Израел удари Сирия от въздуха

Израел нанесе мощен удар по системите за противовъздушна отбрана на Сирия и ирански позиции в страната.

Обратно в новината

Коментари - Израел удари Сирия от въздуха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четете ли какво става по света? Израел ударил Сирия по въздуха! А, евреите гърмят по арабите, трепят неверници, трепят неюдеите, а реват че са били трепани! Забележете, и павета имат сложени в центъра на Берлин поне 6000 с имена на умрели евреи, според тях в концлагери! Ако руснаците трябваше да слагат павета на убитите във войната, то сигурно цяла магистрала щяха да павират! Ама руснаците не реват, като евреите! Нали! А сега евреите стрелят срещу невинни араби и им искат земята, искат да се разширяват, представете си! Не им стига, че се настаниха с "алай" на най хубавото място от арабския полуостров, до петрола, ами искат и да се разширяват! Имат и към 60 атомни бомби, поне толкова са обявили!!!!! Могат да взривят целия арабски полуостров!

Ако руснаците трябва да редят павета за жертвите, то трябва да затрупат Сталин, а това не се вижда там.

Ти от англосаксонските евреили си? Защото руските евреи все ви прецакват. И Сталин след Ленин отново ви прецака, от това много боли.

не струвате

деер

Мале, и еврейте са вече гола вода! Да ги удари система от 80-те години управлявана от посредствени военни!? Според мен Израел трябва да благодари на Сирия за това отрезвяване. Апропо, постановкана Сирия върви по сценарий.

малко са ги били. дано да ги подразнят още.

Рептилиите изпълзяха ... на лошо отиват работите...

изокат? Нещо за права на човека? Напоследък си мисля, че един-единствен е източникът на злото - дали ще се казва комунизъм, фашизъм, троцкизъм, джендаризъм, все едни особени именца и гени прозират.

Братовчедите се сбиха...

Израел е миролюбива страна, израелските бомби са хуманни, те не убиват.

Една държава бомбардира друга, защото една детска играчка на трета държава преминала през нападнатата, нарушила въздушното пространство на почувствалата се застрашена държава разполагаща с мощна авиация.

Асад превърна собствената си страна в руини. Желанието му да управлява докрай и благодарение подкрепата на жужи Путин, няма да оставят и камък върху камък в Сирия... a за Асад сто пъти по лошо от "пирова победа". Руснаците, Американците, Турците сега и Израел хвърлят бомби, убиват и разрушават .... но Асад, ще се покаже утре пред медиите в безупречен външен вид и с перфектен костюм и ще заяви.... всичко е на ред, борбата е трудна, но още малко и ще победим:)))

чибаь чиба Моше!

Какво се пените толкова руски тролове не знам. Това е първия свален самолет американско производство. Руските колко станаха ? Което ми напомня, че когато ердоганчо ви пръцна самолетчето. Когато го заби в на путин ... гърба така да се каже. Пак не можахте да си спасите пилота. Белите държави губят техника но си пазят войниците. Русия ги оставя на произвола на ислямистите. Как да се биеш за държава която винаги те предава не знам...

чиба бе,хAмерикански трол!!!

Руските унищожени и свалени самолети за тази година са вече десет! Девет във ,,строго охраняваната им база"и един свалиха протурските партизани по оня ден!

stan_posta@

Девет унищожени самолети в базата ? Това къде го пише ? Имаше май повредени на 31-ви декември и после при атаката на дроновете. Ама унищожени ? Напълно ? И девет ? Уточнете !

спри дрогата, соросоиден галфон!

санитарите идват!

Шило

Хм, а на какъв самолет беше йорданския пилот, де го изгориха жив преди 3 -4 години?

Ами, не е точно така. Хутите след нова година свалиха Саудитски Ф - 15. с ПЗРК. Сирииците са свалили Ф - 16 и сериозно са повредли още един Ф 15. Това е само от началото на годината. Миналата година има още.!

На незнаещите будали малко разяснение: по план на Илюминатите-ционисти чийто главатар е Ротшилд Третата Световна Война ще бъде между Израел и заобикалящите го араби. Така че явно вече Цар Ротшилд е наредил на Биби Натаниаху да започва. Ще видим, скоро ще има разширяване на агресията.

Я кажи откъде да си купим от твоите наркотици?

Купих ги на майка ти от масонската пу.ка.

Расизма трябва да се наказва! Барабар с малоумната лъжлива пропаганда!

от как се помня израел все бие хизбула и все тая!!!!!!!!!!!!!!1маи е сигурно че скоро щ ее запукат с чоо които без путин не пукат и тогава аи това е друга бира !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Наближава момента когото Израел ще го ударат от пет страни

Чети история , бре тролче кирливо;) Това вече се е случвало ! Хубаво прочети какво става с удрящите, де ;)

От първо до пето отделение - войници?

