Израел нанесе нов ракетен удар в Алепо

Установеният във Великобритания Сирийски център за наблюдение на правата на човека потвърди нападението и каза, че при него също така са били унищожени складове на подкрепяни от Иран милиции

Обратно в новината

Коментари - Израел нанесе нов ракетен удар в Алепо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само така !! Бой по чалмите-терористи.

Нещо санкции за израел няма ли да има, атакували са суверенна държава.

Това е "специална военна операция"! Такива специални операции са одобрени от ООН (по думите на Путкин) и не подлежат на санкции!

Ти не разбираш - това е друго.

Не си компетентен! В Сирия има ирански агресори терористи, които организират непрекъснато нападения на Израел! Стига защитавахте терористи и луди примати, защото ще ни се върне тъпкано!

Няма ли да има санкции от ЕС, Англия няма ли да блокира сметки, САЩ няма ли включат Израел при терористите. Интересно че досега нито Иран нито Северна Корея са нападнали някой, но са в списъка с терористи. Обаче държави като САЩ, Англия, Израел, Турция и др. си нападат съседни и не само държави и всичко е ОК. САЩ избиха стотици хиляди в Ирак, Либия, Сирия, Афганистан и всичко е ОК. Говорят за демокрация и права. Налагат санкции. Обаче веднага щом попиташ какво правят американски военни все още в Ирак или Сирия и веднага отговора е че питаш защото си фен на Путин. Вече няма свобода на словото. В момента няма никаква разлика от преди 30 години. Имаш цялата свобода да плюеш и обвиняваш Путин за всичко което се случва. От глобалното затопляне до измирането на градинските цветя. В момента в кой кажеш нещо за САЩ, за Киро и Кокорчо, за Англия, Израел и други и веднага ти се нахвърлят всички демократи

не виждаме териториални претенции в случая.

Голанските възвишения.

са си техни от години бъркаш понятията......

Е това не е ли държавен тероризъм?

Не това е убийство с демократични и хуманни оръжия

тази гнусна терористична държавица трябва да изчезне

Нещастник, напълно тъп! Ако попаднеш в рьчичките им - на иранските примати- друга песен ще запееш!

Сред персонала на руските зенитно-ракетни комплекси С-300 няма пострадали.

Двойните стандарти в действие. Сирия, Ливан, Йордания. Всеки по реда си, а в един момент и в купом. Картата на Ционизма е всеобхватна. Обаче санкции- нула. “Израел има правото да се защитава” казват Щатите и ЕСто. Ако нападнатите пък отвърнат, биват заклеймени като агресори и терористи. Проблъмът ми с днешния свят е, че всичко се вижда и знае чрез технологиите, а човек е напълно безсилен да постигне справедливост. Навремето като са се трепали народите поне инфото го е нямало.

няма териториални претенции към тези държави. Не смята да го превзема и да прави псевдо референдуми.......

Точно така, но завистливите огромни арабски държави полудяват първично!

е то що не искат тия Иран да има ядрено оружие за да могат тия бандити да мародерстват из района с помоща на САЩ! Възмездието все един ден ще дойде!

ама няма. Кой ще даде ядрено куфарченв ръцете на изкукал арабин терорист. Я по-сериозно моля.

Тези са безгрешни, защото са от Исусовото коляно.