Сирия и Иран заплашиха Израел с ответен удар

Сирия и Иран заплашиха днес да нанесат ответен удар срещу Израел след бомбардировката на изследователски център край Дамаск вчера призори, предаде Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Сирия и Иран заплашиха Израел с ответен удар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе младеж, кви ги плещиш? Ходи в Аризона и остави хората на мира. А , или в анадола - като ти чета остроумията.

Някой да не си мисли, че в България ще получат подкрепа ционистите. Да не изхвърчат на бързо от базите за които така или иначе на плащат. И то пеша към Турската граница ще са май.

Еврейскоамериканския империализъм търси повод да нападне Сирия и Иран, но далечната цел е Русия, а после и Китай! Дано да им приседне, ако предателите в Русия и този път не се намесят!

Тия които подпалиха пожара в Сирия вече започнаха да се опарват.Посетете следващата новина за взрива на бомба пред американското посолство в Анкара.За да видите колко сме прави в мненията си..И колко не е право нашето лакейско правителство та подкрепи агресорите.Путин казва:не се тревожа за съдбата на Асад а се тревожа какво ще стане утре със Сирия.

Виждам лоши дни за Израел.

Какъв градивен бе човек? Ти да не си сляп - света е разбит на съставни части от военолюбците. За пари продават държави, жени, деца. Точка тряя тука да се сложи.

До кога ще търпим САЩ и техните съюзници Израел да безчинстват в света. Взривиха планетата с техните войни. Ирак, Либия, Египет, Сирия - ай стига викам аз а!

Два дена. Цели два дена се опитвам да създадем градивен разговор тук. ... Извинете ! ----------- Ей-ся ще отскоча да си купя чалма. Та да съм асорти с бронежилетката за разходка. Днес - в София, а скоро - и във всички други населени места у Нас.

А ! Значи пак шъ иглайкъти на клиенитзъ. ... Ами добре тогаз - и чипик като на Малкия Мук ще туря...и броеница на пояса... - Абе да не вземете сега да поискате и булката да я забуля я ?!

Евреите трябва да бъдат унищожени. Бъдат ли премахнати веднъж и завинаги - светът ще стане по-добро място.

Ти на ред ли си?

"Според представители на американските власти мишена на израелското нападение на сирийска територия бил конвой със зенитни ракети за радикалната ливанска антиизраелска групировка Хизбула." Не е верно, че Сирия има право да нанесе ответен удар - тя има право единствено да нанесе удар по конвой камили в....

"Мироопазващата мисия на ООН не е засякла никакви самолети......", "бомбардиран е конвой със зенитни ракети предназначени за Хизбула......" Многознайковците в този форум не вярват на това, за тях е важно какво казват чалмите от Иран, а Сирия по точно нейният президент трябва много да внимава какво прави, защото все още е президент по волята на Израел, той си знае защо ......Колкото до чалмите от Иран също трябва много да внимават, ако не искат ешкеназитата от USA заедно с техните братовчеди ешкеназита от Русия, да превърнат Иран за по-малко от седмица в радиоактивна пустиня......което ще е жалко все пак, горе в планините на Иран живеят ариици, нали според историка проф. Божидар Димитров и ние сме трагнали от там!!!

E, умнико, след като не са засечени самолети, кой е бомбардирал "конвоя с ракети за Хизбула"?

Свобода за Кюрдите в Турция. Света е крайно време да подкрепи създаването на независима кюрдска държава в Турция. Да се сложи точка на геноцида в съвременната история.

Ами те си имат автономия в северен Ирак, в техните райони е далеч по-спокойно и сигурно, отколкото в останалата част на страната. На практика това е тяхната държава, макар и непризната все още. Явно е, че са много по-различни от арабите. Докато последните се гърмят и самовзривяват по какви ли не причини, кюрдите градят по светски модел бъдещата си/вероятно/ държава.

Помирете се бе хора, на кого освен на САЩ И СЪЮЗНИЦИ ИМ ТРЯБВА братоубийствената война в която Ви хвърлят от години - седнете на масата и ГОВОРЕТЕ, ГОВОРЕТЕ.... Не продължавайте да пълните гушите на определени кръгове ... "СРЕЩА НА ВЪРХА"

Да подкрепим Сирийския народ имащ куража да се опълчи на убийците от САЩ и Израел.

