Израелските сили за отбрана обявиха, че са убили експерт по ракети на "Хамас" в Сирия

По-рано днес военачалник на "Хизбула" беше убит след израелски удар по автомобила му в Ливан

Обратно в новината

Коментари - Израелските сили за отбрана обявиха, че са убили експерт по ракети на "Хамас" в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така.Русия и Иран стоят зад Хамаз, Хизбулллллах , Боко харам. Къде сте чували руснак да дава пари??? Русия ПРОДАВА ОРЪЖИЯТА СИ И ИРАН ЗА ПАРИТЕ НА ЕВРОПА И САЩ. ХАМСАЗ ВЗЕМА ПАРИ ОТ ВАС , ЧРЕЗ ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЮНЕСКО, ООН И ПРАВИ НЕ ИНФРАСТРУКТУРАТА НА ПАЛЕСТИНА И ИНДУСТРИЯТА, А ТУНЕЛИ И РАКЕТИ ОРЪЖИЯ И БОЕПРИПАСИ. ЕГИПЕТ ЩЕ ГИ ХРАНИ .

Браво на Израел!!! Зад терористите от Хамас и Хизбула стоят пРоссия и Иран! Нека Израел продължи с чистенето на руската зараза !

Хвала! Одържавят ли ги джихадистите щели да мирясът - приказаки от 1001 нощ за наивници. Скоро ще са не 2,5 а 25 милиона. Дори да оставим настрана идеологическите им простотии отеснее ли им Газа откъде мислите ще търсят територия с най миролюбивите възможни способи разбира се. :-) От Египет?От Йордания? :–) Да сме реалисти - сега е момента.Не го изпускайте,остават още само 2,5 милиона.

Русфилистиците не харесват това!

само евреите харесват убийствата.

Палестинска балетна формация ХАМАС с номинация за нобелова награда за мир. С изпълнението си от 7 октомври покорила сърцата на всички пацифисти.

Хамас нарушиха примирието с Израел с терористичен акт, въпреки че губят те не искат войната да спре. Трябва да е ясно службите за сигурност на арабите и терористите са тотално пробити и компроментирани от Израел, единствента им опция ако не сложат оръжие и се предатат е да загинат.

всички разбрахме, че си еврейска истина. но на тоя свят всяка истина има две лица. ти обвиняваш арабите, но я обясни - зающо за евреоте е мормално за всеки убит - да бъдат убивани поне 30 араби. от години я има статистиката... обясни и друго - когато е създаден иСраел -- 92% от територията е била населена с араби. в момента - за палестинците е оставено само Западният бряг(по малко от 10%), но миналата година бяха обявени планове за строежи на нови израелски "поселища" на тяхна територия? в момента арабите мра - но знаят, че вече целият свят разбира двуличието на евреите. и най нмакрая ще има Палестина - държава, която е изстрадала да бъде създадена

Защо не?Има описно някакво сакрално съотношение в корана ли? Акабеските още са висели по клоните,когато божия син е живеел като човек по тези земи. А иначе светът отдавна е наясно с палестинската интелигенция... то човещина, то балет,то спектакли,то представления - най-добрите сте,който участва в спектаклите жив не остава.Машалла!

Затова явно тонито обикаля в момента всички около евреите и ги моли да си траят. А тъпите евреи серът на метеното. Ама ще се наиграят. После ще поревът, и така.

-каза 'умния' ватник :))) Да се смееш ли , да плачеш ли..

ционистките терористи, обучавани от офицери сфватенки, нямаше да победят арабите... и да си направят Израел, то и затова в днешен Израел си е пълно с ватенки-)

А с американски и британски танкове (Супер Шърман, Центурион) , американски и френски самолети (Фантом, Мираж). Но бива да си невежо и назобано с пропаганда ама твоето..

а 'офицерите с ватенки' бяха на всички нива, само че в ЕГИПЕТСКАТА армия, Дингъс.