Самуел Ардити: Битката ще е за Северен Израел

Известният общественик Самуел Ардити смята, че войната между Израел и Иран не само е възможна, но и че вече е започнала. Дори предрече Армагедон...

Обратно в новината

Коментари - Самуел Ардити: Битката ще е за Северен Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин, какво търсил в Сирия ! А САЩ какво търсят там и въобще в целия Близък Изток ? Пак петрол май ?!!

Саудитска Арабия минават много далеч от "умерени араби".

Израел винаги е бил част от Божия план. Възстановиха държавата си според пророчествата,спечелиха всички битки,които водеха срещу многократно превъзхождащ ги противник в лицето на арабите и сега имат пълен контрол над бъдещата световна столица през Милениума на Месията Христос-Ерусалим.Всички грешни между евреите ще измрат,но целият Израел ще се спаси в лицето на 12- те израилеви племена,т.е. от всяко племе ще има спасени.Остава да се сключи този мирен договор,да си построят третия храм и завръщането на Христос след 7 г. от момента на мирния договор.

Евреите не са идеални. Никой не е идеален. Обаче Израел създава от пустинята цивилизация, а мюсюлманите навсякъде създават от цивилизацията пустиня. Изборът кого да подкрепяме в този конфликт е ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН. Паленстинците не воюват за имотни права. На тях земя не им трябва. В арабския свят земя има колкото искаш и е почти същата като камънаците в Израел. Арабите и иранците не се борят за мършавата територия на Израел - не става въпрос за ресурси. Територията на Израел е смешно малка. За тази територия ли е конфликтът? Разбира се че не. Конфликтът е РЕЛИГИОЗЕН: Идва от корана и хадисите. Иранците вярват, че "Последният ден (спасението на душите) няма да настъпи ПРЕДИ ДА БЪДЕ УБИТ И ПОСЛЕДНИЯТ ЕВРЕИН." Иранците дори искат да УСКОРЯТ КРАЯ НА СВЕТА, за да се спасят душите на правоверните. Пълна дивотия, обаче тия малоумници го вярват. За съжаление, нерелигиозен човек трудно схваща, че тия фанатици НАИСТИНА ГО ВЯРВАТ.

И от кога най-големите фанатици са... умерени араби??? Нещо като... умерените от Ислямска държава ли са??? Дами и господа... дирници, нямаше ли по-големи тъпаци, на които да дадете трибуна???

Урко, а какво търсят Щатите и Сие в Сирия??? Това, защо не ни го кажеш???

с какво Израел пречи на Иран ,като нямат обща граница? Защо не си мируват и едните и другите и да си търгуват ? Толкова богати страни са!

ЛИ ще дава акъл на нашите управници?? Да се пъхаме между шамарите на израелците и арабите е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕРАЗУМНО (по-точно ГЛУПАВО)!! Все някой друг им е виновен на израелските ястреби!! Те не знаят какво е да направиш компромис и ПОНЕ МАЛКО "ДА СЕ СВИЕШ В ЧЕРУПКАТА СИ"!!??

Като на боксов турнир- срещи по системата на елиминацията, докато най-силният гарантира мира.

в Ирак, Сирия, Либия и въобще по целия свят? Русия поне е поканена от законното правителство на Сирия. Ега си тъпото парче.

Спомням си думи на баба Ванга в отговор на въпрос по време на пустинна буря - дали Йерусалим ще бъде разрушен, които гласят - не сега, Сирия още не е паднала... този дядо е доста прозорлив, може да се окаже. И да ме оплювате, дано не е така все пак, но наближава подобно стечение на обстоятелствата.

умерените араби - Саудитска Арабия ??? Ъъъъ

Боже, тоя е сериозно болен!

алах вилик слет 5 года сви4ки 6те говори на6а изик алах акбар

Путин щял да унищожи целия свят, ако нападнат Русия, а този щял да завлече 30 милиона иранци със себе си ... на оня свят!!! Писна ми от откачалки!!! Що не вземе да се замисли, защо близо 3000 години евреите са гонени почти от всякъде, където са отишли?! Персия ги е изгонила Египет ги е изгонил Рим ги е гонил и от там насам като се почне - Италия, Испания, Франция, Русия, Германия, .....

