Изтече запис от срещата на Денков с миньорите в парламента (видео)

"Ако се изтеглят териториалните планове, България ще изгуби парите", казва премиерът на срещата, а протестиращите му отвръщат, че този кабинет говори само за пари, не и за енергийната система на страната

Обратно в новината

Коментари - Изтече запис от срещата на Денков с миньорите в парламента (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не се интересува какво бил казал молеца-академик. Никой! Това е една парцалена кукла на конци, с която всеки гледа да си избърше нас.ания зад.ик! Последно това направи киро малоумния, който се оака жестока в Австрия. Напишете как го изпроводиха като просяк във Виена!

Тези хартутници начело с Боко и Кирчо говорят само за парите които ще откраднат! Да си го начукат тези европейски пеераси!

"Обръщам се към хората от мините - разберете, че ако по този начин ни се говори, няма как ние да намерим решение", казва Денков. Май забравяте, че сте слуги на народа, а не собствениците му или принципалите, или царе!

Харесва ми как реалния премиер, казва на академик Денков, какво да прави и говори!

Да се хващат за ръчички всичките пеераси от сглобката и на околовръстното за да ги изкарат тези 4 млрд.

Че Панелистания иска да запази тези така наречени въглишни централи, които някой държави като Франция и Испания затвориха през 89-та година на миналия век, А тука крепостните селяни за това че са организирани от хора като Ковачки един от Банкя и ала-бала и тъпите крепостни селяни се вързаха. Проста нация от олигофрени ориенталци без грам мозък

Хора, не може да спрете прогреса!!! Въглищата са от миналият век, трудно е за работещите в мините, но няма как да се спре.

е изключително нагъл и арогантен. Не става за министър! Аз искам уволнението му моментално! Точка!

сороспио смотана

Бре крепостник за да искаш нещо олигофрен

Тези нема да издържат на толкова секс. 4 млрд са прекалено много пари, а цената на тези е прекалено ниска дори за проститутки на третокласен път.

Ала-бала, типично за тая партия

Франция и Германия са гнусни педерастии - на тях ли искате да заприличаме !?

Приятно ми е, в мъжки род съм и съм си нормален :)

Някои и ядрените си затвориха. И нас ни накараха да затворим 4 блока. Всичко това с една цел - унищожение на суверинитет и последващ грабеж.

гнидо долна

Въглищата са от праисторически времена, ама вършат работа! А бъдещето на България не трябва да бъде обвързано с вечна робия на англосаксонската паплач!

на цялата Герб ПП ДБ и Дупесе пасмина! Марш гниди и особено смотаните ви първобитни троляци

Ама тези пари са печалбата на мариците за половин година! А ние затваряме и спираме ВСИЧКИ приходи ! Ако имам магазин и изкарвам 10к на месец и някой ми предложи да го затворя срещу 60к , след половин година вее започвам да съм на загуба ... искарал съм едни 60к, но съм загубил десетки пъти по толкова !

На китарата, Васко жабата.......

спарената смрад на очилатия манолчо

Хора, които се интересуват от любопитни факти може да са чели за времето когато в Лондон навлизат автомобилите по улиците е имало дебел слой от конски фъшкии макар и да е имало хора, които да ги чистят те не смогвали. Смрадта е била ужасна и при дъжд се ходи задължително с ботуши. Та сега тези нашите протестиращи неминьори с 4-5 хилки заплати, а шофьори и багеристи ходят да се снимат в Лондон по същите тези улици Толкова за човешкия прогрес и можеш ли да го спреш.

Денков: "Ако се изтеглят териториалните планове, България ЩЕ ИЗГУБИ ПАРИТЕ" За ЗАТВАРЯНЕТО на 4-те БЛОКА на "Козлодуй" ЕС отпусна 38 МЛН. лв. на България. КОЛКО МИЛИАРДИ левове ЗАГУБИ България, ПЕЧЕЛЕЙКИ 38 МЛН. лв.?! ... Нов вариант на КОН за КОКОШКА.

Никой не иска да спира развитието! Само,че това не е начина!

Педерас смотан, в Испания дали имат тежка зима като у нас? А дали Франция не е държавата с най-много атомни електроцентрали в Европа, а? Сигурно предвид това могат да си затворят ТЕЦ-овете. Германия защо купи пистата на Шумахер и сега я разрушава, за да копае въглищата дето са отдолу? Защо бизнеса в Германия плаши с фалити и реве, че Зелената сделка е измама и погребва германската индустрия? КАЖИ БЕ КОПЕЛДАК!!!

Браво на миньорите и енергетиците! Истински родолюбци за разлика от Кирчу и сие.

* извинявам се за правописните грешки, но съм бесен на тези малоумници

Денков заедно с Правителството се провалиха. Това правителство е от ПП-ДБ. Аз няма да гласувам за техния кмет във София

Не парите не са за България, парите са за няколко жендърски олигарха като Бубокувите.

Изрожденски псевдо-патриотични мърши

Без въглища и ВЕЦ няма балансирана електросистема.

ОСТАВКА И ЗАТВОР!!!! ДЕНКОВ, ШИШИ, КИРЧО, БОКО СА ПОЗОР!!!!!!! Тричане и бесило за тях!!!!

