ЮНЕСКО разгневи Израел с нова резолюция за Ерусалим

Комитетът на ЮНЕСКО за световното наследство разгневи Израел с нова резолюция за Ерусалим.

Обратно в новината

Коментари - ЮНЕСКО разгневи Израел с нова резолюция за Ерусалим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво?! Западна институция да се изправи против Израел?! Това е нечувано!

Забележете - САЩ, без да ги пита никой, отново застават официално и плътно зад гърба на Израел - ЗАЩО?! Ами просто е - Евреите управляват ПРЕДИМНО САЩ, а оттам и целият Свят...

българската поговорка за евр.манталитет:пази Боже,сляпо да прогледне !ако имате с тях отношения и бизнес,бъдете по -лицемерни от тях ,никога не им казвайте истината,алергични са към нея !

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЧИФУТИТЕ ДА БЪДАТ ПОСТАВЕНИ НА ПОЛАГАЩОТО ИМ СЕ МЯСТО!!!!!!!!!!!!! АМАН ОТ ЧИФУТИ!!!!!!

Господа, текстът не съдържа нищо ОТ и ЗА съдържанието на резолюцията на Юнеско. Не съдържа и нищо за доводите на Израелския представител в ООН. Текстът посочва - благодаря на автора!, че гласуването е тайно, т.е. Юнеско криеа, кой и как е гласувал. Пеленак би повярвал на тайна на гласуване в световна организация. Тайна за гласувалите решения със световен обхват в световна организация не може да има. Представителите в ООН са представители на държави и не представляват себе си, а държавите си. Лъже - тайната е укриване на гнусотията и узаконена безотговорност на представляващите народа си пред него и Човечеството на купените или поддалите се на изнудвани държави и гласуващи техни представители. Тази резолюция на Юнеско е съгласдувана с узаконяването на Ислямското нашествие в Европа, Азия и Африка. Тя е не но е предимно срещу Израел, срещу еврейската държава и народ, а е срещу нашата цивилизация и срещу НАС. Господа, твърдя. че държавата Израел с тази си позиция е с нашата цивилизация срещу международната банда на петролния и паразитния банков капитал, целящи унищожаване на националните ни държави, на цивилизацията ни, на националната ни култура, на нациите ни, на народите ни, и следователно - на нас. Благоря на тази еврейка за долестта и храбростта й, на народа й и на държавата й, че са със и за нас, независимо от това, че сега негодяи ни тласкат към загуба. Пак сме заедно сме срещу врага, над него сме и така ще е. Още веднъж - благодаря на храбреците.

Господа, поправям се, Аз - един от българите, погрешно напишсах "блгодаря на тази еврейка" вместо "благодаря на тази Еврейка". Храбростта пред врага ни е главна и е с Главна буква. Още веднъж защото съм българин - благодаря на тази Еврейка, на Народа й и на Държавата й.

Ти какво искаше да кажеш? Типичо по еврейски, толкова си замотал изказването си, че не става ясно кой на кого и защо да благодари. Колкото за бъркотията в Близкия изток, тя е изцяло творение на световната чифутска банда. Така бе изобщо не споменавай това племе. Вие сте за боклука.

...абе, и вас и арабите не мога да ви понасям! Но ВАС, евреите, по-ви мразя, защото превърнахте Света в бунище!!

Когато има война те са винаги победители, защото са и от двете страни.

Аре стига семитски глупости! Точно вашата семка, клати и разпалва войни из целия свят!! Наглеци! Превзехте и САЩ и ги превърнахте във военна машина, чрез която да мачкате целия Свят! ЗАЩО не се коментира факта, че всъщност в "програмата" на ционистите (екстремистите-евреи), се посочва, че не исляма, а именно християнството трябва да бъде унищожено...?! Така че, поне замълчи и престани да спамиш!

Чифутите трябва първо да се поклонят на българския народ и поискат разрешение , какво да се прави в "Свещения град". Йерусалим е основан от древните българи при завоюването на Египет и е назован така от тях - Ерсубулем ("Божи град"), някъде около 1780 г.пр.н.е. Бокова има пълномощията на българския народ да дава предложения.

Да ама не! Хан Аспарух е дал правомощия на Кристалина Георгиева да се разпорежда с Йерусалим.

Като си нямаш понятие от нищо, не се обаждай. Чети за кои времена пиша. Препъръчвам те да се образоваш от статията в Бултаймс, 15.10.2016 - БЪЛГАРИЯ "Йерусалим е основан от древните българи при завоюването на Египет. Сензационно за историята ни и богословието".ти пиша.

Евреите са от Южна Арабия там където е Иемен нямат общо с алестина и никога не са били роби в Египет. В стария завет никъде не са споменати пирамидите. Или Пирамидите не са били там или евреите.

Чудовищна тъпотия и гнусотия! Господине, вместо в Интернет, пускайте екскрементите си в тоалетната си чиния.

