Сирия: Израел обяви война, ще отвърнем на удара

Сирия осъди израелския въздушен удар по военноизследователски център в района на Дамаск и заяви, че този удар означава обявяване на война, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Сирия: Израел обяви война, ще отвърнем на удара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пиндоси са американците, а полу-пиндоси англичаните. А това тръгна от кейфор в Косово. В началото така викаха само на умиротворителите, а после и на всички.( А между другото так са викали едновреме на черноморските гърци) В тази врьзка един любопитен момент: Наблюдателите на ООН (англичани и американци) се оплакали на командващият руския корпус, че ги наричали пиндоси полупиндоси, При което той беше събрал личния състав и им беше спретнал разбор със следните думи - Вашта ХХХХХ.......... от днес нататък ви забранявам да наричате пиндосите пиндоси в тяхно присъствие и полупиндосите също..... Разбрехте ли ХХХХХХХ

о,бомба е наи-хитрия лауреат за мир..напапво е един лалугерат, заби го мира в шеста глуха....взе наградата предварително, воината в края...перфектно...браво о, бомба, браво обама.... обама на суахили е богоизбран, а все с дявола е , пречат му сирия и иран

Е точно калашника не е германски. Ама явно разбираш от техника колкото поп от авиация. И това дето прилича на штурмгевера не значи че е негово копие. Защото аз се сещам за още няколко пушки дето приличат много на щурмгевера. Ако видиш разглобени един до друг иначе еднаквите АК и щръурмгевер, ще разбереш че нямат нищо общо. най фрапантното заключването на затвора на щурмгевера е с перекос към цевната кутия, докато на АК е въртящ се тип (като на манлихера). Отвода на газовете е ако не ме лъже паметта чешка измишльотина. А легендата дето Хуго Шмайзер е направил АК пак няма нищо общо. Хуго Шмайзер направи серийното производство на АК за да могат в крайна сметка да се продават по 70$ парчето. Това е факт който и Михаил Калашников признава. А колкото и парадоксално да е не винаги по- добрата техника побеждава - справка израело-сирийските войни. Или великата отечествена - Карл Цайс срещу ЛОМО.

малииии..........

САЩ и НАТО 10 години с воена сила демократизират Ирак и Ирак изпадна в пълен батак и терор.НАТО и САЩ това не им беше достатъчно и решиха да демократизират с насилие Авганистан и сега са в капан в големите авганистански градове.Малко се оказаха тези два провала и тръгнаха с наемни бунтовници да демократизират и Сирия.После ще се прехвърлят на Иран и какво ще последва за Израел и света отговора е в далечната история.Войната за САЩ е като слънцето и въздуха за всяко живо същество и е стил и метод за съществуванието им.

донякъде си прав, но ако си живял в Ирак, Иран или Либия и се поставиш на мястото на обикновения човек, те самите не подкрепят лидерите си. всичко е на база страх и промиване на мозъците колко сме велики. Всеки един политик е горделив да не говорим за диктаторите. Никой няма да остави властта без бой. а страха е огромен. повярвай ми че Америка и Израел спят по спокойно от Иран и Сирия. Виж в северна Корея какво се случи? млъкнаха. Определено Иран се държи по разумно както и северна Корея, но Сирия е пътник и то благодарение отново на един човек-диктатор

В този форум са повече евреите от хората. Що не отидете в Купената земя да се биете за сатаната? От край време се знае - Сирия ще ви смаже и ще ви изрине от заграбената земя! А ако се намеси Иран? А Кеше? Ще се преселите тук, нали? И ние ще ви чакаме с отворени крака! Малоумни роботи!

ооо колко си прост. поредната мишка, подвила опашка, само защото е видяла по новините няколко фанатици озлобени с руско оръжие от 60 години... въобще не подценявай наще приятели Израел. Те са в правото си да се защитят. Не трябва да се позволява терористи да взимат страха на хората , както на теб са го взели. Подкрепям Израел с две ръце

Нали руска ракета модел 1960 прати едим милиард долара за скраб в Югославия. така че колко е модерно оръжието не е важно. Важното е кой го държи. Проблема на Сирия че сирийците са зле с техниката. ИНаче техниката от 1960 годиниа си има някои преимущества пред съвременната. ВЪпросът е че трябва акъл за да се използват тези преимущества.

