Камион - убиец се вряза в група израелски войници в Ерусалим

Най-малко четирима души бяха убити, а 15 са ранени при нападение с камион срещу израелски войници в Ерусалим, съобщи полицията, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Камион - убиец се вряза в група израелски войници в Ерусалим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече става досадно, дори неграмотно това "КАМИОНЪТ УБИЕЦ" Като техника несъм нито убиец, нито самоубиец; само се могатобаче да са с камион

е ,убили са 4извънземни,голямата новина .

Пак са били палестинците. Но този път евреите набедиха ИД "за цвят". Цял свят се чудеше защо нямат нито едно нападение от ИД.

Свят на убийци, които заплашват и убиват невинни и това се критикува , защото сякаш жертвите са виновниците, а убийците сякаш са обвинители.. Ницше казва, всяко зло има свое бъдеще, но никой не е вярвал, че злото ще се развива под маската на доброто. Автобус се вряза в тълпа, не. Убиец смачка десетки невинни хора, които не са в политическите си партии, а обичат, просто ходят стъпка до стъпка с любимата си, хора, които държат детето си, хора, които са на работа за малко пари, хора. Днешните убийци имат претенцията да са последна инстанция, но нямат елементарни познания за живота и го мразят. Те са убийци , а не борци за справедливост.

у нас напоследък скачат от последните етажи ,защото много обичат живота ли ?други карат като луди и прегазват майки с детски колички,деца,старци или изобщо невинни хора ,всеки ден от доста години ,роми убиват и трепят възрастни за 5 лв,от обич към този живот ли ?

Другари, като попържате американските хазари, що венцехвалите съветските, не мога да разбера? Толкоз ли сте прости бре, келеши? Или едните са хубави, щото са ваши спонсори, па другите са калпави, щото спонсорират не вас, а колегите ви тролове? Ами че др. Хилари си е толкова хазарска чифутка, колкото и др. Владимир си е такъв, само дето са от двете страни на смешната барикада, създадена от споменатите двама чифути за парлама. Точно така, братовчеди са симпатягите, дето управляват суперсилите, а вие си джафкайте и си вадете дзъркелите по форуми за един пробит долар/рубла :)

Боже мой, за тотална тъпота ти слагат минуси!!!!!!!!!!

Израел, САЩ и някои държави от Западна Европа избиха милиони невинни хора в Близкия Изток и унищожиха държавите им и сега се чудят защо арабите ги мразят. Само напомням, че преди да бъде нападнат Близкия Изток, не е имало нито един атентат в историята, извършен от мюсюлманин. САЩ и Израел съсипаха света...

Още като се създава Израел веднага е нападнат от съседните арабски държави- факт! Защо не си построиха една цветуща Палестина а предпочетоха война, а?

Израелската държава е създадена след ВСВ със съдействието на Великобритания,не на САЩ-от там дойдоха само капиталите и връзките.В САЩ управляват старите холандски и еврейски фамилии.Те никога няма да позволят рухването на Израел.Там дилемата е че арабите са се настанили на исконни еврейски земи и ги считат за свои.Никога няма да спре това противоречие.

Така , така ..а сега ни разкажи и за религията на мира

Тц, тц, почнаха да трепат и добрите! Хазари от всички континента, съединявайте се!

идиоти! Колко ли са им промити шибъните мозъци с тая релия а сме в 21 век?! Аз вервам в дедо Мраз и си чекам сега година Снежанка под борчето.

Докато съществува ГМО-то, наречено Израел, няма как да има мир на този свят...

Нека да позная. Баща ти е турчин или арабела.

Време е Израел да възстанови разформированата команда 101!

еврейте СА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА сатаната.

Камионите в София убиват бавно: внасят кал, боклуци и вредни газове. Трябва да се ограничи движението им в града. Зареждането на магазини да е преди 7:30 сутринта и след 8 вечерта. Над 3 тона да заявяват маршрут и да искат разрешение. Няма причини тежкотоварно камиони да влизат в града. Да не говорим за тирове.

Тези малоумници, дето убиват невинни хора заради тъпи религии, нямат право на съществуване.

американски военни включвате ли в мнението ?

ich erlaube mir zu bahaupten,dass die Sache überhaupt nicht so schlimm ist wie man uns beschreibt... Ve4e e edin TREND dasa priovili4avat samite fagtite i arabite sas tolkos loshi i tiroristi.....

