Коментари - Израел остава непреклонен – примирие в Газа няма да има без свобода за заложниците | Днес.dir.bg

Израел остава непреклонен – примирие в Газа няма да има без свобода за заложниците

Международният натиск за хуманитарни паузи върху Израел обаче се засили, включително от страна на най-големия съюзник - САЩ

Обратно в новината

Коментари - Израел остава непреклонен – примирие в Газа няма да има без свобода за заложниците | Днес.dir.bg

Коментари

ГЕНОЦИД 2023

?

Емили , ти ли си ма , марш на тротинетката

Гледам вчера в Монреал след като не оставиха незапалена синагога, са започнали и да стрелят по чифутските училища. Кметицата на града е доста притеснена, според CTV news.

Колко лош е Израел, продължава да си иска заложниците. Абе идиоти, много бързо забравихте кой ви колеше и стреляше по Европа с викове аллах акбар доскоро.Това не е отминало.Когато дойде техния час при имама Махди, тогава за неверника християнина и всеки друг ще има два пътя.Или приема исляма и си осигурява едноросочнен билет за ада, или бива убит за вярата си и спасява душата си.Бих ви припомнил турското присъствие по тези земи, ама при късата ви памет няма смисъл.

Какво общо има този безсмислен пост с това, че Израел убива наред цивилни и деца с което допълнително ги радикализира? Насилието, поражда насилие!

Религията ислям поражда насилие.Европа приюти тези мангали, а те за благодарност и спретнаха касапнеца-В Франция, Австрия, Германия....

"Колко лош е Израел, продължава да си иска заложниците." - Уфффф - много искат - за това изсипаха 30 000 тона бомби върху тях и избиха вече част от тях.

Днес всички терористи са мюсулмани.

Ти колко пъти си общувал с араби? За разлика от теб те са доста по-образовани, повечето от тях свободно говорят английски и френски, завършили са престижни университети. Какво ти пречи примерно Стив Джобс който също е мюсюлманин със Сирийски произход (арабин). Дебили не виждате по-далече от носовете си.

Арабите се къпят всеки ден, ползват скъпи парфюми и за разлика от българите не си честитят банята.

Просто е, пускат отвлечените от домовете им заложници и Израел спира наказателната акция, ама за терористите живота на децата им е по-маловажен от сатанинската им кауза, скрепена в корана.

Зеленски е евреин, Нетаняху също!

Арабина, колкото и да се мие и парфюмира, по-бял и по-убав няма да стане:)

Ако беше прочел малко книги, щеше да знаеш, че мюсюлманската религия е създадена за да противодейства на корупцията в християнството. Не пиши небивалици. Не всички араби са мюсюлмани доста от арабските страни християните са над 30% от населението.

Тез израелци направо плачат за бой.Я да въоръжим палестинците с руско модерно оръжие и някой друг инструктор - глей тогава как набързо израел ще свърши войната и ще се създаде палестинска държава.Защото няма никакъв морал никакво оправдание за избиването на цивилни от които 40% деца.Вижте нецензурираните клипове и ще се изумите.

Отвръщащите на агресията не са терористи!

Глупак. Ти виждал ли си чифут. Или чифутка. Черни цигани. Миризливи. Та те са първи братовчеди с арабухите.

Кой предизвика събитията?

Арабите офицял;но не искат да водят война с Израел(с малки изключения), защото с всяка война която правят води до непоравими загуби за тях, за това те не офицялно скрито и подло водят терористична война срещу Изарел и реазултата е че пак губят страшно много. без спиране на всякакви подмол;ни действия срещу Израел няма стане, ще си плащат цената за своята упоритост. Мюсулмни спрете се, не нападайте Израел, Алах не е с вас и не ви подкрепя за това, ще умрете вие, жените и децата ви.

Арабите и евреите библейски са първи братовчеди! Едните си забулват жените, а другите ги стрижат и им нахлузват перуки, едните се обрязват, другите също..... Евреите смята жената за мръсно същество и правят секс през чаршаф с дупка за да не се изцапат докато се допират до нея. Хора повишавайте си общата култура за да не се излагате.