ти с д..е подкрепяш ТЕРОРИСТИТЕ.. НЕ МОЖЕ ЕДНО ПЛЕМЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ДЪРЖАВА ИЗРАЕЛ. ТЕ С ПАРИ И НАТИСК ПРАВЯТ ВОЙНИТЕ...НИМА ТОВА Е ТАЙНА...ИСКАМЕ МИР И САМО МИР

Ти за Голански възвишения чувал ли си.Ха-Ха, много смешници, брей!

Плюеш евреите, а ти същия. Набъркал си факти както ти изнася. Атентатът в църквата е преди ВСВ тоест и преди холкоста.

Аами, що? Напротив. На шабат не е имало кой да запали лампата. Или синът изпълнил желанието на родителите. Мама уважена, тати отпочинал .

Vibudhi

Благодариме за инфото по-долу: "Тъй като тукашните продажни и поеврейчени СМИ мълчат ето ви малко свежа информация: 1. Наистина са атакувани казармите на 104 и 105 бригади на Сирийската републиканска гвардия, дислоцирани в околностите на Дамаск. 2. Загиналите са около 300 военни и стотици ранени, но няма официално съобщени данни. 3. Израелски официален представител е потвърдил атаката и според думите му е атакувано околностите на летище, като целта са били ирански ракети предназначени за... Хизбула. !? 4. Независими източници обаче съобщават, че 2-те летища в околностите на Дамаск са разположени на хълмове, и ако те са били цел (както твърдят евреите), то биха били били необходими съвсем друг подход и съвсем повече техника. 5. По непотвърдени данни в атаката участват 3 самолета (по всяка вероятност F-15E). 6. Един от тях е свален от сирийската авиация и двама еврейски пилоти (Ф-15 са с 2-ма пилоти) са били пленени. 7. Израел отклонява и не дава отговор дали това е така. 8. В Сирия расте настроението за нанасяне на ответен удар по Израел. 9. Много източници свидетелстват за разрушения в споменатите от мен преди това четири предградия и за разрушени жилищни сгради. 10. Електрозахранването в цял Дамаск е прекъснато. Има престрелки. Предполагат се координирани с евреите атаки на ислямски терористи по цели в града. 11. Израел в началото на седмицата е струпал запасняци на изненадващо учение по границата с Ливан. 12. Доста запознати наблюдатели смятат, че моментът е доста добре подбран, предварително съгласуван и отдобрен от САЩ, и че Сирия няма да рискува да отговори сега в разгара на гражданската война. 13. Обама е пуснал поредната си двусмислена изцепка: Ще позволя (ще оставя) на Израел да отрече или да признае дали и какви атаки са предприели !? Това говори, че всичко е изпипано и подготвено до минутата от евреите."

Този боклук прегази цяла Европа няколко години по-рано, докато наистина прекрасната геерманска технига я събираха за старо желязо в СССР.

Vibudhi

Хитлер е взел идеята за "Арийската раса на избраните" познайте от кой? От ционистите! Който рита на север губи жестоко! Ако Русия подкрепи открито Сурия - наречена от глупаците Сирия, по добре е живеещите в Израел спешно да се изселят!Сирия преговаряше за да сключи договор за военна база на нейна територия с Русия преди войната с платената армия на Израел, САЩ, Турция и емиратите потдръжници на САЩ.За да си изпиташ новите оръжия е нужна война!Жалко за хората които ще измрат в името на печалбите на оръжейната и Икономическа ненаситна мафия!Каквото посееш това ще пожънеш!

Ама ги стрялаха украинци, ако не знаеш. А иначе сухопътните барабар със пиндоските инструктори, се скъсаха да бягат към Тбилиси, че рашките търсеха на кой да си изкарат махмурлука.

Това, че се пада и внуче на майка си, не значи, че не казва верни неща.

Ще отвърне Сирия, ама друг път... Нали знаят, че първият им открито агресивен акт срещу Израел ще се случи около два часа преди Сирия да престане да съществува като държава.

Да, между другото- съвсем сериозно: в Стария завет има едно пророчество: Исая 17:1 Изявеното за Дамаск пророчество: Ето, Дамаск не е вече град, а ще бъде грамада развалини. Това пророчество още не се е сбъднало, тоест тепърва предстои...

Така е, но има и едно друго пророчество, което гласи, че заради това, което евреите причиняват на арабите, те (евреите) ще бъдат смазани от арабите и ще бъдат натикани в миша дупка. Това също предстои.

Еврейските ционисти на нагли- сега разбирам защо Хитлер ги е унищожавал!!

А защо ли не е унищожил теб-жалко човече?

