Изтече нова порция СРС-та от делото "Иванчева"

Какво си е говорила бившата кметица със заместничката си и посредника в преговорите с бизнесмен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Десислава Иванчева /Dessislava Ivancheva/ 6 часа · Искаме незабавно оставките на Иван Гешев и Пламен Георгиев! Споделяйте този клип, защото няма да го покажат по телевизиите! Гледайте лъжите на зам.-главният прокурор Иван Гешев и председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев, изобличени с официални документи - протоколите от съдебните заседания по делото "Младост", протоколи от обиските и др.

Кой разрешава да изтичат СРС по медиите преди приключване на следствието и санкция на съда? Явно управляващите,прокуратурата и т.н. спец съд са гузни и имат нужда от обработване и манипулиране на обществото ,заради простотиите ,които сами си надробиха.За тези от правителството,прокуратурата и съда ,които дават публичност на СРС за Иванчева преди преключване на съдебното производство,ако сме нормална правова държава извинението пред българите и ЕС е само съд до дупка.

Някой е приватизирал държава, заедно с всички зависими институции и я използва за бухалка ... защото това може! И е толкова тъп за да разбере, че само с фусти се става джендър! Друго не може.

Парите са подхвърлени, маркера от парите по ръцете е само малко, свидетелите лъжат, разследващите близо 100 човека и те са се наговорили, съдята корумпиран, апелативния съдя и той, прокуратурата купена, сега и СРС тата фалшиви... само двете хванати с парите казват истината!!! Това зелените поддръжници или сте малоумни или смятате другите за такива.

от тези 100 тулупа на Вафльо -плешивия никой ли не успя да снима как корумпираният герберски дюлгерски кмет дава парите на Иванчева??? И защо тези 100 тулупа на пъпеша от КОПМИР не я хванаха с парите котаго тръгва от заведението към колата преди да се качи в нея,или след като се прибере с парите в къщи да я хванат с белязаните пари след обиск в апартамента на Иванчева!

То ако ще и самата Иванчева да излезе утре и да се разкае и да си посипе главата с пепел пак ще измислите някоя глупост само и само да плюете по прокуратурата и съда.

Прокуратурата и ДАНС са търсили корупционни практики в общината в столичния район "Младост" месеци преди някой да се оплаче, че му е искан подкуп. Това стана ясно по време на делото срещу бившия кмет на района Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова.

Защото откакто Иванчева стана кмет там настана пълен ад. Десетки инвеститори се оплакваха от произвола и рекета, но само Ваклин имаше топките да застане с лицето си в съда.

Ваклин е ваклото Гергьовско агне,който е хванат за топките по други финансово икономически престъпления и с кошаревското си свидеталстване изпълнявайки политическа поръчка си спасява задника.

ами тези "инвеститори" след като документите са им били "изрядни" защо не са се оплакали на фандупкова,данс,прокуратурата? Защо само и единствено лъжесвидетелят вакъл се е "оплакъл"?

преди да е избягал.От "записите" аз не прочетох никъде Иванчева и Петрова да искат пари!Корумпирания кмет от герб дюлгерина и Вакльо са виновни в тази завера поръчана от вафльо-плешивия!

да иска пари този, от когото зависи нещо. Така предполагам. От двамата, които назоваваш не виждам да зависи нещо. И като цяло, много ъъъ-кане и беее-кане по телефона. Нормалните хора не говорят точно така. Абе, гепили са ги тия, стига се пънахте.

би ти се искаше да чуеш как Иванчева и Петрова искат пари,но се провалихте!Просто никой не можете да убедите в това че обвинението е неоснователно съчинено от лице без юрдическо образование!

Голяма ПРОСТОТИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

Голяма ПРОСТОТИЯЯЯЯЯЯЯ

Бая неграмотни бомбета са се наръгали в службите! По мое време,ако не ги уволнеха, директно отиваха квартални в ихтиманската циганска маала.Чудя му се на Гешев! Бомбенцата го изпържиха с онзи професор от медицината-качулки,снимки, кинти,фалшиви дипломи и накрая- к-р тате млеко, кравата е у текеесето.Ама и той кво да праи, бял ляб иска да куса.

Има ли някой нормален българин,който да повярва на този маскарад.Веднага пуснете на свобода жените,бандити такива.

Аха, напълно са невинни, горките душички! Да ги пускат веднага и по един билет за Доминикана!!! Втръснахте ни с глупостите си.

Колко са нагли тия ! Какво искат да ги хванат как си бършат ... с рекета ли ! МНОГО НАГЛИ!