Ма кво примирие бахти наглите сгни. Дай да убием бабите и децата и да отвлечем 300 мурни човека, да продължаваме всеки ден да стреляме с ракети ама да искаме да не ни бият. Примирие има като се върнат всички заложници, спре се с обстрела и се предадат всички терористи. И започва примирието. Ако искат с добро става, с лошо пак става.

"Ти колко пъти си общувал с араби? За разлика от теб те са доста по-образовани, повечето от тях свободно говорят английски и френски, завършили са престижни университети. Какво ти пречи примерно Стив Джобс който също е мюсюлманин със Сирийски произход (арабин). Дебили не виждате по-далече от носовете си." Явно ти си общувал доста близо с араби муахаххаха Ъхъ изключително образовани и интелигентни , не случайно арабсктие квартали из Европа са едни оазиси на културата и законноста муахахахахахах А и човека не говри за араби а за мюсюлмани , което са две различни неща деб..ле Стив Джобс не е мюсюлманин,бе дебил . Билогичният му баща му е сириец но осиновен и отгледан от християнско семейство а на 13 става агностик,

Това вече е правено, включително руските инструктори се биха с Израел преди време и понесоха големи загуби, страната е Египет и нейните ВВС. Не нападайте Израел защото ще мрете, това единственото сигурно нещо.

Направо ти и останалите руски подлоги отивайте да се записвате в редиците на хамас. Вярно е най-вероятно ще ви отрежат главите в някой пропаганден клип- обаче и така ще помогнеш на хамас пардо на палестинците.

Не е лесно да си промит мозък нали:))))

Да бе всички са един от друг по образовани, лекар до хирург. Нали ги виждаме всички кви първобити са. Май най много има ракетни инженери

Когато терористите правеха атентати в целия свят- празненства на площадите и аллах Акбар. Когато хамаз избиваше израелци - празненства на площадите и аллах Акбар. Когато обаче сега нас ни бият заради всички извършени от нас престъпления- аман аман ама недейте.

Тва сигурно са тия образованите араби, докторите и инженерите

И в България съм виждал. Странно обаче защо не отговарят на нацистките ви описания?

Ти от къде го научи това? Нещо не отговаря на фактите, чифутите загубиха за месец над 50 танка от хора обути в джапанки. Вече вадят от складовете стари, подготвяни за скрап.

Да беше поне прочел корана и да беше се поинтересувал Какво представлява ислямската религия преди да пишеш простотии.

ЗЕЛЕНСКИ И НЕТАНЯНУ НА ЛУНАТА ТА СВЕТА ДА БЬДЕ СПОКОЙНА.

Защото твоята Русия вади танковете от депата за скрап. Но нищо де според платената ти пропаганда хамас печели и не виждам защо палестинците се оплакват:))))

Нашата лунна сонда се разби в луната пък друга си нямаме.

ХАхахахахах ма верно ли за това е създадена . И ти казваш на хората да чеатат кинги мухахахахахахахахах

Използвайки тези думички просто показвате че сте нацисти. А за фалшивия американец- а случайно да ти казаха колко души вече подведоха под отговорност за антисемитизъм? Да ти казах че ФБР започна разследване? Да ти казах случайно че разкриха връзките на оная Тлай нещо си с арабските терористи и проследиха парите които са и плащани именно от терористите? Но пък вече твоите невинни мюсюлмани си показаха невинността- убиха невинен човек публично на площада. Знаеш ли колко бързо в момента изтива всякаква съпричастност към твоите терористи след действията на техните спящи клетки и на промитите мозъци???? В Щатите вече се надигат все по- мощни гласове за изгонването на всичките тия мюсюлмани обратно по родните места. Както и за подвеждане под наказателна отговорност.

Къде ми промиха мозъка? От 1991 година живея основно в САЩ информирам се на 5 езика, за разлика от теб. Стегни се малко забравил си да ме изкараш и Путинист. За разлика от теб общувам с доста евреи, руснаци, украинци, араби .... и не се информирам за тях от bTB

Едни такива добрички любители на терористи напуснаха едно кафене публично и го обявиха публично защото собственика закачи от плакат с отвлечените от твоите терористи деца. Познай какво стана- в момента пред кафенето има опашка от две пресечки на клиенти в знак на солидарност с действията на собственика на заведението. А още на същия ден са се явили три пъти повече доброволци от броя на персонала готови да работят безплатно.