Чукча писател,чукча не читател.....само каквото им каже партийния това храчат дебилите,че то четенето е непосилна задача за селските им мозъчета

от ляво бомби сащ, отдясно израел, а в средата россия се прави на умряла лисица скрита под неставащите за нищо комплекси С400

говедар

Израелският F-16 е свален с комплекс C-200. Само такива има Сирия. Впрочем такива има и България. За никакви C-300 и C-400 не става дума. За древния C-200. Можем да си представим какво ще е, ако американската техника налети на C-400, чиито възможности, разбира се, са десетки пъти по-големи.

Рушките православни талибани жалят за иранските ракети свалени от велик Израел! Пълни жалкари сте, друзята :)

Не си ха-ха, ами направо хахо! Свален е израелски Ф-16 със стар руски ЗРК С-200. А нас ни натискат краварите за още по-стари Ф-16 трета ръка!

Какво знаение има колко нова или стара една ПВО при положение че може да засече самолета и той и лети в обхвата на действие??? А ? Я ни обясни че си повторил не знам колко пъти тука че бил свален със стара ПВО?!?!? Всяка една ПВО е в пъти по-ефективна от който и да е самолет ако може да го засече и е в обхвата!!!!!!!!!!! Все още няма самолети дето да летят по-бързо от ракети!!!! Така че стига повтаря като латерна глупости!

На място ли са били или цитират ТАСС? Нямат ли задължение да цитират източниците си?

Тел.Назераат-Йерусалем Видеото на сваления от С 200, Ф-16 го има по всички световни медии

Още търсят ф-16 тата.

Ако Русия не беше ни освободила , в ЕС и НАТО щяха да приемат Отоман Туна вилаети със столица Русчук

Русия не ни освободи а завладя, говедо кирливо. Понял?

но защо не внимава къде се цели и какво улучва

След като сирийците свалиха един израелски F-16, който падна на израелска територия, отговорът не закъсня. Първо, Израелските отбранителни сили (ЦАХАЛ) обезвредиха най-голямата сирийска военновъздушна база, като разрушиха контролната й кула. После, с поредица атаки извадиха от строя повечето сирийски системи за противовъздушна и противоракетна отбрана. Накрая, Сирия бе подложена на масирана кибератака, която прекъсна излъчванията на няколко големи телевизионни канали.

Горския да внимава като иде в циганската махала!

Никъде няма да ходя! Много гърмят.

дрън дрън джендър ярина

Израел се е обърнал към Москва за съдействие. Май евреите ще схванат кой е новия господар в региона? :))

Тез май вкараха иглите, и докато не падне някой пътнически като в Украина, или Ирано-Иракската война няма да се спрат!

Путин, Ердо и аятолафът вече три години не може да окупира Сирия!

А, те тоа мноо ми аресва и те такъф требе да си купиме. Барем мое да отлепи от пистата.....

Ич ги недолюбвам евреите и турците, но товс са народи, които дават доста причини, поради които могат да бъдат уважавани

Това не пречи да им свалят самолетите или ракетите им нищо да не улучат или аскера им да побегне по бели гащи.

Тя работата е взаимна. Те го УВАЖАВАТ, той ги уважава и всеки по своему.

Хайде дайте продължението де:Новината е много по-обширна - Израел бомбардира първи път- в резултат са което са свалени пет негови самолета...След това Израел бомбардира втори път...и губи още няколко самолета...След това цялата в цялата северна част на Израел е обявена бойна тревога...някой стреля по евреите, но от земята...Интересното в случая е,че Путин, Тръмп, Нетаняху и аятоласите от ИраН(Персия) си траят и нищо не казват...Про-иранската"Хезболла",както и про-турската "Хамаз" също си траят Някакво яко мелле се заформя около еврейчетата, които сами се вкараха в екшъна...но всички участници яко си траят. В същото време Президентът на Египет-Фелдмаршар Ел Сисси яко е нагъзил рязаните ИДИЛ-ски ислямистчета в Синай, баш до границата с Израел...Започна да става много интересно!...

От както Израел е приел на въоражение F-ките преди40 и кусур години това му е първата загуба на самолет поразен от руско ПВО!А през арабско израелските конфликти,че и до сега са свалени стотици МИГ-ве и Су-та! И още нещо!Израелската територия се покрива от система за ранно предупреждение и защита ,,Железен Купол" така,че Иран ,Русия или Асад едва ли могатт да навредят сериозно на Израел!

Не само че могат, ами дано не го направят. Явно война си виждал само по телевизията.

Ич ги недолюбвам евреите и турците, но товс са народи, които дават доста причини, поради които могат да бъдат уважавани

Вземи алка залцер бе пич, помага...Много от рано си се нафиркал

Какви 5 самолета бе ненормалник

питам ви джендъри еврейски и от оон (гутериш, посерко няма ли да отговориш): по кой международен закон израел има право да нахлува в която и да е територия? нали обичате да сте законни и да сте против насилието, а джендър-либерасти?

