Нетаняху: Иран стои зад атентата в Бургас, ще реагираме

Израелският премиер Бенямин Нетаняху обвини Иран за бомбения взрив, който отне живота на най-малко седем души в българския курорт Бургас и заяви, че Израел ще реагира на удара. Поне 31 са ранените, някои от които тежко.

Обратно в новината

Коментари - Нетаняху: Иран стои зад атентата в Бургас, ще реагираме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абсулютно е недупостимо българия да дава изявления...това не са наши воини.....вижте, че и усата са пас за момента....това си е по евреиска сюжет....техен атентат...моля ви се колкото по-малко сйобщения по темата, токова по-добре....яд ме етолкова ли глуповати изглеждаме, че решиха да е на наша земя....

"Както е тръгнало, войната между Израел и Иран ще се състои на българска територия". Ами то май вече тръгна с маневрите на израелските ВВС от българските военни летища и българското небе.

До DDD68: Може и да си прав. Не мина номера със сваления турски самолет, и хоп - Бургас. Не мога само да ги разбера "великите" управляващи. От сутринта по всичките телевизии бълват глупости. Имам чуството, че от криво разбрана цивилизация ние ще обявим война на Иран, и пак ще се наврем в шамарите. Щатите и Израел определено си го просят.

Играта е ясна - поредната мишена на ционистите е Иран. Сега започват "false flag" провокациите и усилена пропаганда против Иран. Целта е да се максимално да се очерни Иран и да се "подгрее" световната общественост преди предстоящата инвазия в Иран. Този филм вече го гледахме в Ирак, Йемен, Либия, Сирия...

Израел винаги е бил маша на америкосите. И винаги е водил агресивна външна политика, обикновено защитаваща интересите на щатите. Жалко за загиналите. Мир на праха им. Хайде сега всички да обявим война на Иран! Няма да е зле и да им пуснем 2-3 атомни бомбички! Няма никакво значение, дали точно те са виновни! Важното е какво твърди големия брат (щатите). Отдавна всички американски наказателни акции се провеждат в страни, които имат петрол или полезни ресурси. Няма нищо общо със защитата на хората.

Всичко, което казваш е така, но е точно обратно - САЩ са маша на ционистката Израел и са под техен пълен контрол.

Нашият неграмотен лидер Борисов, който така и не се научи на правилен български език, си дойде на мястото. Той не е държавник, не е икономист, не е дори защитник на нацията. Това е един посредствен човек, тарикат и мутра, който си остава второстепенно ченге. Сега играе ролята освен на подлога на САЩ в Европа, и на голям детектив. Жалка шарада в едва жалка страна - троянски кон на американците в ЕС. За което ще си платим освен със взривовете по нашите склрадове за амуниции , и с взривове по летищата и спирките ни. Заради просташката линия на поведение на мутрите, милиционерите и другите неграмотници и простаци, които за власт и муфта са готови да ни поставят под ножа. ГЕРБ се оказа най-дивата групировка, най-реакционното котило и антинационално сдружение на мръсници в новата ни история. История на насилие, лъжи, кражби и престъпления.

Горе-долу си на 99% прав ... с една малка поправчица - Амуниции се наричат едни принадлежности за врягане на коне, магарета, волове и т.н., а онези бомбички, патрончета и други боеприпаси се наричан МУНИЦИИ! А относно взривовете - явно като не мина номера със сваления турски шпионски самолет, който се оказа че е заснет от спътник че е свален над чужда територия а не както се лъжеше в международни води, сега се пробва друга провокация - как така се оповести виновника още преди да е започнало разследването? То не се знаеше (сигурно още не е 100% сигурно) от каква националност са загиналите, пък те цяла държава обвиниха!? Ми защо пък да не е Турция виновна - Иран няма интерес да убива туристи а има например интерес да избие тези, които избиха техните ядрени специалисти или създадоха компютърният вирус насочен срещу ядрените й реактори ... но пък Турция има интерес към избиването на израелски туристи - нали те напуснаха техните курорти и се пренасожчиха към нашите заради заплахата от репресии след избиването на турските екстремисти на флотилията, опитваща се да наруши морската граница на Израел!!!

Както падна борда в Аржентина, така ще падне и у нас.

