Израел бомбардира джихадистка база на Голанските възвишения

Израелските военновъздушни сили бомбардираха нощес база на "Ислямска държава" в контролираната от Сирия част от Голанските възвишения.

Обратно в новината

Коментари - Израел бомбардира джихадистка база на Голанските възвишения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евреите се крият зад всяко мръсно дело и терористичен акт.

Тия симпатяги джихадистите нещо са се сбъркали. Лошо са се захванали с Израел. И ще ядат голям бой, така да знаете. Знаете ли защо режимът на Асад още е на власт. И защо самият Асад е още жив. Ами защото МОСАД не са си поставили за цел да го очистят. Израел има сметка в Сирия да се води гражданска война. Докато е така, границата на Израел със Сирия е защитена. Израел е малка държавица заобиколена с 200 млн мангали-арабелници. В самия Израел малко по-малко от половината население също са араби. И да се зашитава една такава територия е изключително трудно. Израел е адрена държава. От много време. Никой не знае точно откога, но по експертни оценки от края на 60-те години Израел притежава адрено оръжие. И въпреки че никога не го е признавал спеоред експерти и в момента Израел притежава около 300 ядрени заряда. израел има и достатъчно подготвени пилоти и самолети-носители. Израел има ракети със среден обсег на действие, както и сериозна система за ПВО и ПРО. Система изграждана с десетилетия. И всеки, който се опитва да се ебава с Израел ще яде бой. Арабелниците са яли бой през ч1948. Яли са бой през 1956. Яли са бой през 1967. Яли са бой през 1973. Всеки път когато някоя арабска държава си въобрази че може да унищожи Израел и вдигне оръжие срещу тази държава яде бой. Голям бой. на пръув поглед няма логика - 6 млн срещу 200 млн не би трябвало да имат никакъв шанс. Но на втори поглед се получава казуса на завладяването ан Мексико от Писаро. Където около 500 модерно въоръжени мъже съумяват да победят 60-хил армия. Та и тук така - индианците-араби гледат като телета в железници руско-съвтеките пишещи машини. А Израел ги дървари. Когато и където си поиска. Така че внимателно.

Ще взема да ликвидирам комшията си от 8-ия етаж с еднократно нападение с шише вино, довечера. Долен джихадист е той...с домашно мезе :)

Израел има граница със Сирия. И не само е приел НУЛА бежанци, а даже стреля по доближил границата. Всичките велики сили в туй число и ръшата мълчат. А ционистките/еврейски лобита по цял свят критикуват държави ако не щат 'бежанци'. Е, това ако не е доказателство за световен контрол над медиите и въобще за двулично еврейско поведение кое да е? Тъй че мошетата и всииииичките им френдове и всичките им слуги нека кажат нещо по въпроса. Нито един в България от журналисти, експерти, политици, хуманисти не отразява тази тема. Що така?

В израел няма хелзингски комитети и на техните политици изобщо не им пука какво ще кажат на вън. Там когато арабелите отвлекат някой войник, започват директно война и сриват цели села със земята. Ако такова нещо се случи тук, първо ще се постараем да укрием случая, а ако се разчуе, ще хъмкаме неловко.

По скоро ционистките лобита са повече от двулични и парират всеки опит за показ на родолюбие и здрав разум на неевреите. Според мошетата другите нямат право да си опазват държавите. Особено Европа, която според еврейските вврвания трвбва да се разруши. То че европейците са си идиоти не значи, че мошетата не ги видиотяват още и още. В Израел ХК да влияе е все едно Корнелия Нинова да е фактор в Москва.

Защо ли тази новина ми прилича на тази с избягалата булка и парите. Колко ви платиха за статията? Израел никога не е скачала срещу ИДИЛ и това си има своите обяснения. Няма се хванем:П

тези имат най-добрите пилоти. Ни американци, ни руснаци могат да се мерят с тях.

АМИ ТОВА СЕ ИСКА, ДА СА МАЙСТОРИ, ЗА ДА ПОМАГАТ В ИЗЧИСТВАНЕТО НА ,,И Д И Л,,!!!

А Путин толкова се погрижи да ги опази като продава на Сирия С300 С400.... Сигурно с тях бият по самолетите на И Д И Л ???? ;)))))

Стига с тези детски твърдения - тези имали по-добри пилоти, онези имали по-добри пилоти. Смешно е и обидно някой който си пише на ПС да оценява и дава квалификация на хора които нито е виждал, нито познава, дори не познава и специалността пилот. Аз ако съм летец от израел, на такъв коментар ще се обидя.

Докато руски пилот има средно по 2 летателни часа на СЕДМИЦА ,а американския по 6. То израелския има по 14!!!! ти си смятай кой е по по най.... и ми говори кое е и кое не глупост.

Края на ИДИЛ ще се познае по това, че Израел ще се намеси със сила в конфликта ,за да може да играе роля в следвоенния пазърлък;)

Всичко може но израел не може да се пипа :-) САЩ бръмчат за умерена опозиция, главорези, бунтовници, джихадисти и прочие. Но пипне ли некой израел ше видите как определнията изчезват и всички стават терористи.

Ярмуците не са случили на гранична охрана на Голанските възвишения. Ако бяха се срещнали с българската гранична охрана, досега да са на топло във фургоните и дружелюбни лелки да им забъркват пиле с ориз за обяд.

Това кърти, човече!