17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Израел е пет пъти по-малък по територия от България и две трети от територията му бе пустиня. Воюва от 60 години за независимостта си с противник стократно превъзхождащ го по територия и население. И успява! Какъв е изводът -вън руските окупатори и техните слуги от България!

Горките въшливи бради (на пътя съзниците) Още не не са разбрали от къде им е дошло. :) С български заплати само архаична техника като С300, може да се измисли в западна Монголия. Само пътнически и руски самолети вижда. :)

Пълен фрейк е тази новина. Соросойдна лъжа

бе, вместо да си ги поръчат от Алиекспрес ще чакат Иран да им ги достави.

Прилича ми на фалшива новина. Не намерих потвърждение никъде. Ако някой има линк към друг сайт, където новината да бъде потвърдена, нека го пусне.

Израел е велика държава, путльовци! Мъка ем ама...

Тази "новина" е тиражирана от едно единствено място - частна израелска радиостанция. Никоя друга медия не я потвърждава. Така, че... не знам, не знам...

В Израел има свобода на словото и новините са правдиви!Военните или потвърждават или не коментират в повечето случаи!

Демек те са видели самолетите :)

докато финансираме невидимите американски самолети, ще ядем невидими пържоли

Руски бракувани самолети за безбожни цени и супер неизгодни договори!

Новинката се разпространява само от израелските военни, за да дават си дават кураж. Никъде другаде не се споменава за удари на тенекетата ф-35 защото се знае, че могат са невидими само за племената в Амазония.

Същото дрънкахте и за безаналоговите панцери.

Би трябвало да знаеш, че всяка система си има възможности! Можеш да се справиш с 12-15 цели, но не можеш с 20 и нагоре!

...

На глупостите, че Раша има супер оръжия, при положение , че заплатите са им по-ниски от българските вярват само от родния русофилат. С-300 е система отпреди 40 години, с това освен руската летяща скрап друго не могат да свалят.

Голяма хвалба на С300! Бях в Русия и стреляхме ракети ,прехвалените руснаци не можаха да заредят пусковото гориво. Ние ги спасихме. Пияници с бръмбари в главите. Бяхме пъви пред тях. останах с впечатление ,че пропагандата им работи повечко. Сега Израел със СВОЯТА АВИОНИКА на Ф35 МЛАТИ поред без проблеми. Руските ПУШКАЛА прашасват в пясаците. Такава е играта. останалото е руска пропаганда както ,че всичко руско е голямо и супер. Да,така се плямпаше колко е "ВЕЛИК" СССР и Соца-Комунизма е супер. КЪДЯ са ТЕ ?! Така още 30 те г. много НАИВНИ българи отиваха под ГЛУПАВАТА пропаганда в Руссия и видяха Мизерията и СМЪРТТА в ГУЛАГ предадени от Лакея Димитров на Сталин. Това е Русия- МИЗЕРИЯ за народа си.!!

Всичко им беше "най-". Как беше …. съветските микрочипове, най-големите в света!

Така беше! Съветските болни - най-здравите болни; Съветските часовници - най-бързите в света.

Недей така, отнемаш и последния гъдел на русофилчетата! Не стига, че са бедни и глупави, а ти подкопаваш и сетната им душевна опора!

Стара и фалшива... всъщност, също, като самолета и удара е останал невидим

гледам, соросоидни либерасти са налазили форума. нищо, идва време за разсейки.

Папкаш ли ?Папкаш ли?Е папкай папкай зер само това ти остава...!

Дано и занапред не ги видят, че ако следващия път ги видят - всичките гърмим !

Ще ги видят на върба. Това е електроника и система отпреди 40 години. Компютрите и са на ниво Правец-8с.

На F 35 ли ?

Правец не са ли IBM?

Щом израелците не са бастисали конвоя, значи че руснаците са сторили това - хахахах

"Съобщи kan.org.il" Със същата достоверност е и информацията от Баба Пенка на втория етаж, която се информира от Леля Мара на третия етаж, а нейният неназован източник е таен информатор е от беседката в парка.

