17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой свещеник я е убил и скрил за да мълчи за греховете му

Да са живи и здрави от The Guardian, че не знам какво ще пишете сами... БГ журналистите го докарахте до пенсия без една авторска идея

от момента в който али агджа започва да прави признания пред следователя иларио мартела как му е бил подхвърлен пропуск позволяващ му да се промъкне на 3м от папа йоан павел втори между 80 енориаши пред параклиса "сан томазо д акуино"само 3 дни преди да гърми на площад Св.Петър-следователят е в шок..устата на агджа трябва да се затвори и затова похитителите заплашват да убият детето,и искат папата да се намеси и освободи агджа...ясно защо-за да не говори повече...тук е заровено кучето...да пипат бг следователи запознати със случая..

“Братът на ИЗЧЕЗНАЛАТА издирва мистериозно ИЗЧЕЗНАЛАТА си сестра вече 36 години” отново връх на репортерската мисъл.

Как ги навръзват тия заглавия, не знам. Абе, цървули, кажете ‘брат издирва мистериозно изчезналата си сестра’ и да си гледаме работата нататък. Какво е това изкилифещване, какво е това позападничаване, какви са тия пет лева ?

В ДИР работят не българи а БЪЛГАРОГОВОРЯЩИ.

Много са зле откакто ги купиха новите собственици. Смениха класическия дизайн, въпреки, че 99% от коментарите бяха против. После се сринаха и като качество на статиите. Настрана правописните грешки дори в заглавията. Смисловите грешки къртят. Фрапантни грешки. На моменти са точно като блог на тийнейджър (и нямам предвид новите им рубрики, дето го раздават cool - имам предвид новинарските статии).