Израел нанесе въздушни удари по Газа след ракетен обстрел на град Сдерот

И петте ракети, изстреляни срещу израелския град са били прехванати от системата "Железен купол"

Обратно в новината

Коментари - Израел нанесе въздушни удари по Газа след ракетен обстрел на град Сдерот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жената на мой приятел онзи ден изръси на маса, че "мазните евреи финансирали арабските нашествия в западна Европа защото мразели християните". Целта им била да се разправят с християните и после да се разправят с мюслитата. Съответно Зеленски е изрод защото е евреин. Как да кажа на приятеля си да я секса по-често, за да не говори глупости?

Когато Путин анексира територии е руски тероризъм, а когато краварите и чифутите го направят отсрещната страна са терористи. Жалко, че чичкото с мустачките не си е свършил работата до край.

Гълтачо, вземи прочети историята! И виж кой е основния инициатор на войните между Израел и арабите! Знам че брадатите фанатици са ви мили ама пък чак толкова...

Само ваксинирани проукраински тъпаци могат да твърдят едновременно, че Русия е агресор ама Израел не бил агресор. И всичко това понеже проукраинския тъпак го е чул по телевизора.

Рапончо, прочети малко за арабско-израелския конфликт и тогава ще разбереш кой е агресора! Ама те копейките ви ги дават само за писане, а не за четене, нали...!?

Браво на Израел. Хвърлят бомби и не си поплюват. Ако и ние от НАТО действахме така, войната в Украйна да беше приключила за една седмица. Ама нали сме Западния свят и все трябва да сме толерантни към всичко, включително и кочината Русия.

МЧИ ТЕБ КАКВО ТЕ СПИРА ? ОТИВАЙ В УКРАЙНА И ПОЧВАЙ ДА ТРЕПЕШ РУСНАЦИ . ИЛИ ТЕ Е ШУБЕ ДА НЕ ТИ ПРОБИЯТ ПРАЗНАТА ГЛАВА ?

Е че Русия не е Палестина. Те има с какво да отговорят. Но някак си тъпо звучи да подкрепяш евреите при окупирането на територии, да подкрепяш Украйна при избиването на мирни граждани, както при евреите, но да мрънкаш при ответният отговор. Оправи си преоритетите, иначе си смешен.

първо се опитай да понауччиш малко българсия език, па г=тогаз давай акъл.., че не си смешен а напарво жалък с тоте прЕеритети.... аман от платени мангалски тролове с третокласно образование.....

Ти пък къде ни сложи. Ние нямаме армия, щели сме да воюваме не с кой да е, ами с Русия. Наистина си не нормален. Как точно планираш да стане това със самолети на чертеж, с прашки и лъкове.... Защото като гледам Украйна с милярди военна техника с около 600000 армия преди да започнат пак нищо не направиха.

От евреите които повярват в Христос и Го признаят за Син Божи, ще се спасят. Пише си го в Свещеното Писание избран остатък. Останалите ще се пекат като чевермета.

Санкциите къде са бе мухльовци скапани?! Ейййй!!!

Вие, които пишете, живели ли сте в Израел. Всеки божи ден палестинци нападат Израел и после реват, че им се отвръща. Ами как да е другояче, да си свалят гащите ли.

Така е, но ти живял ли си в Украйна, или по-точно в Крим, Донбас, Донецк, Одеса и др. градове в Украйна?! Всеки ден Бандеровците обстрелват и избиват цивилни на пазари, болници, обществени сгради от 9 години. Преди това забраниха руския език!!! Постоянно тормозят, арестуват, изтезават и убиват руснаците в Украйна от много години, а Бандеровците не са държавна служба, а банда нацисти!!! Егаси промития мозък!!! Гръмни се!!!

Един много хубав въпрос ЗАЩО го правят палестинците. КАКВА е причината. Като отговориш може пак да разговаряме.

Бай Дън, Фон Лайнен и сие що са млъкнали така!?! НАТО де го!?! Кравария!?!