Защото са били антисемити и империи на злото ! Остава един малък въпрос - дали са антисемити защото са империи на злото или са империи на злото защото са антисемити ... но това не е важно !

За човек прекарал по-голямата част от живота си в България, познавам доста евреи (20-тина) и български и от Израел. Значи евреите, като хора са много умни, практични и горди. И имат доста по особено отношение към парите от нас, особено тези живели извън нашата страна. Що се отнася до политиката, има ционисти, които искат Голям Израел, дето е доста по-голям от настоящия и включва даже части от "умерената" Саудитска арабия, но има и противници на ционистите. Тези последните не могат да понасят ционизма и считат, че голяма част от проблемите на държавата им са поради империалзма на ционистите предвождани от богати фамилии, като Ротшилд. Нерелигиозните евреи даже идват да сключват граждански брак в България, тъй като в Израел, той не е разрешен.

Хубавото на евреите е само едно, без значение от обстоятелства и ситуации, имат Мислещи хора, хора готови да поставят правилните въпроси независимо дали е правилното време и правилното място

от къде го изровихте тоя изкуфял дъртак? наприказвал е един куп глупости и кръчмарски приказки

Защо крие,че има кръвна връзка със Сюлейман паша-Соломон Леви Явиш."Човекът" потопил Стара Загора в кръв.

Там се е зародил светът, там и ще свърши...

Техния ся

"Еврейският въпрос засяга не само всеизвестни факти от живота, като еврейското господство във финансите и търговията, завземането на политическата власт, монополизирането на всички жизенонеобходими неща и влиянието върху американската преса, граничещо с произвол. Той засяга целия културен живот и по този начин се превръща във въпрос на живот и смърт за самия американски дух... ...Той има най-тясна връзка с катастрофалните явления, които са резултат от умишлено организирания безпорядък, за да се държат народите в постоянна тревожност. ... Въпросът не е от вчера. Напротив, корените му са в далечното минало, а продължителността на неговото съществуване вече е породила в наше време редица програми за неговото разрешаване, които от своя страна, трябва да спомогнат за разрешаването му в бъдеще." Хенри Форд

БРЦК

Ахахаха. Саудитска арабия били 'умерени араби'. Колкото ИДИЛ беше 'умерена опозиция'.

И едно допълнително уточнение. Османската империя е изгонена от Ерусалим от Великобритания и въстанническите арабски войски. Не еврейски. Арабски.

Да НЕ повярва човек америчкия вятър какви зарази носи....

Тоя ръчка мравуняка.....типично за еврейн. От една страна на мени ми е кеф, че арабите има кой да ги узапти в Близкия изток. Тоя кеф не е за подценеване. Иначе арабите директно тука, на Балканите, ше ни стопът лагерите. От друга страна, като е ясно какви са мошетата....аре да не бързъме да се радвъме. Но като дръпнъ чертата, ас лично съм на страната на Иран. Дотук, с малки исклучения, Иран ме кефи как върти на малкото си пръЗдче целия араПски свет, че и Исраел. Авганистан никак не ме кефи, тия по-добре никога да не беха се пръквъли. Това, че Китай искъ Сибир, е всеизвесна истина. Русия стиска зъби, но истината е, че Китай е исклучително агресивен относно Сибир и ресурсите му. От китайци съм чувала, че единствената пречина цел Китай да не се изсипе още утре в Сибир, са ракетите на руснаците. Путин ноо ясно разбира, че ако нема ракети и въоръжение, то не саму Китай ше му се изсипе. Ейвалла, умен чувек. Едно време бех протиФ него, ама още първата година видех, че е точния чувек. Не знам дали е евреин, може и да е. Но определено държи враговете на Русия под оЧо. Ейвалла, дано пак го изберът.

Какво прави Иран в Сирия?! А какво прави Израел в окупираните територии?

А какво прави САЩ по целия свят?

Защо не призове за протести пред американските посолства заради това че се бъркат в Украйна? Украйна е откъсната от Русия по умишлен начин от Австроунгария, като беше откъсната Македония от България - измислят разлики между хората, задълбочават ги, дават на някого власт, за да се радва и да изпълнява пъклените им намерения. Наивен е Ардати - ние знаем, научили сме от евреите - да не слушаме какво говорят, а да гледаме какво вършат. САЩ да се маха от Сирия ! Дер-аз-Зор да се предаде на законната власт. Източна Гута да се демократизира, щото сега върви към гето - не дай си да е като Варшавското.