Не е унищожил мен и подобните ни- Защото не сме рязани

Един мюсулманин по-малко-едно добро за човечеството в повече. Е има и готини арабки,ама те са фабрики за деца(камикадзета) Пък и като я погледнеш и знаеш,че под наметалото има колан с бомби... Божеее те и нашите цигани няма да направят такава глупост да се самовзривят....пък и децата си...

Чета коментарите и ви се чудя.Как можете да сравнявате евреите с тази пасмина мюсюлманите? Болшинството от евреите са образовани, интелигентни и нормални хора. Ако срещнете на улицата евреин никога не бихте познали какъв е ако не ви каже. Докато от друга страна, мюсюлманите... Боже, дали наистина си заслужава да ги описвам... ако започна администраторите ще ми блокират поста. Но всички имат представа... Всички глупости дето сте написали са просто клишета които сте чули отнякъде. Готова съм да се обзаложа, че 99% от писалите никога не са имали земане-даване с евреи, нито пък лично са видели нещо лошо от евреин. Прави са хората да си защитават държавата и народа. Ако се оставят арабите живи ще ги изядат.

сириец, направо бягай се записвай в израелската армия. С тоя промит мозък не е необходимо и да ти плащат, ще се биеш по убеждение.

Очевидно е че не знаеш за какво говориш. Болшинството от евреите са образовани и до там. В религията и културата им е да мамят и окрадат каквото могат и когато им се отдаде случай от всички неевреи (гои)

Евреин да краде? Нали знае какво го чака- това не е българистан.

Срещу Сирия е извършена непредизвикана от нея вероломна агресия от хитлеристки тип от Израел и тя има правото си да се защитава включително по всякакъв начин,дори ако има и с ядрено оръжие.Светът трябва да я защити!

Как да е непредизвикана? Израел не е поразил току такацели в Сирия нали! Сирийското правителство нима не е хитлеристко...та и по-лошо? Избива собствения си народ,продава оръжия на съседни държави и подобия на държави за да тероризира Израел. Израел ще ги оправи-бъдете спокойни.

С РЪКА НА СЪРЦЕТО ТРЯБВА ДА СИ ПРИЗНАЕМ ЧЕ ЕВРЕИТЕ/В ЧАСТНОСТ СВЕТОВНАТА БАНКОВА СИСТЕМА/СА НЕОБХОДИМОТО ЗЛО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО.ФИНИКИЙЦИТЕ СА ИЗОБРЕТИЛИ РАЗМЕННАТА ЕДИНИЦА ЗА УЛЕСНЕНИЕ НА ТЪРГОВИЯТА-ТОВА Е ВЕЛИКО ОТКРИТИЕ.НО ЕВРЕИТЕ СА СЪЗДАЛИ БАНКОВАТА СИСТЕМА.ОТ ТОЗИ МОМЕНТ СВЕТЪТ Е ПРИСПАН.ОЧАКВАНИЯТА СА СКОРО ЖЪЛТАТА РАСА ДА ИЗОБРЕТИ НОВА РАЗМЕННА ЕДИНИЦА КОЯТО ЩЕ ИМА ВИСОКА СТОЙНОСТ НО НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ БАНКИРА.ТОВА ЩЕ БЪДЕ НОВОТО ПРОБУЖДАНЕ НА СВЕТА.ТОВА НОВО ИЗОБРЕТЕНИЕ ЩЕ БЪДЕ ВЗАИМСТВАНО ОТ ПОСТИЖЕНИЯТА НА ВЕЛИКИЯ КОСМИЧЕСКИ РАЗУМ.

Ако трябва да бъдем честни Евреите са измислили и системата Кибуц и където и да отидат гледат да си построят Еврейския Кибуц - в него има "свободни граждани на кибуца" и "варвари" --- Пример - Евреина Майк Блумберг се опитва да прокара закон в Ню Йорк против Кока-Кола :)

НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ КОМУНИЗМА СЕ Е ЗАРОДИЛ НАЙ НАПРЕД В КИТАЙ!

Защо ли вадиш някакви кирливи ризи,който нямат нищо общо със случващото? Да не забравяме,че за съжаление никой не е идеален-пък камо ли ние българите или арабите.

Не знам дали евреите са измислили банкирането. До колкото знам в христянството се е считало за грях, да печелиш от лихварство. И от това са се възползвали евреите, да печелят чрез него, без конкуренция от христяните.

