 февруари.... макар,че тя в някакви форми върви от 2014г.А,ве лоша работа! Хората умират, мръсниците богатеят! То и те умират, но по късно и не всеки ден!

Прав си идеални са за това за което са създадени - терористични атаки. Все пак трансформаторите и помпените станции са неподвижни и не отвръщат на огъня

лукашенко ще -не ще , ще праща сили иначе отива курбан, дали в руски казан или беларуски е въпрос кой ще изпревари

Лъжат. Русия никога няма да използва ислямски оръжия. Това е последния бастион на Христа!

Радостина Димитрова- МОЛЯ , използвайте делегиран преводач !!! Защото преводът ви е на ниво - мамо, научих се да ползвам гугъл-преводач! И не се сърдете на БМБ , че ви нарича мисирки- такива сте си!

Ами САЩ. Руснаци и украинци имат стари сметки за оправяне. Това е причината.

Има ли още идити, които не са нясно, че ракетите не свършват? Иран като е продал, какво значение има? Или само Рейнметал и Рейтеон могат да продават на който им скимне? Явно само "демократичните" военни комплекси могат да печелят? А? ООН е за закриване. Никакво ООН не е. Проста рекетьорска структура за налагане на интересите на англосаксонската ционистка империя. Аз пък гледах колона от 200 чисто нови модернизирани Т90 ки. Последва я подобна с модернизирани Т70, остарели технологично но изключително полезни в битка. Та да питам просветеният соростролерарият? Има ли значение с какво оръжие ще ви очистя? Я да ме светне високо-технологичният запад, как се ремонтира техника на 1000 км от бойната линия в Полша? И как десет вида техника се ремонтира от едни и същи екипи. Отговор: Никак. Русия демилитаризира Украйна още лятото. Сега смазва въоражението на ЕССР. А Краварите почнаха да ровят в резерва си и се чудят как да поръчат 155мм снаряди от Корейците. Въобще перемогата на запада се отлага. Украйна си заминава в историята. БРИКС продължава да се разширява. Г7 може само да си занулява гражданите и да си убива икономиката със "зелени" модели. В много близко бъдеще, корпоративният фашизъм проектиран в Давос ще застъпи на смяна на уж демократичните "развити" общества. И тогава всички идиоти ще млъкнат. Тогава ще им се изясни, че цялото безумие има поръчители, които са опианени от власт и беззаконие.

Що да не поръчат. Украйна как поръчва оръжие от запада.

Къде са Абрамсите да ги видим колко са по-добри ? Защо никой не дръзна да достави танкове - само пенсионирани брички от съветско време ? И разни ПЗРК - то те и да пропуснат няма драма.

Т70

Русия раздава на новомобилизираните резервисти автомати "Калашников" (АКМ) от 1959 г. Да ама стреля, и ще изпраща фашистите при Бандера да си правят курниз!

До Иран ли опряха във "великата" Расия ?

То така редица статии за това как Русия привършила с ракетите си и за това поръчва от Иран и въпреки това всеки месец новини за обстрелване с 50 ракети, 100 ракети и прочие. Единствената причина да въвличат Иран по казуса е защото искат допълнително да ги санкционират. Какво по хубаво от твърдения, че предоставят оръжия на Русия. "Досега Русия използва стотици ирански дронове "Шахед-136" срещу Украйна." И въпреки това няма и една снимка от Украйна с останки и на един от тези дронове, въпреки коментарите за стотици удари с тях.

"Смазва", "демитализира" и всичкото това го прави в движение, докато "настъпва" обратно на изток. Тц, тц, тц , ти да видиш

US General Jack Keane - We only paid $66 billion for Ukrainians to die in the war with Russia for US Че дира веднага изтри линка.

Корекция: Т72.

Фейк. Не са стотици... "мелеони" са! Кога ли ще забравят да махнат някоя бойна глава и ще изпепелят я Куив, я Варшава... ха-ха...

Кви са тия олигофренски коментари с Хи хи? Смешно ли ти се вижда малоумнико? И къде гледаш тия перемоги? В Униан ли?

Санкциите не работят, а? Най голямата държава в света, си поръчва ракети и дронове от друга държава... Къде останаха хипер супер дупер ракетите? Ами страшните самолети шах мат пат? Танка със сармата? И тях ли ще ги внасят от Иран? Ми ако аятолаха вземе, че се гътне? Тогава от Намибия ли ще внасят? Жалка работа....

Абе снимки няма, ама ако някой мине вечер по тъмните улици на Куив с работеща моторна коса хохлобандерастите се наси.ат в щаны...

Ще изпепелят, ама дали летят? Ако са на дережето на останалата им техника? Да не вземат да изпепелят Масква?

Ти гледай да не видят в Белогород или Твер украинско знаме, че почват масово да бягат в паника...

Шило

Е, работят ли? Пък, като могат да си купят евтини, що да хабят техните?

Украйна няма претенциите да е най великата държава в света с безаналогови оръжия за цялата галактика....

Киев все още свети през нощта дори и когато 90% от Украйна е на тъмно.

Шило

Бъркаш ги с хохлите. Те бомбардират съседни държави, освен своята.

Дано военните не четат ДИР, че заради грешен превод, може да стане патакламата....

Ахааа значи ще наливат милиарди на чужда държава, вместо в своето собствено ВПК, щото да е по евтино... слушай и пълней... хахахахахахахаха

Що изведнъж всичко спря да говори за ултра яките турски дронове ? Щото за няма и месец им се намери "цаката" и вече и с пръдня ги свалят. Със всичко е така и няма техника дето да не може да бъде унищожена рано или късно.

Шило

А бе, кво става около и в Бахмут?

Тез ракети, дето паднаха в Молдова на украинците ли бяха, бляд?

Шило

Чак пък милиарди? Де сравняваш "Калибър" с олекотена конструкция с могорче?