4 протестиращи палестинци са били убити в Газа и Ерусалим

Четирима палестинци бяха убити в Ерусалим и ивицата Газа по време на протести срещу решението на Тръмп за столицата на Израел.

Обратно в новината

Коментари - 4 протестиращи палестинци са били убити в Газа и Ерусалим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Писна ми от тези парестинци. Да си сядат на задниците най-сетне. Ерусалим и столица на еврейте от 3000г.

А ти си натискай парцалите. няма на света друг град който да се признава за столица на държава само защото нещо, някъде си преди няколко си хиляди години. Като им е толкова ценна да не са я напускали. Преди да дойдат евреите там хората са живяли спокойно. И не си мисли, че съм за араби или който да било, но не оправдавам това на което светът е свидетел и не реагира- и ООН и ФН. Но това тяхно мълчание обяснява как светът се е държал когато българите са били под 500 робство.

Значи да очакваме скоро американците да се изнесат и да върнат земята на индианците ???

бсащност този този случаи ясно показа че в света няма христяни , а само сложили на вратовете си тежки крастове хора които не знаят нищо за христовото учение. тази стапка от страна на трумп е направена против христяните на парво място , но каде християнин да мисли адекватно !!! Nсус Xристос триaбва да влезе в Eрусалим от вратата наречена " Golden gate ", за да саздаде царство божие на земята и да вземе греховете на всички христяни вархъ себе си . но в сащото време евреите чакат месията да слезе сащо от небето за да саздаде 1000 годишна евреиска дарjaва на земята. и тселта на евреите е като направят Eрусалим своя столица , да разрушат врататa " Golden gate" за да не може Nсус Xристос да влезе в ерусалим .

Иисус Христос вече дойде на земята преди близо 2000 години. Докато беше тук, започваше проповедите си с "Покайте се, защото приближи царството небесно". Той и заяви: "Моето царство не е от този свят", така че царство Божие на земята няма да има. Не Христос, а антихристът ще дойде и ще се опита да установи власт над цялата земя и повечето хора ще му повярват.

Господа, както разбираме от текста, убитите палестинци са нападали израелски войници и с камъни да е. Премълчава се очевидно противоречие - палестинците, разполагащи не само с автомати, а и с ракети, хвърлят камъни. Защо ли? В текста се обявява нападение за протест, а убитите нападатели са обявени за протестиращи. Защо ли? По тази логика Хитлеристка Германия е протестиращ, а не агресор. Премълчава се в текста - авторът му премълчава, защо палестинци да решажат къде да е или да не е столицата на чувдата им държаваа Израел. Защо ли? Премълчано - поне засега, името на автора му. Защо ли? Защоли. А защо премълчажането е гнусотия е излишно да се пита...

Толкова реване за местене на една сграда на 60км в страни. Всъщност там където и е мястото. Я да вземат пример от наш Бат Бойко. Една барака боядисахме и нищо. Ни Шенген ни евро както ни беше обещал, а минаха 7 години от тогава.

палестина не е родина на евреите. преди з500 г. Mоисеи ги взима от Eгипет и ги води до края на Cина . а в книгата си Sigmund Freud доказва по свои психо-аналитични методи че Mоисеи е бил арабин от Eгипет а не евреин. и е бил военоначалник при фараона, но не се разбират с египеtsкото раководство и Mоисеи се представя за евреиски пророк. и извежда евреите от Eгипет. ( книгата на Sigmund Freud " Mоисеи и монотеизм" ) .

Туй все едно да обясняваш разстоянията във Вселената. Едни локуми едни лакърдии достойни за конгреси, симпозиуми и форуми дето единствената файда е плюскането и преспиването на колеги с колежки.

какви хора сте - пишете простотии без да имате и елементарна представа за геополитиката на Близкия Изток. Израел е на 5778 години и все там, и все със столица Ерусалим. Арабите идват там едва 3-ти век преди Н.Е. и ислямизират палестинските племена. Изра е в 21-ви век сега, а съседите араби са в 12-ти век. Израел е супер икономика и демокрация, а оттатък - мизерия и никакви човешки права, особено за жените... Ееее, на чия страна сте и какъв ви е проблемът с евреите, та злобеете срещу тях и възторжено подкрепяте терористите ислямски радикали??? В Бургас кой взриви невинни хора? Кой тероризира света? Айде, време е да изтрезнеете и да приемете релностите! И не забравяйте, че сте християни българи!

Халооо, я си намери един еврейски вестник и пиши там тези неща. Ами ще ти хареса ли ако някой започнат да ти вадят вода от девет кладенеца и ти докажат, че те са били в България преди българите и почнат да се държат като евреите? Голям залък лапни, голяма дума не казвай.