Мизантроп

Така е, но не са се възползвали. Повечето средства за препитание са им били забранени и им се е наложило да се справят с каквото може. А и не е било съвсем без конкуренция - съществували са флорентинските и прочие банкерски фамилии, а и тамплиерите, които създават истинска международна банкова система.

били са гонени от англия, много преди хитлер заради лихварстовото...

Въпросът е решен.Жълтата раса, в лицето на китайците, вече се измислили новата разменна единица - шепа ориз и един кат дочени дрехи .....

И ВСЕ ПАК ТОВА НЕ Е ЛИ ДОСТАТЪЧНО? КОЛКО МУ ТРЯБВА НА ЧОВЕК?.НО НЯКОЙ ХОРА НЕ СЕ ЗАДОВОЛЯВАТ САМО СЪС ШЕПАТА ОРИЗ А ИСКАТ ДА ГО ЯДАТ СЪС ЗЛАТНА ЛЪЖИЦА.Е ЦЕЛИЯ СВЯТ МОГАТ ЛИ ДА ИМАТ ЗЛАТНИ ЛЪЖИЦИ.ВЪПРЕКИ ТРУДОЛЮБИЕТО ИМ?

да,да шепа ориз...по-мърлявите квартали на пекин приличат на софя, а шанхаи е на 100 години напред от българия...инфраструктурата им е перфектна...имат мостове и пътища, дето наша боко не е сънувал и ва наи-дръзкия си политически имидж за себе си...и буда храмове си имат пак без боко....всичко си имат, вносните стоки са супер скъпи за да стимулитар собственото си производство...

Сирийско-Израелската граница на Голанските възвишения - планински път - над него канари - под него пропаст .... Та на тоя път се срещат еврейски и сирийски танк - понеже тясно нито могат да се стрелят нито могат да се разминат ..... По едно време се отваря люка на еврейския танк и един евреин танкист си показва главата и вика : - Хей сирийски .адник - я направи път, че тук при мен се вози американски инструктор ..... ... Минават няколко минути и люка на сирийския танк се отваря , оттам се показва един сириец и крещи : - Иди на х.й! ... След което сириеца се навежда и пита някого в танка "А я ето правильно сказал?"

не съсм съгласна, не всички араби са забулени, я идете в ливан, жените са доста разголени, с къси полички, в америка едни от наи-добре облечените жени са ливанките, шакира и салма хаиек са ливанки...

Ако позволите - едната от Перу/Чили, другата Мексико. И на двете - погледнете им очите.

"А арабите-просто са хора с изостанала нереформирана религия, затова ходят брадати, и жените им са забулени" Нереформирана религия казваш... И "евреите завладели османската империя" Е просветен си няма що... I am speechless

ми ти мож е да си спиичлес, ама вазов е написал "жидов гроб" за предателството на евреите и падането ни под османско робство, я се поинтересуваи малко...преди да се изсекваш из дирто...

Бах мааму, ми них тук в БГ-то на тва му викаме хамериканско учение бе...ква война ви гони бе сирийци??? утрепали ви няколко униформени....я се стегнете...

За такова нещо Израел прави война. В същност това е целта.

Тъй като тукашните продажни и поеврейчени СМИ мълчат ето ви малко свежа информация: 1. Наистина са атакувани казармите на 104 и 105 бригади на Сирийската републиканска гвардия, дислоцирани в околностите на Дамаск. 2. Загиналите са около 300 военни и стотици ранени, но няма официално съобщени данни. 3. Израелски официален представител е потвърдил атаката и според думите му е атакувано околностите на летище, като целта са били ирански ракети предназначени за... Хизбула. !? 4. Независими източници обаче съобщават, че 2-те летища в околностите на Дамаск са разположени на хълмове, и ако те са били цел (както твърдят евреите), то биха били били необходими съвсем друг подход и съвсем повече техника. 5. По непотвърдени данни в атаката участват 3 самолета (по всяка вероятност F-15E). 6. Един от тях е свален от сирийската авиация и двама еврейски пилоти (Ф-15 са с 2-ма пилоти) са били пленени. 7. Израел отклонява и не дава отговор дали това е така. 8. В Сирия расте настроението за нанасяне на ответен удар по Израел. 9. Много източници свидетелстват за разрушения в споменатите от мен преди това четири предградия и за разрушени жилищни сгради. 10. Електрозахранването в цял Дамаск е прекъснато. Има престрелки. Предполагат се координирани с евреите атаки на ислямски терористи по цели в града. 11. Израел в началото на седмицата е струпал запасняци на изненадващо учение по границата с Ливан. 12. Доста запознати наблюдатели смятат, че моментът е доста добре подбран, предварително съгласуван и отдобрен от САЩ, и че Сирия няма да рискува да отговори сега в разгара на гражданската война. 13. Обама е пуснал поредната си двусмислена изцепка: Ще позволя (ще оставя) на Израел да отрече или да признае дали и какви атаки са предприели !? Това говори, че всичко е изпипано и подготвено до минутата от евреите.

