Израел и палестинците сключиха петдневно примирие

45 минути преди да изтече 72-часовото примирие бе съобщено, че Израел и палестинците са договорили ново спиране на огъня за пет дни.

Обратно в новината

Коментари - Израел и палестинците сключиха петдневно примирие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

'израел" -- "ПАЛЕСТИНА" 'давид" -- "ГОЛИАТ"

Ако не беше трагично, все пак загиват хора!, щеше да е смешно, с извинение. Военни действия с почивки ?! Навремето Иран и Ирак водеха такава война - сутрин караха с автобуси войниците си на фронтовата линия, вечер ги връщаха обратно да си почиват.

Израел иска мир, това е демократична д-ва насред глутница ислямисти, ама с тия верно освен сделка друго не върви. Те от спогодби не разбират пази боже да са ти съседи.Затова на 100 % подкрепям Израел.

ама все пак да имат едно на ум израелците...че шило в торба не стои.

Примирие не означава мир. Палестинците искат справедливост, а мирът става след това автоматично. "израел" искат да пази сегашното положение.

Искам да обясниш в българския форум какво значи мир по палестински. Първо признавате ли държавата Израел. И второ ще спрете ли с ракетните нападения, за да се създадат условия за сериозни преговори. Или отново цигании.

Защо слагате минуси на човек аа неотговорихте на въпросите му?

Абе ти си луд за връзване!!Човека ти зададе 2 въпроса? Като си такъв сезнайко отговори му!! Ама и ти си един катил, нямаш отговори за това. Знаеш какво е АХМАР, това сте вие

123edr324

другия път кат видиш някои пишман майстор да заварява на някоя тръба стабилизатори, дръпни шалтера на електрожена, че после идат F16 и работата става -грамфон свири майка плачи

като изчезне израел от картата на земята - само тогава!

Малоумник, Тогава арабелите ще се сбият помежду си. Виж какво става в Ирак.

Освен помежду си, ще се сбият и с Европа, добре, че е Израел да ги сдържа.