Израел може да пише каквито си иска глупости, но истината е че ударите са нанесени в ивицата Газа, а не както пише на Сирийска територия. Освен това Русия не може да охранява всеки ирански камион на територията на Сирия. С-300 ОХРАНЯВАТ СТАЦИОНАРНИ ОБЕКТИ а, не камиони. Това сигурно е някаква нова еврейска тактика. Стрелят с противотанкови ракети Спайк ЛР от 30 км. (Вероятно командоси),а после обясняват как никой не е засякъл самолетите им (които не са летяли). Мъдро.

тъй си е! затова С300 свалиха росийския самальотчик! взели са го за стационарен обект!

Гроздето отново е кисело :) Следващият път израелците като ударят стационарен обект какво ще е оправданието? :)

Че са го местили, че е бил празен, неизползваем, и всъщност не е ударен, защото са свалили всичките 105 от пуснатите 100 ракети.

Израел може да пише каквито си иска глупости, но истината е че ударите са нанесени в ивицата Газа, а не както пише на Сирийска територия. Освен това Русия не може да охранява всеки ирански камион на територията на Сирия. С-300 ОХРАНЯВАТ СТАЦИОНАРНИ ОБЕКТИ а, не камиони. Това сигурно е някаква нова еврейска тактика. Стрелят с противотанкови ракети Спайк ЛР от 30 км. (Вероятно командоси),а после обясняват как никой не е засякъл самолетите им (които не са летяли). Мъдро.

Телеграфните стълбове дето руснаците изтрелват в небето против селско стопанска авияция...

Фейк нюз

така ли ти се иска? :))))

така си е. ако не те устройва и те е яд - цу ни ме от зад !

Значи в Украина Израелските и американски военни специалисти са видели и изпробвали системата С300 до най малките детайли и са разработили стратегия за неутрализирането и или избягването и! За да не стават сакатлъци с руски военни в Сирия макар,че руснаците обвиняват Израел за собствената си... да кажем ,,нещастни случаи” както с възрастният Ил!

НЕ само в Украина ами вьв БЬЛГАРИЯ справка военото учение ТРАКИСКИ ОРЕЛ/2012;2013 и 2017 години/ниско летящи ИЗРЕЛСКИ самолети атакуват БГ к/си С300 краи Ст,Загора и Чирпан

Заглупаци ли ни имата с фалшиви новини.

Наистина ни мислят за балъци. Тези които ни снасят тези смехории дали се запитват, дали евреите ще използват Ф-35 за да извършват бойни полети над Сирия при положение че не са убедени в невидимостта на самолета и ако го свалят с С-300 какви ще са загубите на американците от продажбата на Ф-35 и, какви ще са печалбите на руснаците от С-300. Със свалянето на руския самолет юдеите само развързаха ръцете на Путин да инсталира С-300 в Сирия. Аз лично не вярвам че, американците ще се компрометират. Само преди 25 години им свалиха една друга невидимка и с далеч по-несъвършена система.....

С300 още не са разпънати. Както коментираха, пускането им в бойна готовност отнема от 30 до 60 дни.

гоше, това за надуваемите модели, или за тенекиените е ??

След 30 дни ше дойдат компресорите да ги надуят!

И Земята трябва да е равна иначе не става

Горко,горко,чел си ама малко,не се разпъват,тва да не е ластик,разгръщат се,абе бягай в пещерата да си лягаш,че е късно вече...

Значи една ядрена ракета се зарежда и изстрелва за има-няма два часа, а пък тия диреци за 30 до 60 дни?! Леле, какво ги изстрелва тези ракети бе? Звездата на смъртта ли?

Ами чудесно! Значи Израел нямат никакви проблеми в Сирия и комплексите "С-300" не ги притесняват! Така излиза. Тогава защо беше всичкият този рев и молби към Русия да не доставя тези комплекси? Не е ясно! Израел могат да си вършеят в Сирия и "С-300" не са проблем! Дали? Да не стане по някое време "Уйт"?! Ще поживеем, ще видим. А що се отнася до новината като такава, нещо не се връзва. Проверих и други източници на новини; английски, немски и руски и такава новина не видях. Странно!

ставри, що не пробваш с израиль атаковал в сирии иранский карван с оружием. С300 молчат или израиль совершил первый вылет после доставки С300 желаю юдачи!

Щом си "бай Ставри" значи доста си поживял и видял от разпада на съвеЦката кочина. Ако досега не си разбрал, че нищо не става от тия слабоумници, значи си на тяхното ниво!