Онзи ден под статията на свободата имаше хиляди американски евреи които протестираха срещу насилието над палестинците! Информирай се от различни източници. Ортодоксалните евреи в Израел твърдо защитават палестинците. Това са проверими факти.

Кво да ти обяснява на теб човек като ди кух. Ортодоксалните евреи са против държавата израел, ама това няма нищо общо с палесринците, а има общо с техните си виждания за месията. Иначе те са последните дето им пука за арабите

Язък за цялата информация дето имаш, щото нищо не си разбрал. Като ди толко американец кво седиш в дирбг от 1991 до сега

Всеки е време по света защитава убийците на своите сънародници. Май бъркаш за пореден път евреите и руснаците. Защото в твоята любов моя колкото повече хора избираш от собствения си народ толкова си по-популярен и почитан. Затова и все още възхваляват Сталин- щото е избил 30 милиона руснаци.

Аз съм американец ама си нямам друга работа освен да седя и да пиша по българския форум. И разбира се аз съм американец но най-много обичам и възхвалявам Русия и призовавам за унищожаването на Америка. А пък най-много обичам арабски терористи особено тези дето направиха атентата 911. Направо съм организирал кампания в Щатите за издигане на техен паметник. Не се ли усещаш колко си жалък??

А путин, цар на света..... Така ли бе драги ми Смехурко. ?

Я кажи как си живеят лидерите на хамас в четиризвездни хотели. В доха например. А на иначе палестинците живеели в мизерия. Интересно С какви пари ли плаща хамас за тия хотели?

Ми има и евреи бе,кво чудно.Иначе сегашните управници в Израел са сатанински изроди,срам за Спасителят Богочовек

Кои сте вие деца в предучилищна възраст Ми само акълат ти е толкова инсче си дъртак

Не знаем къде се намират, "или къде са скрити" тези заложници, след като Израел е разрушил всички сгради и къщи ??

Газа ще я изпепелят като Картагена, но след Картаген, империята рухна))))))))))))))))))) Та исраел да се замисли, какво прави

Коментари - Израел остава непреклонен – примирие в Газа няма да има без свобода за заложниците | Днес.dir.bg

Израел остава непреклонен – примирие в Газа няма да има без свобода за заложниците

Международният натиск за хуманитарни паузи върху Израел обаче се засили, включително от страна на най-големия съюзник - САЩ

Обратно в новината

Коментари - Израел остава непреклонен – примирие в Газа няма да има без свобода за заложниците | Днес.dir.bg

Коментари

ГЕНОЦИД 2023

?

Емили , ти ли си ма , марш на тротинетката

Гледам вчера в Монреал след като не оставиха незапалена синагога, са започнали и да стрелят по чифутските училища. Кметицата на града е доста притеснена, според CTV news.

Колко лош е Израел, продължава да си иска заложниците. Абе идиоти, много бързо забравихте кой ви колеше и стреляше по Европа с викове аллах акбар доскоро.Това не е отминало.Когато дойде техния час при имама Махди, тогава за неверника християнина и всеки друг ще има два пътя.Или приема исляма и си осигурява едноросочнен билет за ада, или бива убит за вярата си и спасява душата си.Бих ви припомнил турското присъствие по тези земи, ама при късата ви памет няма смисъл.

Какво общо има този безсмислен пост с това, че Израел убива наред цивилни и деца с което допълнително ги радикализира? Насилието, поражда насилие!

Религията ислям поражда насилие.Европа приюти тези мангали, а те за благодарност и спретнаха касапнеца-В Франция, Австрия, Германия....

"Колко лош е Израел, продължава да си иска заложниците." - Уфффф - много искат - за това изсипаха 30 000 тона бомби върху тях и избиха вече част от тях.

Днес всички терористи са мюсулмани.

Ти колко пъти си общувал с араби? За разлика от теб те са доста по-образовани, повечето от тях свободно говорят английски и френски, завършили са престижни университети. Какво ти пречи примерно Стив Джобс който също е мюсюлманин със Сирийски произход (арабин). Дебили не виждате по-далече от носовете си.

Арабите се къпят всеки ден, ползват скъпи парфюми и за разлика от българите не си честитят банята.

