Макрон към Нетаняху:Направете смели жестове към палестинците

Френският президент Еманюел Макрон призова израелският премиер Бенямин Нетаняху да направи смели жестове към палестинците.

Обратно в новината

Коментари - Макрон към Нетаняху:Направете смели жестове към палестинците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елитът предлага-битият/бит,ебаният/ебан....Замразяваме позата до следващият секссеанс....През това време продължаваме оградата/ това е ограда/. за да запазим позата .

макарона като е толкова смел със жестовете да покаже той.... да го опънат арабите и него.... палячо...

Тази снимка казва всичко! Шепа презадоволени ЧИЧКОВЦИ от всички страни на океана решават на 5-6 очи (или 5-6 уйски) съдбата на милиони. А обикновенните хора после се изтрепват... Така е било, така и ще бъде!

тъп военен не е така

Ха ха ха!!! Е тва ме кефи на макс бре!Некакъв гащник-дебил,дето е изписал уиски с УЙ в названието на питието-та тоя същия цървул прави геополитически анализ и треска прогнози бре!Ха ха ха!Егати шушляка бре!И ни пита КВО се хилите БЕ??? Еми дебили,сър!!!

Ха ха ха!!! Двама други гащници-дебили са успели да ми треснат два минуса бре!!! Ха ха ха!!!Щото себеподобните се самозащитават бре!!!

Ха-ха

До нещастника дебилен с никнейм бай Уйски бре!!! А бре смешннико-за цял ден разлика между моя последен пост и твоя от 12 декември само едно -ха ха- ли можа да измислиш бре дебилино бре???

Две грешки се правят: либералният глобалистичен модел хубаво разтваря граници и дава възможност на хора от назаднали култури да се просвещават и ограмятяват, да се модернизират Обаче, като свършат тази работа, тези хора трябва да се връщат по родните места и там да действат за трансформиране на средновековните културни модели, а не да остават в гета по Европа и САЩ и къде ли не, да чакат на социални помощи и да се забъркват в престъпления. Другата грешка- тези процеси се използват за взаимни мръсни номера в противостоянието на двете Големи държави, а така накрая ще изгубят и едните, и другите. Израел е част от този процес. Израелците трябва да просвещават палестинците, без да ги хрантутят и без да ги гонят от териториите, на които са ги заварили. Да се разберат с добро и да си живеят в една държава, с еднакви обществени- светски- принципи и една столица, най-много да са в две свързани, равноправни автономни области. И жените от назадналите култури трябва да спрат да раждат като зайкини.

Кой си ти да им даваш акъл на Израелците ? Храни куче да те лае.

"смели жестове към палестинците" - сигурно има предвид по-смело с тежката артилерия.... Израел е терорист N1 в близкия изток така както САЩ е терорист N1 в световен мащаб. И докато гоите не се осъзнаят ще продължават да страдат.

По=добре Париж да стане столица на Палестина или най-малкото на Катар. И без това вече половината град е разпродаден на Катарците, които купиха най-апетитне парчета на култовото Шан'з Елизе. Марсилия, вече не може да бъде избрана за целта, защото е 99% арабска и е чисто алжирска територия.

ЕС е с Израел,,но няма как да го каже на висок глас и категорично защото е пълен с араби.

Ерусалим, палестинци, евреи ..дрън, дрън. Всичко е за отвличане на вниманието, защото предстои разделяне на баницата наречена Сирия. На Тръмп му трябва силен партньор срещу коалицията Русия, Турция, Израел, а това може да бъде само Израел. Затова сега ги гъделичка, както и палестинците. Пътя по който се развива Турция разделяйки се със САЩ, не е желания вариант за Близкия изток.

кви жестове, пиян ли си или луд?!? Тия диви палестинци само смърт предизвикват. КОЙ според теб е облагородил онзи район и е направил някаква инфраструктура,а? Акъл в тъпите палестински кратуни няма как да се налее и само от бой по каската докато омекне разбират.

