Израел се готвел за евентуална военна намеса в Сирия, ако режимът доставя оръжие за ”Хизбулла”

Израел се подготвя за възможна военна намеса в Сирия, в случай че сирийското правителство предостави ракети или химически оръжия на ливанското ислямско движение "Хизбулла". Това е казал министърът на отбраната Ехуд Барак в интервю за израелския Канал 10, цитиран от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Израел се готвел за евентуална военна намеса в Сирия, ако режимът доставя оръжие за ”Хизбулла” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

HaloFore

разбира се, бития не вярва на е*я... ако целия арабски свят гонеше българи, а не евреи друго щеше да се пише, ама нали ние сме си на топло до камина що трябва да ни боли за някакви евреи?! Ако Левски и Ботев мислеха така още щяхме да сме под турско ... и като гледам коментарите на някой май им се иска

сър

Какво сме им направили да ни гонят бе? Аевреите какво са направили невинните душици? Ами и те имат такава доктрина. Обаче имат и пари и световна власт.Затова са стократно по-опасни от излямистите.

Йерусалим

Излишно се преекспонира инцидента с самоубийственият атентат, станал на територията на страната! Това в другите страни бе отразено набързо само в деня, в който се случи. У нас ГЕРБ ни занимава много с него, за разводняване критиките към Правителството покрай поредният доклад на ЕК, за неговата некадърност!

аиде трета световна

Murry@

Накрая арабите ще ви подпалят задниците, че започнахте да се дръвчите много! И ще направите някоя голяма Световна беля с глупостите си!