виждам воината идва...изсраел ще гори....да бъде....заслужиха си го...небесата се отвратиха от тях...те не са никакъв "богизбран народ", както самички си лъжат...те са дяволоподбрани изроди...нима има хора, кото още се съмняват защо хитлер ги гонил и убивал, защо европа ги изгони, защо нито една арабска държ ава не иска да има нищо общо с тях...

Съвсем скоро евреите ще си получат заслуженото - вече не е 48-а , 67-а или 1973 год.. През 2008 "Хамас" им го показа : въпреки всички пропагандни усилия , "Лято олово" изобщо не беше победна разходка на еврейската армия , пред която всички хвърлят оръжието и бягат ! Хайде , искам да видя как се дръвчат на Иран или Египет сега......!

Реално най- полезен за Израел е бил СССР. Много ,много военни разработки са отивали от бившите соц . страни в Израел. Най известното е УЗИ то създадено от чехи , откраднато от СССР и дадено на Израел. Плюс военна тактика

...а ти защо се пишеш ууу...кажи своето име...

Четете Талмуда, може е Тората (ако намерите превод) младежи - там е казана истината за вас и всичката гой...

Дано сте изчерпателен в превода, Колега ! ... Бихте ли понахвърляли малко от Корана ?

Защо трябва да се сърдим на негъра че е черен. Черен си е, факт. Някой да е чул понятие като честен и почтен евреин. Звучи като виц. Факт. И какво, да си затворим очите ли.

Моше, нещо много те притесниха цитатите от Талмуда. Където пише, че всички евреи са божествени. А всички неевреи са гои, животни. Ти ли застъпи на смяна. Върви ли еврейската пропаганда, върви ли. Като чета, сменил си три стила на писане.

Вай-вай-вай ! ... Най-чистосърдечно изказах положително пожелание и помолих за сравнителна/референтна база - вий мъ турихти за лапидация ! - Тъй аджеба хортуване става ли зер ?!

Разни безмозъчни цигани се въоръжават до границата на Израел и открито заплашват с война- съвсем нормално е да им се разруши бивака. Аз съм за Израел - интелигентни хора, с кофти съседи. Хайде сега- слагайте ми минусите!

Израел са откраднали земята им. И Египет ли са цигани. До колкото помня, точно евреите са били египетски роби. А ти си евреин. Защо се изказваш като българин. Срам ли те е да се наречеш евреин. И мен щеше да ме е срам, ако бях евреин.

и откъде ти хрумна да пишеш,че евреите били роби в Египет? Щото тъй пише в библията ли? Ако е така и вярваш дословно на библията отбележи,че в нея пише ,че евреите са получили библията от б-г на Синай. Демек тя си тяхна книга. И за тях това е история в която вярват и са я наложили на целия свят през христянството и исляма. Тяхната история и книга са се превърнали в религия и канон на много- милиони хора. Но ако не беше вярата на тези милиони дали щеше да си уверен , че евреите са били наистина роби в Египет? Иначе към днешна дата израелците са по- нормални от останалие в района. Но като цяло са хвани единия, чукни другия :-)

Ееее, човече ... к'ъв "антиком" си пък защитаваш създателите на комънизЪма? Я, марш в някой кибук (ТКЗС). Ти сигуно си мислиш, че комунизЪмЪ го създадоха руските мужици!

Комунизмът не ме интересува кой го е създал- интерсува ме къде е цъфнал и вързал. Това се е случило в Русия(където има огромни стада от прост народ),както и тука. Евреите като гледам по телевизията как си живеят в къщи с басейни и палми наоколо - не са прости- затова простите им завиждат, плюят срещу тях и ги заплашват с война.

И какво сега не били "безобидни" ракети ами химическо оръжие...вие сириици прости си защитавате президента-убиец-дезертьор и не ви пука,че иска да посее смърт и извън мизерната ви държава :( вие сте за съд!

това е наи- точното мнение! къде сте европеиски демоктати, строители на новия ред, къде сте оон, ръководени от пентагона. мненията на всички във форума е едно евреите са по- лоши от хитлер.

Очевадно е,че това не е мнението на всички а само на арабите във форума и е очевадно,че ти лъжеш-айде взимай чалмата и заминавай в Сирия уруд фашистки!