До абе, Сега да не излезе че, пътуваш във времето. Как исляма се появява 3 ти век преди Н.Е. Не е ли 6-7 век от Н.Е. То вярно, че са има няма 1000 години разлика, дано да илядиш , но все пак простотията и идиотизма някак те ухажват.

За атентата в Бургас ,атентаторите бяха граждани на Канада и Австралия. Предполагам демократични държави според вашите разбирания.

Нищо не е. За да се стигне до по-сериозен конфликт с външна намеса трябват поне няколко статин жертви в рамките на няколко часа. След това масови гробове със свинска мас и малко детски кървища. Иначе няма как да се разрастне конфликта с участието на други държави.

Те палестинците ако си направят държава ще я съсипят,както един народ на балканите които си съсипа държавата само за 30 години.

Абе тя и Наоми Кемпбъл ЩЕ ти пусне.

Убити протестирсщи, Америка няма ли да се нсмеси Израел потъоква Демокрацията

че семитите се избиват???

То не че до сега имаше кой знае какъв "мирен процес" в този регион, ама сега вече съвсем няма да има. А ако някой каже, че евреите са миролюбив народ, а пък другите са лошите, явно не е много в час.

все палетата скачат да правят размирици и интифади!

И все евреите първо им завземат земята.

Ами то дори и в библията си го пише - при превземането на Йерихон, например, евреите не само са изклали хората, а дори и животните. А що се отнася до нашето време - уж палестинците правят размириците, ама много рядко се чува за убити евреи при тези размирици. Виж, за убити палестинци чуваме доста често.

са арабелите! Още 1947 гл се предлага да се направят две държави и арабелите не са съгласнии не си правят държава ,а евреите са съгласни и сиправят тяхната държава Арабелите с цялата си наглост нападат младата държава веднага за да я унищожат, но губят войната. Тогава териториите, определени за арабска държава, се заграбват от съседните Йордания, Сирия и Египет. Така ,че ако палестинците искат да си направят държава да си я вземат от тези, които откраднаха определеното за тяхм докатоим с епишат в братя.

страната ни е на страната на израел. винаги против турците

И евреите и палестинците са си магали,но евреите са богатите,а палестинците са бедни.

ами на палестинците никой не дава пазари и по 3 милиарда бакса на година - бадева.

парчета, които за нищо не стават.

нормално е да си богат ,когато крадеш,лъжеш и мамиш всеки ,който не те познава !!!не е нормално един българин да се прекланя пред мошенниците .това е вредно за него и за другите .и не всеки го проумява преди да е късно,прекалено късно !

Вицепрезидентът Майкъл Пенс отложи посещението си в Израел днес. Абас отказа преди дни да се среща с него, а явно Натаняху не иска да се подклажда огъня на границата с палестинците. Сега арабите вече са "влюбени" в САЩ и Тръмп. Скоро Путин ще открие нови бази в Бл. Изток.

Няма да открие. Във военната доктрина, приета от Думата, ткриване на военни бази на чужда територия не се предвижда. Руснаците нямат имперски интереси и няма и защо да имат.

Паисий

Пак ще говорим. На ред са бази в Турция и Египет! Средиземно море е важно.

Руснаците разработват трета военна база на сирийско-иракската граница. Договорите в Кайро също предвиждат военно сътрудничество. Турските военни бази и летища са отворени за руски военни ... и т.н.

Руснаците имаха база в Египет. Тя отдавна не им е нужна вече.

Всеки ден умират палестинци,кюрди и други народи борещи се за своя родина,както е било тука преди 140години.

Никога не имало държава Палестина! И какво точно търсят тези да замерят полицията с камъни?!?

Хубаво, ама вече има. А границите на Израел са определени от ООН - и в момента евреите са окупирали ЧУЖДИ територии.

Само не си мислете, че бай ви Дончо не е бил наясно какво ще последва от едно подобно решение. И фактът, че го взе, показва, че - или е авантюрист, или е глупак, или е и двете.

Да протестират пред Белия дом.

за да стигнат до пред Белия дом първо трябва да подадат документ за зелена карта в новото посолство на САЩ в Ерусалим

Аз съм против това " чове да убива човек ", но защо се съобщават имената на убитите сега, а небяха обявени имената на убитите от терористи в Германия, Англия,Италия и т.н.??????????

Браво на евреите, трепят мюсюлманите дет ги сварят....

Ти нинацист ли си или какво? Мисля, че дори и евреите биха се погнусили от такова изказване.

този без крака е бил наи-голямата заплаха??!!

виж убаво снимката- кво виждаш на нея? Ако си без крака ква работа имаш сред стадо бизони??? Кат ти стъпят 5 на джигеря докат бягат и ставаш герой на интифадата