Николай Младенов: В ЕС не разбират Израел

Европейските външни министри не винаги осъзнават с какво трябва да се справя Израел, а Турция реагира "леко пресилено" на случая с флотилията с хуманитарни помощи за Газа.

Обратно в новината

Коментари - Николай Младенов: В ЕС не разбират Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЕТА СЛОВАТА ТИ : ""Според мен приятелите са за това - да бъдат заедно със своите приятели дори когато те имат неприятности", И СИ ЗАДАВАМ ВЪПРОСА : Не сте ли нещо повече от приятели, да кажем например роднини. ТОГАВА КАКВИ СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ - МОЖЕ БИ НЯКОЕ КОЛЯНО ОТ АВРААМОВИЯ РОД, ИЛИ МОЖЕ БИ ОВЦИ ЗА ЗАКОЛЕНИЕ???

Всичко,което се прави срещу Турция е добро за България.Греши само дето казва, че Европа е в добри отношения с Турция. Тъкмо обратното!!!Турция трябва да бъде смачкана от всички страни!

В ЕС не разбират Израел, а в Израел не разбират ЕС. Явно си играят на счупен телефон, като си говорят на различни езици през български говорител който казал, че не разбирал нещо, но от името на цяла Европа.

Този клоун излага страната ни ! Нито Израел, нито Турция имат нещо общо с Европа, и нека това да си остане така завинаги ! А израелски военни полети над територията ни в съчетание с лобистки закони за комасиране на земята навяват много лоши мисли. Те така преди 50 години харесаха Палестина и сещате се какво стана...

И Саркози е евреин, но да сте чули той да си позволи да защитава израелски интереси и да отминава френските?Такива политици в западна Европа се обвиняват в "държавна измяна" и се слагат за 24 часа на гилотината. Българските политици се мислят за недосегаеми и вечни, поради липсата цели 20 години на съдебна система в България и възможността да бъдат съдени. Жалко за България и народа и ,държавата я няма никаква ideyazabulgaria.org

управлявал България през тези 20 години на погром е Жан Виденов. Знаем как и кой го принуди да сдаде властта. Всички останали не са българи и водят антибългарска политика. Би било интересно да се провери имало ли е изобщо българи в правителствата на криминалния преход. Силно се съмнявам, че Борисов е българин.

Не е въпрос дали си българин или не, въпросът е дали в обществото ти са заложени И ДЕЙСТВАТ железните правила на истинската/реалната демокрация. Тези западноевропейски страни където правилата на реалната демокрация са заложени и действат добре, те са богати, със блестящ обществен ред предлагат сигурност и благополучие на гражданите си.Във френското общество те действат вече 60 години и карат евреина Саркози да работи само за национални френски интереси и нито 1 миг да не отделя за израелските.Цели 20 дни българското общество се е движело без нито едно обществено правило.Най-важния стълб на държавата-съдебната система е пратена на прасетата и въобще я няма.Едно общество без правила, движещо се по инерцията, ражда само криминалогенна обстановка, пяната на обществото изплува на повърхността и захвана ключови позиции в управлението на държавата и икономиката, държи цялата собственост придобита по -най незаконни начини, държи и цялата политическа власт в държавата( и държавната машина), а тя е по-мощно оръжие от водородното бомба, защото престъпниците използват политическата власт да правят закони в НС за своята недосегаемост. Не може едно общество БЕЗ правила да не стане криминално. Съмнявам се, че Жан Виденов е бил работещ държавник, при резултатите на неговото управление и след като съм чел неговите изказвания, пълни с неокомунистическо мислене. Свалиха го лесно , защото самият той беше безхарактерен и слаб ръководител.ideyazabulgaria.org

Младенов като български министър се държи като един завършен идиот. Явно Бойко Борисов все идиоти си подбира, не му се удава подбора. Този министър се изживява като евреин и изразява и защитава израелските интереси. СРАМ И ПОЗОР ЗА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО! Правителство, което е забравило за българските интереси и за народа си. Министри, които защитават еврейска кауза. Премиер, за който е по-важно потупването по рамото от шефа на ЖРУ, от колкото мнението на собствения му народ, който му се е доверил и избрал. Такова морално падение май нямаше дори и при предишните. Те поне си бяха честни крадци.

