Израелска телевизия: България признава участието на ”Хизбула”. МВнР отрече

Докладът за атентата в Бургас, който българският външен министър Николай Младенов донесе в Израел, хвърля вината за инцидента върху ливанската шиитска групировка "Хизбула", съобщи телевизия Канал 2, цитирана от БГНЕС. Говорителят на МВнР Весела Чернева отрече по БНР да има такъв доклад.

Обратно в новината

Коментари - Израелска телевизия: България признава участието на ”Хизбула”. МВнР отрече | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Младенов в Йерусалим: "Нападение на Иран над Израел е атака и срещу България" ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ВОЙНА В КОЯТО БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРЕИ ИЗДИГНАТИ НА ВИСОКИ ДЪРЖАВНИ ПОСТОВЕ ИСКАТ ДА НИ ВКАРАТ !!! НЕ НА ВОЙНАТА С ИРАН !!

...,по -голяма простотия рядко съм чел!Освести се,запри се ...!

ТВОЯ СЪНАРОДНИК , КОЙТО ИСКА ДА НИ ВКАРА ВЪВ ВОЙНА ТРЯБВА ДА СЕ ОСВЕСТИ !!! Но си мисля, че е невъзможно да го направи. За това изказване трябва да бъде отстранен НЕЗАБАВНО !!! Иначе ще приемем, че Борисов е съгласен да вкара България във война с Иран за да защити ИЗРАЕЛСКИТЕ ИНТЕРЕСИ !!

Ало , дира ! Къде са 2/3 от коментарите и в частност моя ?

Очевидно е, че такъв атентат не може да се осъществи без подкрепата на голяма разузнавателна агенция. Хайде сега да помислим коя би могла да бъде тя и какви са й мотивите. ЦРУ - няма изгода от това. КГБ - от какъв зор ще трепе евреи? Обаче МОСАД има голяма изгода. Те търсят повод да нападнат Иран. Аз съм 99% сигурен, че зад атентата стои МОСАД, затова и нашите управници се гърчат като червеи, защото ако кажат, че са евреите - лошо, ако натопят арабите - пак лошо. Толкова време мина, а никакъв осезаем напредък няма (официално), това не ви ли говори за нещо? Определено евреите са си спретнали този атентат, за да могат да изкопчат подкрепата на САЩ и ЕС срещу Иран. Сигурно защото са много "смели" и не смеят сами да нападнат Иран. Явно знаят, че Иран ще ги смачка, затова прибягват до такива стари номера. За незапознатите ще припомня, че подобни атентати имаше и в Индия, Тайланд, Грузия. Но нищо, опитите на МОСАД продължават...

Още в началото на сближаването с Израел, българите си имаха опасенията. Сега излиза, че ако евреинът Младенов приеме за вината на "Хизбула" ще ни трепят с атентати или направо някой от Близкия Изток ще ни обяви война. Ако не се съгласи ще ни трепят от САЩ и Израел с неконвенционална война, без да е обявена.

След Привикването на Борисов и Цветанов във Вашингтон, и след многократните инструктажи в Тел Авив, ...Никой не е изненадан от ГЕРБ ! ГЕРБ ще кажат това ,което им е Поискано да Кажат ! А всички Ние в България,Спешно започваме да се обурудваме с Бронежилетки, и да се чувстваме под Заплаха в Родината си, Благодарение на Гнусното си Слугинско правителство на ГЕРБ ! Аз и познатите ми, ще уволним ГЕРБ ! Подкрепете ни !

Очевидни червени нечистоплътни напъни. Не се научихте да водите кампания като хората. Единственото , което умеете е да лъжете, плюете и манипулирате. Отвратителни сте.

Кое не е истина от написаното? Кое?? Параноици такива!

параноя...

Младенов в Йерусалим: "Нападение на Иран над Израел е атака и срещу България" НИЕ ВЕЧЕ НЕ СМЕ ДЪРЖАВА , А КОЛОНИЯ НА ИЗРАЕЛ

Българският външен министър от еврейски произход Николай Младенов може и да го е казал или обещал ! А може и да са му наредили да го каже ? Всеизвестна тайна е че Младенов е отбил военната си служба в родината си Израел както и че е е служител на МУСАД . Ако Борисов не се го махне ще има изключително тежки последици за държавата и партията ГЕРБ

Ясно е, че Хизбула са замесени, но нашите не искат да го обявят официално именно за да не се конфронтират с тях. Затова е и цялото увъртане. Както казват хората - хем сърби, хем боли...