Просто е, пускат отвлечените от домовете им заложници и Израел спира наказателната акция, ама за терористите живота на децата им е по-маловажен от сатанинската им кауза, скрепена в корана.

Зеленски е евреин, Нетаняху също!

Арабина, колкото и да се мие и парфюмира, по-бял и по-убав няма да стане:)

Ако беше прочел малко книги, щеше да знаеш, че мюсюлманската религия е създадена за да противодейства на корупцията в християнството. Не пиши небивалици. Не всички араби са мюсюлмани доста от арабските страни християните са над 30% от населението.

Тез израелци направо плачат за бой.Я да въоръжим палестинците с руско модерно оръжие и някой друг инструктор - глей тогава как набързо израел ще свърши войната и ще се създаде палестинска държава.Защото няма никакъв морал никакво оправдание за избиването на цивилни от които 40% деца.Вижте нецензурираните клипове и ще се изумите.

Отвръщащите на агресията не са терористи!

Глупак. Ти виждал ли си чифут. Или чифутка. Черни цигани. Миризливи. Та те са първи братовчеди с арабухите.

Кой предизвика събитията?

Арабите офицял;но не искат да водят война с Израел(с малки изключения), защото с всяка война която правят води до непоравими загуби за тях, за това те не офицялно скрито и подло водят терористична война срещу Изарел и реазултата е че пак губят страшно много. без спиране на всякакви подмол;ни действия срещу Израел няма стане, ще си плащат цената за своята упоритост. Мюсулмни спрете се, не нападайте Израел, Алах не е с вас и не ви подкрепя за това, ще умрете вие, жените и децата ви.

Арабите и евреите библейски са първи братовчеди! Едните си забулват жените, а другите ги стрижат и им нахлузват перуки, едните се обрязват, другите също..... Евреите смята жената за мръсно същество и правят секс през чаршаф с дупка за да не се изцапат докато се допират до нея. Хора повишавайте си общата култура за да не се излагате.

Ма кво примирие бахти наглите сгни. Дай да убием бабите и децата и да отвлечем 300 мурни човека, да продължаваме всеки ден да стреляме с ракети ама да искаме да не ни бият. Примирие има като се върнат всички заложници, спре се с обстрела и се предадат всички терористи. И започва примирието. Ако искат с добро става, с лошо пак става.

"Ти колко пъти си общувал с араби? За разлика от теб те са доста по-образовани, повечето от тях свободно говорят английски и френски, завършили са престижни университети. Какво ти пречи примерно Стив Джобс който също е мюсюлманин със Сирийски произход (арабин). Дебили не виждате по-далече от носовете си." Явно ти си общувал доста близо с араби муахаххаха Ъхъ изключително образовани и интелигентни , не случайно арабсктие квартали из Европа са едни оазиси на културата и законноста муахахахахахах А и човека не говри за араби а за мюсюлмани , което са две различни неща деб..ле Стив Джобс не е мюсюлманин,бе дебил . Билогичният му баща му е сириец но осиновен и отгледан от християнско семейство а на 13 става агностик,

Това вече е правено, включително руските инструктори се биха с Израел преди време и понесоха големи загуби, страната е Египет и нейните ВВС. Не нападайте Израел защото ще мрете, това единственото сигурно нещо.

Направо ти и останалите руски подлоги отивайте да се записвате в редиците на хамас. Вярно е най-вероятно ще ви отрежат главите в някой пропаганден клип- обаче и така ще помогнеш на хамас пардо на палестинците.

Не е лесно да си промит мозък нали:))))

Да бе всички са един от друг по образовани, лекар до хирург. Нали ги виждаме всички кви първобити са. Май най много има ракетни инженери

Когато терористите правеха атентати в целия свят- празненства на площадите и аллах Акбар. Когато хамаз избиваше израелци - празненства на площадите и аллах Акбар. Когато обаче сега нас ни бият заради всички извършени от нас престъпления- аман аман ама недейте.

Тва сигурно са тия образованите араби, докторите и инженерите

И в България съм виждал. Странно обаче защо не отговарят на нацистките ви описания?