той си е евреин. А Боко не ги назначава, щото нищо не зависи от него - назначават ги други, извън Бг. Боко е кукла на конци - проект, марионетка.

Все повече се убеждавам, че си прав. поведението му е изцяло на зомби. Имам усещането, че го зомбират здраво, къде доброволно, къде без да разбере въобще. Бог да опази България! На всичкото отгоре имаме шансове да се превърнем във втора Палестина. Явно единственият път за България е да се изметат всички американци и евреи. Имат си държави да се махат от тука.

Много си прост, младенов, или по-скоро добре ти плащат.

Дано тези му глупости да са изречени в резултат на сериозна корупция. В противен случай (ако не са му платили поне 10млн евро), заявявам, че Родината ни никога не е имала и няма да има по-глупав м-р.

Някъде бях чел че след края на втората световна, расисткото мислене сред хората прогресивно намалявало,само че като прочетох коментарите до тук, започнах силно да се съмнявам че това е така......и четете по малко конспиративна литература че накрая ще си окаже, че евреите са извънземни.Е сега можете да спите спокойно изхрачихте си злобата.

Грешиш, като го оправдаваш, че не знае какво прави! Много добре знае! И ти знаеш, че когато има двама каращи се и ти заемеш страната на единия, автоматично се включваш като страна в спора! Този мишок, с визитата си и с декларация за приятелство включи България в отбора на Израел (много добре осъзната цел), което въобще не е в интерес на България! Сега ще чакаме отговора на Турция (съответно привържениците на Турската страна в спора)!Гадно е, че този измекяр изпълнява чужди поръчки и за пореден път България ще бъде включена в отбора на губещите! Действието на Израел си е жива форма на пиратство, ръководено от държавата (това е разликата със Сомалииските пирати) - и България избира да застане в защита на тази агресия - поне да беше останала неутрална! Младенов е за оставка и съд!

Не разбирам политиката нито на Еарец Израел, нито на неговият филиал USA. Не ми е ясно защо се "комасира" така екстрено българската земя. Не съм сляп обаче, за да видя как след края на Първата световна война парите спечелени от нея са изпрани чрез изкупуване на палестинската земя. След окупирането на България на 9 септември 1994 година от "вторият" филиал на бъдещият Израел - ешалон, разпадналият се вече през 1991 година СССР, дойде редът и на USA да разположи свои бази тук и свръхмодерна ПРО. Много ми е интересно как да разбирам "благотворителността" на СБ и МВФ, експертната работа на Симеон Дянков и неговата леля Кристалина Георгиева, за БОРБАТА С БЕДНОСТТА. Или това което не убива бедността, я прави по-силна, като инспирираната американска ипотечна криза?! Бедни ми бедни български народе, защо не измираш след радиацията предизвикана от аварията в Чернобил, воината в ФСРЮ, войната в Ирак, незнайната към днешните дни улравиолетова радиация, след упоритото провежданите образователна, здравна и пенсионна реформи, гладът и мизерията, ГМО която ти прилагат изявените ни "демо"краДци, за те "пренесат в отвъдното" предсрочно? Какво чакаш народе мой? Айнщайн е казал, че следващата социална война ще се води с тояги и дървени чукове, КАКВО ОЩЕ ЧАКАМЕ?

"Еарец Израел" e филиал на USA, а не обратно. Ако се започне война със Иран, ще я почне филиала "Еарец Израел", като зад него се прикрива "мама USA". Така ще ти каже всяка една западноевропейска страна. Младенов извърши нов гаф- постави България в групата на Израел и ни изправи пред война с арабите. И това направи в Брюксел пред погледа на цяла Европа. Младенов е за бъдещ съд и ефективна присъда

Абсолютно американски мокере- "здрави били отношенията Европа и Турция"?!. Този нещастник на кого ги разправя тези? Младенов работи за интересите на САЩ в Европа и външната политика на САЩ в Европа, но не и за националните интереси във външната политика на Р.България и народът и , който го е поставил на този държавнически пост.

