Израел обмисля да наводни тунелите в Газа с морска вода

„Уолстрийт джърнъл“ пише, че поне пет помпи са инсталирани недалеч от бежански лагер, които могат за няколко седмици да запълнят тунелите, където обаче може би "Хамас" държи заложници

Обратно в новината

Коментари - Израел обмисля да наводни тунелите в Газа с морска вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добра идея.

на мераците на ционистическите фамилии в сащ за петрола и газта които находища сега под контрола на палестинците,така че всичко е по план и оон и света се кефят

Ти като един истински фашист мразиш евреите и си брат с мюсюлюманите и Хамас Нищо ,че мюслитата 5 века ни бяха “гости” в България :)) Ашкоусум аркадаш

Ако не са американските ционисти и техните банки, и технологии, как ще се добива петролът в близкия изток. Знаеш ли в любимата ти родина раша кой открива и разработва петролните полета? Знаеш ли едно природно явление кога става ресурс? Предполагаме, че петролът е в земните недра от милиони години, защо древните арабски и евразийски мъдреци не са го впрегнали да работи? Защо на вас комуняците винаги някой ви е длъжен...? Замислял ли си се какви договорки е имало преди 120 години между западните петролни компании и цивилизованите близкоизточни чаршафи, че и руския император? Няма нужда да отговаряш. За теб технологиЙ е римски сенатор. Седни си, слаб 2!

Геноцидът до върви пред очите на цялото човечество. Господин Байдън също участва активно в това. Историята бяха да забрави.

Браво на евреите, плъховете трябва да се давят.

Само се чудя, каква би била реакцията на т.нар. цивилизован свят, ако руснаците бяха наводнили азовците в Азовстал и ги бяха издавили като плъхове...

Украинците в азовстал бяха войници на собствената си държава защитаващи собствената си държава на собствената си територия. Пак твоята Русия е нашественикът. И украинските войски не са нахлули на руска територия да убият над 1000 невинни жени деца и бебета за да сравняваш тях с терористите от хамас.

Газа на чия територия е? Палестинците в Газа чия държава защитават?

Газа е на израелска територия, а палестинците в газа не защитават нищо. Те извършват терористични нападения от газа върху невинни цивлни. Печенето на бебета във фурна не е защита.

Щели да наводнят тунелите и после палестинците ще ги отводнят .По сигурно е да извикат българските строителни фирми дето бетонираха цялото крайбрежие у нас и те за нула време така ще бетонират някакви си ивица Газа с бетон ,че няма влизане после в тия шахти и тунели.

както и да пълнят тунелите, водата няма да се задържи дълго в тях. Ако има хора вътре, ще се издавят, но трайно наводнение няма как да се получи. След което тунелите пак ще бъдат използвани от следващите тъпанари.

Няма да е проблем.

ㅤ

Нещо по нашите (продажни) медии липсват словосъчетания, като "израелската агресия в Палестина"?!!

Медиите все пак излизат с имената и лицата си за разлика от предателите като тебе защитаващи Русия и арабски терористи. И само по между другото предателю- това Палестина какво е? Защото такава държава няма.

Обратно на Турция Какво ще кажеш? Ама първо питай кюрдите Какво прави Ердоган със всеки дето е поискал независимост и собствена държава.

На кого според тебе принадлежи тази земя.

САМ ЛИ СИ ГОВОРИШ,БРЕ???

Обвинява другите че са резняци. Попитах те директно и конкретно жалко същество защитник на убийци и изнасилвачи- след като Израел е незаконна държава според платената ти пропаганда- коя е законната държава на тази територия????? Защото държава Палестина никога не е съществувала.

Това е начина да изкарат плъховете терористи от Хамас на светло!

ама еврейска,според това което правят сега дали ще има някога мир там,ще си седят в незаконната държава и няма да мърдат поради страх от атентати срещу тях,а бе с една дума пак другите държави ще патят заради прокълнатото племе

Коя е законната държава жалко същество? Пък доколкото си спомням Израел непрекъснато е нападан от твоите любими араби още от самото му създаване.

