Израелският военен министър бойкотира Николай Младенов

Израелският министър на отбраната е наредил да бъде бойкотиран специалният пратеник на ООН за мирния процес в Близкия Изток Николай Младенов.

Обратно в новината

Коментари - Израелският военен министър бойкотира Николай Младенов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако има неразрешим проблем датиращ от хиляди години, то има и някаква заблуда, датираща се на хиляди години.

БРАВО, БЕНИ! ТОВА Е ИСТОРИЧЕСКИ ЕВРЕЙСКА ЗЕМЯ! ДА ВЪРВЯТ В ШАТРИТЕ...А МЛАДЕНОВ, КЪДЕ Е УЧИЛ МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО? НЕКА ВИДЯТ САЩ-ЕВРЕЙТЕ ЕДНО САЩ-ЛАЙНО! ДОЛЕН СЛУГА!

Ясно е защо са тези критики на Младенов. Ми, той стана мюсюлманин шиит в Ирак преди повече от 2 години. Затова: - Израел е враг на всички мюсюлмани (еле пък на шиитски Иран) - в Газа управляват Хамас - терористична СУНИТСКА организация, а сунитет са най-големите врагове на шиитите.

Аз пък търся повече Либермановци у нас, за да спасяваме България от националните предатели и продажници, който са на власт в момента и циганизират и турцизират държавата ни!!! Господ да ни е на помощ!!

Малко е вероятен подобен "конфликт" между израелски агент и властите на ционистката държава. По-скоро е мероприятие за заблуда на общественото мнение. Все пак ..айненцето работи като представител на ООН в арабските страни.

Какво друго да се очаква от Израел, след като в момента тази измислена страна се управлява от най-реакционната върхушка ционисти, за които пък всички останали са врагове и най-вече християнския свят. Тези по нищо не се различават от джихадистите... Но, нищо чудно, все пак мюсюлманите и евреите са братовчеди!

Абе по-добро отколкото от Хамас и Ал Фатах

ТОВА педи загази, ако не трик

Да не поверва човек, че Николай Младенов е заел такава позиция. Тука може да бъде поздравен.

"оправи" външната политика на България и сега ще "свърши работата" не на ООН - а на американските наглеци. Затова САЩ отпуснаха милиардите (вижте новините от онзи ден), за да строят тези хиляди нови сгради в чужда (окупирана незаконно) територия. Пък "ИСКАТ" мир!!!!????

Мосад не търпи конкуренция...

Всички които твърдяха че Младенов е ЕВРЕИН да вземат да му се извинят?

Ма то има секви евреи бре, леви, десни, ционисти , либерали .. ..

''а сега'', ти пък откъде ли знаеш, че не е евреин?

специалният пратеник на ООН за мирния процес в Близкия Изток Николай Младенов. - прие исляма след като зае поста и беше освободен от министерският си пост в правителството на Борисов .Това стана в Иран но не бе споменато у нас

Няма значение какво е приел. Няма значение и кой е баща му. За юдеите има значение дали майка му е еврейка.

изведнъж всички мюслита станаха презследвани и жертви и трябва някой да ги защитава. честно оправете си шитовете сами. видяхме какво стана в косово и босна след намесата на демократизаторите - страни съссипани икономически, чиято единствена прехрана е да имигрират или да пласират оръжие. Сега света се опитва да ни убеди, че трябва да защитаваме някви арабски гета...

или Младенов е преиграл или пък ония нямат чувство за хумор и са приели всичко много на сериозно. Трябваше да им даде някакъв нишан къде е уловката в това изказване. Ников не пика срещу вятъра току така. Както казваше ТК - "Ще се отмирише бе братчед!"

Чой е тоя чифут, че забравих???

Заиграеш ли се срещу евреите единственото което можеш да очакваш е да те кастрират в даден момент.

То по тая логика и Тиквата е бойкотиран по целия свят, с изключение когато играе ролята на пощенски гълъб. Защото когато ходи в Катар, се срещна със спасителя на плажа и с нашия посланик. Когато ходи в Китай, се срещна с дежурния пожарникар и с нашия посланик. Когато ходи в Иран, се срещна с портиера на хотела и с нашия посланик. Това не му пречи да се думка в гърдите и да докарва газ и петрол от Луната и Марс.

