Ракета, изстреляна от Газа, задейства сирените в Тел Авив

Ракета, изстреляна от ивицата Газа, падна днес в най-големия израелски град Тел Авив, но не взе жертви, съобщи Армейското радио, цитирано от Ройтерс. По-късно израелски военен говорител съобщи, че ракетата е паднала в Средиземно море, без да нанесе никакви поражения.

Обратно в новината

Коментари - Ракета, изстреляна от Газа, задейства сирените в Тел Авив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, кой мераклия е изстрелял ракетата и то така, че да няма никакви жертви? Ако са палестинците - от къде я имат?

Не мога да разбера, защо светът търпи това безумие на Израел? От както им дадоха територия, те се занимават с дрънкане на оръжия! Така, за няколко десетилетия предизвикаха сред арабите реакция под формата на тероризъм и религиозен екстремизъм. Уж били хитри и подли, а през 21 век продължават с методите от ВСВ. Като че ли, не можеха да завладеят Палестина с други методи! Вече цял свят знае, че една държава може да се завладее и с икономически средства, с "демократични" промени, с корупция сред управляващите, с "културна" инвазия. От какъв зор трябваше да убиват Джабари с терористичен акт?! Всеки знае, че ще последва същата реакция! Като че ли, няма международен съд за хората с терористична дейност!

Дали това не е началото на WW3 ? Дано да се заблуждавам, ама от малките искри пламват пожарите. Впрочем колко дни остават до 21.12.2012 ?

Аз имам ли право на справедлив съдебен процес в България? Имам ли право да не ме управляват престъпници, а някои от тях имат арсенал за милиони, вече 23 години? имам ли право да живея в суверенна държава България?

Това е начина-бой на палестинците-като не разбират от добро-с лошо!

Наясно си, че територията на държавата Израел е изцяло заграбена от палестинците, нали ? А същите са натикани в гета от "онеправданите" евреи. Все едно утре да решат да направят държава на циганите на територията на България. Да отнемат 80% от територията и да я дадат на циганите. Ти сигурно първи ще изпиташ оргазъм ?

многу си удава *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

СЛЕДВАЩИЯ ?