не подстрекавайте сирийците срещу Израел.Лъв не се бъзика.

Тоя "лъв" много лесно става мишка. Ако си позволят да използват ядрено оръжие ще бъдат унищожени

Vibudhi

Хитлер е взел идеята за "Арийската раса на избраните" познайте от кой? От ционистите! Който рита на север губи жестоко! Ако Русия подкрепи открито Сурия - наречена от глупаците Сирия, по добре е живеещите в Израел спешно да се изселят!Сирия преговаряше за да сключи договор за военна база на нейна територия с Русия преди войната с платената армия на Израел, САЩ, Турция и емиратите потдръжници на САЩ.За да си изпиташ новите оръжия е нужна война!Жалко за хората които ще измрат в името на печалбите на оръжейната и Икономическа ненаситна мафия!Каквото посееш това ще пожънеш!

Христос воскресе. Насладете се на последните спокойни дни на планетата Земя.

Чета коментарите и ви се чудя.Как можете да сравнявате евреите с тази пасмина мюсюлманите? Болшинството от евреите са образовани, интелигентни и нормални хора. Ако срещнете на улицата евреин никога не бихте познали какъв е ако не ви каже. Докато от друга страна, мюсюлманите... Боже, дали наистина си заслужава да ги описвам... ако започна администраторите ще ми блокират поста. Но всички имат представа... Всички глупости дето сте написали са просто клишета които сте чули отнякъде. Готова съм да се обзаложа, че 99% от писалите никога не са имали земане-даване с евреи, нито пък лично са видели нещо лошо от евреин. Прави са хората да си защитават държавата и народа. Ако се оставят арабите живи ще ги изядат.

ох, да, да, сблъсквах се с едни евреи с дълги бради и черни шапчици....бяха като осама бин ладен...а как се тресяха във фанатичен захлас..ох, не ми се говори..такива едни фанатизирани....и с едни други във виена, пререждаха цялата опашка....нахално....ох и да с араби със се срещала, много богати, много изискани....ти на кои викаш араби....те са толкова различни, кемирец с ливанец и тунизиец, не могат да се разберат на арабски...толкова са различни....я, стига си дрънкала глупости

става дума за нападениъе маън фурер евреъски

Друго си е да пекнеш някой араб с ракетка и да го изядеш.Много по-еврейско е

Зависи, ама може и да не валят, ако пилотите на сирийските мигове псуват на руски. Иначе сирийците въпреки че се понаучиха, все още са си гола вода. Но това не значи че не могат да направят големи бели на Израел.

Кой каквото търси си го намира. Ако евреите наистина искат война ще я получат. Защо им е те си знаят. Само дано да не запалят и останалият свят с тези идеи.

Типичен високопрофесионален анализ на сложна международна ситуация. Затова е коментара ми по-долу.

Това е анализ на селски баби, седнали на мегдана. Има и няколко плюса. Другари, моля Ви, зарежете реакционното американско изобретение The Net и посете квартална кръчма да си хортувате.

Прочетете си постовете многократно, за да се убедите в безнадеждната си тъпота. Не се учудвам на прогнозите за изчезване на Бг, с популация като вас, това е реална закономерност. А сега псувайте. Друго не можете. Това ви е нивото на потомствени кумани, печенеги и татари.

Които си изредил не спадат към българското племе. Към тях би трябвало да споменеш и хазарското, и така да се получи завършена картинка на генотипа на лошия материал по тези земи!

и сега сиряще трябва да се защити,обаче пълно малчание

И ПОНЕЖЕ СЪВЕТСКОТО ОРЪЖИЕ Е БОКЛУК ЗАТОВА ЕДИН ЕГИПЕТСКИ РАКЕТЕН КАТЕР ПОТОПИ ПОЛОВИНАТА ИЗРАЕЛСКИ ФЛОТ ХА ХА ТЪПАНАР

От форума е видно, че в Бг популацията има сериозни различия по цивилизационните ценности, трябва гласуване, разделяне на Бг според резултатът от гласуването и разделянето на населението в новите области. След не повече от година ще видите резултатите.