Нямаме ли си наша полиция, че американци и израелци ще разследват атентата ? навярно нашите не стават, нормално, с тоз физклутурник,,,,

Нашите ченгета само кафетата да носят на израелските и американските си колеги,пак ще им е от полза и ще научат как се работи.

Хамериканците и братята им исраелци няма да разследват, а ще заметат дирите си от това което сториха. И после почват Иран.

Както е тръгнало, войната между Израел и Иран ще се състои на българска територия. Поради тоталната глупост на режима на пожарникаря!

Станишковите червенотиквеничковчетата пак оливат с полюциите си! С терор от 1923 г. са закърмени и бомбени взривове са им мечтите!

май това беше целта, а? Сега вече си имате повод да повоювате. Сешници.

Ето сега е дошъл момента да се види кой кой е.

ГЕРБ наистина си ОТИВА на втори МАНДАТ!Желанията ви са мечти-мечтите ви са блянове-бляновете ви са сънища,другари.

Eто пак, поредната световна война ще се разпали от Балканите. На Евреите само им трявбаше повод .

Съвсем точно казано!

Както каза някой по-горе, те сами си направиха "повода" и дойдоха да "заметат" следите с "колегите".

Тъпо ченге! От такива елементарни популисти и расисти страдат милиони хора! Чувал ли си някъде Израел да е направил гаден атентат по спирките и автобусите за да убиват мирни хора! Проклет комунист..

Много си прост, човече. Чувал ли си за МОСАД? Те са спецовете по най-кървавите атентати и последващото им приписване на други. Трагедията е, че зомбитата като тебе са милиони. Ама нали точно това се цели с такива операции и последващата пропаганда...

Бог да прости жертвите и съболезнования на роднините. Дано няма повече жертви и ранените да се излекуват !

Смятам, че Израел и САЩ просто си търсят мотив да нападнат ИРАН. Няма да се учудя дори самите те да стоят зад организирането на подобен атентат. Историята досега показва, че дотук двете световни войни са започнали заради дребни кавги и събития, случващи се на Балканите. Явно ни гласят и трета такава

....не си прав, но това вече го видяхме на 11.09.2001....

натам сочат фактите. твъде бързо твърде готов отговор в твърде хубв момент... в държава, в която такова нещо само български 'турци' са правили.

Ако наистина Иран стои зад атентата, лошо им се пише./ Досега, ако сте забелязали, Израел има доста неутрална позиция спрямо конфликта в Сирия. Смятате ли че ако Мосад искаха да очистят Асад да не са го направили досега. Но на Израел не им се занимава с глупости - те сирийците сами ще свалят Асад и по примера на Кадафи-то сигурно ще го очистят. Сирия, като добре знаем е съюзник на Иран. И двата престъпни режима са подкрепяни от Русия. Израел отдавна се е наточил на Иран. И сега май този атентат ще му дойде в повече. когато чета писанията на родните комундета, съзирам неприкрита радост от жертвите на атентата. Даже и в Москва не се радват толкова. Но така БСП и ДПС само показаха за пореден път престъпната си същност. И зависимостта си от Москва и ислямския тероризъм

Другарю пенсионер от БКП. Изключително много започнах да те съжалявам след този ти коментар. Нямаш представа колко ти е болен промитият мозък и се ядосвам на себе си за всеки един път, когато съм казвал нещо лошо за тове мнение! Яж си пенсията, комунде непребоядисано, и се пробвай поне глобалните проблеми да преценяваш от позицията на опит и знания. Но - уви, такива неща не ходят по бивши държавни служители. Присъщи са на коне с капаци и на щастливите кокошки на Мирославчо.

Живееш си ти в нормално или някакво си жилище, идва един ден някой и опъва палатка в хола ти и ти казва че това е Обещаната (му) земя. Какво ще го правиш? (допускаме дори :), че не си иранец - това )

Ами ставаш и се изнасяш на палатка пред блока. Защото новодошлият има атомна бомба, а ти още ядеш пилаф с пръсти.

Справедливостта изисква да се отбележи, че ''натрапниците'' са си платили земята, т.е. купили са си това, което е било тяхно преди Рим да ги разпертушини окончателно.

Въпроса е, ако си му продал апартамента, що опъваш палатка вътре, и си го искаш обратно без да плащаш?