Ти от къде го научи това? Нещо не отговаря на фактите, чифутите загубиха за месец над 50 танка от хора обути в джапанки. Вече вадят от складовете стари, подготвяни за скрап.

Да беше поне прочел корана и да беше се поинтересувал Какво представлява ислямската религия преди да пишеш простотии.

ЗЕЛЕНСКИ И НЕТАНЯНУ НА ЛУНАТА ТА СВЕТА ДА БЬДЕ СПОКОЙНА.

Защото твоята Русия вади танковете от депата за скрап. Но нищо де според платената ти пропаганда хамас печели и не виждам защо палестинците се оплакват:))))

Нашата лунна сонда се разби в луната пък друга си нямаме.

ХАхахахахах ма верно ли за това е създадена . И ти казваш на хората да чеатат кинги мухахахахахахахахах

Използвайки тези думички просто показвате че сте нацисти. А за фалшивия американец- а случайно да ти казаха колко души вече подведоха под отговорност за антисемитизъм? Да ти казах че ФБР започна разследване? Да ти казах случайно че разкриха връзките на оная Тлай нещо си с арабските терористи и проследиха парите които са и плащани именно от терористите? Но пък вече твоите невинни мюсюлмани си показаха невинността- убиха невинен човек публично на площада. Знаеш ли колко бързо в момента изтива всякаква съпричастност към твоите терористи след действията на техните спящи клетки и на промитите мозъци???? В Щатите вече се надигат все по- мощни гласове за изгонването на всичките тия мюсюлмани обратно по родните места. Както и за подвеждане под наказателна отговорност.

Къде ми промиха мозъка? От 1991 година живея основно в САЩ информирам се на 5 езика, за разлика от теб. Стегни се малко забравил си да ме изкараш и Путинист. За разлика от теб общувам с доста евреи, руснаци, украинци, араби .... и не се информирам за тях от bTB

Едни такива добрички любители на терористи напуснаха едно кафене публично и го обявиха публично защото собственика закачи от плакат с отвлечените от твоите терористи деца. Познай какво стана- в момента пред кафенето има опашка от две пресечки на клиенти в знак на солидарност с действията на собственика на заведението. А още на същия ден са се явили три пъти повече доброволци от броя на персонала готови да работят безплатно.

Онзи ден под статията на свободата имаше хиляди американски евреи които протестираха срещу насилието над палестинците! Информирай се от различни източници. Ортодоксалните евреи в Израел твърдо защитават палестинците. Това са проверими факти.

Кво да ти обяснява на теб човек като ди кух. Ортодоксалните евреи са против държавата израел, ама това няма нищо общо с палесринците, а има общо с техните си виждания за месията. Иначе те са последните дето им пука за арабите

Язък за цялата информация дето имаш, щото нищо не си разбрал. Като ди толко американец кво седиш в дирбг от 1991 до сега

Всеки е време по света защитава убийците на своите сънародници. Май бъркаш за пореден път евреите и руснаците. Защото в твоята любов моя колкото повече хора избираш от собствения си народ толкова си по-популярен и почитан. Затова и все още възхваляват Сталин- щото е избил 30 милиона руснаци.

Аз съм американец ама си нямам друга работа освен да седя и да пиша по българския форум. И разбира се аз съм американец но най-много обичам и възхвалявам Русия и призовавам за унищожаването на Америка. А пък най-много обичам арабски терористи особено тези дето направиха атентата 911. Направо съм организирал кампания в Щатите за издигане на техен паметник. Не се ли усещаш колко си жалък??

А путин, цар на света..... Така ли бе драги ми Смехурко. ?

Я кажи как си живеят лидерите на хамас в четиризвездни хотели. В доха например. А на иначе палестинците живеели в мизерия. Интересно С какви пари ли плаща хамас за тия хотели?

Ми има и евреи бе,кво чудно.Иначе сегашните управници в Израел са сатанински изроди,срам за Спасителят Богочовек

Кои сте вие деца в предучилищна възраст Ми само акълат ти е толкова инсче си дъртак

Не знаем къде се намират, "или къде са скрити" тези заложници, след като Израел е разрушил всички сгради и къщи ??

Газа ще я изпепелят като Картагена, но след Картаген, империята рухна))))))))))))))))))) Та исраел да се замисли, какво прави