Май не си чел коментарите на хората? Сирия е изстрадал братски народ, чиято съдба е под въпрос благодарение на Израело-Американската хегемония.

Надали има толкова много араби във форума, колкото евреи. Освен това не вкарвай хората в избор -евреи или араби. Хората - поне в БГ обичат спрведливостта. А и араби и евреи не са известни да са справедливи и почтени към друговерците. Друго?

Ако атаката беше противоположна, демек Сирийска или не дай си боже Иранска, световните медии, ООН, Червен кръст и полумесец, Комитета за световното затоплаяне, Световната Банка, МВФ, Юнеско, и.т. сега щяха да ни опищят с призиви и аргументи за незабавна военна намеса, за да се защити бедната нападната държава Израел.

Това е то "демократичната"логика.Израел съвсем демократично и в съгласие с цялото миролюбиво човечество и най-вече правилните демократстващи бомбардирал в Сирия.Решил да бомбардира и бомбардирал щом е решил. Сирия и Иран обаче с какво право го "заплашват",моля ви се? Не им ли е известно, че Израел винаги има право? Ама,ха!

Хубаво би било да се изказват информираните.

Другари кибици по форумите. Израел има грижи да не допусне оръжията на Асад да отидат при Хисбула в Ливан. Да, тежко ви е, че са бомбардирали солено вашите брадати приятели обитаващи джамии. Но Израел не съществува за да ви прави такива примитиви като вас щастливи, а за да ви прави нещастни, нервни и всеки ден да си късате нервите. Освен това гражданите в Израел за разлика от вас не са абдикирали от правата си и питат нон-стоп правителството как ликвидира заплахите за техния живот. Нещо, което за вас козируващите и обичащите диктатори и сатрапи е непознато.

Прекалено нисше изказване. Само един ограничен човек без интелект може да определя някого като молещ се в джамия или молещ се в църква. И точно поради тази причина няма право никой, пък било то и евреин, да решава какво ще се случва по света. Има се правила. Защо цялия свят отказва да признае Хизбула като терористична организация бе каун прост? Защо само САЩ и Израел са я признали? Замисли се на това мишко.

Хизбулла били терористи - да така е! Но не значи, че евреите не са! Само че евреите идеологически са завладели мисленето на масите.Ислям и християнство-два 'подаръка' към човечеството.Всички знания на народите да са под контрол

Израел отчаяно си търсят повод за война. Вече са нервни. Започват да погазват най-грубо елементарни международни правила. Искат тях да ги нападнат и после най-нагло да кажит ЕТО ВИЖДАТЕ ЛИ НИЕ НИЩО НЕ СМЕ ИМ НАПРАВИЛИ, А ТЕ НИ НАПАДНАХА. Само, че сирийската опозиция няма авиация. Светът е пред прага на световна война, която Израел предизвиква с военни диверсионни провокации.

Израел ни пази от арабите.Уважавайте ги моля.Това,че тук е пълно с чалми-означава,че става лошо за България.

Оооо не ги мисли, нека да се напълни с араби, то българи и без това не останаха почти... Като дойдат арабите, нека те да се оправят с проблема с циганите. Ще бъде тук уникално... Преди няколко дни гледах бой на негри с араби в центъра, ще става ежедневие, да му мислят и ромитИ, как ще се оправят с арабите, ония не са като нас... няма има толерантност :)

В нашата държава не щем гадни !

Евреина, много лъжеш. Защо така по селски го караш. Израел и Саудитска Арабия където са радикалните ислямисти са първи дружк. Кралското семейство са евреи. Радикалните ислямисти са армията фанатици на евреите. Тях ги пращат срещу християните, а после се изживяват, че защитавали света от ислямисти. Гадна пасмина са евреите. А как лъжат само. И ти не си Христо, защо ни заблуждаваш. Защо не искаш да кажеш еврейското си име. Защпо се представяш за българин..

Разговорът отново стана манджа-с-грозде. - Ашколсун на 'сътворилите' това. Ако уевнъ 'КПСС-БКП'.. ..пюс - ' Ииии алфатаххх' ...и алджъзиръм вьефъ ---- сигур коджа 'берекет версин' ще да се изпонашукръ тукъ. -------- За срамотите Сме, Колеги. Извинете !