ако утре, турция удари българия от въздуха, въздухарите джендърчета ще се радват на законите на шариата! няма по-ревностни от защитниците на международното беззаконие от джендърите - активистки и активисти. забележете! те одобряват международното насилие, което разпарчетосва всички закони за права и свободи, но ни насилва да приемем еврейския джендъризъм, което е форма на фашизъм. либерален фашизъм,.

Безроднико, България се пише с главна буква, бе русофил нещастен!

давай наклон в живота на децата си, да станат джендъри! аз съм изграден индивид и представи, в които Бог е главен участник, невернико с дпс закалка на дс служител.

Пишеше се онази България дето имаше и армия и промишленост и най вече ред тази днешната е вече някакво символично географско понятие от джендърска европа

Турция никога няма да ни нападне,но русия и сега в този момент води война срещу нас!Българите!Чрез вас изродите!

Орлин Данев

Русия води война НЕ срещу НАС,-нормалните бели българи-християни, а срещу ВАС- прозападните джендъри,които сте на хранилка при Дедо Сорос...

Никога ли? Ти не гледай че те галят по главата, това е за да не се уплашиш много!

евреите създават злото. евреите са носителите на злото. нека си помислим защо ислямската държава на маккейн не си помисли да чертае в черната си карта и израел. а само южната част на европа?

как демокрацията помита източните сатрапи, Садам, Кадафи, Асад е вече пътник, иде ред на Путин

Само за последните две седмици по официални данни са убити 1260 войници от армията на Асад и ИД от силите на СДС подкрепяни от САЩ и Турската армия. Днес Израел унищожи 4 ПВО системи около Дамаск. И това ако не е мащабна акция срещу Асад ...какво е?

Преди години руснаците провокираха арабите да нападнат Израел. Въоръжиха Египет, Сирия, Йордания и после евреите за 6 дни смачкаха глупавата коалиция. Утре ще е същото, но руснаците и техните съюзници винаги настъпват мотиката поне по два пъти !

Американците и техните съюзници от Израел показаха за сетен път средния пръст на руското куче Асад!

Ей нещастник! Ходи си при джендърите и мий чинии и прави ...нети на гнусоляви перверзници. В Сирия за разлика от Израел има и християни (при това ортодоксални) и арабите бяха научени на ред и имаха образование. Слава богу, че все още са оцелели християни . Създадените от САЩ ИДИЛ и т.н. гадове изтребваха и продължават да изтребват най-напред християнските общности. За разлика от арабите , послушковци на САЩ, Асад е с висше образование и е съвсем нормален човек. Ако беше гнусен арабух до сега да се е махнал и да е оставил Сирия на чакалите да я разкъсат. Израел са юдеи!!! Най-агресивната част от населението на земята с най-рестриктивната и агресивна религия. При това забележи господинчо, Христос е евреин по човешки произход, но заради божествената си същност е преобърнал светогледа на съвременниците си - евреи. Така , че за пореден път Израел е агресор, покровителствуван от още по-голям агресор - САЩ и англо-саксите-юдео-масонски върхушки, които искат да владеят цялото човечество (и владеят около 95% от виртуалния капитал на Земята).

Неграмотнико православен путлерист, няма такова понятие "ортодоксален християнин". Кога фърлихте петолъчките, кога станаате "източно"-православни уж-християни? Нарочно споменах "източно", което вие много обичате да употребявате, защото и такова чудо не съществува! Нещастни путюсатанисти!

Гонени и избивани в западна европа , заедно с генетичните им братовчеди - орките , евреите се появяват на Балканите през 12-13 век. След това сме завладени от турците по един и същ сценарий - разделяй и владей чрез предателство отвътре . Всички знаем как и защо е завладяно непревземаемото Велико Търново. Явно не помним древната си история , щото тя се повтаря в още по-брутален вариант. А Православието е техен вековен враг .... За наша радост Светлината и будните хора се увеличават с дни. Процесът е необратим . Най-тъмно е преди зазоряване , но ще дочакаме изгрева . Бог пази България и има защо . Амин .

освен орки има и зомбита

,,не ни закачаите ,,умерените,, джихадисти в ,,голан,,...!!!

че ако предложиш на сириец рубли, ще ти обяви джихад, що така бе путлеристи

Всъщност жалко за сирийския народ. Войната продължава, жертвите се увеличават, разрушенията също, а кой утре ще строи живота нов ? Няма да са нито руснаците, нито Асад, а този който има пари.

Построиха ни живот на клонка.

Е, няма начин щом удара е еврейски, да не е "мощен" Журналисти, отдавна ударихте дъното, ама защо продължавате да копаете надолу??

Моето мнение е че ,дори не трябва да се наричат журналисти.Това са просто едни преписвачи на новините от СНН. Някой да се осмели и да изкаже мнение от тези ,,журналисти,,