две държави една до друга с поделяне на Ерусалим като столица и на двете. Това показва ясно, че Франция е люлката на дипломацията.Само в този случай ще има мир и не е редно повече кръв да се излива по земята със стъпките на Спасителя.

Де да беше толкова просто. В случая Франция изобщо не е наясно къде е корена на конфликта. Ако френските лидери знаеха това, никога не биха допуснали собствената им страна да започне да се превръща в ислямска държава, отваряйки широко вратите си за исляма. Те ако знаеха това, щяха да са наясно, че Ерусалим да е столица на две държави (между другото къде го има това по света? Има ли друг град, който да е столица на две държави?) НИКОГА не би могло да донесе мир! Ако знаеха какво представлява исляма, и защо исляма толкова мрази Израел, самата Франция би била наистина християнска държава. А сега и ти споменаваш Спасителя... много им пука на французите за Спасителя!

от големите държави към решаване според интересите на двете преговарящи страни. В противен случай, ще умират страшно много хора, вместо да живеят.

Колко са жалки днешните лидери на ЕС. Докато се слагат на бурките те ни избиват, прегазват, взривяват и 24/7 сами мислят как да ни избият. Нещастници. Това не са лидери а евро лигльовци.

и палестинците са хора и имат право да живеят на тази земя,а не да ги мачкат....

Никой не им пречи да живеят в тази земя. Могат дори и столица да си изберат- ето например Газа би бил добър избор- това е била древна столица на филистимците. Но и без държава, ако просто се кротнат и живеят спазвайки законите в Израел, биха живели добре, и никой не би ги мачкал. Има достатъчно примери като доказателство: араби и палестинци, живеещи мирно и кротко в Израел- те живеят добре и просперират. И другите биха могли да бъдат като тях. Но ти явно не разбираш, че те не искат това... техния зор е борбата за исляма!

Ти си много заблудено парче,проблемът там е за земя ,евреите всеки ден заграбват земята на палестинците.Погледни преди 50 години на каква територия е била израел и погледни я сега.В момента палестинските територии нямат сухопътна връзка по между си и как мислиш би се развивала една страна така.

Май все още малцина разбират, че целта на мюсюлманите НЕ Е да има две държави, а само една- Палестина, със столица Ерусалим- един от ислямските центрове. Това за "двете държави"е само уловка, временна стъпка към крайната им цел- унищожаване на Израел. Като искат две държави, защо не направят държава Палестина със столица Газа например (между другото наистина в древността Газа е била една от столиците на филистимците!)? А искат Ерусалим, който никога не е бил тяхна столица, но на евреите е бил? Май доста хора не разбират, че съществуването на Израел на това място е несъвместимо с учението и пророчествата на исляма, и всичко се корени в тези неща, още от древността, а не в някакви съвременни "права и свободи" на палестинците. Затова те няма да спрат, докато Израел не изчезне от картата на света. Или с други думи накратко: конфликта ще бъде докато се реши- или Израел, или исляма. Двете са несъвместими. И Нетаняху много добре знае това. Арабите също. А ЕС не разбира нищо, единственото, което интересува глупавите европейски лидери е "да няма проблем, че много ни е страх", и "трябва да има толерантност и политическа коректност". Никой обаче не ги пита....

Джамията Ал Акса, изградена на Източната стена на Соломоновия храм е мястото, където мюсюлманите вярват, че Мохамед се е възнесъл при Бога и е третата светиня на исляма след Мека и Медина. Трябва да уважаваме религиозните чувства на всички, вместо да се избиваме.

Да, разбира се, би било най-добре да се уважават религиозните чувства на всички. Но в случая естеството на този конфликт е такова, че това просто е невъзможно. Тук не хората, а самите религии се сблъскват, тук се решава съдбата им.

ПРЕДИ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ МАКАРОНА БАБОЕБ Е РАБОТИЛ САМО И ЕДИНСТВЕНО .. В БАНКА РОТШИЛД ПАРИЖ :)) ... ТОЙ Е ОТ ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ НА ЕВРЕИТЕ :))

Явно вече е взето решението за мир в Близкия Изток и поводът за преговори вече изисква да се направят офертите. Ако палестинците поискат мир, който арабите да подкрепят и евреите да приемат за около две години, войната може да свърши.