Защо така от камъша, Колеги ? - Не сте съгласни - ясно. Вероятно считате, че би следвало да измюезиня нещо. ...Ама защо взривявате Нашия Разговор преди дори да е започвал ?!

Влудяващо-спокоен съм. Винаги. Знаете го. - Така и не чух Доводи, извинете !

Нещо историята ти куца. Поне гледай научните канали, а не телевизия планета и после пиши по форумите.

Тук има много араби,който вият грозно и искат кръв и сеят заплахи...ами съберете се и се трепете,ама само да не се подхванете заднишката-в това ви бива...а да и да си тръскате главите в земята!

е, че евреите доведоха Хитлер на власт. Факт.

Хитлер е болен мозък-същата работа като арабите.Има голяма прилика.И той желае смърт за еврейте без да знае защо(защото е болен психически)същата работа са и миризливите арабели.

Кво сте се разхленчили срещу израелтяните, бре маскари? Хората ви дадоа Христос, Маркс, Ленин, Троцки, Берия и сичкия болшивизъм-комунизъм, та дори и Хитлер го казват да е полу-ч..ут, макар че белгийски генетици рекоха, че родословните му гени били изцяло на северо-африкански израелтяни.

Сорос, Кисинджър, Бжежински, Ротшилд, Путин и Станишев. :)

Аз пък научих, че Чарли Чаплин, Елвис Пресли, Пикасо, Юл Бринър, Боб Хоскинс, Майкъл Кейн, Шон Конъри... и внимание: Христо Стоичков!... били цигани. Това само ме кара да мечтая да чуя коментарите на Стоичков по отношение на циганския му произход.

Христос не е бил евреин а Арамеец. Евреите лъжат, за да си присвоят господстваща роля в Християнството. Истината е, че евреите на основата на християнството създадоха само секти, в опита си да го разбият. Всички те са сътворени от евреите в САЩ. Една от най-агресивните е Свидетелите на Йехова. За това САЩ е пълен със секти, които в Европа не успяват да се развият. Много долни хора, донесли злини на човечеството, са с еврейски произход. Американските икономисти до един са такива.

Христос е като Батман. Като разбере детето, че Батман е измислица във филм, ще се сети и че лошите също ги няма.Ако нямаше христос( мохмед- втората серия)как щяха да защитят исторически евреите, че ги е имало и да имат поводи да са чувани? :-)

Само не разбирам: като плюете толкоз много срещу израел, дали ви е ясно, че тази дребна държавица успява да задържи чалмите да не плъзнат с ятаганите из европа,и че първо сме ние. Или си мслите, че онея с буркитеса много големи пичове и ще ви оставят да си бъдете христиени или гявури(неверрници според тях)

Глупости на търкалета! Историята ли ти бяга!? Справка кога е създадена Израелската държава по какъв повод и чак тогава разсъждавай относно пазене, глави, ятагани, копия и каквото се сетиш още!

БлагойчА драги нека да ти обЯсним за кво иде реч..Тя тази държава затова е сложена там, за да събира омразата на свинско-не-ядящите ...че иначе ятаганите и прочие .. тя тази държава е същото като сифонЯ бе...айде нема да кажем в кенефа но ще кажем в мивката в кухнята ти...сифон се надявам че знаеш какво е...знайно е че сифонЯ е нещо ноого важно за нечистотийте в куФнята ...затова бъдете умни и кажете така...да са живи и здрави евреите и още дълги години да сифонират там сечуейшъна та да можИш ти БлагойчА да си похапваш свинските пържолки ...пък и ние покрай тебе...проблема обаче е че колкото и да сифонира един сифон рано или късно се задръстваааа...и натам работата става вери коХти...иде водопроводчика и не се знае какво ш,му доде на акълЯ...на водопроводчика де....

Тълмуда има преведена и на български.Нормалните,а за религиозните евреи да не говорим не ядат свинско,заешко, камилско и други твари.Не готвят мляко и месо заедно,даже религиозните ги държат на различни рафтове в хладилника или в различни шкафове.От толкова плюене,та чак се омазвате.Разбирам ,че евреите плащат на някакви да плещят по форомите,но наистина матряла много лош,дали си струва парите.

Ако САЩ/Израел не си вряха носовете навсякъде, повечето световни катаклизми просто нямаше да са се случили!

Нали,американците са лошите,а руснаците добрите :):):) ама си ограничен и смотан...по-лошото-елементарен!