Писах ти какво са екскременти, но ДИРът ме е изтрил. Ти си облъчен с измами, датиращи от поне 3000 години. Нормално е заровил главата в пясъка да твърдиш, че не знаеш кой те е онождал. Сляп си, но това е малък недостатък. Глупак си, колкото и да ти се отварят очите.

То само като чета обидите "жидове" по руски и ти става ясно, че у нас има внесен,набит жестоко в главата на русоманското овчелюдие, цели светове, проблеми, желания, интерпретации, нагласи, които обективно тук не съществуват... Смятай...

Натресе се Бокова в ЮНЕСКО и ЮНЕСКО е на път да се разпадне, поради мръсотии и интриги. А какво щеше да бъде ако тая беше станала на ООН?! Това са кадрите на БСП, школувани интриганти и продажници.

При тайно гласуване днес Комитетът прие да запази обекта в списъка на застрашеното световно наследство и разкритикува Израел за постоянните откази да допусне експерти на международната организация да направят оценка на състоянието на свещените обекти в Ерусалим.

Въпроса с еврейте трябва да се реши окончателно

TMontana

Жидовете са много нагли,правят си каквото искат,а страда от тях цялото човечество,от векове при това!!!

....И МОЛЯ ТЕ, НЕ МЕ КАРАЙ ДА ТИ ИЗБИЯ ЗЪБИТЕ :)

нещу юдейте са в изгнание

отмъщението на бръснаря , сега кривия бретон да им го оправя кристалина

Кичо

ей верно сте "проста мрежа " чети и новини от други източници бре точно израелския представител в ООН съобщи че Бокова е заплашвана с убииство за позицията и по тази резолюция

руската ръчичка на Бокова им го на... ка на америко/циония. Тя голямата война не почна от Украйна, и от Арабско не тръгна , ама май от баш еврейско ще да е...... поне те първи ще го изядът, и тоя път ще видят какво е реален антисемитизъм като ги налазят некъпаните. лошото е че и ние ще ядем от дървото, ама така е в природата , пуста цикличност!!!!

Доколкото знам Бокова подкрепя ционистите. Резолюцията е приета не от Бокова, а от държавите-членки.

"...за постоянните откази да допусне експерти на международната организация да направят оценка на състоянието на свещените обекти в Ерусалим."

Абе писах по рано един коментар но никой не ми отговори / а зная че тук има капацитети които знаят отговора /-Въпроса ми е-Ще се строи ли трети Соломонов храм това искам да питам, та ако някой знае отговора нека пише ?

според мен - НЕ. Ще стане обратното. Арабите ще превземат Йерусалим след голямата война скоро. А евреите "пак ще си търсят родина"

доволен ли си от отговора?

Чакам различни мнения разбира се че уважавам и твоето.

Шалом за Паисий Х... от убиците на палестински деца в Хеброн! Помня как на летището във Виена видях един от онези ортодоксалните евреи. Ходеше с ръце в джобовете, а жена му, еврейка, остригана нула номер с перука, мъкнеше куфарите и охкаше след него!

Камъните за строежа са готови и обзавеждането за храма. Чака се само зелена светлина за точното място - а то е в съседство с джамията, тя няма да пречи на строежар но попада във мерките на външния двор - компромис с езичниците мюсюлмани. Според старозаветната книга Даниил, Евангелието на свети Матей и Откровението дадено на свети Йоан се чака ролята на световния управител-антихриста в сроежа му...

Проблемът е решен от самия Мохамед, основателя на исляма. По негово време, всички мюсюлмани се молели обърнати с лице към Йерусалим, до момента когато самият Мохамед, ядосан на евреите че не му се подчиняват, сменил посоката и наредил на мюсюлманите да се молят обърнати с лице към Мека. Значи Йерусалим не им е толкова свят и няма защо да се прави от политически въпрос, религиозен. Всъщност, вече е ясно че палестинският въпрос няма да се реши никога. Обратно, отваря се един много по-голям подобен въпрос, поради силното нарастване на ислямското присъствие в Европа, с тенденция самата тя, ако остане единна, да се превърне в един огромен, подобно поляризиран Израел. Не е изключено, крайните ислямисти в Европа да измислят след време още едно "свято" място, най-вероятно в старите арабски владения в Испания като напр. Толедо (на арабски Тулайтулах) и да започнат същата история с права върху "куктурно-религиозно" наследство. Проблемът и в исляма и в еврейството е, че са религии проповядващи агресия.

какво толедо!? Те се канят да превземат Рим. За тях Ватикана е следващото свято място на исляма ... съвсем скоро ще видиш!

Къде видя агресия в юдаизма, в колко държави и на колко народи евреите насаждаха религията си с меч и кръв. Да си чел или чул някога за еврейски мисионери? "Не гледай сламката в окото на ближния си а погледни гредата, която стърчи от собственото ти око!", това го е казал твоят Бог Син Исус, който между другото е също евреин.

