Коментари - Борисов сравни пожарникарите с дипломати | dnes.dir.bg
назад

Борисов сравни пожарникарите с дипломати

Вие направихте това, което дипломацията не може да направи за 20 години, каза премиерът Бойко Борисов на пожарникарите, които се завърнаха около полунощ след потушаването на огнената стихия в Израел.

Обратно в новината

Коментари - Борисов сравни пожарникарите с дипломати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на българските пожарникари които са помогнали за гасенето пожара в израел! аз им се възхищавам, абстрахираики се от герб, боико борсов и т.н.

Виждал съм gi отблизо в действие - много рискована, опасна и отговорна работа е, независимо къде гасят - по света или у нас!... Пожарът си е пожар, другото е политика!... Който и български премиер да го беше направил, щях да му кажа Браво, моето уважение!". Това е чисто човешки жест, който може да ни се наложи да използуваме и ние самите! Не дай си Боже да се случи бедствие в България, направо сме загинали - никаква техника, никаква инфраструктура... именно в такава ситуация такива достойни постъпки ще ни се върнат!... Борисов е много, много прав! Там е бил огнен ад, загивали са хора! Браво на българските огнеборци, работата им е сравнима с много силен дипломатически ход! Това не го разбират единствено червените злобнопишурещи тикви, заслепени от собствената си глупост! Какво ли не са окепазили!... В страната на масовата некадърност, дори и някой да си свърши добре работата, все ще се намерят 1000 неспособни на нищо свястно боклука, за да го освиркат! Ето това сме ние! Ето това са много от писачите в този форум. Какво са ви виновни хората, които са рискували живота си, за да спасяват?! Защо ги плюете, дребни душици- само защото и премиерът е пожарникар ли?! Той и сега е на поста си - гаси пожара, който други преди него разпалиха и поддържат!... Или защото знаете, че в мижавия ви животец никога няма да извършите нещо наистина смело и достойно?! А и едва ли сте способни на това!...

Дайте идея с кого да сменим ББ-с Яне Янев например.Ами като всички са недоволни да излизат и да избират ново правителство-но като пишат че тези са лоши да ни посочат добрите.Ако няма идея за нови хора,значи да върнем старите така ли да се разбира:)))

Защо сравни??? Та то в България именно пожарникарите са дипломати, министри, шефове на фонд Земеделие, та дори и премиер-пожарникар си имаме. Затова по цял ден гасим пожари - финансови, политически, корупционни, инфраструктурни. Не е ли време да дойдат малко и аналитици - да направят някакви планове, разчети, да дадат посоки. А не да се метаме от пожар на пожар.

Който и български Премиер да го беше направил, щях да му кажа "браво, моето уважение!". Това е чисто човешки жест, който може да ни се наложи да използваме и ние самите. Не дай си Боже да се случи бедствие в България, направо сме загинали - никаква техника, никаква инфраструктура... именно в такава ситуация такива достойни постъпки ще ни се върнат.

Борисов е много,много прав.Там е бил огнен ад,загивали са хора.Браво на българските огнеборци,работата им е сравнима с много силен дипломатически ход.Това не го разбират единствено червените злобнопишурещи тикви,заслепени от собствената си глупост.Какво ли не са окипазили...

В страната на масовата некадърност, дори и някой да си свърши добре работата, все ще се намерят 1000 неспособни на нищо свястно боклука, за да го освиркат. Ето това сме ние. Ето това са много от писачите в този форум. Какво са ви виновни хората, които са рискували живота си, за да спасяват?! Защо ги плюете, дребни душици- само защото и премиерът е пожарникар ли? Или защото знаете, че в мижавия ви животец никога няма да извършите нещо наистина смело и достойно? А и едва ли сте способни на това.

прав си приятелю, а доказателство е реакцията на нико.

"...никога няма да извършите нещо наистина смело и достойно..." Чак пък никога. Я не се занасяй.

на капачките,ако може някой друг да им вади кестените от огъня,винаги се правят на жертви.

Помогнахме-добре.Но между пожарникарите имаше и някои с големи кореми и много звезди.Да не би и те да са гасили,а и защо от държавния бюджет/от всички/?

Заради това полуграмотно парвеню някои ще си повярват, че и с пожарникарска или ченгеджийска школа може да се управлява голяма фирма или държава...

Данъчни - космонавти Пожарникари - дипломати и тук там премиери Какво става...?

"Патриот е,душа дава,но не свойта душа братя,а душата на народа"

Значи и Бойко е, освен всичко друго, и дипломат.

Вие не разбирате нищо! Нашите пожарникари правиха там, каквото могат, но се видя, че не върви като хората! И тогава над България заваля! И - о, чудо - едно шосе се превърна в море! Тогава Бойко удари по масата и изпрати дъжда над земите израелски... Нашите дипломати само навиха, прибраха маркучите и се завърнаха в родината! Така Той нареди и реши, а и шосето се пооттече...

евр.еи в България дали ще благодарят публично или ще предпочетат да не бият много, много на очи? Георги Бакалов дали ще спре за благодарност с подмяната на погледа върху българската история?

ВЯРНО Е БОЙКО, ПОЖАРНИКАР И ДИПЛОМАТ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ЗАЩОТО ПОЖАРНИКАРИТЕ МОЛЯТ ДА СЕ ПОДЪРЖА ОГЪНЯ ДОКАТО ДОЙДАТ, А ДИПЛОМАТИТЕ МОЛЯТ ДА ИМ НАМАЛЯТ АНГАЖИМЕНТА.

Друго си е да те снимат с началника. Навремето колега се ръкува с бай Тошо и шест месеца не си ми ръцете;)

По -добре е да се върнеш,към пожарникарската професия,за премиер не ставаш!

Нов предизборен лозунг: -Всеки пожрникар ПОСЛАННИК !!!!

И какво са направили пожарникарчетата - командировка?

Недей така. Виждал съм отблизо в действие, много рискована, опасна и отговорна е, независимо къде гасят - по света или у нас. Пожара си е пожар, другото е политика.

БОГ да пази премиера на Република България- Бойко борисов, бъди жив и здрав. Много Глямо Браво.

Тебе пак ли те изпуснаха бе?

С трепет очакваме при посещението си външният министър да връчи на Боко Тиквата лична кофпомпа и лайномет с подпис от "приятеля"му г-н Натаняхо.Очаква се и представянето на еврейска разработка за намаляване ДДС в следващите "светли години" под управлението на др.Боклуков.

Обущарят да се произнася само по обувката- Микеланджело

Мале, само Тато как ги е гушнал...

мани ти, в сравнение с тоя едно време Тато беше интелигент, образец на галантност и елегантност, с костюм.