А, може някой от нашите да е надушил пръста на МОСАД в този атентат, но властите да ги е страх да си признаят пред САЩ и Израел.

дкми

Те израелците бяха предупредили, че се очаква атентат на наша територия. Ама според цецо - "няма данни" за такова нещо.... е, дадоха му данните на тепсия... за съжаление - с цената на човешки животи.

Нетаняху и Младенов трябва спешно да направят изявления относно твърдението на израелската телевизия! Посещението, планирано или извънредно е било? Има или няма предаден доклад (писмен документ, черно на бяло)? До момента нито един високопоставен български правителствен служител не се е ангажирал с твърдението на Израел и с резолюцията на американския Конгрес, че зад атентата стои "Хизбула". Изявлението на израелската телевизия е груба намеса в работата на разследващите органи и трябва да понесе съответни санкции!

Не разбирам защо нападките на Македония са си наш проблем но ако Хизбула удари Израел удря и нас Може би е по добре Израел да потърси Македония за съюзник

има ли нещо между ушите ????

Се набутахме между шамарите.И този път наистина някой от Хизбула или някой друг дето ще ни вземе за враг може да ни спретне някой атентат или нещо по-лошо.Бог да Пази България.Ние имаме 20 хилядна армия,представете си какво значи,ако ни набележат за враг.Боже .

Ето защо Бойко беше привикан от Обамата по спешност :) Очаквайте до края на мандата развитие по въпросите за шистовия газ и ГМО. Може да не знае английски, но думичките Йес, сър ! ги е научил наш Бойко Велики :)

Герб за да останат на власт и да имат подкрепа ПРЕДАДОХА България

"Хизбула е шиитска проиранска партия в Ливан. Създадена е през 1982 г. с цел да се бори с израелската окупация." Ето къде е ключа от бараката. Израел да не си мислят, че хората по цял свят са като гладкомозъчните американци.

Разследването продългава до.... пенсионирането на замесените български власти. СмЕх за домашно упражнение.

Знам че ще премахнеш коментара,който не съдържа нито обиди,нито цинизми,затова ти го пиша отгоре.

от изсраел лъжат както обикновено.....няма такова нещо...не се вързваите...и европа е дигнала ръце от евреите....

Аааа добър ден. От 1944 до сега всички български правителства са васални на евреите. Според еврейската библия-тората всички народи, които живеят на и около обетованата земя трябва да бъдат избити, а останалите трябва да им служат. Това се изпълнява стриктно до ден днешен. Не случайно не можем да сгодим на правителство, което да милее за България и българския народ.

Ало, цензурата! Здрасти!

Не псувайте евреите, те най-много са пострадали от ционистките маниаци от собствения им народ. Вече векове едни побъркани хора си въобразяват какво трябва да бъде света, какво идентифицира еврейството и как едва ли не всички трябва да признават техните мании за някаква божествена заръка. Сиктир! Тая мания вкара и евреите и арабите в безсмисления кръг на омразата и се опитва да въвлече света в свада, от която не само нямаме нужда, но и просто няма за какво да се интересуваме от нея. Нашите обаче са слуги по душа и само господар си търсят и като нищо ще ни вкарат в някоя беля.

Колкото и да се възмущаваме има защо - 90 % от хората по земята се кланят на техния бог Яхве - а почти половината и на техен гражданин живял преди две хилядолетия. Мислиш ли че нямат самочувствието да са ВЕЛИКИ?!

Не съм съгласен! Смятам, че левичарите-комунисти вкарват света в тези ужаси!! Затова се култивира омраза към САЩ и всичко което е по-напреднало, по-умно, по-технологично и там където народите живея и работят истински!

Прав си, но до изборите ще има яко комунистическо квичене и плюене. На нормалните хора им става противно само като четат коментарите, това е и целта.

Параноя ли е незнам, но имам едно странно чувство - евреите да не би да са си харесали мястото на България, но населението й не им трябва.