произвежда камиони убийци?!? Веднага да п затворят! Стига с това коли и камиони убийци!!! Убийци може да са само живи същества, другото е оръжие в ръцете на убиеца!

Има само едно невъзможно нещо във вселената - Израел да спре разширяването си.

ИРАН ЩЕ ГИ СПРЕ ,ПО ТОЧНО ЯДРЕНИЯ СИНТЕЗ АМИННН.

Току що спечели приза най тъп коментар за седмицата. Технологията на иран в ракетостроенето е от 60. Те нямат атомна бомба, още по малко пък такава, която да може да се монтира в ракета. И не е зле да се осведомиш, какво е мнението на тръмп за иран и какво ще се случи. Хайде сега бягай да лягаш.

С одобрението на евреина Путин и криптоевреина Тръмпт.

А Исаак и Исмаил са братя, но Дир-чето не публикува коментарчето ни. Така че успокоий емоцията, защото всъщност няма грешка и всичко е ясно.

Айде пак - Лефски и ЦйеСйеКа. Пак новина, и пак двата отбора се бият на трибуните. Евреите имат вина. Категорично. Палестинците също имат вина. И това е категорично. Няма значение кой с какво се оправдава. Всеки се смята за прав, ама това е от неговата камбанария. Мир трябва да има. Без взаимни отстъпки това не може да стане и това трябва да е ясно и на двете страни. При хилядите убити в този конфликт ще трябва МНОГО време, но е важно Израел да се съгласи на посредничество. Това е коренът на проблема в момента.

се е съгласил , има Палестинска държава, която трябва да поеме и тя своята отговорност.

Убитите и ранените в тоя случай са много по-малко от тези при подобните случаи във Франция и Германия. Разликата е че войниците са били въоръжени и са убили терориста почти веднага, преди да направи повече поразии! Извода е, колкото са по-стриктни законите за носене на оръжие, толкова са по-големи възможностите на терористите, които винаги ще намерят начин и оръжие, да избиват по-голям брой хора!

Я ни просвети кой кой е ! Един баща Исаак и две майки: черната слугиня, родила Исмаил, а след това Сара, родила Яков (доколкото ни е споменът). Имената не са толкова важни, а фактологията.

Абе, какви сте вие, които плюете Израел, а сте за ислямската проказа, обхванала света. Не си ли давате сметка какво ви чака: жените ви с бурки, а вие с бради до кръста, връщайки се към 12-ти век и към мизерия и простотия! И вижте водещ пример - терористът е убит на място, за такива изроди няма пощада! А иначе, лигавенето на еврогейовете, идиотизмът на Меркел, отварянето на границите за ислямски скакалци, с които влизат и "спящи клетки" терористи в Европа, неминуемо ще доведе до още и още подобни атаки срещу християнството и единството на Европа. Трябва рязка промяна в отношението към тези навлеци и безмилостен отговор на всеки опит за тероризъм.

Нормални хора сме. От две лоши неща избрахме по-малко лошото. Само болен и заразен човек би избрал евреин.

Ти си от джамията - няма друго, освен да се дупиш и да призоваваш Аллах акбар... Жалко, но това си е той избор - избра късата клечка.

Израел постоянно бомбардира обекти само и единствено на сирийската армия, техни агенти обучават джихадистите. Ние ли сме лошите, че го виждаме? Израел подкрепя сунитската измет и избива шиити, по-добре не защитавай тази лицемерна измет!

Ти недей да плашиш много с бурки, щото ако я няма подкрепата от САЩ и 5 милиарда военна помощ годишно, бурките при вас ще дойдат много бързо.

Само израелците могат да се справят с тази ислямиска паплач...Голяма грешка ще е ако осъдят военния ликвидирал човекоподобното....

не е вредно да се култивира човек ,преди да изказва мнения по тези въпроси !никога не е късно ...

Разликата между Берлин и Йерусалим. Немците не можаха даже да хванат терориста. Той избяга чак до Италия. Израелците го застреляха на място.

терористът на е от ИДИЛ. Това са глупости! Палестинците си имат собствени групировки.. няма ИДИЛ в Израел.

Шило

Терорът не подмина и Израел. Не, че не е под постоянни атаки, но поне за такива от ИД, досега не се беше чуло.

Не камионът е убиец, а чалмата-мохамеданин вътре!

ИДИЛ е рожба на Израел,ФАЩ и саудитските камили.Следователно няма как ИДИЛ да нападне нито една от тези три терористични организации както твърди наскоро уличения в корупция.