Ах, милия, колко си невинно опростен. Трябваше мъничко да почетеш и да се подготвиш преди платеното репортажче, ала БиТиВи! Можеше да разбереш , че Израел и Асад са си партийка, щото иначе в Сирия идват ислямските братя и Израел ще трябва да вкара извънредно количество тоалетна хартия. Асад се явява по-малкото зло и Израел добре го знаят. Престъпните режими са тези дето тероризират целия свят и съвсем не най-дорите екземпляри не са в Иран или Сирия. Има едни други дето за само за последните десет годинки са убили най-безмилостно един милион невоенизирани цивилни. Има едни други дето поддържат диктатурите в Катар, Суадитска арабия, Бахрейн и още други, против волята на народите им. Има едни други дето смениха някакви треторазредни диктаторчета с бесните ислямски братя, дето убиват всеки които не е техния кофраж. Така , че , може би не трябва да се изказваш преди да попрочетеш десет - дватесет годинки. За да не ставаш смешен , на моменти и по -страшно!

Нетаняху май само си търси повод. Почвам да се чудя дали не е бил подготвен... Във всеки случай - който си го търси - си го намира. А иначе жалко за жертвите, макар че случайни неща няма ;)

Май ще ни вкарат в играта и както винаги е ставало, ние ще сме губещите- още преди да е станало и ЕВРЕИТЕ знаят за какво става дума. И веднъж, като се започне- няма спиране. Но като за .....лизци ще си го понесем.

Отдавна сме вкарани в играта на новия световен ред. защо мислите че се строят интензивно магистрали, експресно мостове над Дунав, четете между редовете хора, нашите политици са марионетки. Краят на всичко наближава.

Дали няма връзка с атентата в сирия, и кои страни подкрепят сирийският режим и кои подкрепят бунтовниците !!!!!!

Разбира се, че да, нали наскоро България беше домакин на някаква среща на Приятели на Сирия в полза на бунтовниците, отзоваха и техния посланик. Според мен, има пряка връзка!

Ще влезем в историята като държавата, която не осигурила защита на израелски туристи, въпреки предупрежденията 5 месеца по-рано, но... заради България станала войната в Иран! Честито!

Tъпо изказване...

то бива, бива, ама чак толкова тъпотия не бива!

и като от 5 месеца се знае, какъв го търсят израелските туристи? само да не се окажат някакви нещастни ашкеназита, използвани като повод да ни забъркат в американоизраелската простотия.

А длъжни ли сме да осигуряваме на всякакви чужденци СПЕЦИАЛНИ мерки за сигурност? Защо са застрашени именно тези? И след като са застрашени, защо щъкат по света?! Не ни вменявай чувство на вина!

Защото, моето момиче, не си виждала как от ДВАДЕСЕТ години какво се случва на летище София, когато кацат/излитат редовните полети на ЕлАл. И, защото определени мерки за сигурност за да каца този самолет в България са официално израелско изискване. СПАЗВАТ СЕ В ЦЯЛ СВЯТ! И? като не знаеш - недей да приказваш... И - защо да не вземеш на еврейте парите, ако им спазваш изискванията???

Нищо особено. Поредното престъпление от битов характер в Боколанд.

и след този терористичен акт иранците ще кагат >>> имахме ,а вече нямаме атомна електроцентрала . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да бе ,да ! все едно иран си иска воината с исраел и уса - страните на всички беди по света ! пак ще смукат петрол , ясно е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Виновните да се намерят и в Сибир! Жалко за топлото време. Провалиха сезона на морето, даже и за следващите 1-2 години . Аз самият няма да посмея да ида на море ся.

Ако опустее от туристи и хотели нашето черноморие, плажовете ще станат точно такива, за каквито съм си мечтал последните 10-15 години

Как пък за 1 час разбраха, намирайки се на не знам си колко стотин километра от Бургас, че са Иран ... нашите тука на метри от автобуса не могат да разберат взривил ли се е, запалил ли сее, има ли жертви няма ли ... Ни в клин, ни в ръкав - Иран са! Търсят си повод просто за инвазия. Ама защо трябва нас да ни намесват, да страдат невинни хора и да ни скапват и без това рахитясалия туризъм.

