Младенов: И израелци, и палестинци спъват мирния процес

Специалният координатор на ООН за Близкия изток Николай Младенов каза, че лидерите и на Израел, и на палестинците още спъват постигането на споразумение за мир.

Обратно в новината

Коментари - Младенов: И израелци, и палестинци спъват мирния процес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Носят се слухове, че този е най-логичният избор за президент от ГЕРБ...

аве кольо,какво звъниш? долу палестина и да строят израел,колкото си искат.къде се месиш дето не ти е работа!?? все едно кърджали автономна и да искат права от дост да плащаме за репресиите,които са били над бг над 500 г

Г-н Младенов,къде се загубихте из дебрите на "висшата политика"? Колко време Ви беше необходимо да видите и споделите очевАдното? А какво стана с Вашето умиротворяване в Сирия,Ирак и целия Близък Изток? Вие сте едно политическо мекере и слуга на определени,известни ни господари!Не е ли време да се откажете от българското гражданство?

не вярвах ,че ще ме докарате до там,че да гласуваме за бсп,но ако това лайно ви е кандидата....

Идва "нашето момче", готов на ВСИЧКО американофил и работещ на принципа "всичко в името на личното добруване, просперитет и кариера"! Наистина отговаря на "профила" за "медиатора", но това означава, че Б.Б. не владее партия ГЕРБ и му е отказано бъдещо политическо оцеляване!

Можем само да се гордеем с нашият сънародник, който като външен министър, твърдо непоколебимо, безкомпромисно и безкористно защитаваше националните ни интереси, а сега е на една крачка от решаването на арабско-израелският конфликт. Изключително радостен е факта,че покрай една такава изключителна космополитна личност ще се прочуе и името на страната ни.

АБЕ, КАКВИ ГИ ГОВОРИ ТОЗИ ВАРНЕНСКИ ПОСЕРКО? ТАЗИ КРЕАТУРА НА САЩ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ КОГА СТАНА СПЕЦИАЛИСТ ПО МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО? КАКВО Е УЧИЛ И КЪДЕ? КАКВО ТЪРСЯТ ТЕРОРИСТИТЕ В ЕРУСАЛИМ? ПОВЕЧЕ ОТ 6 ВЕКА, ПРЕДИ НАСРАНИТЕ АРАБИ ДА ЗАСЕЛВАТ ТОЗИ ДРЕВЕН ЮДЕЙСКИ ГРАД, СЕЛИЩЕТО Е ЕВРЕЙСКО...КОГА ПАЛЕСТИНА Е БИЛА ДЪРЖАВА ТАМ? НАГЛИ ТЕРОРИСТИ!

Ой на Мамита Гьомнето!!!! Този чифутин приел исляма наскоро, дето при Бориософфф 1 докара цялото ръководство на ИДИЛ в Правец на разпивка и тийм билдинг за координация на тероризма в Сирия против Сирийския народ и Башар Ал Асад.. Това гьомне е седнало да дава акъл! Този "МЕДИАТОР" по думите на Цветанов от вчера, поръчково от ислямиста гей Барак Хюсеин Осама, явно отново изпълнява чужди политически поръчки. Мръсен долен предател, гадно копеле, жертва на скъсания презерватив на смотаните си родители, комудета, дето не са го научили нито на род, нито на вяра, нито на родина, защото те самите са били същите лайна очевидно. Крушата не пада по-далече от дървото си! Гад!

Този млад-енов гей дето докладвал за спирането на проекта АЕЦ Белене, на задокеанските си сутеньори! Проклето копеле.

е типично мръсно и долно изчадие на сатаната, който никога не е служил на справедливостта, мира и истината. БГфил го е характеризирал най-кратко и точно. Според изчадието Младенов, вина имали и двете страни, като по този начин се стреми да се изкара безпристрастен и обективен, какъвто не е. Има само един начин за решаване на този проблем - Израел незабавно, без никакви условия и уговорки за напусне всички окупирани от него палестински територии, и Ерусалим да бъде столица на Палестинската държава, съгласно изискванията на ООН при създаването на държавата Израел. То самото създаване на тази държава е незаконно, свързано с измамничество и престъпни действия на "великите държави", които са цепили и лепили света както на тях им угодно и без да се съобразяват с останалия свят, вследствие на което са оставени много такива конфликти по света, може би напълно съзнателно.

там нема решение. Най умното е да се вземат ядрените бомби на израел и да им се спрат финансовите траншове от САЩ и да ги оставят да се избиват с копия и камъни! Палестинците са кат наще цигани а изрелците вярват в неква митология че некъв си бог им е обещал тая земя. Смях! Тва все едно гърците да гонят италия щот в гръцката митология некъде по италианските острови са живели амазонките и златното руно :)

Хахаха, дирове защо скрихте коментара? Защото е верен ли? Ще го повторя без т.нар. от вас етнически термини. Ето го: Младенов, хазарина, син на агент на ДС, слуга на Сорос и Световната банка, той ли ще оправи ситуацията в Близкия изток. Той може само да служи на господарите си , а те искат разединение и конфликти, от които печелят. Ако този е кандидат за президент и спечели , ще бъде по-зле и от Плевнелиев, което изглежда трудно :). Така, ще стане ясно, че се прокарва не про-българска политика, а про-хазарска....

