Израел обяви мобилизация, придвижва армията си към Газа

Израелски бойни самолети атакуваха цели из цялата територия на Ивицата Газа тази нощ, нанасяйки поне 25 удара в бърза серия, предаде Ройтерс, цитирайки очевидци.

Обратно в новината

Коментари - Израел обяви мобилизация, придвижва армията си към Газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой спретна терористичен акт и гръмна шефа на Хамас, после някой прати ракета в Тел Авив, която не причини никакви жертви. В резултат - от сряда следобед имаме "Стълб на отбраната". Пък, после светът се чуди, откъде и защо му идва до главата този ислямски фундаментализъм и тероризъм. Ами, толкова е капацитетът на арабите! От него се възползват израелците. Бе, върнете териториите на палестинците и правото на собствена държава! Да им видим управията! В края на краищата една окупирана територия винаги ще се съпротивлява, както може. Но една държава винаги може да се контролира с невоенни средства. За целта си има "оранжеви" революции, "демократизация", "културна" инвазия и пр.

с ракети , а после обвинява Израел в "организиран тероризъм" ? После да не им е мъчно на инспираторите.

а сега се оглеждай на ТЕБ да не ти стане тенсно и да нема къде да се свртиш!!

а сега ТИ се оглеждай на ТЕБ да не ти се види тенсно и да нема къде да се свреш!!

Младенов: "България подкрепя правото на всяка страна да защитава територията и гражданите си." Наистина ли "на всяка"?!

КОДЖА БАШИБУЗУК !!

Изглежда, целта на Израел не е толкова защита на държавата и населението, нито да владее територията на Палестина, отколкото отпушване на нова вълна тероризъм по цял свят. Ако сега са решили да изтребят до крак палестинците в Газа, това само ще постави света пред нови изпитания от терористични актове. Иначе, защо онзи ден спретнаха терористичен акт, за да гръмнат Джабари?!

Започва се! Израел напада палестинците. Хамас са корави и конфликтът се затяга. Много жертви. Брадатите от Египет отначало пращат оръжие в Газа, после муджахидини и накрая армия. Иран помага открито на Сирия и Израел получава войната на три фронта, която си търси от няколко години. Естественно, прегазват го след като сирийците опушват няклолко хиляди евреи. Евреите ги бият по главите с атомни бомби. САЩ удрят Иран през Саудитска арабия, Русия според диговор от средата на миналия век изпраща войска в Иран. На китайците това не им харесва и кой знае какво ще направят. Турция ще навлезе в кюрдските земи на Ирак и Сирия. Сирийците ще опушат и малко турци. Изобщо, ще си ебе мамата. Петролът ще поскъпне страшно. Европейците ще духат бахурата.

Обер-групен фюрер Шалтер фон Хамбур-гербер.

Палестинците ако имаха танкове и самолети щата да разкажат играта на евреите.

баташкото клане, а Палестина... батюшка Путин ще каже. Амен.

Гадни палестинци,мразя ги!За какво правят такива мръсотии?Какво ще постигнат освен много мъка за много невинни?

Щом Палестина си позволява да стреля по Израел-трябва да си понесе наказанието.Не виждам с кой акъл обстрелват Израел,след като знаят какво ще им се стовари на главата.Или да прави сте:ПАЛЕСТИНЦИТЕ НЕ МИСЛЯТ.За тях е важно да си вършат мръсната работа,пък,че после ще ги утрепят-много важно-нали на ония свят ги чакат ханъмките...гадна палестинска работа.Лошото е ,че заради тях загиват и деца и жени и много невинни.Войната е лошо нещо.Разберете го и вие палестинци-плюещи във форума.Защо сте дошли в България?Искате и нас ли да опропастите?

Ти си 300% евреин! Палестинците искат да са отделна държава. Израел са провокаторите и не им дават. Да не говорим, че Израел от години са окупирали земи на други държави. Коментара ти е толкова малоумен, че все едно да кажеш, че турците са прави задето зверски са потушили априлското въстание. Ние сами сме ви виновни, че сме си искали свободата. Такива като теб не би трябвало да имат право на глас.

ти си малоуния, но не го знаеш...

забрави ли си българското име ?

САЩ включиха Хизбула в списъка им на терористичните организации още през 1995 г. Това че искат да са отделна държава не означава ,че трябва да избиват хора.Те са супер мързеливи и малообразовани нарочно за да ги държат в подчинение и използват.

Трудно може да се очаква от арабин или турчин с ник Абдула да каже нещо смислено по въпроса... Израел били окупирали земи на други държави? по тая логика ние сме окупирали територията на Османската империя, както и обясняват другите турци и араби, които смърдят из форума. Държава Палестина никога не е имало, празна главо турска и това го знаете добре. Това име се появява след Първата световна война, лепнато от англичаните на територията на която се намират днес Йордания, Израел и Газа. Днес тая земя е 80% арабска, всеки може да види на картата. Само че лакомите араби искат 100% да е тяхна, нищо че нито исторически, нито по каквото и да било друго отношение имат основание да претендират. Плъзнали като хлебарки от Иран до Атлантика, сега и в Европа се размонижили и все искат, още и още, ай сиктир бре!

Ревни по-силно, мама да доди да ти смени пампирса, и се скрий пот юрганчето!