Евала, човече, имало мозък по хората! Пичът от ЦРУ мина, а ние влязохме в световната игра! Иранци трепят еврей в България! АТАКААА! Това само болен български мозък може да го измисли, ама да не казвам на кого! Примери да давам за осталная сволоч?

Това са думи на израелския премиер, не знаех че и той е болен български мозак

Нищо не знаеш! 1972 г. Оломпийските игри в Мюнхен, 4-ма палестински терористи убиха 12 израелски спортисти в един хотел. МОСАД откри терористите и им забоде некролозите. Могат да забавят, но не забравят.

аланкоолу, защо да се проверява реиса. какво като са от израел, да не са ...? мосад е трябвало да направи това. наи-вероятно сами са го гръмнали.

Преди два дни пред Ян палах центъра във Варна видяхме подозрителни лица - двама приличаха на филипинци и един мургав, с ръбесто лице и си казахме - брей тези са странни типове. Скоро ще чуем за някой убит бизнесмен. Просто бяха странни и подозрителни иначе може да са били добри момчета.

След това, което се случи вече всичко е възможно. Все отнякъде е дошло.

Президент, Мин.Председател, вътрешен министър и др."управляващи" се юрнаха в Бургас за да имитират дейност.Ами сега ако гръмне в София пак ли ще се юрнат безпомощно? Не смея и да си помисля какво би станало ако някой ни обяви война-ни армия, ни командващи си имаме-генералите отдавна са станали милионери разпродавайки имуществото на армията.

Бе тия Хизбула не бяха ли от Ливан некак си... Да не би да са се пренесли в Иран, защото просто това ще е пълен смях. И никой не се сеща, че Иран НЕ СА араби... ама...

Жалко за загиналите. Мисля , че този начин за разрешаване на проблеми само катализира реакцията, но те си знаят! Един друг интересен момент обаче не може да се изпусне, че Световния терорист САЩ има наглостта да изрази "убеждението" си за ненападение над невинни и особенно деца. Странно как дъжавата която само през последните десет години изби над един милион цивилни граждани в Ирак и Афганистан и е главен инициатор на превратите в Африка, където сега ислямските им брята колят и бесят всеки дето няма брада, има изобщо очи да каже нещо такова. Много, много странно!!!!!

Хоппаааа, ето го повода за войната! Ами ако е Турция-те имат да си връщат за кораба, а и на нас защо да не ни навредят на туризма. Ами ако са араби? Ами ако са някои други?

Хмммм! Много добра забележка

Да-а-а, и не само за кораба ... а и за сваления турски разузнавателен самолет-нарушител!!!

Ако досега правителството на ГЕРБ, съставено от напълно некомпетентни и случайни лица, се крепеше на обстоятелства в негова полза, оттук нататък ще цъфне цялата му безпомощност и лаишка същност. Започва и тук войната между араби и евреи. Ще трещят бомби, ще с иотиват невинни хорица заради некадърни, корумпирани и напълно безотговорни типове, натоварени с нашата безопасност. Какво означава да не провериш автобусите на туристите от Израел, след като си предупреден за атентат? Сами си отговорете. Само не оправдавайте отново вашето милиционерско-мутренско хунтаджийско сборище. Защото вие ще сте потърпевшите занапред - вие, чието място е в РПУ, на полето, в обора, но не и в политиката.

Прав си, то в оборите и на полето вече няма честни и трудолюбиви хора, изгониха ги и ги унищожиха, а мутри - справка - арестуваните дупетати от Монтана и Айтос. И хиляди знайни и незнайни подобни тям.

Я се завии, ще истинеш.

Ние, като народ сме си ги излъчили и ги търпим...

ГЕРБ предизвикаха земетресенията край Перник, защото кметицата е от БСП. Освен това, не направиха нищо за увеличаване на яйценосенето при мравките. Мравките загиват другари! И това е заради престъпната и недалновидна политика на герберастите.

Ма, ти да не откачи съвсем?! А у другите страни, дека са професионалисти 'ората да не би да не стават такиви работи?

Нямате ли срам поне сега да не пишете глупости за правителството. Хора умряха.Да не големите правителства на САЩ и Англия да са обвинявани за атентатите там.Айде още малко и ГЕРБ да са сложили бомбата.Безсрамни писачи сте...