Вие там се разделете с палестинците, преди на нас да давате акъл. Умеете да разделяте, ама тук номерът няма да мине; прочети някой път какво пише на лицето на българския парламент и най-вече откъде е дошъл този завет.

Много се страхувате да не лъсне голия г.з.

Ти май си търсиш нещо, което си изпуснал и се навеждаш да си го вземеш. Обаче то не е там и ти си изненадан! Я сега кажи как се чувстваш, ако твоите анадолски приятели вземат, че те сбъркат с някой участник в спонсорираните от такива като теб цивилизовани гей-паради?!

Не се вързвайте на този "Иречек" - той е платен еврейски писател на Сороското "Отворено общество" и добре онагледява циничните действия без никакви задръжки на тази хазарска измет - ибрали са си имена на значими и уважавани българи и българофили.

Обстановката става много сложна. Този път САЩ правят огромна грешка като насърчават Израел. Скоро ще го разберат, а Израел ще го отнесе.

Няма грешка! Всичко върви по план и съобразно директивите. Горко му на онзи, който не е подготвен за това, което предстои!

Ако видите кварталния гамен как си прави прашка, за да чупи Вашите прозорци, какво ще направите? Ще му се молите да прави прашки, а ако ви счупи прозорците, ще го убеждавате, че това не е хубаво, т.е. "ти си льош, ти си льош, ти си много льош". За да не се окажете със счупени, от гамена прозорци, трябват мощни профилактични действия.

Напр., протестна нота на Външно срещу агресията на Израел.

ПО ТЪП ПОСТ НЕ СЪМ СРЕЩАЛ. ЕЙ ТЪПАК ЧИФУТИТЕ ЩЕ ПРЕДИЗВИКАТ ТЕРМОЯДРЕН КОНФЛИКТ . НИКОЙ НЯМА ДА ГИ ТЪРПИ ТЕЗИ КРЕТЕНИ.

По изказа си личи типичното посредствено комуноидно отроче. Мина ви времето на заплахите и лагерите. Обречени сте на загиване, поради генетичната си посредственост и тъпота. Няма спасение за вас. До тук бяхте. Е, накрадохте се, но краденото бързо се харчи.

И с какво точно Сирия предизвикаха атаката на Израел? Или къде се оръжията за масово унищожение, заради които така обичаните от тебе САЩ нападнаха Ирак?

Ако ай кю л-то ти е двуцифрено - сигурно е че си преписал на изпита.... Добре че има хора като иричек щото масата коментари говорят или за тотална глупост, ментални отклонения или и двете... Понякога се питам - е как да се оправи бг като то там мисуене нема...

Идиот си Иречек! Агресия от страна на Сирия не е имало никаква! Е това не може да се каже за Израел? Инак всеки луд може да вижда каквото му подсказва болната фантазия! Като видиш гамена как си прави прашка от де знаеш че е за твойте прозорци!? Щото ако му напукаш канчето подсъдим си ти !

Ясно, значи ако мина покрай твоя апартамент и някакси реша, че ти с нещо евентуално ме заплашваш, мога спокойно да го взривя, нали така? Превантивно, разбира се.

То и мнението ти е боклук ама си го даваш нали ?

Който сее вятър,ще пожъне бури!

Както винаги най-тъпите коментари са от сектантите на Костов.

Ти смяташ. ма дали някой те пита...

"терорист" си го измислиха САЩ за да оправдаят военните си кампании в близкия изток. Да ги оправдаят не пред другите държави, а пред собствения си народ. Да не би случайно някой да се осъзнае, че всъщност САЩ са най-големия агресор. И сега си правят някаква сметка, че ако Сирия нападне Израел, веднаги обявяват Башар Асад за "терорист" и почват официална военна кампания в Сирия. Ама предварително е задължително да не са те агресора.

Профилактичните действия на USA са слаби и обикновено закъсняли. С подобен подход човешката цивилизация е подложена на сериозен риск. Действията на USA трябва да са по-мащабни и своевременни.

Изкаж да кажеж, че са оправдани действията на САЩ спрямо останалите страни в които са били в някакъв вид конфликт?