Това чудо на природата българин ли е? Ей, аман от дребни хорица!

не е българин. Познай от пръв път какъв е. Впрочем, всички външни министри през последните 20 години са внимателно подбирани да не са българи. Всички до един са от едно племе.

Тая голяма, нахална уста само глупости приказва...!

Това еврейче е бивш "кадър" на "Отворено общество" на еврея Сорос. Не се заблуждавайте, че работи за България.

Абсолютно веднага един средноинтелегентен човек в бг може да прецени кой български политик е англо-саксо-масонски слуга, пример: ако някой се изказва против атомна електроцентрала без англо-саксо-масонско участие или газопровод без англо-саксо-масонско участие или при подкрепа за израел въпреки официалната позиция на ЕС.....иначе никито доколкото разбрах има магистърска степен по военни науки в обединеното кралство.....как ли става това... и по кои години най-вече....и въпреки всичко в кое политическо пространство се намира.....и още: веднъж обясняваше как семейството му било пострадало от комунизма, как става тая работа при положение, че баща ти е дипломат от кариерата сещайте се по кое време...

а явно ние трябва да разбираме всички,дори понякога това да ни струва бъдещето,ако искате да управлявате по дълго, забравете позата наведени и разкрачени.

"Европейските външни министри не винаги осъзнават с какво трябва да се справя Израел...". Ехеее, имаме си външен министър който разбира повече от всички в ЕС! Браво Младенов, браво Малоумников!

В такива моменти ме е СРАМ че съм Бьлгарка!

"Предполагам включва доста неща"!!! Ако това не е шок и ужас, здраве му кажи, какви неща г-н Младенов,какви неща???Вие луд ли сте да говорите такива простотии, когато става въпрос за договор с Израел -

юдейчето отслужило в израелската армия пак се изпусна....

ако Турция беше реагирала "леко пресилено", пич, израел нямаше да го има на картата в момента... и даже брат хамерикан нищо нямаше да направи пред свършения факт...

По някога хора като теб не осъзнават какво са написали,затова е по добре преди да пуснат коментара да го прочетът, защото все пак е възможно, слабо развития им мозък да асимилира невероятната глупост която са изръсили. Айде да си жив и здрав и все така да ме забавляваш.

Смешник е Младенов, сега забелязал, че ЕС не "разбирал" Израел,нито го считал за нещо ",важно" но и така и самият той не разбрал ЗАЩО? Защото Европа винаги в най новата следвоенна история е привързвала Израел със САЩ като неотделимо цяло. А Европа сега се чуди как да се откачи външна си политика от САЩ, а САЩ да спре да диктува съдбата на Европа, както е правил от Втората световна война до сега. И как не е заблизал Младенов, че Европа вече си е избрала самостоятелен път и различен от САЩ и усилено върви по него, отчитайки новите измерения в глобален мащаб стекли се за САЩ-отпадането му от позицията на първа икономическа и военна сила в света?! Колко унижаващо жалко за България е да има подобен външен министър, при това възпитаник на Израел и като такъв отишъл да демонстрира в Брюксел "сателитната положение на България легнала в краката на САЩ сега" и поставена в него от собственото си правителство и продажен политически елит, който в 20 години "демократичен път" само е крал народа си и продавал националните му интереси на парче, без нито веднъж да го пита за нищо! СРАМ за България и народа и да има политици от рода на Младенов, ideyazabulgaria.org

Тея гербери не мога да ги разбера!?! От една страна постоянно отлюспват от тяхната партия различни хора и уволняват служители (цитирам по памет - кмета на горна оряховица, съветничката в пловдив, шефката на агенцията за чужденците), защото не спазвали политиката на партия и се делели от нея, а в същото време тоя гербер Младенов се цепи от цялото ЕС, което реагира доста остро. В този явен случай на пиратство от страна на Израел дори САЩ гузно мълчат и не смеят да защитават отрочето си, а ние пак се правим на стожери на световната политика. Все едно от кадърните си политици не сме губили всеки път - било то вътрешно или външнополитически :-(

Колчо български министър ли е, или е израелски?