Напиши в Гугъл еврия и ще видиш резултата

Намерих някаква "Еврия Груп" ЕООД, която е член на Българска фотоволтаична асоциация. Занимават се с консултантска дейност и са представителство на водещи американски(?) компании в сферата на високите технологии, занимават се с туризъм в малки комплекси за отдих и почивка(!), имат Соларна Фотоволтаична Покривна централа с мощност 12 кВп

Има едно еврейско движение Medinat Weimar, което иска да прави еврейска държава в Тюрингия със столица Ваймар. Имали подобни планове и за други страни. Перес в прав текст разкрива намеренията на "инвеститорите" и държавната политика на Израел: "Изкупуваме Манхатън, изкупуваме Унгария, изкупуваме Румъния, изкупуваме Полша. И като гледам, нямаме никакви проблеми. Благодарение на таланта, контактите и динамизма си, проникваме почти навсякъде". Не е споменал България, но ние виждаме обявите за изкупуване на българска земеделска земя и скока на цената й. А, Мирослав Найденов обяви целите на общ проект с Израел за "регионална банка за производство на храни", като България ще задели част от държавния поземлен фонд като вноска.

ако това е истина и се докаже, политиците ни са предатели и следва да си отидат...

Егати простака!

Тези кретени зорлем ще ни направят мишена. Защо търпим, кажете?!

Много поздрави на майка ти. При денонощно плюене и циврене на нормалните хора им писва. Само червените хлебарки искат още и говорят от името на народа или съниват Народен съд. Защо търпим и т.н. жалки опити за революция. Червена отврат.

Комплексар. В главата ти освен вакуум и омраза към комунистите, друго няма.

мнението на тези неграмотници тук!Повече ме интересува защо досеге терористите от "Хизбула" не са ликвидирани,а войнствения ислям-наказан!Светът трябва да се справи въпреки ,че това е скъпа операция,поради което някои "сиромашки страни "се дърпат,като се оправдават с това,че били миролюбиви!Миролюбиви,миролюбиви ама питат ли народите си,дали родителите на 208 избити деца в Беслан са така миролюбиви!Става дума за бедна Русия,беден Китай...

Николай Младенов въобще не е за министър. Беше на отбраната - ос..ра се в Авганистан. Като Министър на ВнР - гаф след гаф. И не само, че не се усеща, а няма и кой да му каже. Например - не може един министър да казва, че със сегашното сирийско правителство е свършено!!! Дори и така да е. Ние не сме воюваща със Сирия страна. Сега - що за подлизурка и човек без достоинство е та излага страната? - да отиде в Израел да докладва... Ако се интересуват израелците - имат посланик у нас...!!! Имаме посланик у тях ....!!!

Има една утайка ,но няма да казвам името,защото е министър/на външните работи/

Колко е хубаво да си мислиш и да си верваш друг да е утайка, а ти да си велик - въздухар! Смях смях!

И израелски сайтове разнесоха новината link

Просто трябва да се извика посланика на Израел и да запита официално за случката - ако ни стиска де.

Айде бе, българи, ЕС, докога ще чакаме да почваме войната с Иран?

Зад Иран/Персия стоят Русия и Китай! Да не се наложи да спасяват НАТО :)

Младенов да не би да е на служба към държавата Израел?! Много е вероятно... Продажници ! Долен слугинаж!

По-интересно е за колко се продават

Знае се - за едно congratulation.

Израелската телевизия може да приказва каквото си иска. Ако потвърдим влизаме във война с Хизбула, ако отречем - в скандал с Израел или поне с израелска телевизия ...

Всъщност, какво точно искаше да кажеш, че нещо не можах да разбера???

Малко преди да отидат пожарните на Сарафово,евреите обявиха атентаторите.Браво на Бойко,че още удържа на натиска.За младенов не си струва да се говори,а да се изхвърли.

Всъщност, искаше да каже, че не Хизбула а Мосад стои зад атентата.

Това го знае всяко хлапе

На защитниците на мутрите терористи от Хизбулла им казвам Евалла, Машалла, Ашконсул,Бровос!!

Ей мишки, България допусна убийство на чужди граждани на Наша територия, по вина на Нашите служби. Естествено че ще ходи министърът до Израел . А организации като Хизбула (инспирирана от Аятолаха ) трябва да бъдат унищожавани в зародиш , не да чакаме да дойдат тук в Родопите или Делиормана и да зомбират хората. Това няма нищо общо с икономическата некадърност на Боко.

Дали при атентатите в други държавите техните министри са ходили по чуждите правителства на крака да докладват? Или да получават инструктажи? А?

Дали дали - какво питаш като жълта телевизия - сигурно са ходили, хората се борят яко срещу тероризма на луди и коварни хора !

