Изследване: На първи тур 10% за Цачева, балотажът на кантар

На първи тур Цецка Цачева биха подкрепили 32% от вероятните гласували, Румен Радев - 22%, при балотажа разликата се стопява.

Обратно в новината

Коментари - Изследване: На първи тур 10% за Цачева, балотажът на кантар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз досега един не съм чул да харесва Цецка, а накрая тя ще е президент вероятно. Как става винаги така, направо не мога да разбера!

Лъжа. Цецка ти цачева е четвърта. Първи е Трайков и това ги вкарва в ужас.

Манипулатор омразен! Надявам се всички комунисти да бъдат отсвирени от управленията на България! Крайно време е братя българи! Да сменим тези противни физиономии с хора, притежаващи поне високо чело, а не остригана глава или глава с бритонче!

По Конституция е 'право'' да гласувам а един избирателен сто пъти преправен закон дето ме задължава да узаконя някаква манипулация няма как да е над Конституцията..

Защо въобще го казват избори след като се знае от бая години че у нас е манипулация и фалшификация...Как пък може да си с акъла си а заради едни пари работа и облаги на чужд гръб да си плюеш в суратя и да гласуваш за гербераст...А като прочетох дендито дето и той след ясновидките тачи цецка как била ''най стилно облечената кандидатка'' направо се отвратих и няма да ходя да им узаконявам някакви назначения

има ли смисъл от тез избори пак някакво гмо ще цъфне... и е време вече тез кандидати сами да си плащат за кампаниите тогава няма да има и един желаещ...

Втори път след комунизма унижение с цецките на властта няма да мине... Тоя номер са ни го играли и повече цецки не могат да ни вдъхновят

Глупости Кой ще гласува за това недоразумение Цеца. явно герберастите подготвят материала за предстоящата поредна изборна фалшификация.

В България за Президент със сигурност ще бъде избран летец. Изборите ще определят само дали ще е на самолет или на метла.

Ами, ние самолети немаме.

две интелектуални муцуни!?!?

Ако Българския народ гласува и избера тази женица, аз с чиста съвест ще се откажа от тази страна и ще мигрирам в най-отдалечената точка!!! Боже пази ни от поредното маг...на ГЕРБ! И апропо, и аз съм завършила СУ и то преди нея, 1981г и още тогава дипломите ни бяха с напечатани номера, а не изписани с почерк на първокласник! Пак ли се почва с лъжа?

Цецка може би ще стане президент, но не защото я е избрал. Нима не знаеш че това правителство яко фалшифицира избори. Подменят се направо протоколите. Знам го от вътрешен човек. А иначе ако имигрираш избери си внимателно къде да се установиш, защото навлеците ще оглозгат България и ще продължат нататък.

Цуцка Цуцева няма да бъде избрана! По-добрият от двата неприятни варианта е Гуменчо Празднев. Ма и двата со многооууу грозни ма-а-аа!

Може би заглавието най - точно отразява действителността - 10% за Тетка Цачева. Ако тази неземна красавица достигне балотаж, значи българския народ е савсем изтрещял и заслужава управниците си. Гласуването за ГЕРБ е престъпление.

А бе, друго щеше да е, ако мъжествената ЦЦ и женственият ББ бяха в едно тяло и кандидат за прецидент...

Не вярвам на тия статистики, всички са платени и се подмазват,ще видим на изборите.

Фифти, фифти. Включваме Костинброд.

кифла не е усетила, че изборния кодекс противоречи на конституцията, а иска да я избират за президент!

ЧИЕ Е ТОВА ИЗСЛЕДВАНЕ ? ЗАЩО Е АНОНИМНО? ПО ОТГОВОРИТЕ , СПОРЕД МЕН ДИР БГ ПОЛУЧАВА ПАРИ ЗА ЦИТИРАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ... И ТОВА НЯМА ДА ПОМОГНЕ ....БЪЛГАРИНА МНОГО ТЪРПИ, НО....ДО ОПРЕДЕЛАНА СТЕПЕН, ДО КОЯТО Е СТИГНАЛ ВЕЧЕ.