зер щото си МЕГАтъп

аз много вярвам на американските чичковци....те са много добри като техните бащи и дядоци дето са ни пускли бонбони тук 43-44 г на миналия век....даже тук едни мухльовци и паметник им направиха...

Политическото ръководство на Израел трябва да бъде изправено пред съда в Хага за престъпления против човечеството! Фашизма е официалната политическа доктрина на Израел! Бойкот на всички еврейски фирми и стоки за да бъде озаптен фашисткия режим. НЕ ИСКАМЕ ЕВРЕИ В БЪЛГАРИЯ, НЕ ИСКАМЕ ДА НИ ВЗРИВЯВАТ ЗАРАДИ ТЯХ! ЕВРЕИ, ВЪРВЕТЕ СИ!

Ахмад, вземи си хапчетата...и се скрий

anna-news - новини за Сирия.

Тук има информация за Сирия. link

Наистина не ви разбирам, Колеги и Читател(к)и : - Аз-сиромахът викам 'Да живей България, Странджа !' ...а ми отговаряте - 'Алауакба' Е - как Така ?!

Браточка леко си досаден, та затова, да ме прощаваш, ако има нещо. На всяко гърне мерудия си. Нищо лично. Господ и Алах едновременно да ти дават много здраве и радост! :)

Благодаря Ви ! (Ама като гледам - комай Ни трябват ...и Вишну...и Шива...и Буда... На марсианскио не му знам таковата.)

Еми те така. Защото сте подмолни лицемери.

Не Ви разбирам, ПИПО. Извинете ! - Виждате ме енторен ?! - В какво виждате лицемерие от мен-лично ?

А тебе от какво те е срам, че се пишеш УУУ какъв си, май си арабеска,те са такива подмолни.

Ако позволите : - Асад започна навремето Наистина-Похвално Дело за модернизиране на Сирия, като съпругата-му бе просто Диамант, ...но-ооо - на онез-там старите шкембелии там не им отърваше...и лека-полека изпоотаковаха Всичко. А там Нищо не е локално знаете. И хххоп - стигаме до Днес.

До днес с помоща на платени индивиди от ЦРУ, наркомани с мисия за разруха и разпад на модерна и съвременна държава. И последващо разграбване на петрол и мъниста. Позната схема - справка нова Америка, огнена вода и железен кон.

Мммм ...струва ми се че опитвате да напаснете вече-Виждани неща за Този случай. Съобразно скромните-ми данни - Асад наистина е бил започнал смислени неща със съпругата-му...още в началото са му скръцнали дрътите шкембелии...той ги е отрязал...те естествено не са мирнали и-иии т.н. Аргументирано се твърди за невъобразим вътрешен хаос (Дори за саморазправи вътре в семейства ! ), който просто няма как да бъде създаден отвън. ...А че т.нар. 'големи' са на ръба на нервна криза - то ясно.

Правителството на Израел сега се правят на ударени, нито отричат, нито потвърждават. Чакат представителите на американските власти да подсетят "бунтовниците", че трябва да думнат някоя нива на територията на Израел. Тогава израелците ще писнат, че е несправедливо, нехуманно и ще нахлуят в територията на "агресора".

Другари кибици по форумите. Израел има грижи да не допусне оръжията на Асад да отидат при Хисбула в Ливан. Да, тежко ви е, че са бомбардирали солено вашите брадати приятели обитаващи джамии. Но Израел не съществува за да ви прави такива примитиви като вас щастливи, а за да ви прави нещастни, нервни и всеки ден да си късате нервите. Освен това гражданите в Израел за разлика от вас не са абдикирали от правата си и питат нон-стоп правителството как ликвидира заплахите за техния живот. Нещо, което за вас козируващите и обичащите диктатори и сатрапи е непознато.

Екстремално вярно!

Станахме трима. (Браво !)

да срещнеш евреин-фашист, но явно времената се менят!

То и поп-антихрист звучи нелогично, ама дето викаш - времената се менят...

Някога запитвал ли си се, защо ви мрази цял свят?

Мизантроп

Аз бих предпочел да ме мразят, отколкото да ме презират или да ми се смеят, ама на... човек не си избира къде да се роди...

ти нещор с мног отворен и информиран бе от баба си райс ли ги знаеш тия работи...