...заяви министърът и обърса говната по езика си...

Не разбирам политиката нито на Еарец Израел, нито на неговият филиал USA. Не ми е ясно защо се "комасира" така екстрено българската земя. Не съм сляп обаче, за да видя как след края на Първата световна война парите спечелени от нея са изпрани чрез изкупуване на палестинската земя. След окупирането на България на 9 септември 1994 година от "вторият" филиал на бъдещият Израел - ешалон, разпадналият се вече през 1991 година СССР, дойде редът и на USA да разположи свои бази тук и свръхмодерна ПРО. Много ми е интересно как да разбирам "благотворителността" на СБ и МВФ, експертната работа на Симеон Дянков и неговата леля Кристалина Георгиева, за БОРБАТА С БЕДНОСТТА. Или това което не убива бедността, я прави по-силна, като инспирираната американска ипотечна криза?! Бедни ми бедни български народе, защо не измираш след радиацията предизвикана от аварията в Чернобил, воината в ФСРЮ, войната в Ирак, незнайната към днешните дни улравиолетова радиация, след упоритото провежданите образователна, здравна и пенсионна реформи, гладът и мизерията, ГМО която ти прилагат изявените ни "демо"краДци, за те "пренесат в отвъдното" предсрочно? Какво чакаш народе мой? Айнщайн е казал, че следващата социална война ще се води с тояги и дървени чукове, КАКВО ОЩЕ ЧАКАМЕ?

Този евреин (по майчина линия), отслужил оенна служба в израелската армия, не защитава интересите на България, а на Израел! Дано не успее да навреди тотално, за времето, когато лъже българския народ от позиция на министър! Бог да пази България, докато политиците я разпродават на парче!

И този педал се се подал на чифутите! кога стана циганин,кога му почерня задника??

Защо не съм...? Но защо не съм Славейков, да заплача, да запея: "Не пей ми се, не смей ми се, от днес вече ще да блея"? Но защо не съм и Вазов, "вярата" си да възпея: че ще стане вълк овцата, а певците като нея?!

Ква гледна точка. Израелски командоси нападаттърговски кораб в открито море. Съгласно с морското право този кораб е неприкосновена територия на държавата, чийто флаг носи и подобен акт се счита за пристъпване на териториалните граници, което си е обявяване на война, "Турската страна реагирала малко пресилено..." Да наистина, ако бяха убили девет невъоръжени българи, този министър, който аз до днес силно уважавах, ше им каже ...е, няма нищо станала е грешка, ша прощавате..."Турската страна реагирала малко пресилено..." Въобще не е реагирала според мен, ма хич даже!

Казват, че към края на Втората война не по-малко от 1/3 от българските семейства са с такива корени ; А към края на миналия век бройката е с (поне един) порядък по-малка . Като добавим прастарата истина - кои създават добрите за живеене места, то май задачата за обясняване нещо на някой е за г-н Младенов . (което е ясно, както е и ясна пределната й трудност)

Смешник е Младенов, сега забелязал, че ЕС не "разбирал" Израел,нито го считал за нещо ",важно" но и така не разбрал ЗАЩО? Защото Европа винаги е привързвала Израел в най новата следвоенна история със САЩ като неотделимо цяло. А Европа сега се чуди как да се откачи от САЩ , от нейната външна политика и САЩ да спре да диктува съдбата на Европа, както е правил от Втората световна война до сега. И как не е заблизал Младенов, че Европа вече си е избрала самостоятелен път и различен от САЩ и усилено върви по него, отчитайки новите измерения в глобален мащаб стекли се за САЩ-отпадането му от позицията на първа икономическа и военна сила в света?! Колко са жалки и унижаващи за България е да има подобен външен министър, който без да осъзнава, демонстрира в Брюксел "сателитната положение на България легнала в краката на САЩ сега" и и поставена в него от собственото си правителство и продажен политически елит, коейто в 20 години "демократичен път" само е крал народа си и продавал националните му интереси на парче, без нито веднъж да го пита за нищо! СРАМ! ideyazabulgaria.org

