Почина легендарен шпионин, оглавил операция ”Божи гняв”

Бившият израелски шпионин Майк Харари, създател на отряд "Кидон" в Мосад и първи ръководител на операция "Божи гняв", е починал вчера на 87 години.

Обратно в новината

Коментари - Почина легендарен шпионин, оглавил операция ”Божи гняв” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И те са били под Османско Робство, но колко е лесно да ги плюем...

От съобщението не става ясно от какво е умрял - осъден е на смърт за извършените от него престъпления и присъдата, макар и късно е изпълнена или противно на закона и на морала е оставен да умре от естествена смърт. Дано да е първото.

Те евреите са убийци и насилници това го доказва нашата история.Ние българите можем да напишем алманах от 10-15 тома и всеки том от по 1000 стр. за еврейските престъпления ,предателства,убийства и злодейства.И казвам факти и истини,не пиша само Коен,предал старата ни столица и България попада под 500 г.робство.Или за Соломон прекръстен на Сюлейман изклал 15 000 българи-старозагорските кланета,както гледате да колят и убиват палестинците,така са ни клали и нас евреите..Само факти и факти,защо ние можем алманах да пишем за техните злодейства а те не могат да ни отвърнат със същото.

Сега Спилбърг няма да спи една седмица, хахахах...., аман от еврейщини...

Интересен живот е имал !

е, и? само един терорист по-малко. Това едва ли би ни помогнало особено

...легендарен,колко да е легендарен... ...Виж Щирлиц, а особено майор Деянов са вечни...

Abu Talib

Господ, или Ехнатон IV е предупреждавал няколко пъти юдеите да следвата препоръките му.Заканил се е да ги униyожи, ако не се вслушат в думите му.Дал им е зелена улица към земите на дедите им, там, където има много планини и долини и много реки, и където няма да забравят да квасят млакото!!

Е и? На кой му пука?

Тоя индивид вече има кой да го съди. Недоумявам обаче какво прави тази статия в Български сайт... И то написана с такъв коленопреклонен патос ; ))) Навръх голям Български празник. При положение , че всички знаем каква роля са играли евреите във вековната ни история. Меко казано зловеща ... И продължават в тоя дух. Опс.... все забравям , че сайтчето е тяхно : ))))

нямаме си и идея, колко са нелегалните (с подменена самоличност) евреи у нас! Мислиш, че говориш с "нашенец", а той бил евреин

При недостатке попечения падает народ, а при многих советниках благоденствует

Тази статия няма никаква информационна стойност и си е чиста пропаганда на ционизма!

Всяка държава желае такъв спец! Лека му пръст! Работил е за държавата и народа си. Вижте как си пазят гражданите, самолетите, държавата. Българите са на другия полус- разграден двор, нямаме армия, а да се помогне на българин- пова е нещо непонятно за нас. Асо се затегнат нещата- това било диктатура, ако се отхлабят и се даде инициативата на гражданите- тогава няма държава. Истината е ,че тези с негативните изказвания са някои страхливци и мързеливци. На такива все някой им пречи, все не им достига смелост и д...е за някои неща! Други трябва да поемат отговорността, други да работят , а те само да получават и всички да са им задължени. С такива мърши стигнахме до тук!

да бе.какъв спец само! убива от засада.какво стана с / добрите евреичета / каде е демокрацията ? а да сте чували за съд,за доказателства,улики и т.н.евреи бе.

Интересно, и недай си Боже, ако твой близък беше убит от откачени чалми, режещи глави, дали щеше да искаш съд, знаейки, че няма да го получиш.

БОЖИЯТ ГНЯВ ЩЕ СЕ СТОВАРИ ВЪРХУ ГЛАВИТЕ НА ДЖИХАДИСТИ И КОМУНИСТИ.

В древна Гърция по време на олимпикски игри са спирали всякакви войни. Това което направиха палестинците на олимпиадата в Мюнхен 1972 беше светотатство. Казвам го като профи спортист по това врема. Тия палестинци тогава се изключиха извън човешката цивилизация. Като ги гледам - днешните джихадисти са същите.....

абсолютно на същото мнение съм - никоя кауза не може да стои над хуманните ценности - и българите се борихме за освобождение, но революционерите никога не посегнаха на невинни хора за да постигнат целта си. Убиването на деца опорочава идеята за палестинска държава в генезиса и и я доказва като грешна и невъзможна.

МНОГО ДЖИХАДИСТИ В ТОЯ ФОРУМ. КОМУНЯГИ ПО-ВЕРОЯТНО.

Съжалявам, фашисти, ционисти, комунисти, джихадисти или американски демократи това са обикновени касапи!

ТИ КАКЪВ СИ?

Аз искам справедливост за всички, а не, за по силния.

Огледай се и ако видиш в природата такова нещо, то ти си прав, но мисля , че такова нещо като "справедливост за всички" е абсолютна утопия. Няма как да стане - един харесва попа, друг попадията, толкоз!

Тежка му пръст!

СМЪРТ ЗА ДЖИХАДИСТИТЕ. ПОКЛОН ПРЕД ТОЗИ ГЕРОЙ.