Американската инвазия в Ирак беше добре замаскирана под логото ДА ДЕМОКРАТИЗИРАМЕ ИРАК. Това е ФАКТ-о. ДЕ-ФАКТО останаха с ново ДЕМОКРАТИЧНО ПРАВИТЕЛСТВО - контролирайки залежите им от петрол. И ДЕ-ЮРЕ обраха Багдатският Исторически Музей с над 2700 ШУМЕРСКИ ИСТОРИЧЕСКИ ПЛОЧИ, разказващи историята на човечеството и АНУННАКИТЕ. Само, че това ДЕМОКРАТИЧНИЯТ ПОТРЕБИТЕЛ (консуматор) не го интересува, нали. В МАТРИЦАТА 1 има един пасаж - СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ РАЗБРАХ ЕДНО.....НЕВЕЖЕСТВОТО Е БЛАЖЕНСТВО. Преди да пишете коментари - УСВЕДОМЕТЕ СЕ ДОБРЕ.

В Израел ще вали "Град БМ-21"

всяка заплаха срещу изрaил е заплаха срещу човечеството!

Евреите са днешните фашисти!

Всяка заплаха срещу човечеството идва от Израил

Има два вида евреи - такива които вече общуват със Бог , и такива които трябва да бъдат пратени там :)

Бях войник 1967г. по време на арабско-израелската война. Тогава се очакваше Израел да бъде унищожен, защото съотношението в жива сила и техника беше 10:1 в полза на арабските страни барабар със съветските инструктори и пилоти. Едно не им достигна на арабите и това е акъл. За една седмица войната приключи трагично за арабската коалиция. След войната имаше много вицове по този повод, но едно е ясно Израел знае как да се защитава въпреки обкръжението и съм сигурен, че ще продължава да го прави успешно. Има и много умни араби, които знаят това и си живеят добре в Израел.

Ефгенчо, онези държави от 1967г. не са същите от 2013г. и израел не е същият но онези държави дръпнаха много напред и този път израел ще загуби, вервай ми, и сащ вече не им се кефят и може да бият отбой.

През 1967 г. също са приказвали, че арбските страни са други в сравнение с 1948 г. и Израел е друг. Действително арабите имаха прекрасно въоръжение и силни приятели. Израел имаше скромно оръжие - френско и старо. Катастрофата за арабите беше ужасяваща. Никога не съм им бил фен, но когато четях за един милион празнуващи в Кайро, в момент когато египетскта армия не съществуваше, ми стана мъчно за тях. Не за изродите, които знаеха фактите, но мълчаха. А за нещастния народ, лъган от крадци и наркомани (главнокомандващият им). Страхувам се, че и пишещият брат от форума не се различава много от нещастния арабски гражданин.

Израел имат много повече от САЩ. Божият завет е с тях и който ги проклина си навлича проклятие. Който ги благославя обаче ще е благословен. Направете си избора сами.

Май не си запознат с историята. Израел беше на ръба да загуби войната с всички последствия от това, ако не се бяха намесили американците. Поинтересувай се.

Най-добре си направи справка: link Има и книги. Но понеже знам, че чукча не читатель, чукча писатель, казвам туй -онуй. САЩ са били против Израел до края на войната. Дори оръжие не са им продали, когато Израел е бил на границата на края на своите запаси. Все пак Израел е имал свое оръжие. Част е употребено при унищожаването на вражеската авиация.

отровната змия наречена израел, трябва да бъде ликвидирана!

да се надяваме, че нашите генетични братя- иран, бивши братушки русия и чаина ще оправят положението..

РУСНАЦИТЕ НЕ СА НИ БИВШИ БРАТУШКИ ..... А НАСТОЯЩИ ПОГЕНЕТИЧНИ И КРЪВНИ ПРИЧИНИ.... МАЙ В СКОРО ВРЕМЕ ПАК ЩЕ НИ БЪРШАТ ОСРАНИЯ ГЪЗ

у ж а с...

Бегом да вземете интервю от Мегито Кунева по събитието! Тя обяви, че е готова да стане м.председател. Въпросната новина е чудесен пример да се види какви са й позициите в областта на външната политика. Или пък на лицето С.Паси, който е кандидат за народен представител (да умреш от майтап...).

Като чете човек тъпотиите по форума се запитва, къде се намираме: в шириатска държава, с тежък радикален ислям, или в държава в ЕС, християнска република? Явно, тези драскачи не проумяват това, което се случва в Близкия Изток и леят крокодилски сълзи когато Израел удари гнездото на осите, Хизбулла или Хаммас, където се подготвят терористите и техните оръжия. Струва ми се, че радикалният ислям вече е спечелил битката у нас, и в недалечно бъдеще ще имаме повече джамии от църквите, повече бурки на главите на жените, повече дупене по 5 пъти на денонощие и т.н., връщане към 16-ти век. Машалла, ашколсун, айде бързо към джамията... Къде сте велики българи да промиете мозъците на заблудените днес?