От записите е очевидно че жените са набедени. Тя казва че желае да си СЛОЖИ там преместваем ОБЕКТ. И за малките деца вече стана ясно че при преместването на Обекта там ще настанат вибрации. Очевидно е че тя не говори за подкуп а има предвид вибратор. Обекта е вибратор. Вивратор за бетон. Вибрира и уплътнява бетона. А кой има вибратори за бетон ? Строителната мафия има вибратори за бетон Ясно е като бял ден че са сготвени

Айде давайте в следващата порция СРС клипче как тия шматки бъркат в кутиите и се пудрят с кайметата по лицето и да се свършва цирка ...

Дюлгеров е завъртял цялата игра за да може да оскубе Ваклин с доста парици. От Всички СРС-та до момента нито Иванчева нито нейната заместничка не покзват по какъвто и да е начин, дума, поведение или каквото и да е било друго, че имат понятие за какво става дума. Дюлгеров се е заиграл с Ваклин, и аз съм абсолютно сигурен, че Ваклин се е усетил. че Иванчева е встрани от нещата по рекета. Но понеже се спекъл от високата цена която му иска Дюлгеров е решл да писне в прокуратурата. Вече бесен на община младост, ваклин е решил да вмъкне в жалбата имената на Иванчева и на дейната заместничка, а Дюлгеров го е споменал като водещ на преговорите, а то в действителност е, че Дюлгеров е водещото и единствено лице отговорно за всичко това. Сигурен съм, че СП и СС са се усетили, че всичко е далавера едиснтвено и само на Дюлгеров - но късно. Всички вече се изказаха публично и неподготвени по този случай и сега няма как без процес да оневинят Иванчева и заместничката и. Така че на Дюлгеров е време да му предявят цялото обвинение по този рекет.

А тия с колата са придвижвали в колата 80% от транша, въпроса е на къде и към кого?

ако това са им доказателствата,голяма глоба ни чака в Страсбург..освен ако не е обвинена в дребни номерца с цел спасяване на няколко общински имота от лапите на "инвеститорите"..щото тука за пари никой не говори..тези свободни интерпретации,дето ги пишат между сересетата,са пълна простотия..

Пълна компроментация на специализираната прокуратура и ГЕРБ

Никъде не казват дай ми 70000 Е, всичко е махленски разговор.

Бай Петко предлага на Иванчева човек - бушон (името му е изтрито на записа) чрез който да препират парата от рекета. Иванчева се замисля за момент - //не тя не гони бай Петко и не звъни на прокуратурата за да съобщи за гнусният план // - тя просто не го одобрява и казва : - Той е МИШКА, той няма да иска.

щото ако е борец с мафията Жанка Д Арк би трябвало начаса да изхвърли бай Петко след туй гнусно предложение от кабинета си кат мръсно коти

Не споделям становищата на колеги във форума,които тълкуват информацията получена чрез СРС,като доказателство за искан подкуп. Повече от очевидно е,че Петко врътка Ваклин за едни пари,което може при обективен съд- друг състав,защото този не може да мръдне на см от обвинителният акт, да получат присъда за провокация към подкуп. Що се касае до детските площадки и бъдещият павильон за скара бира ...... ами ,то обвинението на е за това, а за подкуп в размер на 500 000 евро. Между другото! За желаещите да се просветят: НПК.Доказателствена сила на данните, получени при използване на специалните разузнавателни средства Чл. 177. (1) (Изм. - ДВ, бр. 32 от 2010 г., в сила от 28.05.2010 г.) Обвинението и присъдата не могат да се основават само на данните от специалните разузнавателни средства.

То е ясно че винаги ни манипулират Ченгета - Мафиоти , ама стават Все по тъпи ! Едно време какви Ченгета имаше !

Изненадан съм от факта,че " компетентните" органи не са в състояние да анализират информация получена чрез СРС. Навремето това не можеше да се случи, дори и при най кьопавите пом. ОР.Летвата " професионализъм" е паднала под критичното ниво.Тъжно и жалко!

ето ти анализ- тая е заплашена от 15 години белене на картофи в Сливен. Пуснеш ли я от кауша днес утре в сряда е в Белград. Щом двете с БИЛИ имат пари да спечелят фиктивен и нагласен общински търг се ще могат да отворят една бира-скара в Белград

много е близо времето дето ще се обърне палачинката за тия фалшиви обвинители......... чака ги бай Ставри от софийския централен затвор-строг, но справедлив и бай Хасан- 30см

в записите тая не вика евро или евра както е правилно, а иска- ЕВРОТА Новата песен на Радо Шишарката трябва да се казва Ей борци борци, дайте ми ЕВРОТА !