Ясно е, че нищо не става. От всичките им оръжия чеп за зеле не става. Нали така? Тогава защо чичо Сам до сега не е събрал гащи и да се справи с тях? Нещо май не е така?! Не се ли сещаш?! Я каква огромна и богата територия владеят. Да вземе чичо Сам да ги удари и всичко ще е негово. Защо до сега не се е случило? Нали нищо не става?Както не става, така се оказа, че изнасят по цял свят ядрени технологии и са космическа държава. За това чувал ли си? Май бая са ти промили мозъчето!

Лежи лайното на тротоара и философства колко е велико - щом никой не смее да го настъпи.

Точно така ИЗРАЕЛ ТРЕПЕРИ от С300 която е супер ефективна с/ма за ПВО и бЬрка здраво в плановете на Хаил Модаилин ЦАХАЛ и И.А.Ф

С 300 не са ги видели, щото са гледали успешния ремонт на Кузя......муахаха.

и кузя за малко да потъне на пристанището! паднали два кулокрана, единия върху кузя! кузя не е съвсем съсипан, ама най големия плаващ док вече не е плаващ! потънал е, най лошото е, че бил взет под наем от шведите, та сега путин ще трябва да го плаща! а кузя ще го ремонтират някъде до 2038 година! ако не го потопят нацяло рукожопите алкаши!

Неправилно сте разбрали новината. Руските медии съобщиха, че Русия започва да строи апарат за спускане в Мариянската падина. Това явно е първата стъпка към целта. Представете си само - след гмуркащите се самолети, които Кузнецов демонстрира край Сирия сега руснаците ще направят гмуркащ се чак до 11000 метра авионосец! Тъпите кравари и всички русофоби по света ще се гръмнат от яд!

"противовъздушните системи С-300, които наскоро Русия достави на Сирия не са забелязали израелските самолети, вероятно F-35."..ха.ха.ха тези ракети само руски самолети свалят..ха.ха.ха

С300 още не са разпънати. Както коментираха, пускането им в бойна готовност отнема от 30 до 60 дни.

Ай стига с тва разпъване бе пещерняк ,нали ти казах да си лягаш вече

Как всичко се знае а не знаят какви са били самолетите ( вероятно Ф35) ! Тъпа статия за промити краварски празни кратуни

Ако наистина е така, това е много лоша новина за целия свят. Нарушава сериозно необходимия баланс. Ако на едната или другата страна останат само ядрените оръжия, като възможен отговор, тогава изкушението и съответно възможните негативни последици за всички е точно зад ъгъла.

Баланс в конвенционалните оръжия НИКОГА не е имало..

Всъщност за баланс се приема невъзможността да надделееш. В случая става въпрос за огромно предимство, което дава тази възможност. Ако е истина, разбира се.

Няма страшно троле!Путин нали каза,че руснаците щели да отидат в рая при ядрен апокалипсис?

Ако наистина е така, това е много лоша новина за целия свят. Нарушава сериозно необходимия баланс. Ако на едната или другата страна останат само ядрените оръжия, като възможен отговор, тогава изкушението и съответно възможните негативни последици за всички е точно зад ъгъла.

Бреййй па как го изпуснаха тия великите ракетки мале мале пак ,сигурно кюмюра не е бил запалил.

айде, дрОгаре, товаршчи и товаришутки, обяснете как дванадесет от десетте ракети не са улучили, а останалите четиридесет и три си паднали самички нейде из пясъците! или че С400 не са свалили самолетите юдейски, защото не са били включени! или защото нападението е било по време на намаз, та не са отвърнали на атаката да не смутят молитвата на правоверните! дерзайте, русолюбци,имай още варианти !

... дванадесет от десетте... е невъзможно за обяснение. Не само Путин ще се откаже от обяснение, даже Чък Норис се отказва! Сметай...

аа, възможно е! предния път как успяхте?

само питам (нерегистриран) Тази "новина" я има само в ДИР и на някакъв израелски сайт. Феик? ха ха ха (нерегистриран) и всички руски включително ТАСС! Бре-е-ейййййй шорошомолките и нпо-джендърите почнали да четат новини в ТАСС?! Анатема! Анатема за вас! За това ли ви плаща дьорт антихриста? да четете тасс?! :)))))))))

ТАСС, Кремъл и въобще Рассия са пълни със саморепресирани 'джендъри' - оттам и цялата злъч и злоба..