Явно толкова и можеш да четеш и разбираш. Знаеш ли , че в официалното становище на Османската империя, Левски и Ботев са терористи. Кой си ти , че ще даваш определения на пишещите във форума, и отделно на някакви държави и организации от които хабер си нямаш?

А на мен ми се струва че ти, освен неграмотен, си и неук. Сирия понастоящем е държава с много християни, светска република, която фундаменталистки и наистина радикални държави като С. Арабия, Йордания и Катар се опитват да унищожат. "Хизбула" са ислямисти - това означава, че те използват исляма като оправдание за политически цели. Ал-Кайда, Саудитска Арабия и сирийските бунтовници са фундаменталисти, т.е. те искат връщане към Средновековието. Именно те са тези, които режат ръце, качулят жените си с парцали и взривяват паметници на културата. И за твое сведение, радикалният ислям в България се финансира от саудитците. Те харчат около един МИЛИАРД долара годишно, за да финансират своята версия на исляма по целия свят, включително в България. Така че е в наш интерес Сирия "да не падне", а Израел цели точно това, защото са късогледи.

Сигурен съм, че тоя тиквеник е сектант от църквата на Костов от седмия ден. Те са такива.

Ти я обади как оня ден "бунтовниците" потрошиха един граничен пост на Турция и убиха поне един турски военен.

Ало, дриШльо, а на тебе известно ли ти е, че в един Иран се намира най-голямата група евреи след Израел и САЩ ? И тия евреи държат магазини, заведения и прочее и никой не им пречи да си живеят. Ама ако слушкаш твоите си източници на информация, сигурно си мислиш, че в Иран преследват всеки евреин и го тикат в затвора? Тъй, че айде по-поле какви били в Иран и Сирия, подлагани редовно на агресия от страна на Израел. Много евреи например са против външната политика на Израел. Дори организират протести, има и такива в едни малки европейски градове от ранга на ... Лондон. Но е твърде вероятно да не си разбрал и това. Щото - Израел са най-пеканите, всички други са терористи и искат да унищожат целия свят. Ама ако прегледаш статистиката кои са държавите извършили най-много нападения над чужди страни, САЩ водят, Израел са твърдо след тях.

еи, шалом, влени в някои евреиски саит маици и ша са почувстваш по-добре, тех цял свят ги мрази...за тях се пишат хубави работи, само ако са си платили на някоя медия,....или у израел...

Сирийското правителство нарича "терористи" бунтовниците, които се борят за свалянето на Башар Асад. A как се наричат чуждестранни наемници които са отишли в чужда държава да се борят за пари срещу държавата? Как се наричат такива наемници, които екзекутират вързани хора, куршум в главата или хвърляне от покрива? Как се наричат наемници които взривяват жилищни сгради и реват Алах Акбар ? Само без малоумните сравнения с Левски и Ботев. Те са били Българи и са се борели за свободата на България срещу чуждия завоевател. Тия в Сирия са чуждестранни наемници които се борят срещу самата държава.

Възможно е част от бунтовниците да са такива(не знам откъде ти е информацията),но първата година всички бунтовници бяха обикновени сирийци,които искаха падане на режима и в отговор получиха куршуми,бомби и танкове от собствената си армия. И така и не разбрах защо когато народът ти очевидно не те иска трябва задължително да седиш на власт вместо да си подадеш оставката.Ние поне се преструваме на демокрация и Бойко си подаде оставката след 2 седмици протести... В Сирия бащата на Асад управлява от 1970-та до 2000-та ,а от 2000-та до момента управлява Башар Асад.Там не само ,че протестират ами стана гражаднска война и Асад 3 години по-късно все още стиска властта... А и бунтовниците ако нямат подкрепа отвън как да се справят с/у въоръжена армия ,подкрепяна финансово и с оръжия от Китай и Русия...?

За проста справка YouTube...

Тази агресия на Израел срещу Сирия е пълен срам за България за спасението им през 2Св.В. и настоящите поклони на ГЕРБ и ДСБ към нея.

Ама ще стане много гот , ако Райков излезе и каже държавно становище , че България официално се извинява на Германия за спасените евреи и ако искат сега да дойдат да си земат. Плащаме в мангали! Хе ха еха хе ах