Storen

На кратко - Макарон към Нетаняху: Замажи това дето с Тръмп изакахте и може да ви се размине. Ние (Франция) ще се правим че не ни мирише.

Ти сериозно ли мислиш, че Нетаняху "се страхува от Франция и се оправдава" едва ли не пред Макрон? Напротив, Нетаняху се държи естествено пред Макрон в стил: "не ни мислете, ние знаем какво правим, а вие- споко, трайте си, не се занимавайте с нас, и без това нищо не разбирате". И е прав.

един мошенник към колегата си -направете смело мошенничество(към палестинците) ,ние с ротшилд ще сме с вас .

богоизбраните ще видят пак Божия гняв .

от дясно е психопат, некрофил и извратеняк.

напишете Йоан 8:44,а после идете назад в 7( българска библия) !

само друговерец слага минус на Библията !

И палестинците, и евреите имат вина. Няма защ да рИветИ и да обвинявате само едната страна на конфликта. Все пак обаче, евреите са първопричината. Завземат НЕеврейски земи (те се оправдават, че били техни, ама преди 1000 години - това са ПЕТДЕСЕТ поколения), строят на чужда земя все едно е тяхна соственост и държат незаконно окупирани територии. Палестинците пък, така и не разбраха, че ООН е определило ДО тях да има еврейска държава и те са длъжни да приемат този факт.

Не е много ясно защо признаването на Ерусалим за израелска столица от Тръмп се приема като че ли вече целия свят е признал това и то е свършен факт. Ерусалим има толкова особено и разнолико значение за толкова народи, че трябва да има специален и световен статут. Той не може да бъде просто столица на една държава. И разбира се като всяко насилствено и конюктурно наложено положение. Дори и това да стане ще бъде временно и нестабилно.

Комунягите и русофилите първи признахте Ерусалим за столица на Израел. Не се отмятайте сега нали ''чичко ви Дони - приятелят на Путин'' когото така защитавахте го направи. Нищо чудно ако утре и ''Mутин'' /със солидният си израелски произход/ го признае, да започнете да го плюете и него - съмнявам се.

Ти явно не си в час. В началото на годината Москва предложи Йерусалим да бъде столица както на Израел, така и на Палестина, като града се раздели съгласно договора за създаването на двенте държави-Израел и Палестина. И тогава никъй не протестираше, ните евреи нито араби. Защо сега, след указа на Тръмп започнаха протестите и особените мнения на много държави.

Има нещо сбъркано в политиката на Израел. Тия палестинци за толкова години да ги бяха вмъкнали в обществото. Едва ли всеки от тях се ражда с мисълта да убива. Имаше предавания на тази тема и евреи и палестинци твърдяха, че са си живели мирно в определени периоди, но държавата с нейната политика е прецакала всичко.

Ало, Макарон, от Франция нищо не зависи! Да си затваряш устата и да си гледаш работата във Франция и да не се месиш в неща, от които нищо не разбираш, некадърник!

Страхливата Европа защитава палестинците. .Що не ревете за кюрдите... Ааа сетих се защото те са угнетени от други мюсулмански държави - същите държави, които сега плачат за нарушените права на палестинците. Ето това лицемерие дразни мислещите хора....

Кюрдите сами са си виновни. Израел и САЩ са техните "приятели". Именно като такива се проявиха в Сирия и Ирак. А сега, защо. Тяхното поведение подпомогна желанието на Ердоган да унищожи кюрдите в Турция. В Сирия те получиха автономия, която можеше да прерасне в държавност, която впоследствие да обедини кюрдите и земите им в Турция, Иран, Азербайджан и Армения. Но заставайки под управлението на Израел и САЩ в Сирия загубиха доверието на правителството на Башар Асад. Преди векове, също и кюрда Салах ал Дин, освободителя на Йерусалим от кръстоносците, не е успял да създаде кюрдска държава.