като чета повечето от коментарите тук. Абе, драги драскачи злобари, на коя страна сте? На модерната държава Израел, с изключителни успехи в технологиите, науката и стопанството, държава на демокрация и прогрес, или на страната на радикалния ислям, на стандарта на 12-ти век, със зачулени безправни жени, с брадати до кръста мъже, които неотдавна изпуснаха в Европа и видяхме на какво са способни... Там, в районите на Близкия Изток, радикалният ислям е против демокрацията, прогреса и мира, там са корените на войната срещу християнството, там единственото, което виждате, са хора, дупещи се по 5-6 пъти на ден пред джамиите, безпросветност, нищета и промити мозъци... Еее, на коя страна сте?

Израел е велика страна с постиженията си във всички области, с правилното си отношение към светини от всички религии. Иран е Персия, за нея може да се каже същото. Държавното управления и преобладаващото население са шиити, мирното течение в Исляма. Те изпратиха милиции да се бият по суша с ИД, те и кюрдите. Да застане светът на една страна е грешка. Светът трябва да работи да се избегне конфликт между двете държави. Има място под слънцето и за пеенето от минаретата, и за звъна на камбаните.

там е работата, че и в Израел на всяка крачка има едни "ционисти" дето се имат за божии говорители - все до един "месии". Та и на тях не им е чиста семката. Като не могат да се разберат като цивилизовани хора да хващат сопите и да си решат проблемите веднъж за винаги. Аман от хленчове "моля, другарко, Ахмедчо/Аарончо ме ухапа". Много ясно, че всяка държава докоснала се до имперско величие ще иска да повтори - примери е излишно да давам.

Някога, много отдавна Иран беше модерна, могъща и богата империя. Но когато тръгна да наказва Армения, че е приела християнството, българите на Вананд подкрепиха арменците, защото ние сме на страната на справедливостта, а не на страната на богатството. Ако се смятате за непромит мозък, добре проучете кой им докара аятолласите на иранците. Добре запомнете всичките, че иранците НЕ са араби. Мюсюлмани - да, но араби - НЕ. Напротив - евреите са семити, т.е. същото, като арабите. Теоретично. Да не говорим какво мислите, ако някой реши да ни нападне, защото сме си "избрали" ББ да ни управлява. Нещата са твърде сложни, за да се каже просто ние сме на тази страна. Най-добре да няма войни.

Господин Самуел , 10 години съм по -млад от теб и не считам че догодина ще има война с Иран ,защото има една сила в Европа която се нарича Русия и няма да позволи ! Колкото и да си радикален юдей това няма да ти помогне да призовеш злите сили за Война ! Българите не искат война и ще направят така че тя да не се състои , защото Иран е до България !

ейй, аман от боклуци бе, аман от вашите мрънкания. само вие ли мряхпте през вторта световна бе, червеи торни, вие и американците о-а-к-а-х-те близкия изток, и като ви дападаха руските ракети се оплаквате, тор сте вие - оборка воня

" А като стигнаха на мястото, за което Бог му беше казал, Авраам издигна там жертвеник, нареди дървата и, като върза сина си Исаака, тури го на жертвеника върху дървата. И Авраам простря ръката си та взе ножа да заколи сина си." Но преди няколко Земни години стана една промяна, а Вие трябва да знаете.

Малии, мошето в цяла статия почти едно вярно изречение не е казал. Лъжа до лъжа. Щом са такива "известните им общественици" представяте ли си какви карикатури на хора са тази нацийка.

Що за войнствени и смахнати бръщолевения на дъртия ционист! Саудитска Арабия била умерена?! Тогава аз съм ходжата на главната джамия в Мека. Не, просто и Израел и управляващия клан Сауд в частта от Арабия подарена му от англичаните след Първата световна война заради диверсиите извършвани срещу турците по време на войната са американски марионетки. А на дъртия войнолюбец ще напомня: С щик може много неща да постигнеш, но не можеш да седиш на щика.

Късметлийско племе са еврейте. Фараона не успя, един глупав римски император ги остави живи и скапаната им религия зарази половината свят. Хитлер не успя за малко, но арииците накрая ще им видят сметката. И ще се възцари мира по целия свят.........