Каквото и да се фърфори руснаците бранят християнството. Арабелите исляма. А ислямът и християнството заедно на идеологическо ниво бранят .... еврейската логика за света.

Нищо подобно. Евреите не признаха Христос за Божи Син и Го разпнаха. Те си чакат фалшивия месия Антихриста. Никаква еврейска логика не брани християнството, браните си вие трольовете мизерните центове с глупостите спуснати ви от сатанинските централи. Ама сте прозрачни.

Еврейски евро атлантически ценности!

ООН трябва да постави Палестина под попечителството на ТуРЦИЯ с въвеждането на военни там с права да администрират по правилата на ООН.

Си че туснаците са псрали тук... първосигнално... по обизвнски... бъв руснаците са свтори на първите снтисемитски закони... преди баткото ма путлер... чичкото с мустака...

Не ходене на училище плюс потомствена шизофрения.

Мразят Сащ и Израел Това ги движи назад и надолу Дава живец на един болен мозък Движи едни атрофирали крака Чертае едно тъжно бъдеще

ЧИФУТИТЕ МРАЗЯТ И КОПАТ И КАТО ИМ СРИТАТ КРАДЛИВИТЕ ЗАДНИЦИ РЕВАТ

Тъжното бъдеще е за вас. Че след възцаряването на вашия фалшив месия Антихриста, ви остават точно три години и половина да тормозите света. След това ще се печете в ада като чевермета.

Специалната военна операция върви по план

На министъра на нойната в бг също трябва да му нанесат един въздушен удар по Газа, докато не ни е вкарал в голяма беля.

Палестина е географско понятие ...така наречените палестинци не са народ отделен от арабите ....и са политически инструмент на мюслитата .Ако искаха можеха да си ги приберат както направи Израел с неговите диаспори в арабския свят .Но те са такива гадове (арабите ) че дори дружелюбна Йордания се наложи да води война с палестинците та да ги изгонят в Ливан .

чакам един соросоид и русофоб да ми обясни разликата между Палестина и Украйна! аз знам само една, едната е от 1956 г... до днессссс бе САНКЦИИИИИ!

И аз очаквам някой да ми обясни разликата между руско тролче педерастче и руский трольчик пидорастчик....

...няколко пробити рубли

Какво да ти обясняват? Вие от прайда знаете всичко!

То си е война това, но е за по няколко дни, а в Украйна се точи година и половина.

дни ли каза? Я пак си помисли?

Нещо санкции? Няма ли да приемем палестински бежанци? Няма ли да се молим за Палестина? Няма ли да накажем Израел заради неоправданото насилие?

А така, ама ако може не в края, а още по- накрая напишете за 8 те загинали палестинци. Те не се броят за хора, нали? Само израелците са важни. Лицемери.

на кой му пука за арабески ...мързеливци и търгаши

ㅤ

Тагаренко, да вземеш да пратиш малко оръжия и на палестинците, за да се защитават от израелския агресор?! ... Какво??? Нямаш нареждане от Посолството ли?...

Нещо за демокрация, нещо за ценности, някакви декларации от ООН?

Свобода за Палестина!!! Смърт за чифутите.

Пръдльо

баща ти, педалче!

ㅤ

Санкции? Запори? Нещо?..

И Газа и Западния бряг са фактически под санкции. Повече не е нужно.

Там мир цари. Ни ФАЩ, ни НАТО, ни ООН, ни КФОР, ни ЕС, никой не споменава. Няма снимки със знамена по профилите. Няма осъждане на геноцида. Това са демократичните "ценности" - цената на живота в тези зони не е както в други зони, детските животи са различни.

Варвари, окупатори опааа май обърках статията тая не е за Русия. Извинете браво на еврейте, които се борят срещу тези терористи. Така звучи май по-добре и политкоректно.

Че кой харесва азиатските руски прди.

В сравнение с руските народи ти си неандерталец.