ЧИЕ Е ТОВА ИЗСЛЕДВАНЕ ? ЗАЩО Е АНОНИМНО? ПО ОТГОВОРИТЕ , СПОРЕД МЕН ДИР БГ ПОЛУЧАВА ПАРИ ЗА ЦИТИРАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ... И ТОВА НЯМА ДА ПОМОГНЕ ....БЪЛГАРИНА МНОГО ТЪРПИ, НО....ДО ОПРЕДЕЛАНА СТЕПЕН, ДО КОЯТО Е СТИГНАЛ ВЕЧЕ.

Гласувайте за Радев, че без БСП и ДПС има шанс да вземем да станем нормална държава, ей..!

Алоооо, Дираааааааааа, разбираме напъните ви Цачева да спечели, но махнете материала, остаря, Пожарникаря за 2 дни толкова гафове сътвори, както и крадливите му гербаджии, че не че води с 10 процента, а сигурно е назад с 10 процента....Смешни сте!!!

Кой е генерал Радев?!Дезертирал от семейството, от жена си, от двете деца Харесал една жена, развел се и я назначил на две щатни длъжности във ВВС, без да има ценз, без да носи пагон. Това жълт сюжет ли е, ровене в мръсното бельо, или симптоматика за моралните му критерии? Дезертирал от Първанов, от учителя си в армията генерал Михо Михов Лансирали го за кандидат-президент, но после се врътнал, предал АБВ и пристанал на конкуренцията от БСП. Искаме ли този мъж за президент?

Коя е Цачева, бивша дългогодишна секретарка на ППО, станала член на БКП от кариеристични подбуди, кадър на Рабфака, завършила по съкратената процедура за партийни кадри, развела 5 семейства в Плевен, благодарение на похожденията си и сега, пак от кариеристични подбуди, е в ГЕРБ, летяла сама с Фалкона, тъй като не и отивало на длъжността да лети с обикновенна авиокомпания... Искаме ли тази жена за президент!?

Ако по този примативен начин определяме един човек ,то:Кой е Бойко Борисов?! Бивш недеполитизирал се комунист пожарникар.Женкар и интимен приятел на кмета Поли от Симитли.Изоставил жена си с детето заради запои и жени.След 1992 г. преминал към групировката СИК.Разработван от службите под псевдонима Буда.Получил от Гоце Първанов три генералски чина за абстрактни заслуги към род и родина.Изтеглил 16 милиарда за осигуряване на спокоен мандат,а тези пари ще плащаш ти и поколенията след теб.Искаме ли този мъж още да управлява България?Виж колко лесно може да се пресъздаде негативен образ на дадена личност.

Скоро да не питаме, кой си ти? Орките яко са натиснали вратата и няма място за мяукане!

Тролче, писна ни от опорните ти точки, смени плочата. Искаме ли генерал Радев, да, искаме го. Кого да искаме, такъв като теб дето се рови в чаршафите на хората ли. Твоят главатар Борисов данеби да не е разведен и да не е оставил жена си и детето си, айде стига сте ни мислили за дебили, поне измислете нещо по- така, че да хваща дикиш. И още нещо, не искаме акъл от трол, който пише това, за което му подхвърлят някой и друг гологан. Нещо като словесна проституция, нал тъй. Нелепо е трол да раздава морал, запри се.

Ей, нещастник, дори всичко това да е вярно за генерал Радев, той е генерал, бил е Командващ ВВС, има завършени ВВУЗ, ВА и ГЩ академия, отговарял е за хора и техника, първокласен летец е, като всичко дотук изброено го поставя на светлинни години пред кадъра на Рабфака, вярната подлога на мутромилиционера от Банкя!!Жалко герберунско тролче си ти!!!

Все пак НЕ е такъв екземпляр като вас део и една жена сигурно не хваща ама подлога на управляваще става. Точно за това ще гласувам за Радев защото НЕ Е цецка меркантилна подлога ама и името на мъжа си не е взела или се срамува от него...

А сега реалноста:БСП-28.4%: ГЕРБ-18.76%: Каракачанов-9.14%!!!!!Без соц.агенции идруги ПЛАТЕНИ "проучвания"!!!!