еврейска работа

А, да питам аз . . . за чий ви беше на вас Ислямска Държава . . . ? Искахте мюслитата да избият християните, после сами да се избият между себе си и да оставят всичките си територии на вас . . . Е, малко ви се пообъркаха плановете. . . .

Печелите, тов. Многоименясников ! - имате одобрение за преименуване на Н.Е.Вменяйкин. ----- Прогонихте Хората от тук, Колега... и то Окончателно&Безвъзвратно.

колко лъжи на едно място! Евреите били против робството - това най-краткият виц ли е? Или умерените саудити? То скоро ще се разбере и за Египет - дали сте бягали, или са ви изгонили и заточили в "обетованата" земя.

Имате ли Руско поданство ? - ако да - Беж да Ви няма ! - ако неОбаче - ... ------ Имате Типичното за Кремълски интернетчик поведение, Колега... Систематично. Нонстоп.

Не само, че нямам крепостно поданство, но и не сте ме разпознали изобщо, защото в темите за Русия пък ми пишете, че съм соросоид. Трудно е, нали? Има родолюбци, на които никой не плаща. Гадно ли Ви е? Ще трябва да ни търпите, тук е България. Не сме дошли в Израел. В Палестина, де.

...и потвърждавайки Потенциала-Ни за тази СвръхСериозна задача (като Медиатор) - да Сме ТоталноОткровени ! : - Преди да Блокираме ВеднъжЗавинаги ТроянскоКонието у Нас - няма да Ни авторизират за .

,,Самуел Ардити: Битката ще е за Северен Израел на границата ни с ,,иран,,...,,???

Ви казва Човека че Късака Е Пътник..пък Вие се ослушвате.

AbuTalib

Много е хубава статията разкриваща истинския убиец на Борис трети.

Германия не е имала интерес да го убива, просто напрежението и големите отговорности го убиха. Когато имаш сърце, е така. Виж простака нищо не може да го убия в здравословен план.

Отдавна Се знае че Е КГБ/НКВД.

а тоя "общественик" може ли да обясни защо коренът на почти всички езици за думата крадец, шарлатанин, мошеник е думата или името Моше??? много е интееррсно дали можэе да обясни тоя отворко "вечнопреследван///

Е всички еврей ли са мошници, няма ли сред шестте милиона или колкото са там един честен човек. Как се е родил Хрситос от такива незнам. А вие не правите добре като слагате всички под един знмаенател. Това което направи Хитлер направи само нещата по-сложни за тези хора без да реши нищо.

Зашитайте се всички ли българи са адрешковци.

КАК СТАВАТ ЕВРЕИТЕ ЛИХВАРИ???Защото БОГ е казал ,,лихварството е СМЪРТЕН ГРЯХ!!

Обръщам се към всички Българи.В този живот има моменти както в личният живот ,така и в Държавния. Този момент изпуснем ли го, ще съжаляваме за пропуснатото. Та в случая ние заставаме зад Израел ,ще ги подкрепяме ще помагаме с каквото можем, но с една молба към тях. След освобождението на Северен Израел да ни помогнат за освобождението ни на Западните покрайнини, на Беломорието и на Северна Добруджа. За Македония не споменям защото спора с тях ще е голям.Ние македонци ли сме или те българи, та отлагаме за сега спора. Ако евреите ни откажат в което се съмнявам ние трябва чрез спиритизъм да се обърнем към Хитлер. Та избора е техен и вярвам, че всичко възможно ще направят да ни помогнат.

Комунизъм... тоя си мисли, че е най-големия хитрец. Много арогантно.

Същите ,като него,управляват и българия и играят ,,танца със саби!!!!В ИРАН поне чалми и бурки не носят и не са АРАБИ!

На много хора им е известно кога се създаде израел и как започнаха да гонят арабите и да им вземат къщтите и земята Бил съм там и с очите си видях как строят на палистинска територия нови градове а палестинецът си построи накрая на някой палистински град а примерно на 2 =3 км от другата страна има еврейски град то евреите чакат арабина да си построи къщтата а после с войската и едно камацу та отават там в палистина иму я бутнат било близо буферна зона и един вид можел арабина от къщтата да стрелял със снайпер.И тая будала да не ми дрънка глупости и да се правят на свят народ.