бегай да се молиш в синагогата и земи прочети нещо за историята драги резняк,вие трябва да бъдете хранени само с тлъсти свински мръвки и наричани свине,вие обичате това

Ти подлогът на мюсюлмански терористи не си резняк така ли? Или ти си от ония правоверни мюсюлмани дето поркат ракия и набиват свинско?

Те ги наводняват, клипове в нета има как ги пълнят с помпи от морето. Путя да си записва за коксохима в Авдеевка.

Как руските войници плячкосват и убиват в Украйна. Има и клипове при това пуснати от самите терористи как избиват невинни жени деца и старци и как групово изнасилват дори малолетни деца.

Тия перални са нужни за ракетите.

Украинската омбудсманка дори я уволниха за подобна фалшива пропаганда, но теб явно още не са.

Ти там с еднотипните коментари. Къде беше ти да ревеш за геноцид когато твоята Русия нападна и изби половината население на Чечня след терористичното нападение в Беслан??? Къде беше ти да ревеш за правата на терористите, когато целият свят включително и твоята Русия се биеха срещу ИДИЛ? Къде беше ти да обявяваш терористите за невинни борци за свобода, когато същите отвлякоха руските дипломати в Бейрут? И защо не заклейми тогава Русия за дето изпрати спецназ да реже главите на терористите наред???? Или може би ти си ръкопляскал като палестинците и си излизал да празнуваш на площада при терористичните нападения в Франция???

Признавам , че хамас са рядко тъпи мишки .....

Хуманна работа баце,те така и хитлер през 45а наводни метрото в берлин заради хуманноста

В берлинското метро не е имало терористи. Пак в тунелите под газа няма невинни.

терористи от евреите има ли в момента,запитай се защо винаги срещу тях има атентати от обучени от сащ

Твоята Русия дето нападна суверенна държава и непрекъснато обстрелва изцяло цивилни цели.

ChatGPT

Я! Колко хуманен подход..... Що не вземат и малко газ да им пуснат? Както правиха англичаните и французите преди стотина години?

Ти нещо да не си се влюбил в терористите в тия тунели?

ChatGPT

Не. Просто не мисля, че методи, включващи масово избиване без абсолютно никаква селективност на жертвите е (както вие се изразявате) демократично и хуманно. Палестина трябваше да се учреди като отделна държава преди десетилетия. Горе долу същата е историята и между Турция и кюрдите

Означава геноцид така ли????? Доказано е че в тия тунели няма никой друг освен терористи и техните помощници. Цивилните са отгоре на открито пазейки тези тунели с телата си. А ти не мислиш а просто си изпълняваш платения норматив.

Обаче има стотици хиляди укрития за цивилното население. Докато в управляваната от терористи газа, няма нито едно укритие. Но за сметка на това пък има тунели за терористите.

И на кого по-точно принадлежи територията Палестина? Щото преди Израел това там е английска територия- английски протекторат. Пък преди това там е османската империя дето освен Палестина държи и Египет и още доста голяма част от сегашните Арабски държави. Пък преди това са несъществуващи днес династии. Пък преди това е византийската империя. Пък преди това е римската империя. Пък преди това е юдея. Което е и първоначалното название на тази територия.

Истинска форма на демократичен геноцит. Първо разрушаваме на север, после разрушаваме на юг а за финал заливаме всичко с морска вода.

Щото в тунелите цивилни няма- там са само терористи. Но пък не е учудващо че привържениците на терористичната държава Русия много бързо се влюбиха в арабските терористи.

Са едни манекени На camo clothing Позьори

Така или иначе там цивилни няма. Там се крият на сигурно място само терористите докато цивилните се използват да пазят входовете и изходите на тези тунели.

Дори технически едва ли могат да го направят. В Газа няма вода и трябва да им я карат. От морето е трудно и едва ли може да запълнят толкова дълги коридори, а и на места ще се излива настрани, на други няма да премине и ще ги запушат. Такъв опит може да залее подметките им, но за повече е спорно.

Ама за Израел не.

От дълбоката вяра в техния бог, брадите на бойците стават хриле и те ще могат да плуват в тунелите с лекота. Ще бъдат първите правоверни риби на света.

Азов стал. Същата работа!