Либерман е открит расист. Ако подобен човек беше министър в правителството на която и да е друга страна по света това би било СКАНДАЛ. Но виждаме, че вместо него да го бойкотират, той се изрепчил да бойкотира! Самият Младенов е назначен на тази позиция с одобрението на Израел, заради еврейския си произход. Но това не го спасява от бойкота на руския евреин Либерман, който изглежда е баш по-евреин и от евреите в Израел, що оставало от тези в България.

Уф, много сложно се оказа положението. Смятай, от сутринта само с това се занимавам - да проучвам кой какъв е. И да ти кажа честно, и двамата си имат кирливи ризи и сега тепърва ще си ги показват. Значи за начало, нашия Николай Младенов, макар за него да няма компромати, също е много съмнителен, главно поради факта, че баща му е бил агент на ДС и дипломат-шпионин. Повтарям, това го признава самият Николай Младенов и не е уличаващо за него лично, ама е мнооого подозрителен факт. Сега относно Авигдор Либерман, ние българите сме далече от политиката на Израел, ама срещу него има много компромати, кое е истина и кое лъжа е трудно да се каже. Обаче двама членове на терористичната организация Ках твърдят, че известно време той е членувал при тях. Това е ултранационалистическа израелска организация която се занимава основно с атентати, убийства и какво ли още не. Либерман отрича да е членувал при тях. Либерман обаче бойкотира не само нашия посланик. Либерман в определен период когато е бил външен министър е бойкотирал и израелските служби Мосад! Представяте ли си? Абе, много гнила ще се окаже работата, да видим докъде ще стигнат.

Ванка аз като не обичам мюсли, расист ли съм ..или трезвомислещ?

Хората си имат позиция и интереси и си ги защитават. А в България един Mккейн скръцна със зъби и правителството падна. защо Младенов не попита, как и от къде се снабдява ИДИЛ? От въздухът ли? Защо не говори за нарушаването на човешките права от "предохранителните" органи в Украйна, защото и това е факт?

До независимия трол "А сега, при дясната власт в БГ сме цъфнали и вързали, нали, герберастка амебо!? " Тъп ли си? Къде виждаш ДЯСНА ВЛАСТ в България? В Бг всички партии са само фракции на БКП! Затова сме загубеняците на Европа! Погранична провинция от "славяни" - потомци на роби

Аз съм си ОК! Недей мисли, че всички са като теб - мързеливци и мизерници!

добре си щото не плащаш данъци. Данък ДДС и общ доход за тролска дейност плащаш ли? И защо си добре? Щото си крадец.

Брейй! Брей, брей...Много могъществена тази БКП, щом само се пръкна през 45 и вече 70 години контролира България :)))

Илюзията, че всички сме роби като тебе и подобните на тебе нещастници на руска служба!Е не сме!Щастливи сме в България и Европа!

Излиза,че само арабите имат права,а Израел има към тях само задължения!

На Младенов това му е работата, да говори от името на ООН!

Евреите знаят само да събират и умножават в тяхна полза! Браво за смелостта на Младенов , да им го каже в очите!

Време е и България да го бойкотира! Едно от многото недоразумения в българската политическа класа! "Миротвореца",който докара за консолидиране цялата т.н."умерена" опозиция!За него,Монката и сегашния "мекокиткец" Митов и въжето ще е благодат!

Министър Младенов намерил точно срещу кой ръжен да рита, но не си е научил историческия урок - това, което евреите правят е винаги правилно и няма друго правилно мнение. Ако се опълчиш срещу тях си отиваш поетапно до девето коляно. Колко много войни са се водили - колко хора са загинали мърцина - някой да продължава да говори за тях?!? Говори се само за Хитлер, защото е гонил евреите - и само тази война винаги ще се споменава и ще има историческо значение. Министре, министре, историческата ти неграмотност ти изяде главата.

то щото "министър" младенов е "българин" зер)))))

ВУЛКАН от вяра изригна в мен, вследствие тази статия. Какво нещо са традициите, от тези "хора" е имало поне 777 милиона преди 72 години за да "самоизбият" поне 6. Но защо е оцелял дядото на Ники (ж.р.)? Подготвят нова лъжа и назначение, къде ли? בראבו, אחיו הישראלי

Това момченце (наречено министър) да не си слага гъ.а, когато другите си мерят пиш..те

за това колко всъщност са сериозни в тези "критики" ООН говори факта, че за наблюдател са изпратили николай младенов - бг постоянен представител... страна без право на вето.