Мани, мани - днес Кузя потапя дока докато се гмурка към Марианската падина, С300 ослепяла (сигурно са сипали и водка) - тежки дни за джуджето отвсякъде :)

С300 се задейства само когато мине российски самальот! и го сваля от разд, както видяхме при предната израелска атака в сирия!

Ами сега,всичколога уж професор се изхвърли като чикия на пясък че с300 много "уплашили" Израел и не смеят да влизат в Сирия. Да еба и червените измекяри главанаци.

Тролките на Пу яко пяна по устата :)))

пее расите на дьорт анала омазани във вазелин чакат да им дойде редът?

По долу един неориентиран млад хомосекшуъл с напудрено дупенце обяснава как рашките няма били вече самолетоносач. А-а-ууууууууу ми ся?! Ко ши праят рашките без единствения си самолетоносач? Ало, шорошораст, попитай майка си имат ли рашките Калибър и мое ли да фърчи той от рибарски лодки в Каспийско море и да цели саудитските рязани "демократи" директно у депките, в които са се навряли. Прай сметка от 1К километра - у дупката! Ляга Калибъра до амуджата да го прегръща. А ко мислиш ше направи със самолетоносачо на Трупето?

а какво стана с руския самолетоносач? жив ли е?

че кога са имали самолетоносач. аз помня един самолетотрошач дето тръгна с 4 и се върна с един самолет без никой да е стрелял по тях.

да, ама не загуби нито един противопожарен палубен автомобил!

Велик си:)) Чакам и коментара за супер секретния кораб разузнавач потопен от тогоанския овцевоз наблизо:)

Тази "новина" я има само в ДИР и на някакъв израелски сайт. Феик?

и всички руски включително ТАСС стари са ти опорните точки чебурашек. Тези бяха до преди 4 часа.

Ей, от както отмениха задължителната военна служба, се навъдиха едни разбирачи на военните стратегии и тактики, жална ни майка, ако ни подхване някой от съседите!Все Каракачанки и Симеоновки.Нито Борисов е ходил в казарма, нито Сидеров е ходил войник, нито Симеон е ходил в казарма, нито Сергей Станишев е бил войник.Е, те такива ни управлявляват държавата вече 28 години!

..и Путин не е ходил в казарма.

Истината е маааалко по-различна и мааалко в ляво/дясно. За българските тролове пояснявам - То не били компютри, а ... нещо такова.

един толерантен евро-лгбт-джия по-долу се пеняви - отричайте до дупка, вика! Ка па видя ко има в тая дупка не ми е ясно, обаче... да вземе да прочете как един афро-американец с генералски пагони размяташе 5 месеца в ООН едно шишенце уж отрови на Садам, пък то се оказа след 10г че било прах за пране. Да вземе да се сети как наглосакса на британската американска колония се извиняваше с половин уста, че били подвели международната общност... нямали били никакви доказателства за оръжията на Садам... после повториха този опит с Либия. Е ся в Сирияя не им се получи играта. Та шорошошвестер скапан, преди да ме апострофираш вземи прочети малко. Аз съм този който е показвал на майка ти как се правят деца. Тя после го преразказваше на татко ти.

След като разбрахме, че върху нещастния ама единствения, безаналогивия и димящия пуитнски самолетоносач Кузя се е сгромолясал кран и е потънал целия ремонтен док (че май и самия Кузя), това е другата добра новина за съветските тролове. Нали тролчета ? :) :) :)

май или юни е потънал самия Кузя?

Харесва ми как си се кръстил. Както казах - отива ти. все тая дали е потънал или не. И преди си беше за скрап, сега си е направо скрап. Айде прочети какво се е случило и тогава продължавай да се лензиш тука. За твое съжаление - не е фейк нюз. Рашка Говняшка на практика няма самолетоносач.

t като тъпак e обръщение към теб ве шпендел непоръбен. Да го напиша пак, нищо , че го иззтриха. а че ти харесва - не се и съмнявам!