"Заложете по пътищата експлозиви. Атакувайте базите им. Нахлувайте в домовете им. Режете главите им. Не ги оставяйте на мира", заявява говорителят на джихадистите Абу Мухамад ал Аднани"................................................ Това е съседната новина на тази, от днешна дата... Как ви се струва, хейтъри и негативни коментатори????? Кажете как нормално да се реагира в тази ситуация? А ако сред 11-те убити преди 40-на години беше ваш много близък човек? ....

Защо в събщението не пише в кой затвор е умрял този убиец, терорист и пр.? Гнусна и долна история - убиваш без съд и присъда. А за Нориега - какво да кажа - всичко се знае - диктатор, масов убиец и т.н. Светът наистина е полудял.

Нориега беше много готин пич, който замени катастрофиралия с хеликоптер в момента в който напомни че Панамския канал требе да се връща Торихос, и стана наркодилър в момента в който и той си поиска канала.

Хайде сега едно паметниче в центъра на София, улица и площадче. Да се учат нашите деца как се убиват невинни сервитьори.

Много мъдрост има в този коментар....

работата на този човек не е била от най-леките, нито приятни, но вяка нация би искала да има подобна закрила. Убийството на атлетите в Мюнхен е чудовищно - представете си малка страна, каквито са и Израел и България да загубят 11 от най-добрите си спортисти, убити като кучета. Това, което последва после беше много правилно - години наред един по един ги намираха и ги елиминираха - всички до един от атентаторите са живели в страх - брилянтно изпълнение. Нека почива в мир.

никой не може да се мери с мащабите на полуделите арабели екстремисти обаче.

Стара поговорка гласи: "ако сееш драконови зъби - не очаквай да поникнат гълъбчета на мира"

Ей тези са най-големите етнически нацисти, надминават и Хитлер. Идеологията им е: "каквото ние направим, все едно че Господ Бог го прави" и "ако Израел си отиде, то тогава ще направим така целия свят да си отиде"

val55

Тяхното мото е око за две, зъб за чеене, така де на Мосад.....Колкото, и да се мъчат някои да променят мисленето им в тази насока, то поне в близко бъдеще едва ли, ще се случи.... Всеки има кумири, но общият е там горе така, че човек първо трябва да премисли, осмисли и тогава.....каквото и да е.....

Ей тва е държава. А ние с наще кво направихме (не говоря за нещастниците от ДС) ..опозорихме, предадохме и захвърлихме като отрепки от миналото все едно не са се жертвали за България!

значи светът стана по-спокоен за мен................ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДО- ДА СЕ ПОУЧИМ-14:41-КАК БЕ, ТАКИВА КРАДЦИ,БАНДИТИ,МУТРИ, МУТРЕСКИ СЪЗДАДОХМЕ И ГИ ИЗБИРАМЕ ДАЖЕ И ЗА УПРАВНИЦИ!! МНОГО СИ ПРАВ,НО НИКОЙ НЕ ПОЕМА-ЛОШ,ПО-ЛОШ,НАЙ-ЛОШ, БЪЛГАРСКИ МАТЕРИАЛ!!!!!

Вместо да дрънкате тъпотии, просто вземете примера на този герой на Израел. Как у нас не се родиха подобни велики българи през последните десетилетия, защото след Левски, Ботев, Стамболов, Пешев и още няколко други велики българи в историята ни, от преврата на 9 септември 1944 до сега няма нищо светло на хоризонта на великобългарския национализъм. Дупим се на СССР, дупим се на Америка и Европа, дупим се на съседите ни, където живеят поне 2 млн наши сънародници, дупим се на разни фалшиви политици и мутри, дупим се дори на себе си, в безпътица, безхаберие и безнадеждност. Вижте Израел и се поучете от това, което евреите правят там, както и за своите хора по света. Единство, единение, взаимопомощ, толерантност и героизъм - ето, това е за пример за нас, за да можем да се върнем към изконните си велики български дела!!!

Защото ни управляват и възпитават евреи

А преди две години камион премаза друг бивш ръководител на Кидон, Цахор му викаха и най-прочутото му дело беше отвличането на Мордехай Вануну и връщането му в Израел.

добре че са израел в сърцето на ислямския свят да им държат страх отблизо иначе ония отдавна да са ислямизирали де що им падне включително и да са нахлули в европа но отстрани за незапознати е трудно да се разбере

този не е терорист,защото убивал без съд и присъда в и извън Израел де който му падне.А пък ние се разпънахме сами заради уж,че сме стреляли по папата или заради един чадър.А от кого са се научили да взривяват сегашните "терористи",най вероятно от "цреативния" израелски шпионин и убиец.

Мир на праха му, ама е можело още 5-6 хиляди бандити да очисти...

Тц, те Израел нямат толкоз врагове в чужбина, а с вътрешните убийства се занимават Дувдеван и Самсон.

Защото не си чувал за други 2секретни служби ЦОМЕТ иТЕВЕЛ

Значи престъпник от класа! Четете Григорий Климов - "Божий народ" и "Княза на този свят" - там всичко е обяснено много добре!

Този,Григорий Климов,българин ли е???

По-добре чети Винету!