Този шеф на агенцията - ЮРИ ПАВЛОВ , ВЕРОЯТНО Е ЮРИ АСЛАНОВ , С ЕДНО ОТ МНОГОТО МУ "партизански имена". Той е осиновен от бащата на Сергей Станишев и се явява негов доведен брат. Това се казва независимо социологическо проучване! Комунистите са хора без достойнство , които не се изявяват с открити лица , а винаги чрез марионетки !

Юри Павлов си е Юри Павлов и е шеф на тази агенция издържана от бюджета т.е. от твоите или нашите пари,а Асланов е друга персона.Затова не пиши ,когато нещо не си проучил,за да си интересен.

Юлий Павлов е брат на Любо "Пъпката" Павлов.

Генерал Паред ще спечели успех на генерала и успех на България!!!!

Какъв е този генерал Паред? Според писателят Калчев/лека му пръст/,накрая генерала го убиват.

Абе... сериозно ли има някой, който е наред с главата и да иска да гласува за един от тия двамата? Да, това са кандидатите на двете най-големи партии, ама като съдя по щетите в държавата, тези две партии, заедно със следващите 3-4 по големина са направо за Гулаг, че тукашните каменни кариери ще са направо като почивка за тях в сравнение със сътвореното от тях...

Това е най-страшното,за съжаление,има и то,явно,не са хич малко. Отделно,че където не става с реални гласове,ще стане с фалшифицирани,но,това е друга работа

Погледни какво творят с изборния кодекс и ми кажи, дали хората имат избор да определят съдбата си?!?

Два милиона българи работят в ЕС и САЩ точно 500 в Русия, а руската партенка Радев плаче за санкциите ежедневно. Този комисионер на РсК миг и до шофьор в градския транспорт не трябва да го допускат.

ЧИЕ Е ТОВА ИЗСЛЕДВАНЕ ? ЗАЩО Е АНОНИМНО? ПО ОТГОВОРИТЕ , СПОРЕД МЕН ДИР БГ ПОЛУЧАВА ПАРИ ЗА ЦИТИРАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ... И ТОВА НЯМА ДА ПОМОГНЕ ....БЪЛГАРИНА МНОГО ТЪРПИ, НО....ДО ОПРЕДЕЛАНА СТЕПЕН, ДО КОЯТО Е СТИГНАЛ ВЕЧЕ.

Не мисля! Мисля, че си търпи до пълно оскотяване. Не мисля, че му идва някакъв момент на осъзната съпротива, най-много да спретне някоя неграмотна революцийка, колкото да пролее кръв и да изпусне парата, но да се бори умно и ефективно с нещо и за нещо - не!

То не бе безгръбначно, то не бе мекотело! Що ли е?

баба Цоцолана, изпъчила се на армейския празник като "главнокомандващ въоръжените сили"!?? Нямам повече думи - СМЯХ!!! Сега разбирам, че Бойче бил ВИЦАДЖИЯ!!!

Бъдете спокойни. При ГЕРБ всичко е под контрол. Кметовете са ангажирани активно с бюлетините, които трябва да получат. Работодателите плашат работещите, че ще проверяват за кого са гласували. Не се хабете да мислите. Половината протоколи се подготвят.

Кой прави изследването - бивш седераст, сега гербераст! Че и цял институт е ангажирал?!

Агенциите защо не пишат колко % ще нарисуват по един бай х*й на бюлетините?

Всеки може да се поразрови в Гугълби да види предишни социологически проучвания. После когато ги сравни с действителните резултати се разкрива измамата с раздаване на подкрепата за комунистическата партията.

Ако народа избере това, значи е глупав. Защото само глупав се спъва два пъти в един и същ камък! Искат хората шанс, но когато им се предложи, си знат стауквото - добро, лошо - това е. Бабешки мисли, смотани хорица! Ами осерете и сега бъдещето на децата и внуците си, а после смятайте бройката на миграцията! Всичките ни политици са срещу България, вие им давате подкрепа! Сърдете се сами на себе си! Тук оствате вие, политиците, циганите у турчарите. Децата ви, внуците и и младото и способно се маха, за да не търпи грозни предателства у политически уродства!

