Израел използва ”фалшиви араби” за да лови демонстранти

Израелските специални служби използват агенти под прикритие, за да ловят и обуздават най-войнствените участници и организатори на демонстрациите в ивицата Газа.

Обратно в новината

Коментари - Израел използва ”фалшиви араби” за да лови демонстранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами като не им слагат жълти звезди, не можеш да ги отличиш от нормалните хора ...

обичаме да мятаме камани по хората

В момента разни мекерета еврейчета цъкат да си попълнят стипендията, понеже са най-умният народ. Ах, колко жалко е да си кайк. Всичките пари на света и няма щастие или никой и никога няма да ви обича. Любов на сила не става дългоносковци. Но, тук идва правото на религията! Вашата вярва в това, може би когато ви набарат арабите да ви онождат ще си го припомните този абзац от Талмуда. Може да почнете да 'преговаряте' предлагайки децата си първо - типично в религиозен стил - но ще е късно и мюсюлманите ще са много загорели.

Опитите на евреите да унизят арабите, говорят само за възпитанието на евреите, но не и за живота на арабите. Само това ще ви напиша. А най- жалкото е, че същите тези евреи, които пострадаха жестоко от расизма на европейците, проявяват същото към друг народ.

Много пострадаха от европейците те. Даже са най-големите потърпевши от Втората Световна Война. Над 300 милиони умрели, но ако говорим за компенсации към този момент - другите 299,9 милиона са нацисти или не заслужават толкова. Нищо не се е променило, освен в главите на слабоумните. Чудя се Вие нарочно или липса на елементарна логика?

Фъшливи Араби...

... евреите са от най-въшливите...

Това българския комуноид е голямо нещо - продава националния интерес на русия и се подмокря при мисълта, че интересите на някакви мюсюлмански цигани са засегнати. И в същото време се бият по гърдите, че са патриоти докато си мечтаят да докопат властта в страната и да я поделят с турците.

Това племе разбира само от едно нещо. След 5 хиляди години и тяхното навиране във всяка ръководна позиция можем спокойно да кажем че по 'техният' начин не става. Светът продължава да е дупка и нищо от тяхните 'идеали' не е чисто. Време е да почнем по другият начин. Досега са унищожени доста народи, но този трябва да е следващият. Тях плюс слугите им - и нека господ да ги преразпределя, ако има нужда.

че като гледам ние българите първи ще си идем щото сме много умни!

Дори всемогъщият Хитлер не успя да се справи с тях, а сега доста живеят в Германия и Австрия. Не знам дали са полезни или вредни, обаче в тях са парите (милиардите). Те владеят над цяла Америка и тая система, капитализма е тяхната система. При нея са свръхбогати. На практика са финансовите крале и господари на света. Нищо по света не се решава против волята им. И така ще бъде во веки веков. Друго не се очертава да дойде в далечното бъдеще.

Не би! Нищо не е вечно..

Да ви припомням ли между другото, че навремето имахме изградена много добра шпионска мрежа в Турция. Която сега при Ердоган и Давутоглу можеше да ни върши чудесна работа. Но уви. Сами предадохме списъците с нашите шпиони на турците, съвсем доброволно. Докато някой турчин никога не би го направил дори жив да го одерат. Все пак агите са патриоти, не са мърша.

Кой ти каза за тая много добра мрежа бе приятел?

Много е лесно с пистолет в ръка срещу не въоръжени протестиращи ,нямат срещу себеси сериозен опонет и за това се правят на голямата работа ,но рано или късно винаги са яли сопота,поне така казва историята,какво са 70 години израел,един миг от историята ,винаги са били гонени и не желани

лесно е 100 срещу един , ако ще и да е с автомат. Ама арабели, цигани и хиени винаги сте силни на тълпи. Кой ги кара да стрелят с ракети по жилищните квартали и да нападат хора на улицата?!? Аз всяко нападение ще има отговор щото има държава там! Като заприличат на хора и започнат да се държат като хора твоите любими камилари , тогава никой няма да ги закача за нищо!

Те стрелят по техни територии които толкова добрите евреи окупираха и почнаха да си стрят жилища.

Ами влез и ти с пищов сред мангалите в гетото да ни покажеш колко е лесно... Да видиш как ще ти го заврат буквално в трътката. Слабоумник... И за сведение, това е масова практика при организирани прояви. Винаги службите за сигурност пускат цивилни сред масите - това се прави дори тук.

тия дето подкрепяте арабелите от палестина, вие нещо честно изработили ли сте в живота си?!? Или сте свикнали само да покрадвате, и затова е тази бурна подкрепа за едни мързели, дето паразитират върху тези , които са изградили всичко в района?!?

не лъжи, дрипльо

Както винаги. Само дето не са "фалшиви араби" а МОШЕници.

МОСАД е голяма работа! Суперразузнаване! Ние на мястото на евреите никога не бихме се справили. Ако да речем нашите цигани се вдигнеха на бунт или предизвикаха безредици и стълкновения. Евреите са много задружни, подобно на турците. Имат чувството за национална принадлежност и отговорност.

Толкова голяма работа, че и децата знаят кой ръководеше оперативно на терен терористите в Сирия.

Естествено че знаят. Кой не е чувал за Русия.

Ако не ни управляваха "псевдо"българи...

Ми те и в Сирия ползваха псевдо"сирийски" "умерени" "опозиционери" и "ислямисти". Т.нар. "ал-Багдади" е разпознат като Шимон Елиот - агент на Мосад и личен приятел на Маккейн. Вторият човек в ИД, "ал-Шишани", пък беше от грузинският контингент на Сорос/цру.

време е да се върне отряд 101 и ето, че израелците са се сетили и са го направили.

За онзи същия отряд, който за една нощ в Кибия уби 70 спящи жени и деца ли? С ръководител Шарон- по-късно лидер на "държавата" без Конституция Израел?

дето преди години, като чуеха за него, им се смразяваха кайсиите на палетата!

Ти наистина си комунист, ако разбираш какво искам да ти набия в канчето...

На война като на война - всички средства са позволени. Кво сега - да тичаме при Мама да ни бърше сополите, че батковците играят нечестно.

Затова периодично намаляват евреите наполовина. Защото на някой му писва от тях и се заема с проблема. Били са гонени почти навсякъде където са ходили. А евреите са си араби, пък било и друг разклон.

Геноцида над палестинците продължава. Но ще се върнат от Сирия и интифадите ще почнат пак.

го дират в Сирия..или са наемници терористи в цял свят, а вие ги подкрепяте и ревете за тях?! Или и ти си резан, а не българин?!?

И какъв е проблема на палестинците за реципрочност да се маскират като евреи?

Няма как да не се издадат сами. Защото когато стане време за молитва (5пъти на ден. не веднъж, не дваж) ще клекнат на пода и ще започнат да се молят на Аллах. И моментално ще бъдат разконспирирани. Тая набожност ще ги издаде.

Бил съм в Израел. Сред палестинците има много християни, всичките православни- повече, отколкото се харесва на Израел.