Израелският министър на отбраната заплаши Хамас с унищожение

Израелският министър на отбраната Либерман заплаши Хамас с унищожение в интервю за палестинска медия.

Обратно в новината

Коментари - Израелският министър на отбраната заплаши Хамас с унищожение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само разбирачи в тоя сайт

ще продължава избиванети на обрязани по едната религия --- от обрязаните по другата (резак-резака ще коли (както от край време - резак ще генерира терор))

Господа, всеки държавник е длъжен да се противопостави на заплашващите държавата му и народа й. И още... Има правила за утвърждаване и отрицание в логиката още от Аристотел. Като някои обявяват господина за краен националист - както в този текст, то да обявят противниците на държавата му и на народа й за безкрайни националисти! Щом той е краен, то противниците му да безкрайни, нали? - Каквито са Хамас и пасмина. А между другото, "тези сите" са създадени с участие на тайните служби на Израел по време на соцуправлението им по заблуда и подценяване на националния въпрос, та и соцнеочаквано се развиха. И още... Държава преговаря с "ивица", непризнаваща собствената си - пак палестинска държава? Тогава отношението е твърде добродушно, та министърът на отбраната е намекнал, че има и оръжейно. Министър на отбраната на ядрена сила е, а не на капитулацията, нали! А и още. Времето на справедливата борба за независимост на арабските колонизирани народи соцнепредвиденоо се разви в нашествие на Ислямска държава на ТРИ континента - Азия, Африка и Европа. Пустото му време - развива се! Е, и министърът на отбраната се развива. Съжалявам, че бавно. А ние как се развиваме, а?

Борбата на палестинците не се е развила в агресия на ИД, както твърдиш. те си искат земята. Не случайно и ООН ги води Окупирана държава Палестина. Окупирана от кого? Кой е окупаторът? За такива неща няма извинение и няма давност. Нужен е само съд в Хага. И това е безсрочно. Редно е всеки един управлявал тази фалшива държава Израел да бъде на подсъдимата скамейка в Хага за престъпления срещу човечеството. И това ще стане, САЩ са тръгнали упорито към фалит. След което ще настъпи и краят на Израел.

Лъжете. Палестинска държава има, а окупирана Палестинска държава няма - не може хем да има държава, хем тя да е окупирана от друга държава. Има банда Хамас, която принуждава палестинците в ивицата Газа да й се подчиняват, и която иска права на палестинска държава, без да е Палестинската държава. Ислямски трикове като сна албанската банда в Македония - хем сме албанци и искаме албанска държавност, хем не се подчиняваме на държавата Албания. Като албанци, искаме независимост от Македония, а не зависимост от Албания. Искане на Хамас за жителите на ивицата Газа: - искаме гражданите не на Палесинска държава, а на ивицата Газа, която не е държава и следователно няма граждани, да се движат без контрол из държавата Израел за да работят в държавата Израел, а не в управляваната от Хамас ивица - Хамас не дава работа, Хамас се бие за свобода на палестинците, които Хамас желае да й се подчиняват, а не на Палестинската държава. Лъжи невероятни, но с принуда лъжите се обявяват за истини. А че Хамас не служи на Ислямска държава, приказвайте го туй преди четвърт век, и не тук а в ивицата Газа на нещастните хора под прицел. А, и да Ви питам - все още ли в Газа има принудителна фибулация - на децица от мама? А отгде Ви хрумна, че Израел е фалшива държава? Пак ли ще лъжете за решения на ООН? Басните и плитките Ви лъжи са за друго време и то свърши. Късно е, драги. Друго време е.

Израел има право на съществуване и то мирно!

Израел е изкуствено създаден проект 1900г, плана Алия Бет. Започват да се заселват масирано евреи. Като местното палестинско население започват планомерно и системно да избиват. Целта на тази "държава е проста. Завладяването на Йерусалим и останалите мюсюлмански свети места. Видели са, че повече от хилядолетие религиозния "туристопоток" въобще не намалява. Шанс за златен бизнес. Само трябва да се завладее съответната територия. Така са и направили. Просто бизнес. Останалото са маркетингови митове и измислици. А тази "държава" е обречена, тя е фалшива и няма бъдеще. Моше-ниците, които я населяват, също нямат бъдеще. Прекалено много злини имат да изкупват.

SORRY

Нещо ми минава през ума последно време - Защо всички Ислямски Терористи се целеха в Израел преди създаването на ИДИЛ ? А откато се създаде тази държава няма нито един опит за терористичен акт в Израел . Бъркам ли се ?

Тероризъм и нападения там си има най редовно, но не смеят да направят нищо по сериозно, защото израелците изобщо не си поплюват. Стане ли нещо веднага излизат с танковете и изобщо не им пука кой виновен и кой невинен. Освен това няма никакъв шанс неканени гости да влязат в израел. Там първо стрелят после питат.