Обяснение на позицията на Израел: "Ами ние тук сме една етническа държава със силно религиозно влияние и въобще не ги харесваме арабите и искаме да се махнат от земите си за да живеем ние тука самички... За целта прочистваме териториите които завземаме, убиваме деца и цивилни, провеждаме кампания на терор и грабежи в окупираните територии, не позволяваме на палестинците да създадат държава според техните рзбирания, налагаме незаконни блокади и превърщаме една сравнително голяма територия в концлагер." От тази позиция каква по-ясна? Само позицията на България ми е малко чудна...

Ква гледна точка. Израелски командоси нападаттърговски кораб в открито море. Съгласно с морското право този кораб е неприкосновена територия на държавата, чийто флаг носи и подобен акт се счита за пристъпване на териториалните граници, което си е обявяване на война, "Турската страна реагирала малко пресилено..." Да наистина, ако бяха убили девет невъоръжени българи, този министър, който аз до днес силно уважавах, ше им каже ...е, няма нищо станала е грешка, ша прощавате..."Турската страна реагирала малко пресилено..." Въобще не е реагирала според мен, ма хич даже!

Не разбирам политиката нито на Еарец Израел, нито на неговият филиал USA. Не ми е ясно защо се "комасира" така екстрено българската земя. Не съм сляп обаче, за да видя как след края на Първата световна война парите спечелени от нея са изпрани чрез изкупуване на палестинската земя. След окупирането на България на 9 септември 1994 година от "вторият" филиал на бъдещият Израел - ешалон, разпадналият се вече през 1991 година СССР, дойде редът и на USA да разположи свои бази тук и свръхмодерна ПРО. Много ми е интересно как да разбирам "благотворителността" на СБ и МВФ, експертната работа на Симеон Дянков и неговата леля Кристалина Георгиева, за БОРБАТА С БЕДНОСТТА. Или това което не убива бедността, я прави по-силна, като инспирираната американска ипотечна криза?! Бедни ми бедни български народе, защо не измираш след радиацията предизвикана от аварията в Чернобил, воината в ФСРЮ, войната в Ирак, незнайната към днешните дни улравиолетова радиация, след упоритото провежданите образователна, здравна и пенсионна реформи, гладът и мизерията, ГМО която ти прилагат изявените ни "демо"краДци, за те "пренесат в отвъдното" предсрочно? Какво чакаш народе мой? Айнщайн е казал, че следващата социална война ще се води с тояги и дървени чукове, КАКВО ОЩЕ ЧАКАМЕ?

Я па тоя. Кой го направи съдник на ЕС? За такава издънка трябва да си ходи светкавично!

Нямя нищо странов това, та майка на Младенов е еврейка! Той просто е втори Соломон Паси, само, че нещата са по-прикрити.

Министъp на външните pаботи с топки... Най-накpая!

Дали? Малко вероятно май.

Това момче Младенов явно не е редовно, плещи глупости бетер Филип Димитров. Откога тая зелена глава, дето не е помирисвала казарма, взе да разбира сложните близкоизточни проблеми повече от европейските експерти. Аман от продажни американослугинажни лакейчета. Да си стои във вонящ Израел, докато го гръмне палестинската съпротива!!!!

Така е брато, несправедлив е светът. Никой не си стои където му е мястото. И аз бих искала ти да си стоиш в галошите и да не пишеш глупости по форумите, ама на... ти си тук и компетентно даваш мнения за хора и събития за които нямаш нито имформация, нито ъкъл.

ако не се лъжа тои е служил в израелската армия

Абсолютно сте прав!Лакейската позиция не допринася за добрия имидж на България.Това недоносче с номенклатурен произход ще направи същото,което лудия Фил направи-ще ни скара с арабите за да угоди на еврейското лоби в САЩ!Пак ще ни класифицират като пудели на Обама в случая!Цял свят раегира срещу лишаването на хората от елементарни условия за съществуване,а този галфончо ще бъде на другата страна!