Уау! Впечатляващо. Ако не сме дали парите на фирмите от списъка щяло да ума хаос. Уау. Парите били български, но "Според правилата на ЕС". Ами като са си наши парите, да ги похарчим за каквото си искаме, пък ЕС да му мисли после. При тези условия, България няма никакъв смисъл да участва в ПВУ. И на тези, които мислят, че това означава излизане от ЕС, ще им кажа, че от ЕС никой не може да ни изхвърли. Случва се обаче друго - бавен "небинарен" разпад. Механизма е следния - поради невтзможност да се приложат и променят основните правила и принципи на ЕС, като свободно движение на хора, стоки, капитали, то се добавя "свободно, но при условие", т.е. който не изпълнява напр. зелената сделка, то за него няма "свободно" движение на .... нищо. Т.е. с налагането на подобни "сделки" (друг пример са ковид сертификатите за ограничение на движението на хора), на практика се прекратява съществуването на "свободно движение на хора, стоки, капитали" или иначе казано ЕС. ЕС се отменя, чрез наредбички и допълнителни условия за "свобода". ЕС приключва.

Варненски продажен мангал е онзи ваш съратник в сглобката, който взе милиони за Варненския тец! Да, вашият авер Доган. Как не те е срам бе!

Българските граждани въобще не се интересуват от някакви "европейски" пари. Интересува ги да имат ток на поносими цени и постоянно, а не когато слънцето пече или вятърът духа. Удивителна е човешката низост до къде може да стигне за готови при това чужди пари. Унижението е тотално. Смазващо.

И без теб ще спечелят... А те си гласувай пак за Боко, дето години на ред несси мръдна пръста за енергетиците и принуждаваше губещите ТЕЦ-ове да спонсорират Берое /Стара Загора/...

Денков прилича на някой евнух - такъв тихичък и църкащ. Правят с него каквото искат. Шиши му играе ролята на вентролог. Ах колко жалко е да си Денков.

Има. Шефът ми.

Страшни нагляри са всички в парламента. Искат да разпродадат и затворят всичко, което е останало, за да станем още по - зависими. Айде бегайте вече!!! Ще ви изметем!

Отврат.

"Разберете, че проблемът е в МС, вашето правителство говори само за пари. Престанете да говорите само за пари, ние говорим само за енергийната сигурност на страната. Поканете представители на ЕСО, тук говорим за енергийната система на българия, а не за двата милиарда подаяние от Европа. Вашето правителство говори само за пари. Не си играйте с търпението на хората. Това обижда и България, и енергийните ни експерти", казва енергетикът, представител на протестиращите. Премиерът веднага репликира, че не одобрява тона на казаното. "Обръщам се към хората от мините - разберете, че ако по този начин ни се говори, няма как ние да намерим решение", казва Денков. - - ГолЕм идиот е този Денков, не одобрява аргументирани мнения на опонентите ... ще преговарят, само ако протестиращите се съгласят с него .... та такива ми ти преговори.

"Браво" на путьовците

говорят Денков и Пеевски. В изтеклия документ за споразумение, никъде не пише, нещо за фирмите. По така написаното споразумение, излиза, че приближените фирми ще вземат парите, вместо да отидат за пречиствателни станции. С мошеници не може да се договаря и споразумява, пак ще ни измамят. Тези си търсят как да си спасят кожата!

Май трябва да вземем пример от гърците. Спомнете си какви протести имаше там преди години когато изпаднаха в дългова криза. Хората се бориха за правата си. Само си представете ако сегашната ситуация в БЪлгария се беше развила в Гърция какви милионни протести щеше да има по улиците. Защото простите тролове и айтита дето сега серат в офиса пред компа не разбират че скъпия ток няма да е само за бита, а ще бъде и за индустрията, а оттам всеки продукт произведен с по-скъп ток става неконкурентоспособен и прекалено скъп на пазара следователно това ще доубие и малкото останала индустрия в България. Това ли искате, скапаняци? Спестявайте стотинките от ДПС и Прокопиев понеже с тях ще трябва да решавате дали да си купите хляб или да си платите тока.

Очевидно интересите на едни страни в ЕС не са интересите на други. Както с вноса на зърно така и със закриване на мощности. ЕС ни подхвърля трохи за да си закрием енергетиката и да станем по-зависими. Както по-напред бе направено с промишлеността

Запис като запис

А ако не се изтеглят плановете, колко пари ще загуби България? При това тези загуби ще бъдат за всички българи, а загубите от изтеглянето на плановете ще бъдат за няколко олигарха.

В правова държава се осъжда направилия тайни запиаси. В безправова, като България, не.

Все ни плашат че ще изпуснем едни пари. Някой от вас досега да е почувствал че са взети пари? Няма и да почувства защото парите ги вземат едни фирми.

бай Ганьо си сика кюмура а развитите страни се ориентират към зелен водород като алтернатива на бензина и дизела има вече инсталации за производство на водород чрез инсталации до соларни и ветропаркове за съжаление вместо да направим нещо такова(за до 5 години макс) на мястото на тия мини комунетатта с две мозъчни клетки си искат кюмура