Дали гноясалия ти мозък те прави различен от мнозинството.

Бабата на нацията успешна като Сталинка. За 10 дни взе 10 % - евала на придворните "социолози". Като е толкова успешна завършилата РабФак защо на Боко му се привиждат заговори срещу ГЕРБ.

Къде се плащат тези изследвания? Ако ще и 100% да напишат, пак не познавам нито един да иска да гласува за Цецка. Може би някои членове на Герб да ги е срам да си признаят. Сигурно са анкетирали само партийни членове, а може и никого.

Американците искат да си тестват новото психотронно оръжие за масово промиване на съзнанието, като се опитат да внушат на масите да изберат абсолютно неизбираема кандидатура за нормалния разсъдък. Интересно обаче дали Бат Бойко си играе послушно ролята, или е първият зомбиран - та тази кандидатура е пълен компромат за самия него !

Всичко що е против дъртата,алчна,вечно гладна,нахална столетница,съм с него.Тази проказа ще требе да се унищожи веднаж за винаги!!!

А бре Вуте, ка не разбра бре, за тольико годин, че проказата на болшевиките в вред у нас. Сите партии са болни и яко заразени, бре. Герберастите го доказват! Затуй не се избира нищо, дето е на дневен ред и се самонадува, че е най-силното и най-успешното! Да, може да е верно, ама в грабежа ОТ БЪЛГАРИЯ!

Абе, Вуте те всички комунисти, даже тези от ГЕРБ по - комунисти и от БСП.

Това са Изборите, след които Трябва да започне Свършването с МУТРИТЕ. Пиша "Да Започне", защото Последващото Махане на "Плевела" от Българската Нива няма да е Лесна и Бърза Работа. Но Трябва Да се Почне. Трябва да се гласува МАСОВО - ДО ЕДИН. Не го ли почнем, Грях да си Стоварим на Душите ... на нашите Умалели от "експерименти на Тикви" Души...Османлията Поробител Не го Мразя Толкова, колкото Тези Милиционерски Кретени.

Правилно-всички като един срещу БСП.

на мен ми харесват и двамата... но нямя да гласувам, защото съм далеко.

СТИГА НИ ПРОМИВАХТЕ МОЗЪЦИТЕ С ТЕЗИ СОЦИОЛОЗИ. ТРЯБВА ДА СИ БЕЗ МОЗЪК ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА СТРУГАРКАТА, ХРАНЕНИЦА НА БКП, УСЕТИЛА НА КЪДЕ ДУХА ВЯТЪРА СТИГНАЛА ДО ГЕРБ. ЧУЖД ЕЗИК ЛИ ЗНАЕ, СТАБИЛНО ОБРАЗОВАНИЕ ЛИ ИМА, ДВА ПЪТИ СЕ ПОЯВИ НА ДЕБАТ И ДВАТА ПЪТИ СЕ ИЗЛОЖИ. НАДМИНА ДАЖЕ И ЧЕРНАТА ЗЛАТКА С ГЕОГРАФСКИТЕ СИ ПОЗНАНИЯ, ЧЕ РУСИЯ Е СТОЛИЦА, БРЮКСЕЛ ДЪРЖАВА, ВТОРИЯ ПЪТ СЕ ПОШЕГУВА С БЕЗМОЗЪЧНИ - ТОВА НЕ Е ЕЗИКА НА ПОЛИТИК, ПЪК КАМО ЛИ КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ. ЯВНО СА МНОГО СИГУРНИ С ФАЛШИФИКАЦИИТЕ. ПОЗОР , АКО ТАЯ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ.

Аз не вярвам да има балотаж. Каквато и ПР кампания да му правят на този генерал, няма шанс да спечели. Ходих му на концерта във Варна - само популизъм и нищо реално изпълнимо не каза.