Най-добре хора, които не разбират да не се бъркат. Ако това беше целенасочен атентат на Хизбула или която и да е организация, щеше да поеме отговорност за това. Целта на подобни атантати не е само да унищожиш 15-20 туристи, не се заблуждавайте, това не са мутренски взривове за предупреждение на тоя или оня зеленчуков прякор. Няма смисъл просто да взривиш една бомба, само върху това е достатъчно да се замислите. От друга страна пробивите в националната сигурност са толкова много вече, че не систрува да се говори. Оставката на правителството и шефовете на всички служби може да бъде само началото. Мога само да напомня, че преди няколко месеца будни пазачи в плевенско заловиха и понабиха въоръжени чужди военнослужещи, пребиваващи незаконно в страната в нарушение на конституцията. Каква държава е това?

Точно така. Това е напълно естествено. Но това е малко, министър-председателят трябваше да отиде лично. И да целуне ръка. Може би и някакъв дълг да им опростим, знам ли. Толкова сме виновни....ужас.

Всичко това го мъти /и мисля, че самият той е извършил атентата-познат сценарий/ нашият "любим брат" зад океана и идеята е да започне война, а ние, глупаците, се хващаме ...

На първо място такива организации съществуват, защото чифутите искат да заграбят всичко до което успеят да се докопат!

Ще ми се да отговоря на квалифицирания "котарак", относно някои настроения, които биха подразнили мишки и плъшоци. Драги зъбльо, мен лично ме дразни, че един външен министър, жид по потекло, на когото плащаме заплатата в Бг. ходи на колене в Израел, за да докладва на тамошните велможи. Това поведение е унизително, сякаш слугинско и ако човек се вгледа в съобщенията в медиите, че ще носи информация в Израел, едва ли не граничи с предателство по някои текстове в родния НК. В чуждите кодекси, това може да заслужава награда, но според нашия - белезници и решетки! Дано нашето слугуване допринесе някакви ползи за Б-я, а не само за Израел!? Ползите естествено трябва да са материални, технологически, финансови и т.н. Разбираш ли малко от политика, бе зъбльо?

да ти идва на акъла дори изтичането на такава информация докъде може да доведе ???? Дори и да не е вярна ?? Да ти кажа ли каква може да бъде реакцията на арабите/Иран ??? На кого да е вината и кой ще пострада ??? Ако сега терористите пробваха нашата и на ЕС реакция дали няма да дойдат с още по-долямо желание ???

Ей мишок, "Хизбула" както и други подобни организации нямат нищо общо с този атентат. Всички знаят че атентата си го направиха Евреите от Мосад зада разпалят война с Иран. Просто гледаш много американска телевизия. Ако някоя служба иска да направи атентат няма как някой да ги спре щото си пребивават законно в България.

Ще охди щото е евреин и сержант от еврейската армия резервист,вие какво искате то си служи на енговите и даже ако трябва,ще каже че отва е атака на злите марсианци...

Мишок, мой познат си поряза пръста в Израел, но министъра на здравеопазването, който е проспал стъклото не е давал отчет на нашия кабинет как е станало това !!! Много ясно че е срам и позор да ходи да дава отчет. Ако искат да знаят, да заповядат и да питат !

Учудвам се от призивите на апологетите на ББ, ЦвЦв,СД и т.н.!! Това, че някой министър се е изпуснал да каже нещо за тях не е нищо! Винаги започват да ни убеждават какво са искали да кажат управляващите. Та ето какво е казал един МИНИСТЪР НА ОАЗИСА. 1 ноември 2012 Питат Цветанов за .. той казва: "Ако в България можем да кажем, ЧЕ СМЕ ОАЗИС на организираната престъпност или на лица, които се занимават с престъпна дейност...." КРАТКО, ТОЧНО И В СЕГАШНО ВРЕМЕ!!!! link

Ееее, дано най-после ги признаят за терористи!!! Бил съм в Ливан, в Бейрут и ги знам що за стока са. Едни такива усмихнати, с миловидни личица, гледат те любезно, говорят възпитано на добър английски... Знаят поне два езика - в Ливан полуофициален втори език е френският, но много ливанци знаят и английски. Обаче като отвориш тема за Израел и за евреите и го питаш той от кои е - очите му се наливат с кръв и процежда през зъби: "Хизбълла!" В такива моменти е най-добре да не се обаждаш!!!

Бъркаш двата щата май! Къде е Ливан, къде е Иран (не географски, а културно и икономически)?