Егати мънкането, егати тънките намеци :-) Ще рече човек, че не са наясно, че правят далавера, та говорят заобиколно и се сондират??? Пък може и вярно да е така - посредникът да си прави далавера на гърба на кметицата и затова да е това мънкане. Аз поне, ако редя далавера, ще изясня всичко с три-четири изречения, па дори и кодирани. Ама това мънкане ми е просто нелепо.

МНОГО е нагла тази !

Рекета е мнооого рисков бизнес . "Зелен Младост" умря - да живее "Зелен Сливен" !

Деса търси доверен човек които да спечели обявеният от общината търг за преместваем обект на спирката на Малинов. Тя или нейни роднини не могат да участват в търга поради конфликт на интериси. Искат чрез този човек да препират парите от рекета над Ваклин и други хора. По тоя начин ще узаконят парите от рекета.

Това е класическа схема разработена от Мистър 10 процента министър на Църен Ваню. Може би по тази линия Панов толкова се натегна да брани кметичката

Гоуем дедектифф си, нема що. Бе мноу пИчалба щъ да въдят от едни кбапчитъ, тъ чак шъ припирът мънгизите на бай Хой.

Тези СРСта са от циганската маалъ.

Интересна е интерпретацията на Дирниците. Но адвокатите ще имат доста работа в съда в Страсбург

От СРСтата разбрах че Иванчева е мъж.

Искам да ти кажа какво сме решили. Мислим да Си сложим един преместваем обект там. Ще ги прецакаме! Те всички ще мислят, че го правим напук. А то ще си го правим ние с БИЛИ. Ние за ОТМЪЩЕНИЕ. Ще им стане ЛОШО. Като се правят на тарикати ! Спирката на Малинов. Кафе, цигари, бира, шкембе-чорба, билетчета за търкане и вечерно време вървят много презервативите

До тук убийство няма. Давай нататък!

Какви са тия "бизнесмени" дето говорят като овчари от врачанско?!?!?

„Лош човешки материал“ На 3 февруари 2009 година пред българската общност в Чикаго, САЩ по повод на предстоящите парламентарни избори в България Бойко Борисов заявява дословно: „Това е основата на населението в момента – един милион цигани, 700 – 800 хиляди турци, два милиона и половина пенсионери.“ Добавя: „И вие като избягахте милион и половина, материалът, който се явява на избори или можем да избираме като кадри, никак не е голям“ (това се потвърждава от видеозаписа на изказването му).

Е и какво? Не е вярно ли?

Вярно е!

много е прав. Това показва и нивото на материала с който е принуден да движи държавата.

к'ъфту мат'ряла,такива и управниците..

Както каза някой, тези записи не са изтекли, а ги пускат. Щом ги пускат значи ще им свършат работа - що ги коментирате че не стават за нищо.

Ами защото не стават за нищо ако се гледа юридически и за това ще да си плащаме обезщетенията:((( Освен това самото изтичане на теи ''записи'' говори единствено че цацараторите са го закъсали и се чудят как да настройват неюридическо образованото население отделно че е подсъдимо да се пускат ,,

Не са изтекли, а са ни ги пуснали - като нбананите едно време.

абе журналята, оти не питахте баба Люба оня ден от де Деса има пари за Марковски и пари да отваря лафка за баници и шкембе чорба ???

От парите от страсбург които ще получи и ще бъдат повече от "подкупа"

от Страсбург няма да получи много. За едно клекало колко да получи? Като имаш предвид че за Чората кръвнината бе 50 000 евра. А тя не е убита, жива и здрава си е, само дето не е на биде. Повече от 2/3 хиляди евра надали да и дадат

Ми четох, докато имах търпение, но не видях Иванчева да е искала пари - нито директно от Ваклин, нито през посредника. От думите и може да се заключи, че има за натиск, но задруги неща, които обществеността даже май смята за похвални (да изнудва за детски площадки). Ако някой може да бъде уличен от тези записи, то това е посредникът, а не Иванчева.

Те, милите женици работят и след 20.30 за благото на народа, а гадните боковисти... ццц..ц

има една стара поговорка и тя казвар че със стари к/ви нов бардак не става. Троловете на кметичката твърдят че тя е спечелила срещу герб защото избирателите и са гласували за промяна. Но когато Иванчева прогонва от екипа си хората на Кадиев, които реално работиха за да спечели тя и стане кмет какво става? Тя ги замества именно със стария кадър на ГЕРБ бай Петко. Демек ужким бардака е нов, ама вътре е старо наиграно куче. Тва другари да ви кажа е се едно президента Радев да изгони Иво Христов и на негово място да назначи секретаря на Плевнелиев - Тихомир Стойчев. Питам аз - 1 каква работа има кметичката та толкова пъти се натиска по кафенетата и по нощите в кабинета си с бай Петко??? 2 Защо г-н Кърджилов не оварди шефката си от контакти с бившия кадър на ГЕРБ бай Петко? Ей Кърджилов, къде бля бе маук с маука ти, та не и каза да не става дупе и гащи с бившия кмет изгонен за корупция? Къде беше тогава бе задник? Тва ти беше най-важна задача- да пазиш шефката си кат я гледаш че е лека в главата???