А баба ти Цецка ти ареса, така ли? Тя говори ясно, точно, разбираеми никога не казва празни мисли, ей така, кьорфишеци. Всиките и слова са като за учебник! Идеален речник, обиграно произношение, супер! Ей, тва комундетата, сте тъпи, ама тъпи, до припадък! В която и партия да се скриете, разберете ПРОСТОТИЯТА И ГЛУПОСТТА ВИ ИЗДАВАТ!!!! Не сте в БКП, ами в БПС :) - ПАК СТЕ СИ ГЛУПАВИ!!!! Не сте в БКП, ами сте в ГЕРБ - Ей, на предложението на главатаря ви буди смях и тъга! Само вашите си лумпени, врякат ЗА защото са дресирани. Тъпите хора и животните се дресират! След това се поддържа статуса с тренировки, събрания, митинги друг простоват но надежден ресурс! :) Я командвайте, умсни, самостоятелни хора???? Не можете нали, и главатаря ви не може :):):)

То и Жигулито бие Миг-29 по ускорение... ама само първите 10 метра.

патицата те бие по интелект, ама какво да те правим. От патицата поне има полза - от теб нищо.

Лъснаха ме,но отвътре съм прогнила

Радев ще е петият президент.Той е политически необременен. не ни е нужен пмолитически хамелеон.Не ни е нужна нагъздачка според вятъраЛеля Цецка е толкова по -ниско от Радев,колкото земята от набралия нужната височина счамолет Сравними ли са кокошка и ОРЕЛ? Този,който твърди ,че тя е класа над останалите,е 0 класа За жалост такива ни управляват днес.

Радев може и да е добър,но е издигнат от столетницата,която всички мразят и ненавиждат,и затова ще загуби.

Тези данни или са жалък опит за манипулация на общественото мнение или българина тотално се е объркал. Искам да вярвам на първото. Не ни трябва президент под чехъла на Мутрафон, уважаеми сънародници, гласувайте разумно!

Трайчо трябва да е новият президент,но....много тъп народ...няма да бъде избран.От двете злини избери по-малката- Радев е по-добрия кандидат.Дано.Ако има мислещи....

менторите му от Кръга Капитал и що не директно Иво Прокопиев, а! И Тиквата и Трайчо са от едно и също змийско, българофобско гнездо. Не стават! Разкарай се!

Президента, ще се казва Красимир.

да са нацитата, няма да е никой от дружината на Тиквата.

Сащисан съм Според изследването Цачева ще получи 32%, НО: "Проучването показва, че 55,2 на сто смятат, че новият президент трябва да бъде мъж, 22 на сто - жена" И какъв е изводът от допитването? Че 1/3 от привържениците на ГЕРБ, които ще подкрепят Цачева я смятат за МЪЖ Абе да ви пикая на изследванията, ша знаиш :)

платената герберастка агенция на Юлий Павлов (брат на мошеника Пъпката), анкетите в сайтовете, включително тази на Дир, където десетки хиляди посочват своя избор, да беше погледнал та да се скрие под шлифера на Байото Х... или да се гръмне. Но герберастията и помияри са свикнали дотолкова с лъжата, че налудничаво си вярват. Тетка никога няма да стане президент. Точка!

Хора,Българи, осъзнайте се!!!Медиите ви облъчват яко ( а медиите са собственост на няКой). Всеки мислещ българин може да си направи изводи като наблюдава кандидатите. Цецка за президент а ПЪЛЕН АБСУРД. От останалите кандидати има само двама, които стават, Трайчо и Радев. За мене Радев е ( за съжаление) промит от военното обучение мозък и според мен ще служи на руските интереси, колкото и да пледира за независима Българска политика.Остава Трайчо. Независим, интелигентен, с лично достойнство и про-Европейски ориентиран.И ocвен всичко има представителен вид. Социолозите лъжат и се опитват да обработят тълпата с тези фалшиви проучвания. Гледайте, слушайте и най-важното, МИСЛЕТЕ с главите си! Задайте си въпроса, познавате ли лично някой, който да е казал, че харесва Цецка за президент и ще гласува за нея? Аз не! Та, при тази ситуация, как въобще Цецка ще стигне до балотаж. Само с фалшификация, иначе не става.