Удивен съм да чета изявления на разни неподготвени геополитически индивиди тук. Абе, плювалници, нима заставате зад Хамас, зад терористите, зад ислямската инвазия? Нима не знаете, че единствената демокрация и модерно общество в целия Близък Изток са тези в Израел. Израел живее в 21-ви век, а съседите му в 12-ти век, те все още си търкат задника с пясък когато клекнат да пожълтеят чаршафите, в които си завиват. Технологиите на Израел във всяко отношение, особено военно, са на светлинни години преди останалите и като видиш градина в пустинята, знаеш, че си именно в Израел, а не в ислямския свят. Не разбирам тези вопли за терористите от Хамас, Хизбулла или Ал-Кайда, и не ми се иска да видя ислямизацията на Европа, нещо, което неминуемо предстои с тези вълни от джихадисти, именуващи се бежанци. Тогава ще ви питам вас, ронещите сълзи за исляма.

Хамас ежедневно дава жертви във войната с ИД, въпреки че са мюсюлмани-сунити убиват свой братя тръгнали по лошия път. Юдео масоните освен че дават оръжие и съветници на ИД, с друго не "помагат"

Демокрацията винаги е вкарвана в правия път с Диктатура. Когато много години е демокрация, тя стига до извръщаване. Макар и добре за известно време, хората в крайна сметка страдат от демокрацията. Диктатурата дава сигурност и развитие на обществото за сметка на индивидуалността. Когато индивида сметне, че вече е в правия път пак идва демокрация за да го развали. Това е още от Римско време.

Не закачайте евреите, без тях ще спре да се върти земното кълбо.

израел е непобедим; с нами бог!!!

Не позна ;))) Т.н. израел означава богоотритнат ! Те са тези ... същества, на които Бог е бил шута :)))) Затова са били гонени отвсякъде през вековете и никой Човек не иска да си има вземане - даване с тия влечуги . Та чак до наши дни ;)))

Значи този е от ИД. Затова ли ИД не напада Израел?

Последните три години Израел седяха на страна и нищо не се чуваше от техния конфликт. С влизането им в новините, си мисля, че вероятно свършва войната в Сирия, или вече са избрали къде да се мести конфликта. Дано не е по протежението на бъдещата тръба, защото ще не ще ще мине през България, дори и в Турция да акостира.

Този имитира Хитлер ...

една терористична група по малко ... една крачка към по добър свят! Поне в тях не се съмнявам,че могат да го направят

Евреите майче забравиха Хитлер през последните 71 год.?!????

ненаиграли се.

Само Хамас ли? Тези хора от хилядолетия бленуват да унищожат всичко и д са "богоизбраните". Хайде запитайте се защо света е днес в това положение... Всичкото зло произлиза от тях!

Едва ли напразно има специален термин за ненавистта на хората срещу тая сган!

Така е, ще ги заплашват. Като си нямат нито отворено общество, нито хелзингски комитет, нито америка за палестина, а гутериш високо и меркел далеко...

САЩ са подчинени на Израел. Факт !

Кремъл също :(((

Това дет Израел сега прави с Палестинците едно време Хитлер правеше с дедите и бабите на евреите. Те от там се научиха. Ще дойде време когато някой ще прави същото с децата на децата им. Тя историята се повтаря за съжаление и никой не се учи от нея.

Щом и пустинните влечуги изпълзяха и засъскаха с раздвоени езици , значи развръзката е близо. Ще хапят като за последно :))) За наша радост Светлината се увеличава с всеки миг, будните люде - също . И процесът е необратим . Със здраве !

Палестинско министерство... Смех

е идващ насреща ти влак :)))

Един бивш агент на Мосад беше писал в книга че между Израел и Палестина винаги ще има конфликт, защото има интерес. Нали така всяка година смучем американците за военни помощи като тази година са рекордните 38 млрд. долара.

Това за 3500 те самолета е много невярно . Ако те нямат подръжка от САЩ отдавна да не съществуват като държава

Този е руски евреин.

За форумните необразовани рубладжии - Израел е творение на Сталин. Но после като всеки нормален се разграничава от СССР и се насочва към САЩ.

Измислиха ИД и се отърваха от арабите, карайки ги да се унищожават взаимно. Сега може би идва заплануваното време да се отърват и от палестинците. Те действат винаги така.

Тази измислена държава Израел няма никакви шансове. Въпросът е решен отдавна. Иначе всеки трети в Ню Йорк е евреин. Това им е достатъчно, на доизживяване.

Моля Израел да не унищожава умерената опозиция, а да си я дондурка.

Де факто, всички изгъзици по света в позледните 70 години са по вина на Изсра ел и ръководените от него държави, даже бежанците в Европа са продукт на Изсра ел.

Тез ЧИФУТИ имат над 3500 бойни самолета! Могат да изравнят със земята всяка една държава..... Сичките ПИЯТ РАКИЯ МАСОН-лия!!!

Само 200-300 имат. Но знаят как да ги използват.

Страната има над 4000 съвременни танка и над 10 000 бронирани машини, както и над 2000 бойни самолета и вертолета. Техниката на Израел е последно поколение, като страната освен внос осъществява и разработка на пълен спектър въоръжения безпилотни самолети, броня, лазерно оръжие, космически спътници и балистични ракети. Цялата територия на Израел е защитена от т.нар. ракетен щит. Вероятно още от 1967 г. страната разполага със собствено атомно оръжие, разработено в изследователския център край Димона, в пустинята Негев. По неофициални данни ядреният арсенал наброява не по-малко от 80 бойни глави,[26] като Израел разполага с междуконтинентални ракети тип Йерихон-3 с обсег до 11 500 km.[27]