Израелски ракетни удари срещу ирански обекти в Сирия

Атака срещу десетки военни обекти в отговор на нападения срещу израелски бази

Обратно в новината

Коментари - Израелски ракетни удари срещу ирански обекти в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Погледнато от друг ъгъл. Евреите предупреждават руснаците с цел избягване на грешки, а руснаците предупреждават ли съюзниците си ?

включени ракетите С-300 ? Ако бяха включени,

Включени, изключени - все тая.

Поживьом, увидим. То и преди много знаехте, но щом евреина е в москва, значи несъмнено от братушките е раздаването на козове.

ако не играят на без коз - хахахах

каква прекрасна руска тишина))): ШШШт! Тихо! да не разсърдите господарите от Йерусалим! хахахаха Той за тва дойде вчера Нетаняху вмосква, да му дръпне поводите малко на путин.

Вземи си час за УНГ!!! Имаш проблем със слуха!!!

на Русия спрямо участниците в Сирийският военен конфликт приляга българската поговорка "На господа тамян кади и на дявола свещи пали".

Прехвалената руска защитна система! ХАХАХАХАХАХА

си смени компютъра, че нещо много тъпи коментари пуска. Или е причината е в зад клавиатурното устройство!

Шило

Хм, Иран май са забравили що са в Сирия? В случаят не вършат услуга нито на Асад, нито на руснаците, нито на себе си.

вярвай ми ,на терен нещата сигурно са доста различни .иран е най-верния защитник на сирия ,а путин иска да играе с евреите и с иран ,което е прекалено рисковано за русия .проблемът на исраел е,че все се меси в чуждите истории на комшиите си ,без капка уважение към всички тях .комплексари .

Не се знае, кой е голям длъжник. Мисля, че 2016 година, парламента на Иран, не разреши от техни летища, да излитат руски самолети. Другото е, че Иран и САЩ имат секретно споразумение, отделно от споразумението 5+1.

Момчета и момичета забравяте много неща... и не гледате в правилната посока.... Ако утре Русия порази американските бази в България, това удар по България ли ще бъде или по САЩ? Израел нанася удари по Сирия!!!! Не по Израиски обекти в Сирия, а по Сирия!!! Поразени са позиции на Сирийското ПВО, скалдове на Сирийската армия, артелрийски позиции на Сирийската армия и то не в дълбочина на страната, а в непосредсвена близост до фронтовата линия между Сирийската армия и джихадистите, на които Израел доставя муниции и медикаменти!!! Иран няма общо със случая!!! Между другото напрежението нараства, защото сирийската армия е отвърнала с ракетен обстрел по Голанските възвишения! Израел трябва да разбере едно. Голанските възвишения, са на Сирия - Това е решението на Международната общност - ТОЧКА!!!

Оставям настрана правотата и морала на Израел, както и ролята им в много нещастия. Иран е некоректен към Русия и Сирия. С необмислените си, егоистични и авантюристични действия в района рискува да провали руската операция, която до момента е блестяща. Рискува живота на руснаци. Едва ли Русия е много щастлива да има такъв своенравен и неуправляем съюзник. Иран, както и Израел ги гони някаква невероятна мегаломания и ще платят висока цена за това рано или късно. Какво би им струвало да седнат на масата на преговорите и да престанат с тази опасна и ненужна конфронтация? Абсолютно убеден съм, че Израел и Иран могат да проявят разум, да спрат с конфронтацията и да установят нормални отношения. Ще е от полза и за двете страни и за мира и спокойствието. Проблемът идва от високомерието и глупостта, които проявяват и двете страни. И това е опасно за всички.

...как да седнат на масата за преговори, когато Иран иска да унищожи Израел. Искаш цивилизовани действия от държава изостанала с векове от развитието си.

последните 3 изречения са противоречиви .иранците нямат никакво доверие в сащисраелските режими,които нанасят само вреди ,големи вреди на останалите държави .преговори с подобни окупатори са просто невъзможни .всички не са продаващи се като нас ...

абсолютно всички страни, които се имат за "непреодолим фактор от международно значение" действат егоистично и авантюристично. Да давам ли примери?

Да изгориш национален флаг на друга държава в собствения си ирански парламент - това говори за липса на всякакъв интелект... или просто живееш четири-пет века назад във времето!!!???

забавно е как хора, вадещи нацистките тениски на 9ти май, защитават Израел.

Веднъж стомна за вода, втори път стомна за вода. Вече се налага да ходи да се обяснява на Путин.

Аха, отиде да му каже, да не им праща С-300, щото ще трябва да ги унищожат и тогава ще се разбере, че не стават. А, и да не щъкат много из сирийските и ирански бази, че да не дадат фира като вагнеровците.

вътре в исляма. Сунитите, поддържано от Саудитска Арабия, естествен съюзник САЩ и шиити, Иран.Едните не искат Асад, вторите поддържат Асад. И това е големият спор в Сирия.Лакмусът е Асад, ако остане, победатата е за Иран.

ММДДДД зад Иран стой Русия- цялятя тази ситуация се командва от русия! Ей това е!

Та какво казахте за съюзника на руснаците ? Така ли си ги защитават ? Май парите не миришат, а евреите имат много, за разлика от руснаците. Прагматично !

цялото руско трол се е впуснало да брани аятоласите от ислямска република иран! а бе славяни източно православни, що трепете братята си в украина, а браните мюслитата??

Ейч Оня, шоколада не е за наяждане. Нали Порошенко, всеки ден ти дава по един. И престани да мляскаш, не е възпитано.