Слушах интервю с Биби. Две неща ми направиха впечатление. Първо, че единствената държава в света която има значение за Израел с която Биби се съобразява е САЩ. Негови думи. Второ, че единствената цел която евреите трябва да имат в сила и власт защото в света само така се оцелява. Относно евреиското лоби в САЩ.

Русия е бяха предупреьили да не хо прави,че е воено престъпление

И това военният престъпник раZZия го е казала ?

А пък Павел педе.... е на х.. ми украса. Кой точно определи че Русия е военнопрестъпник? Тия дето хвърлят бомби където им е кеф?

Все пак те са експертите по военни престъпления

Кой обявява нещо за военно престъпление? Измислицата МНС, където не е призната от Русия, Украйна и САЩ. Ти знаеш ли занзибарските закони? Е толкова са длъжни и те да знаят измислиците на МНС.

В такъв случай кой си ти или твоята Русия та ще обявявате нещо за военно престъпление?????

И според теб какво да прави ? Да ги чака да излезат ли ?

То Хитлер наводни метрото на Берлин, но това не попречи да бъде ликвидиран.

Така мишките ще напуснат кораба ..

е като дойдат лъвовете да питат къде са мишките...обетованата земя ного бързо ще се върне в първоначалното си състояние, а аедно племе ще трябва да обикаля пустинята още 40 години

Защото арабите нападат Израел от ден първи на неговото създаване и непрекъснато ядат бой.

Арабите са гости там... Обетованата земя не може да се върне в библейското си състояние, тъй като тогава там не е имало араби и ислям...за да се сбъдне вашето желание за байрам, ще трябва да възстановим османската империя...

Защо си мислиш, че лъвовете се интересуват от мишките?

добрите обикновено не правят така...

Тези в Израел явно не осъзнават, че трябва да избият половината цивилно население за да се изкорени радикализма в това общество. Половината им население е под 16 годишна възраст и през целия си живот са били обречени да живеят в територия без перспектива за образование, работа и развитие и на всичкото отгоре нямаш право да напускаш тази държава. Който и да е нормален човек да живее 16 години така ще се радикализира и ще предпочете да умре в дадена кауза отколкото и той и децата му да са обречени цял живот да живеят без никакви права и никаква перспектива за по-добър живот.

Ако имаха молекула акъл, каузата щеше да е да махнат Хамас от гърба си.

теб го има по-отдавна - Хамас или Израел. наистина ли мислиш, че опира до една организация, или по-скоро до една идея, която взима различни имена през годините. целта е една - юдеите да се изпарят та откъдето са дошли. тогава може и да има и мир, и перспектива.

Така е. Завършени терористи са палестинците и виж какви банди имат в цяла Европа. Те на практика не работят.

С газ няма ли да е по лесно ? Опа, чакай ....

Хитлер ряпа да яде ...

Ма нали немаше тунели, нали всичко беше ционистка лъжа, как така се появиха тия тунели?!?

къде по света си чувал за град без тунели през 21 век?

Ти му даваш хуманитарна помощ за хилядата му деца, щото става само за правене на деца, то купува бомби да убива единствените, които дават работни места на малкото работливи палестинци.

пръждосвай се, тая земя не е твоя, то звъни на по-големия си брат и почват да те тормозят. ако мислиш, че раждаемостта в Газа е проблем, погледни какво става в Африка или Афганистан през последните 50 години и прогнозите за 50 години напред.

Мъчно ми е за братския еврейски народ! Следва тотално унищожение и преселване!

Руснаците: Украйна имат биолаборатории. Истината: Не намериха нищо. Руснаците: Няма тайни тунели под Газа Истинатата: Има огромни тунели, всичко вече се излъчи по телевизията

Къде са тия руски твърдения дебиле?

Руснаците: Украйна имат биолаборатории. Истината: Не намериха нищо. И кой точно не е намерил нищо? По бтв-то ли ти го казаха!???

Официалните съобщения и доказателства излъчени от руските власти за намерените био лаборатории за производство на биологични оръжия?

Нямаше никакви тунели според руските медии. Пък видеата показват цели галерии под земята.

И кои са тия руски медии?

Бати изродите! Ще ги удавят като пилци.

Много добре! Евала на израелците!