щото старите винаги подливат вода на новите...

От записа разбирам,че никъде Иванчева , или Петрова не са искали по 75 хиляди евро. Друг е въпросът,че от тези разговори имаш чувството ,че по начин на изразяване се намираш във кв.Филиповци. Но не ми е известно за простотия досега да са осъдили някой, освен ако Барни Ръбъл/Данаил Кирилов/ не промени наказателният кодекс.

ОБИКНОВЕНИ КРЕТЕНИ СМЕ, ЗАТОВА И ТАКА СИ ГОВОРИМ ПО НАШЕНСКИ!

Не са изтекли СРС-тата. Пуснаха ги.

БА СИ ДЕБИЛИТЕ! ЕДно свястно СРС не могат да изфабрикуват! Но какво може да се очаква от кретени, обхванали цялата управленческа структура на вече несъществуващата държава БГ!

Явно са вързани много в играта. Вижда се, че все комуноиден трол се напъва до продрискване да й препира гащите... Гнус!

Ба какви комунисти бе, Каишков? Иванчева дори не е била пионерче. А ти, макар и тъмно син реститут, си зубрел Научен комунизъм, а може и да си издавал кой не си пере кюлотите. Кой те знае що за птица си.

Това дело вече пусна брада, а пускат някакви глупости на час по лъжичка. Кому е нужно всичко това? Едно е сигурно, пари не са получени, в градинките ще се строи, а от Иванчева нищо не е зависело. А този мушморок, Дюлгеров ли беше, явно е смятал да ощипе част от парите на педприемача. Или задачата му е била да отклони вниманието от поредното общинско безобразие, да натопи зелената кметица, пък и да му платят за това.

Нали трябва да има шоу,драми,циркове и екшън изпълнения! Без тоя крадливи кикимора ежедневието ще е скучно и еднообразно. Ще ни липсват словесните бисери на адвокат Свинчовски,както и на гешефтаря Гешев. Няма да има повод за изява на великия борец за граждански права Кърджилов,ще сме в неведение за мошеническите комбинации на посредника и комисионер Дюлгеров - мистър 20% и т.н. Пък и спестяваш пари за Сатиричния чрез този сапунен сериал! Ето защо делото на крадливите кметици трябва да се проточи максимално дълго.

Пиарчето е организирало половината кметство да дращи тук в защита, ама и то че изгори от разговорите май ...

За награда Деси ми обеща 20 процента от оборота на дюнерите и да продавам билети за автобуса

цитат - Утре я камилата, я камиларя. При нас програмата е променлива. Не камилата и камиларя- целия керван е на път за Сливен. Само кучто пи-ар лай на умрело

Свобода за тия пръдли, те и един подкуп не могат да избацат кат хората ...

Изтече нова порция фалшиви срс-та, с които да настройват хората срещу Иванчева, и да оправдаят ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛЯ Ваклинов, която за това си дело, трябва да лежи в затвора до живот.

дрънкала по никое време с полуизречения, ама не за да крадне, ами за благото на "милите хора"... алооооу..! дебелият й адвокат и другите боклуци да пробват с по-остроумни, че с тези идиотщини дето ги пишат анонимно в нета, накрая ще изгорят и те. измет..!

Само опитвайки се да чета тези стенограми рискувам възпаление на мозъка. Абе какви са тия хора дето така говорят, тия някакви малоумни дебили ли са, баси. Просто само заради начина на говорене, който сигурно кара всички от Паисий, през Захари, Христо, Пенчо та до Вазов да се въртят в гроба като двигател на болид на финалната права, трябва да ги затворят някъде и да им залепят устата вовеки, да ядат през сламка през носа... Отврат

Не знам дали така са говорили хората на записа. Сигурното е, че едни "умни" полицайчета така са ги записали.

А всички ние сме ДЛЪЖНИ да плащаме данъци за да има за заплати за тези НЕКАДЪРНИ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ. Това си е жив рекет! Те за 2 пари работа не могат да свършат, включително и "да сготвят една фризьорка". Отделно, че това сготвяне си е напълно съзнателно извършено престъпление спрямо Иванчева! И от тия съдии и прокурори чакаме правораздаване! Та те са най-големите престъпници!