Израелският военен министър бойкотира Николай Младенов Щом и Николай Младенов е тръгнал да оправя международното положение , в частност изпаелско-палестинските отношения, означава само едно, че световният политически матрял е с много ниско качество.

Следващият български Президент Младенов

Ма той не беше ли президент?

Един евреин бойкотира друг,един евреин критикува други.....циркове

Много е загубил, че не са го посетили.

Евреите правят същото каквото правят руснаците(Крим,Приднестроието и къде ли не)

Не е същото - къде руснаците са изгонили местното население и на тяхно място са заселили руснаци ? По-скоро в споменатите места си живеят руснаци отпреди това.

И питаш още..ха.ха например Крим.Повече от седем хиляди кримски татари са били принудени да напуснат Крим след анексирането на полуострова от страна на Русия, предаде Обозреватель, цитиран от Фокус. Украинската власт е обезпокоена от ситуацията в Крим - сплашване, обиски и потъпкване на правата на татарското население, забраната за влизане в Крим на лидера на кримските татари Мустафа Джемилев, забраняването на церемониите в памет на жертвите на депортирането", съобщи постоянният представител на Украйна в ООН Юрий Сергеев. От 1475 до 1774 година полуостров Крим е част от Османската империя. След руско-турската война от 1770-1774 полуостров Крим придобива независимост. През 1783 обаче Руската империя анексира Крим и го превръща в своя провинция"През 1921 година полуостровът става част от Съветския съюз. През 1944 година, по времето на Сталин, е приет закон, който обявява кримските татари за предатели на Съветския съюз.Кримските татари са изтласкани във вътрешността на полуострова и към Централна Азия или днешна Турция. Между 1944 и 1979 година на Кримския полуостров на практика няма никакво татарско население. Едва през 1989 година им беше официално разрешено да се завърнат. Днес татарите съставляват 10 до 12 процента от населението на Крим.

Щерев, вчера видях един лелек (щъркел). В тази връзка да кажеш нещо за рашките и Путлер?

Аз се чудех защо в т.нар. Близък изток цари мир, любов и човеколюбие, а то защото нашият човек отговарял за това.

Тоя такъв, оня онакъв, но всички християни и мюсюлмани, а и други вярващи се молят с лице на изток, а не на запад. Ха познайте защо?! Не е толкова важно дали, ще се молиш в църква, джамия, синагога и....., а е важно, какви мисли се мотаят в главите на всеки един от нас. Всяко едно място е подходящо за размисъл, а не само на определените от някои за целта места. Важно е, как мислиш първо за себе си за околните и света, който ни заобикаля, че и по далеч, като сравниш с това, което е написано в Книгата, която едва ли е написана от.....

Дипломатически квартет си играе с доклади, а ционистите от 70 години присвояват територии и изтребват палестинци пред очите на цял свят. Ако квартетът искаше да ги спре, трябват жестоки санкции и късане на дипломатическите отношения, първо със САЩ и после с всички държави.

Не, че обичам израелците ама някой като зареве за палестинците ... чудно ми е и защото арабите ги имат за "втора категория";)

комунист

Защото наистина са превърнати в тотални цигани. Ако сравниш българите преди 25-30 години и днешните ще видиш, че и при нас мангализацията тече, при това без да сме натикани в гето без вода, ток и бомбардировки.

То имаше един дето за втората ръка хора прилагаше концлагери.

АКО ЕВРЕИТЕ СА ЖИВЯЛИ СТОЛЕТИЯ НАРЕД КАТО РОБИ В ЕГИПЕТ, ТЕ СЪС СИГУРНОСТ БИХА ЗАБЕЛЯЗАЛИ ПИРАМИДИТЕ И СФИНКСА, НАЛИ? СТРАННО, НО НИТО ЕДНО ОТ ТЕЗИ ДВЕ АРХИТЕКТУРНИ ЧУДЕСА НА СВЕТА НЕ Е СПОМЕНАТО НИТО ВЕДНЪЖ В СТАРИЯ ЗАВЕТ. Деканът на Aрхеологическия факултет на университета в Тел Авив. Проф. Зеев Херцог (Zeev Herzog), който в статия, публикувана през 1999 г. във вестник Хаарец, казва: Израилтяните никога не са били в Египет, не са скитали из пустинята, не са завладяли земята с военни действия и не са я завещали на дванайсетте племена на Израел.

