Израел призова жителите на град Хан Юнис в Ивицата Газа да бягат

Хуманитарните организации предупреждават, че хората там могат да се сблъскат с глад, ако не им се предоставят повече спешни хранителни помощи

Обратно в новината

Коментари - Израел призова жителите на град Хан Юнис в Ивицата Газа да бягат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък Божинката Божанков от ПП участвал в гей-оргии. Имало го записан на срамно порно видео. Смях.:))))))

Който иска да чете за Дейр Ясин. А и да знае, че еврейските терористи са убивали и англичани. Иначе не защитавам фанатици ислямисти. Все едни и същи бесни кучета.

Някои се подиграват на Израел, че никога нямало да победи Хамас. Тези малоумници май не схващат, че Израел можеше да приключи с Газа за няколко дни, подлагайки я на тотално изтребление отгоре, така че да не оцелее почти никой, камо ли Хамас! Нека да бъдат благодарни, че жертвите там са само малко над 1% от населението, защото можеха да бъдат много повече, ако Израел бързаше! Някои наричат местните араби, нарекли се "палестинци" невинни. Невинни ли? Същите тези "невинни" масово се радваха на зверствата на Хамас на 7 октомври, и досега продължават. Да бъдат благодарни, че Израел не постъпва според "невинността" им! Нагло обвиняват Израел в "геноцид". Да се благодарят, че не са видели истински геноцид, защото ако на мястото на Израел беше някоя друга държава, едва ли щеше да ги щади толкова!

глупав или чифут. В този цирк добри няма. Но едните убиха много повече от другите. Как да не оцелее Хамас? Ще оцелее. Признато е, че големите тарикати от бандата са навън от ивицата. А и остава самата идея. Колко повече чифутите убиват деца, толкоз повече врагове ще имат. И за чалмите е същото. Просто всеки евреин ще се оглежда да не го заколи мургав в Австралия, САЩ, Канада, ЕС и Северния полюс. За нас наградата е, че ще дойдат още бежанци и ще ни накарат да ги приемем. А те като извадят ножовете няма да правят разлика между обрязан чифут, католик, православен и атеист.

Ти сериозно ли си мислиш, че Израел не знае какво прави? Не бери грижа за евреите, те ще си свършат работата докрай, без да се обясняват, и без да се съобразяват с никого (и така трябва, защото аман от разбирачи!). Само гледай!

това казвам. Не се съобразяват с никого. Даже САЩ се съобразява с тях. Ама другия път чалмите като си връщат с атентати да ги гърмят в Чикаго, а не пак в Бургас. Щото ако детето ти е наблизо до взрива ще намразиш и двете рязани страни. Аре лека и утре да цункаш обрязан.

Няма как нормален човек да е за ислямисти. Не ме интересува какви са и за какво казват че се борят...в устата и в главата им е само Алах! Няма как да ги съжелявам колкото и несправедливо да се отнасят с тях. Съжелявам, но тези хора не бива да имат НИКАКВА причина да кажат че са победили, защото това само ще вдъхнови диви ислямисти от други части по света. Съжелявам че имат огромни цивилни жертви. Съжелявам че умират деца. Но това са хора които още от ранна и крехка възраст са възпитавани да умират в името на една гнусна религия. Уви...няма как да съм за тях. Ако това ме прави лош човек, нека така да бъде!!! Няма нищо за или против Израел...държава като всяка друга която си гледа интереса и си прави пропагандата в нейна полза.

Смяташ ли,че тези хора ей така просто са почнали да мразят Израел. Аз ако дойда сега и те изхвърля от домът ти ,започна да се разпореждам със земята ти ,започна да ти нареждам кое е правилно и кое не - колко време ще ме търпиш ??? И това там вече продължава много години в които много ясно,че и поколенията/децата/ ще се научат да мразят. Проблемът е много сложен не се опитвай да го изкарваш някакъв краен ислямизъм. И в Корана и във Библията никъде не пише,че трябва да си лош и да убиваш.

Никой не ги изхвърля от дома им. В Израел има над 2 милиона мирни араби, мюсюлмани, които си живеят мирно и кротко, с пълни права и свободи като всички други граждани. Така че ония другите нямат извинение! И освен това, причината е наистина ислямизъм- те мразят Израел, защото така пише в Корана, и защото са решили, че Йерусалим (и Храмовия хълм) е техен (въпреки, че нито Йерусалим, нито Храмовия хълм се споменават в Корана). Това са го решили техните лидери, а простолюдието е просто са го надъхали да мрази, и то не е много наясно защо (както всички индоктринирани простолюдия по света).