Не трябва да се бърка нарушаването на едно учение, със самото учение. Ясно е на всички, че в учението си Христос никъде не казва на хората да насилват други хора, а тъкмо обратното: "Обичайте враговете си". Еврейското учение позволява отмъщението : "око за око, зъб за зъб", а ислямът "развива" още повече насилието, като проповядва непрестанно на десетки места в корана и не само, и то до степен на параноя, насилието и убиването на други хора без никаква вина, просто защото не са мюсюлмани.

Препъръчвам те да се образоваш от статията в Бултаймс, 15.10.2016 - БЪЛГАРИЯ "Йерусалим е основан от древните българи при завоюването на Египет. Сензационно за историята ни и богословието".

"Резолюция е разкритикувана от Израел като отричаща връзката на евреите с изключително важна светиня в Ерусалим - Храмовия хълм"... Когато евреите бъдат отречени от всички, тогава Земята ще стане едно прекрасно място за живеене...

Чакайте израелски войски в България, скоро. Борисов гласи договор за техния статут. Справка Министерство на отбраната.

А мое ли, или не мое, а?

между израелски войски в България и турски войски тук - кое предпочиташ? щото явно ние вече нямаме армия, понеже САЩ ни принудиха да я намалим и да се обезоръжим, да нарежем всичко и да махнем границата на юг!

Не искам чужди войски в България!!! Никакви! Ако искаш да се любуваш на евреите заминавай за родния си Израел!

Верно ли си толкова тъп или само се правиш? Колко струва издръжката на една армия? И сега си имаме достатъчно паразити. И това няма нищо общо нито със САЩ, нито с който и да било. Напротив САЩ искат да имаме по силна армия, както и изобщо ЕС.

Историята на евреите е същата като историята на македонците - само притчи и митове силно поляти с ограмни количества крадени пари.

Кичо

Вуж тубата това https://www.youtube.com/watch?v=kCkFUW4VO90&feature=youtu.be

Някога Франция е предложила безвъзмездно цяла френска Гвиана за територия на Израел. Те отказват. Мисля че са сгрешили.

на този свят нищо не е истинско. Или поне нищо не е такова, каквото изглежда.

Да, гадно е да те цакат. Гадно е да видиш, че надписи на твоя език няма да има. А сега помислете какво им е на сърбите и македонците с тези надписи на албански и задрасканите кирилични!

Абе стига сте плакали за тези гнусни сърби бе! Сърбите изтриха и заличиха цялата българска история в Македония. Сърбите изпиха най-гнусна антибългарска отрова в душите на македонските българи! И го правят и сега до ден денешен. Тоя Миленко месец преди да счупи българската плоча си празнуваше със сръбски министри и сръбски знамена сръбската армия в Македония! Как може да го мразите толкова много този български народ Вие русофилите и славянофилите, немога да проумея тази огромна омраза към българското!

Кичо

"Славянофилче" прочети книгата Войната се връща писа еот французин за сръбски зверства в Македония 1913 иди в БЮРМ и виж как се изчегъртани всяка дума български по манастирите и черкви и тогава реви по сърболята..

Кичо

П П ..и да не ме сбъркаш с еврей или шиптър в 1913 баба ми е бягала от Охрид зарязваки къща и всичко от Снегаровия род е...

Проблема около Храмовия хълм са толкова дълбоки... Това са на оспирваните 1000 м2 в света . Оспорвани от 3 световни религии.

Ами до всяка светиня всеки може свободно да отиде, спънки няма за НИТО една светиня!!!

Поредният гаф на Боковица. Юнеско вече е пред закриване.

идиот ли си? Бокова беше против резолюцията!

Не е идиот. Платен писач е.

театрални постановки за малоумни зрители, т.е. такива като теб

симо

Войната на Кристалина продължава точно тук.

Тая организация ще фалира преди края "страхотното" управление на БОКОва.

Това е отмъщението на Ирина Боклукова към Америка.

"резолюция, приета миналата седмица от Изпълнителния съвет, която до голяма степен пренебрегва еврейските названия на светите места". като четох Резолюцията - там пишеше примерно някакво арабско име и после в скоби: "пещерата на Авраам"! Това не е ли еврейско? Или "Стената на плача"? ... Някой май не си е подготвил урока, а само преписва от други незапознати журналисти.

"като четох Резолюцията - там пишеше примерно някакво арабско име и после в скоби: "пещерата на Авраам"! Това не е ли еврейско? Или "Стената на плача"?" Казват веднъж израелският представител в ООН започнал изказването си с исторически преразказ: Аврам и синовете му се къпали в реката Ярден, и като излезли от водата-дрехите им ги нямало. И Аврам казал-арабите/палестинците са ги откраднали. Рипнали агитката араби в ООНто и врякнали-ТОВА Е КЛЕВЕТА, тогава е нямало араби по онези места!!! Израелският представител казал-Ами благодаря че ми завършихте изказването!

Ми то евреите и палестинците са едно и също племе само с различна религия.