Я да видим ,утре , шарлитата ,какво ще изакат върху тоалетната си хартия ?

Кои са Шарлитата и чии инструкции изпълняват?!

те никога не са си позволили да осмиват наглите ционисти(себе си) ,за останалото няма проблем !

Шарли Ебдо, се преименува, на Барни Мадо! С това се изхранва

Това с камионите стана модно. Проблема е, че в изключително лесно и евтино. На практика всяка маймуна, сочеща с пръстче небето, може да открадне камион или бус и да го вреже в тълпа. Не е нужна нито помощ, нито организация, нито пари.

Най добрите идеи са точни такива: лесни, евтини и удобни.

Гениалните неща са прости! Та в тази връзка "Колко просто е всичко - възкликнал мъдрецът, а след това тъжно добавил: Но именно поради това умът отказва да го приеме."

всъщност това е лоша идея. Мога и да се аргументирам. Към момента човешкият живот в Близкият Изток струва колкото една глава кромид лук. Руснаците изтрепаха маса народ и деца и Запада претръпна и вече не му прави впечатление. Така че ако в този момент Израел реши да измете всичките араби от Газа и Западният бряг, просто няма кой да да ги спре. Запада вече е безчувствен към страданията им. За 48 часа няма да оставят един арабин в пределите на Израел. Самите араби трябва доста да се замислят и над този вариант.

веднага накажете тоз лош камион! как си е позволил такова своеволие?? журналист му кажи, и ....

Че тя ИДИЛ се създаде от Израел и САЩ, така че сега сами да си се сърдят!!!!!!

Израел създал ИДИЛ?! Вие вероятно сте любител на препарата за чистене на баня Боярщник...как иначе може да Ви хрумне подобно чудо ;))

тамън си е много прав човека - във всички влиятелни интриги в светъ и особенно тея които клатят близкият изток пръст имат евреите; а твоите ефтини глупотевини с цел оригиналничене или някакъв странен хумор няма да коментирам

на мнение, но не може да иска другите да му правят компания. Иначе нищо не е каквото изглежда, и никога не е било!

Шефа на ИДИЛ Ал Багдади родители чистокръвни иракски ЕВРЕИ от племето БЕДРИ-на иврит БЕДР-атрактивен занимателен .АлБагдади ИСТИНСКО еврейско име ШИМОН ЕЛИАТ .Ал Багдади-Елиат ВЕРБОВАН от агента на хМосад полоковник от спезназ от ЦАХАЛ и бригадата Шфифон Емир Дааш Мошел

...И ТОВА Е СИГУРНО ? ...ШЕФА НА ИД ЕВРЕИН....И ТОВА ГО ВЯРВАШ? :)))

...вероятно скоро ще има "самовзривили се " терористи...на места без хора...въпрос на време е..

това не е почерка на ИД. те атакуват цивилни - молове, пазари, църкви... това си е чиста атака на палестинец на който му е писнало и иска да си отмъсти.все едно да вярваме на Ердоган когато казва че поредните полицаи/войници убити при атака са жертва на ИД

НАШТЕ КОМУНЯГИ НАЛИ ПЛАЧЕХА ЗА БЕДНИЯ,ОНЕПРАВДАН И НЕЩАСТЕН ПАЛЕСТИНСКИ НАРОД И ГО СНАБДЯВАХА С РУСКО И БЪЛГАРСКО ОРЪЖИЕ ЗА ДА СЕ СРАЖАВА СРЕЩУ ЛОШИТЕ ИЗРАЕЛСКИ ИМПЕРИАЛИСТИ .ИЗРОДИ !

всъщност проблема е не че ги снабдяваха, а че ги снабдяваха безплатно. Така натрупаха многомилиарден дълг за всички нас. А можеха да продават и сега нямаше да сме на това дередже. Евреите и арабите са отлични търговци, а нашите доморасли партиици не стават даже да им правят сянка на камилите.

По време на танковата битка при Курск, руските танкове Т34 са се врязвала в немските танкове за да ги спрат. Руснаците не са успявали да унищожат достатъчно голям брой немски танкове по стандартният начин и са измислили друг. Същата тенденция се наблюдава и сега с тези камиони. Кат не можеш по един начин пробваш по друг...

Ако някой те мрази, ама е по-слаб от теб да те гази? Или да гази жената или децата ти?

sonibvc@gmail.com

Сложен въпрос. Ако не можеш да отвърнеш на този дет е убил брат ти, но имаш достъп до неговият брат, кво праиш?