Ка...пут...когато и аз тв е затворя в концлагер -защото Газа е точно това... 10 на 50 км и 2,3 млн вътре обградени със стена...и ти ще си намериш извинение

А и в Турция имаше милиони християни...живеещи си кротко... ма шепа хаймани се наканиха възстания да правят... развалиха достлука...правилно беше Батак...

схващаш ли колко различни има в исляма. Не чак всички са фанатици. Или щяха да ни залеят. Аз съм атеист и смятам религиозните за идиоти. И каква е последицата от това, че на деца убиеш родителите или на родители децата. Ако някой пипне сина или дъщерята - две късоцевни и три дълги цеви. И много патрони. Бах мамата на цялата му рода на убиеца. Пък после да ме гърмят фуражките или да ме пращат на доживотна. Така мир няма да има. Чалмите и чифутите все се обрязани.

палестинските плевели

русороби , що се вълнувате толкоз от това к'во става по Света бе ? Газа, хути във Йемен , Тайван , скоро беше Мадурко със Есекибо ? Не ви бърка това , ама хич.........пРоссия не е никакъв фактор , че да се изказва,осъжда,да ръси "нъдрост",че и да критикува. Един кон (Лавров) цвили,една Мара се обажда и...туй то ! Загрижили са се орките за международното положение :))) Концентрирайте се върху Украйна и безаналоговото руско СВО ( наистина безаналогово щото вместо 3 дни като нормалното , ще отиде към 3 години )

Нещо си се разпенил европедал? Да не се готвиш за довечера?

Това ли успя да измислиш бе, папагал ? Все пак е нещо ! Цели две изречения , безсмислени , но да не бъдем максималисти :))) Тегаво е,знам ! Но дръжте се....Света е с вас ! Е , Третият Свят , ама поне там можете да сте "полюс" и фактор :)))

Малоумен...гледайте си БЛМто и хранете чернилките... света и без вас ще мине - и без преврати, инфлация и педерастия

Стига с тези 3 дни на генерал Мили бе соросоидче

Че остана ли му друго!? Вчера Хохолмас...или сев хамас направо сложи в джоб оригиналния... ония поне си пазят своите военопленници..ма те араби - не хохли

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Спри се бе Русоробе

Само вие сте по денонощните оргии тука.:) Дека е Павката. Липсва ли ви да ви пълни дупките със стъклена вата и после да ви ги почиства с език? А?

Дракарис по неуките примитиви

Дилдото от гъза извади, после го оближи и ценчетата прибери.

все едно някой да влезе в детска градина с автомат и да каже на децата бягай ..... и след няколко минути започва да стреля ...

и иСРАел КАПУТ!

Тука си ти

По мангалите докато мърдат

В тиквата ти е вятър и мелници

бе кретени, колкото да изтрият нетаняхото и клика.

Чифутските терористи и крадци трябва да бъдат поставени извън закона и да се обявят награди за главите им.

Не така с лошо

Русия може да нападне Украйна, но Израел не може Газа... Джилезна тролска "логика"!

Невероятно сравнение. Направо гениално. Що не скокнеш до Газа заедно с Лайнен, Шваб, Остин, Стотенберг на едно посещение в столицата им? А?

наистина са несравними нещата - Украйна не е нахлувала и даже стреляла по пРоссия , а палестинските орки си нападнаха Израел и сега той ги шамари........

Бахта в простио трол на Посолствата. Напрао трошите тъпомеро неколко пъти от раз.

Руското нали

Дори не знаеш за какво става дума! Газа представалява единствено и само концлагер на открито в по-големи размери. На практика ивицата Газа е част от Израел. Така наречената Палестинска автономия не е нищо повече от гето в състава на Израел, което получава финансиране от Израел, толкова, колкото Израел прецини (не един или два са слуачите, в които Израел е спирало финансирането на Палестинската автномия). Всички жители на Палестинската автономия, в това число и тези в Газа притежават израелски паспорти - те са граждсани на Израел. Това, което прави Израел в Газа в момнента е етническо прочистване - нещо, което е забранено от ООН и по нищо, по абсолютно нищо не се отличава от политиката на нацистка германия спряло евреите! Действията на Тел-Авив в момента са срам за всички евреи преживели Холокоста!!! Самите евреи го признават - пълно неуважение към паметта на загиналите евреи по време на 3-тия Райх!

Нямат израелски паспорти те са палестинци без гражданство

към Тел Авив

Израел е държава терорист!!! British Prime Minister Rishi Sunak has been questioned over an ITV News video which shows a civilian being shot dead while waving a white flag in Gaza. The shocking images have sparked war crime accusations, and Sunak was challenged to give his reaction on Wednesday. Видеото с убийството!: https://youtu.be/PGdyXRHS2Ig?si=2vyg67i3IHB6I0vd

И там ли чифутите ще правят земен рай :)

Къде да бягат, бе тюфлеци чифутски!?