Нищо не бърка човека... Хизбула са шиитска ПРОИРАНСКА групировка /т.е. финансирана от Иран, която тероризира местните, избива ливански политици и се стреми да направи Ливан шиитска лайнария.

и аз съм била в ливан...около 20 пъти....и съм си говорила с хората, въобще не може да ги обобщаваш,..там има 1ш релегии....едни са с хизбула, други с европа....трети правят пари...аре не се излагаи...

доклада - можеше и по емейл. а министърчето да не троши народни пари за екскурзия до израел .

Толкова е ясно как ще стане номера-отначало всички ще отричат ,че Хизбула са виновни, после -лека по-лека ще признаят че Хизбула са виновни за всичко - даже за вятъра в главите на управляващите.

Много некоректни, нахални и гадни хора, които са готови на всичко в тяхна полза. Това е за благодарност, че сме ги спасили преди 70 години.

Ако зависеше от теб, нямаше да има СПАСЯВАНЕ, мижитурка такава!

И дай сега да им го натякваме цял живот че сме ги спасили, така ли?

Да, точно така. Приказката е: "Направи добро, па го хвърли в морето". За този, който не разбира: направи добро и не очаквай благодарност за него. Защото доброто се прави от сърце. Другото е търговия.

Не, само трябваше да изкажем някакво становище на държавническо ниво, когато махнаха благодарствената плоча към българския народ.

ми поне евреите от благодарност, че сме ги спасявали едно време, да не ни набутват в мръсните си игри...долни хора са...цял свят се отврати от тях...

Как така става че Израел е информиран преди нас?! Незабавна оставка на този външен министър! Това не е шега работа.

Тц.

Значи тази държава, освен че иска целият свят да й е виновен и длъжен завинаги, ни казва какво и кога да кажем, за да си дооправдае действията спрямо съседите и света като цяло! Доста опасна и безперспективна позиция, но явно те няма да се откажат докато или подчинят и съсипят света тотално, или докато същото не им се случи на тях!

Значи си тъп и неук талибан!

Толкова си жалък и неграмотен, че даже не ми е жал за теб! Но те от странстващото племе разчитат точно на такива като теб-еничари...

По непотвърдена информация "Хизбула" търси на картата България. Задача-организация на истински ислямистки атентат. Цел-да се даде база за сравнение.

И още нещо - много съмнително беше отстраняването на следователката от Бургас, която коментирала хода на следствието. Сигурен съм, че жената не е разпространила класифицирана информация, но явно пълно информационно затъмнение по върпоса е приоритет на управляващите. Ако сравним нейния коментар с предишни коментари на Цветанов и разни шефове на РДВР-та, касаещи различни криминални случаи, които в последствие се оказаха пълна лъжа, би трябвало всичките да са отстранени.

Това Изрелско мекере ще докара терор на нашите деца. Такива трябва да бъдад бити, кой къде го свари. И него и жена му и детето му.

Със страх и псувни няма да се спасиш глупако!! Срещу терористите само твърда и недвусмислена позиция като французите!

Я не ставай смешен! Французите са военна сила, а ние и армия нямаме вече.

и евреите почнаха да ни привикват.....

Гаф след Гаф, но важно е кой ти е кум

СПОКОЙНО ГОСПОДА! ЗА СЕГА СЕ ОЧЕРТАВА КЛАСИЧЕСКО АМ - ДЗ ОТ СТРАНА НА ИЗРАЕЛСКИТЕ СПЕЦ. СЛУЖБИ. МНОГО ИСКАТ МИЛИЧКИТЕ ДА СИ ИМАТ СЪЮЗНИЦИ. ЧИЧО САМ ИСКА ОЩЕ НЯКОЙ ДА ВАДИ КЕСТЕНИТЕ ОТ ОГЪНЯ, НО НЕ С НЕГОВИТЕ РЪЦЕ. НЕКА ДА ГИ ВИДИМ ТИКВАРИТЕ КАК ЩЕ РЕАГИРАТ - СТАВА ВЪПРОС ЗА НАШИТЕ СИ ТИКВАРИ.

Ти ли бе тъпак се оправяш вместо израелците с палестинските мутри!! Ох леле ако разчитаха на теб до сега да са мъртви, нещастник страхлив!

xaxaxax, каква война е мой, ти къде живееш ве :D

Това недоразумение, наречено вънщен министрър, ще ни докара много бели ...