Само таквиз идиоти дето гледат джобовете си са ''за мир''...И тоя реши да даде своя принос в празнодумието на тия дето сами провеждат тероризъм ама все другите им са виновни

Ако той е кандидата на ГЕРБ, приказката за магарето е истина !

Не беше ли този който през 2012 година заедно с тогавашния премиер бабуваше върху създаването на ОБЩ ФРОНТ за свалянето на Ассад от власт. В хотела на ВАЛЬО ЗЛАТЕВ бяха събрани какви ли не главорези, които се превърнаха в гръбнака на "УМЕРЕНАТА" сирийска опозиция избиваща мирно население на Сирия. ИРАН И ХИЗБУЛА НЕ СА ЗАБРАВИЛИ ТОЗИ ФАКТ! "АЛ КУДС" е безкомпромисен към подобни изроди като този от снимката. Особенно са безпощадни когато трябва да изпълнят присъда на някой евреен какъвто е НИКОЛАЙЧО МЛАДЕНОВ.

Нерде Ал Кудс, нерде Хизбула...иначе да знаеш най-безкомпромисни и най-ефективни са мосад ;)

сами си пречат от самото начало!

Колкото до криптоевреина Н. Младенов, зя него нямам и една добра дума. Той си е жидоянкина подлога и продажник антибългарин. Обикаля Близкия изток и повтаря стари до втръсване клишета, говорени хиляди пъти в чифутската централа ООН! Просто запълва длъжността и в сюблимните моменти накланя везните в полза на световната чифутска банда.

Като организатор на преврата срещу Ассад НИКИТО и ТИКВАТА вече са в регистрите на "АЛ КУДС"! Нали не си забравил как през 2012 година Никито и Борисов бяха събрали инкогнито в Правец в хотела на ВАЛЬО ЗЛАТЕВ каква ли не измет от главорези, които формираха "УМЕРЕНАТА" сирийска опозиция. Оказа се, че сега ги снабдяваме и с оръжие! Николайчо и Боко ни превърнаха във фронтова държава!

Баце, Ал Кудс са ислямисти .. а ти си крет..н :)

от как я има най-древната професия тия оттогава се бият

Текстът с правописните поправки вместо 08:02 ч.: На човечеството е крайно време да се проглъси истината, че еврейската народност се формира при владеенето на Египпет от древните българи-авари (хиксоси). Еверите по ген са семити, с египетски и арабски корен, в някакъв исторически момент организирани от жреца поклонник на Слънцето (което е българския култ към Тангра), семитът Осарсиф, самонарекъл се Мойсей. Мойсей е по-късна фонетична интерпретация през гръцки, а истинската е съвсем друга и носи българския корен за "вода" и "мия", защото значението на Мойсей на египетски е било "Спасен от водата". Господинът споменава че евреите са знаели закваската на киселото мляко. Няма как да я научат в тези горещи земи в Африка. Тя е привнесена от българите, които идват от района около Каспийско море два века преди това. И тая Библия ми се втръсна. В нея са писани исторически неща предадени като притчи, но много истини са погребани от чифутите, писали библията. Отделно гърчулята, преписали я първоначално на гръцко писмо от арамейски (което е някаква стара форма на български, а българите са владеели Балистан - Палестина 511 г.), са променяли също много неща.

На човечеството е крайно време да се прогласи истината, че еврейската народност се формира при владеенето на Египет от древните българи-авари (хиксоси). Евреите по ген са семити, с египетски и арабски корен, в някакъв исторически момент организирани и жреца поклонник на Слънцето, което е българския култ към Тангра, семитът Осарсиф, самонарекъл се Мойсей. Мойсей им е втълпил Единобожието и юдеизма, което е български култ от Абар-Кам, праотец на хиксосите. Мойсей е по-късна фонетична интерпретация през гръцки, а истинската е съвсем друга и носи българсик корен за "вода" и "мия", защото значението на Мойдксей на египтски било "Спасен от водата". Господинът споменава че евреите са знаели закваската на киселото мляко. Няма как да я научат в теди деми в Афпика. Тя е привнесена от българите, които идват от района около Каспийско море два века преди това. И тая Библия ми се втръсна. В нея са писани исторически неща предадени акто притчи, но много истини са погребани от чифутите, писали библията. Отделно гърчулята, преписали я първоначално на гръцко писмо от арамейски (което е някаква стара форма на български, а българите са владеели Балистан - Палестина 511 г.), са променяли също много неща.

Умниците с минусите да се аргументират, кое не е вярно според тях? Цялото човечество е лъгано от чифутите и по-късно християните 2000 г. и после от мюсюлманите с религиозни притчи, глупости и исторически фалшификации, като ни насаждат идеологически т.н. библейски събития. То и самите чифути болшевики са си признали, че религията е опиум за хората.

Абе, келеш, ти обряза ли се, като прие исляма?

естествено, нали е хазарче!

В нормалните държави, държавните глави имат нормални семейства. Как стои въпроса с този индивид ?

Шило

А НикитУ, какво изока по останалите проблеми в същия този регион?

Започват новините свързани с кандидата на ГЕРБ за президент.

Шило

Май НикитУ напълно отговаря на този профил- координатор, познат в цяла Европа. Допълнително- пребоядисан комсомолец, отроче на десарско семейство. И, абсолютен клиентелист.