щото руснаците братя славяни нямат... нито братовчеди нито никакви.. само подчинени и приобщени славянски племена. И който не иска со кротце и со благо се минава на план Б - со малко кьотек.

" елиминиране на Израел от лицето на земята" - това са гръмките призиви и намерения от страна на Иран. Чалмите наистина са си повярвали и не разбират от нищо друго освен от бой. Ще го имат - гаранция. Последният евреин да остане, достатъчно е - за да натисне ядреният бутон, но няма сила, която да ги спре за да защитават суверенитета си.

От 20 коментара 10 са на някакво проруско умствено недоразумение Иван.

А американските погачи и техните бая-стотин бази , даже може би и хиляди из целищ глобус?????????? Еврейчетата се самозабравиха в подарената им земя ... Малко остава на този световен ред.. скоро друг ще беси и коли :))) Само се надявам да е за по-добро ест.

е как бесенето и коленето ще са за добро бе, росенке? луда жена. сменете трола моля.

а бе писах му аз снощи на един, че като стана сутринта израел ще е съсипал иран, ама он ми вика лягай си, та лягай си! видя ли бе!?

То едно съсипване, та се налага да повтарят.

аа, не се коси, и ще потретят, ако решат че и втория път е било недостатъчно!

Ционистите хич не са агресори, хич! Аз да ти съборя къщата не се брои, ако някой от съседите ти е терорист, а ти се жалвай на арменския поп. Нали той е терорист и ти ще отговаряш! Тази логика бе заложена в Истанбулската конвенция. Що за логика е да идеш при Путин на сутринта по време на парад и да му кажеш, че нямаш нищо против него и сирийците, но ще ги бомбардираш, защото са кофти хора и никак няма да ти олекне ако само една ракета им пратиш? За сметка на това да обещаеш, че по цивилните няма да изстрелваш ракети. В ракетата има нещо анонимно- ракета удари блок с терористи. Не, еврейския премиер и командване, а ракета! Нещо като инфлацията ви стопи спестяванията... Ракета изпепели деца до блока на терористи и се добавя косвени жертви винаги има, за нещастие в случая деца... Какво правят децата там? Ами в държава като нашата с народ от изроди, като нас такива деца са "опасни врагове". Цял свят гледа щастливо как гинат тези врагове и никой не сочи виновниците, които мълчаливо поощряват убийствата. Понеже Иран е лош, а руснаците, американците и евреите добри! ами добри са- пишат историята и ни я тикат в муцуната, нагло засенчвайки слънцето! Няма значение къде ще падне следващата ракета- няма оправдание за изстрелването 'и. Зад палестинския тероризъм и руската освободителна намеса също се крият производителите на оръжие, които не искат тази война да спира, но очевидно за този свят това е О'кей и всички мълчат. Дори самата ИД беше продукт на тази жестока алчност. Немислимо е повече тези религии да съществуват- те носят смърт и болести! Юдаизъм, християнство и ислям са вредни за човечеството. Щом има Господ време е да намери план Б. Този вече не работи за хората.

кво предлагаш, гума? марксизъм-ленинизъм? чеверметата не се отразяват добре на психиката, видно е.

сещам се накъде биеш, но докато тази утопия се реализира трябва да минат едни 10-20 хиляди години минимум. Дотогава я камилата, я камиларят.

Какво търсят ирански военни бази в Сирия? Да нападат Израел и ги дразнят ли? Намерили си майстора. Тая няма да я бъде. Ще ядат много бой чалмите. Не разбирам само българи, които ги защитават.

голям шиитски иран се настанил на малката сирийска територия и защитава малцинственото шиитско правителство на сунитска сирия...дето не си ще шиитския президАнт....Господи, пази ме от приятелите ми.

Тъпако, изборите не са религиозни. На избори се гласува за партии и кандидати, а не - за ходжи и имами.

хората в арабския свят все още се обединяват на религиозен принцип, чедо.

Хората в арабския свят все още се обединяват на племенен признак, отроче.

не беше ли на родово-общинен, дедо Иване?

Не, не беше. Ако се мъчиш да направиш някаква ирония, просто издаваш НЕВЕЖЕСТВО.

не се казва така на български бе деде. казва се ако искаш да изразиш някаква ирония, просто показваш невежество. научете го тоя прекрасен език братски най-сетне.

Явно си евреин, щом се мъчиш да казваш на хората как се казва. Още от Битие в Библията са описани лъжите и кръшканията ви.

А, аз се мъча да казвам на хората- това е езика ни деде. Ако ше го ползваш, ползвай го като хората. твоите политически възгледи са си лично твоя работа- там не ти се меся...но езика ни уважавай.

ЕзикЪТ го уважавам, тебе - НЕ.

видя ли-даже не правиш разлика между подлог и допълнение. много си зле деде, ама на прИтенцИЙти явно си цар. царица, де. беж да учиш българския и после драскай по форумите ни, лелче

Евреите няма да постигнат нищо. Обаче е напълно възможно да се наложи да се изтеглят от Голанските хълмове, а те и без това нямат работа там. Персите няма да нападнат Израел, но Голанските височини няма да бъдат оставени на мира- Иран има да си връща на Израел - и ще си го върне.

Вчера Натанияхо говореше с Путин за мир в Сирия , а сам нарушава мира и обстрелва с ракети Сирия ! Не мога да разбера Израел , имат бомба атомна ,други не могат да имат ! Време е някой да им каже да си стоят на мястото и да не скачат !