чета какви работи пишат мъжете и не мога да се начудя- само войни са им в главите, а после.защо светът назадва...много сте агресивни, милички, затова

Пратете ги всички във Франция!

светът ще си отдъхне, когато тази малка терористична държавица изчезне от лицето на Земята!

Всъщност смелият човек е Макрон -той,който не е служил и вероятно не знае от коя страна е дулото на оръжието ,говори за смели жестове на Нетаняху, капитан от специалните части, активен участник поне в 2 войни ,раняван и загубил единия си брат във войната!?Предшествениците на Макрон забъркаха ужасна каша в Либия заедно със САЩ и Англия и сега Макрон има смелостта да говори за жестове!?Арабите разбират само езика на силата и това е доказано исторически,но не такава глупава сила като френската в Либия/и тази на т.н. съюзници в Ирак и Сирия/!?В случая Нетаняху се проявява като истински джентълмен - а "джентълмен е този ,който е изкачвал Еверест и с интерес слуша как някой е изкачил баир в Западен Йоркшир!"

Израел е причината не само за конфликтите в Близкия Изток, но и по света. Защо не е в конфликт със Саудитска Арабия, и те са араби и те са мюсюлмани. Защо.

Брат си го е загубил в терористично нападение организирано от държавата Изсраел на територията на чужда страна.

Турците купуват, евреите купуват, ... все по българско, то Европа се превзема постепенно, като се почне от покрайнините! Един ден дали няма да търсим старите противоатомни скривалища ... кой знае!

Жестовете са ясни - газ и гумени куршуми. Ако са им малко - ракети и истински куршуми!

Знаят евреите къде да водят война, знаят къде е "кацата с меда". Т.е. нафтата, заслужава си десетки години да борят арабите, все един ден ще е тяхно кранчето!

Европейските лидери имат проблем с лицемерието и двойните стандарти.

те са отраснали с тях ,само една доста малка част вече е на път да си даде сметка ,че не е коректно .

Само за информация.Евреите купуват български земи и ще дойде времето и пловдивско да стане анклав на тях.

ми купувай и ти бе, нимой ги стиска на влог. Лихвата е ниска и имаш и 10% данък на лихвата :)

Да така е внучката на Моше Хаийм БИДЖЕРАНО главния равин(хакимянбаши) на цяла ТУРЦИЯ ПЕРИОД1920-1931 Лидия Шулева-БИДЖЕРАНО(министърНДСВ) се грижи за това помага и Емил КАПОН на Мара Капон(НДСВ) мъжо И ОНОУЙ ПРЕДАТЕЛЧЕ Д-Р енчев дето взима ДНКпроби(слюнка) от простите селяни на пловдивските села и после ги праща във Вайцманинститут и лаябораториите на Херциля да видят кво био-оръжие да ги уморят по бързо

Че той Натаняху им е шеф на всичките тези лидери какви предложения ще прави на шефа си, най-много за пред камерите.

и двамата са на каишката на ротшилд и цру .

То жест винаги може да се направи, ама жеста трябва да е взаимоизгоден и за двете страни. Та си мисля, че една цена от 5 000 щатски долара за палестинец е добра. Асад може да си позволи да напазарува целият Западен Бряг и да ги засели в Алепо. Даже може и малко от ивицата Газа да земе, ама тия еврейте ще му ги дават по 6000 долара на глава. Ем нови поданици за Асад, че неговите нещо напоследък мор голем, ем и малко пара за Израел, колкот търговия да става.

алъш-вериш дет е приказката

Нетаниау твърди в изказването си, че само Йерузалем може да бъде тяхна столица въз основа на хилядолетна история. Защо тогава още при основаването на тяхната държава не са я провъзгласили за своя столица? Малко по малко се разбира, че отново евреите искат да бъдат молени от политиците на други държави и така накрая да кажат, че те правят отстъпка и уж дават шанс на палестинците за преговори. Когато тези територии са били под англииски протекторат квотата на евреи за заселване там е била уточнена на 70000- статия от норвежски вестник 1938- 39 година. А Нетаниау в случая обикаля и пита кой ще бъде първият който ще си пренесе легацията там, та да повлече и останалите.