шутър-зомбитата на бае дьорт антихриста се изтеглиха за нови опорки и вярват че са победили. кого и с какво не е ясно. те дори и дуптата си да избършат тръбят, че това е нечувана победа.

Един път не видели, втори път не видели и накрая буф 150 млн. долара заря. :)))

Така е, един път не видели, втори път не видели и накрая видели и буф С-300 за вторични суровини!

Еее... ние зарята я видяхме.... ама чак толкова едва ли струват Ан-четата.

ти колко мислиш, е струват оръжията, които иран кара на джихадистите? Та веднъж, два пъти и ... отидоха пенсиите на едно поколение в русия.

козе ти ли плащаш или саудите, че знаеш колко струват? козе това не е лъжица за твоите уста.

е че кой плаща бомбите които Русия хвърля над Сирия?

Ми вие бе! С тоя скъп бензин и нафта... къде мислиш отиват парите - спонсорирате Путин да прави нови бомби!

не са видели израелските самолети? За да се твърди това със сигурност е необходимо да се посочи мястото на където е ударен конвоя. Макар, че от твърдението, че е доставял оръжие за Хизбула следва че е в близост до границата с Ливан или Израел. Ако конвоя е бил на разстояние до 100км от границата израелските самолети могат да изтрелват ракети от територията на Израел или Ливан без да навлизат на Сирийска територия. При това положение ако С300 удари самолетите това ще се изтълкува като пряка агресия на Сирия спрямо Израел, което ще даде повод на чифитите зад океана а се включат пълномащабно в изпепеляването на Сирия и унищожяването на сирийската нация. Дали руснаците искат това в момента? Или просто изчакват удобен момент в който да отговорят така,че да не се дава повод на чифутите зад океана да действат законно. Не че те се съобразяват с това.

Давай, дерзай.

1. C300 се намират в Латакия. 2. Ударения конвой е в Южна Сирия. 3. Разстоянието по карта е над 500 км 4. С300 е с обсег на поразяване от 40 до 400 км. 5. Дори и израелските самолети да са навлезли на територията на Сирия в южната част, няма как ракетите на С300 да ги достигнат при положение че се намират на над 500 км. Така че преди да дрънкаш глупости и да ме иронизираш си размърдай малко сивото вещество между ушите (ако е в наличност) преди да постващ нещо.

Браво..клавиатурен стратег Пенев си. Ще ти дадат тиквен медал от путинските зелени човечета в България. Мий си краката и си лягай, че си препил със сливова и дрънкаш глупости на поразия.

латакия не беше ли руската база? Там има с400 от три години. Доставиха с300 на асад, едва ли ще ги сложи до с400. А то и локацията на с300 има значение, но понеже руснаци имат пръст в цялата работа, та нищо чудно и да са объркали нещо.

недей да лъжеш Точка 1 - е лъжа и не можеш да покажеш къде са разположени НОВИТЕ 4 установки. От 2016та година има дори С400. Да не говорим къде С400 свали Ан-чето и ги преписа на С200 въпреки че всички данни бяха от С400. Много е лесно "да се посмили" когато се вкарат няколко капки лъжа в истината.

отгоре на това в Дамаск имаше С300 и С400.... какво стана с тях. Израел каза още че 2017та ги е стопила, вие казахте - ОТРИЧАМ ОТРИЧАМ ОТРИЧАМ. Така ли беше? Така беше. Та къде е Дамаск... на север ли?

Така е, сирийците ги е шубе да свалят израелски самолети! Свалят само руски!

Не случайно Белгия ще купува от тези.

Сбълкал си, Белгия купува С 300 от България! За залепване на дървени детайли в бита и мебелната промишленост. Може да се използва за фурнир и дървени плоскости, за лепене на хартиени и текстилни стенни покрития, подови настилки и други порести материали. Разфасовка: 0,120 кг по 24 бр. в кашон Цена без ДДС: 0,85 лв.

Идиот. Белгия купува F35

Нови С-300, ама помпите за надуване пак старите, от С-150! Докато ги надуят, самолетите минали и заминали! А израелците карат много бързо, с 250 километра в час!

При Сталине такой х... не было Стыд

коеуета,

подготвил съм една партида с300 без крем, заповядайте да ги опитате. само преди това минете да си направите по една интимна прическа на ауспуха.

Ние отричаме да сме отричали тази новина.