И как да стане, преди два дни ФАЩ гласуваха 38 милиарда долара за военните в Израел. За да си купуват оръжия от ФАЩ следващите 10 години.

Вари го печи го, накрая си е източноевропеец и пак ще защити братята палестинци... То толкова години бяхме с палестинците, че сега и никито се обърка милия. За туй вишеградците са подозрителни за запада...

Леле...

ти си "палестинец" за западняците или се имаш за много ъхъ или пък си влязъл тайно в шенеген вече

Взеха ни акъла с танца със равина на сватбата в Евксиноград.

Никито толкова искаше да бъде еврйче че всичко правеше за да изглежда като такова. Ама ей на никакава благодарност

е първи кандидат за Народен съд /секция външна политика и износ на оръжие за ИД/

Червената свиня се пробуди

Помня този Младенов като сянка на Н. Михайлова, когато тя беше шеф на СДС. После по неведоми пътища се издигна до високия пост в МВнР. У нас тази длъжност не е особено ценена, като се вижда какви хора я заемат, но навън дипломацията е фина игра за опитни, ерудирани хора. Съвсем логично е да не го приемат, защото сигурно знаят биографията му.

Не се подлъгвайте от новината! Така поднесена звучи , все едно Никито е загубил израелското благоволение... Няма такова нещо. Просто имаме дежурния сблъсък между ултра-ционисти и умерени ционисти. Никито хитро е в лагера на умерените ционисти ,защитава тяхната позиция на преговори и микроскопични отстъпки на палестинците. Имаме един вътрешно-политически за Израел политически сблъсък , и Никито като един порядъчен еврей , е заел по-перспективната позиция.

ДГД!!!!

тоя нагаждач май стъпи в редкото. Да не мисли че в ООН няма да му пишат черна точка в кариерата. Еу, виж Русия ще го потупа по рамото.

Този плазмодий на снимката много се е объркал, някой го е подкокорасал и сега дълбоко съжалява.....

на снимката, че ми се повръща от него!

ПР глупости - тоя евреите са го сложили на поста му

Нека само да поясня на неграмотните червени тролове, че управляващата Демократическа партия в САЩ е лява. Така че Килъри и Окобонго са ви съмишленици. Поради тази причина управлението им е трагично - нещо, което се случва при всяко лява власт навсякъде по света.

А сега, при дясната власт в БГ сме цъфнали и вързали, нали, герберастка амебо!?

Ти да не мислиш, че Путин е ляв и гради социализъм :))))

Не сме цъфнали, но в БГ няма други освен комунитически партии, така че няма как комунистическа партия ГЕРБ да е дясна.

Ей сега за този коментар от Козяк ще ти спрат всички "грантове", които очакваш с най-голямо нетърпение...!!! :::))) Дааа...!!! :::)))

Само да те попитам, в Китай какви са, леви, десни, комунисти!?Китай изхранва над 1 млрд. и половина хора, в Китай е най-големият язовир в света, най-бързият влак, имат космонавт, ядрено оръжие, а ние, не можем да изхраним 7 млн.,земята ни пустее, ставаме все по-бедни.....

Ляво и дясно имат значение вътре в страната, не извън нея. Освен това аналогии между САЩ и България са невъзможно, поради качествената разлика в равнището на живот. И, накрая, няма връзка между лявата партия в САЩ и левите партии в България.

Кои са левите партии в България ??

Кратуна, че леви и левити са съвсем различни понятия.

"Мюнхен 1972-ра роди страха... Тогава дипломацията отстъпи място на грубата сила - правителството в Тел Авив отказва преговори, а немската полиция нахлу в общежитията, оставяйки 17 трупа, като двама от атентаторите дори успяха да избягат. МОСАД ГИ ИЗДИРИ И ЛИКВИДИРА СЕДМИЦИ ПО-КЪСНО...."....!!! НИКИТО ДА ВНИМАВА - МОСАД Е ВЕЧЕ ПО СЛЕДИТЕ МУ...!!! Да...!!! :::)))