Елементарно, Уотсън, защото при възстановянето на еврейската държава, след втората световна война, Йерусалим все още не е бил освободен. Освобождават го след 6-дневната война през 1967.

Интелигентно написана реплика, но да освобождаваш нещо от коренните му жители е равно на това да си простреляш сам крака драги Поаро.

коментарът в 21.06 е скрит ,защото е етнически нетолерантен ! а става въпрос за богоизбраните ,които мразят всички раси .

Ха, ха, ха..............Европа едно говори, а под масата ръкопляска на Израел. Европа е с Израел.

Дали ще посети България?! Ние сме спасявали евреи! Дали би срещнал подкрепа? Със сигурност правителството има готовност, от няколко дни тренират добро уважително навеждане, ниско, до земи, с поглед ниско сведен, примирен!

ние сме приемали безброй дяволопоклонници,че на този ли ще откажем !?

За съжаление мир няма иняма да има, за всички жестове които са направили израелтяните към палестинците на са спечели нищо от това нито пък мирният процес. Съмнявам се че нови жестове ще имат някакъв смисъл или ще допринесат за нещо повече. Макрон изразява позицията на ЕС по въпроса за Йерусалим, а не само тази на Франция, коато е малко умерена и има за цел да смекчи това което направи Тръмп. Съмнява се обаче ще има някакъв ефект след като нещата ескалираха.

Днес в Париж имаше протести по тази тема, но ДИР скри тази новина, защото е политически некоректна явно...

Трябва да се поддържа политически коректна линия, няъ кък.

Тръмп подлуди света. Арабският свят е разгневен. Западните лидери са объркани ...

Макарон нещо много отворен се прави! Хората гледат нещо младо хубаво да завъртят ,тоз разведе бабичката . Акъл за 5 пари няма тръгнал семки да ръси .

Тук колега , посещението не за нас да си чукаме лаф моябет след люта гроздова на екс, педи да набараме женското дупе под юргана. Тук се сбират всички сили на цялото жевисеме, що е останало по френско.

Какво значи "замразяване на колонизацията"?

Казано по ясно, направо в прав текст, е да се спре превземането на ерусалим от евреите, след като им е дал фитилите оня задокеанец, майтапчията, ... янкито от куинс.

Нетаняху да не е луд. С тия еврогейски ценности, джихадистите нахлуха в Европа, а еврогейовете още не са разбрали. Евреите не са прави за някои неща, но отстояват твърдо постепенната деарабизация на Йерусалим. Все пак, когато евреите са строили храма на Соломон, араби там не е имало. Джамията Ал Акса е плод на арабската окупация на тези земи, но винаги идва Видоведен. Това и турчолята знаят, затова помака Ердоган подскача като бесен.

Човече, защо не почетеш малко история преди да ръсиш глупостите си ?

Човече, а може ли да ни просветлите? Кое не е вярно, дилетант?

Приятелче, говориш, а и пишеш, направо всвинщини. Виж какво е декларация на Балфур, виж дата 14.05.1948, разбери какво е "хаскала", "талмуд" и др. погледни и това: Abodah Zara: 22a, chapter II, MISHNAH.

бабоебецът микрон е марионетка на ротшилдовите хазарски акули, а те ръководят всичко, поведението на не нетяняху ечаст от играта

Посещението във Франция, не къде да е, не в Германия разбира се, е да се подразбере, накъде духа това ново лудо-младо френско объркано по рождение гранофил, обратно скроен, но власт имащ тиквеник!

Ми като ще връщаме историята назад защо САЩ не се разпаднат и да бъдат отново притежание на индианците???

А така! Е това сега е приказка! Да видим, колко години назад трябва да се върне историята? Не повече от 400, нали! Къде ти 1000 - 2000 години! А Ами ние с нашите 1300 години! То си е направо смешно! Да се помисли от италиянското правителство какви са корените на риммляните и да не ми претендира ердоган за територии, а да почака какво ще кажат италиянците!