Заради Ерусалим Пхенян нарече Тръмп ”изкуфял” и ”слабоумен”

Северна Корея осъди президента на САЩ Доналд Тръмп за решението му да признае Ерусалим за столица на Израел и го нарече "изкуфял" и "слабоумен".

Обратно в новината

Коментари - Заради Ерусалим Пхенян нарече Тръмп ”изкуфял” и ”слабоумен” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато САЩ демонстративно изнасяха лекции по политически цинизъм на всички, вече се появиха и първите блестящи ученици които не падат по-долу от учителите си. Вероятно следващата фаза ще е изнасяне на политически цинизъм с цел разклащане на обществата така както се изнесе "демокрацията". Но тук става въпрос не за истинската демокрация, а онази в кавички, която разпространиха западните демократи.

Някой знае ли друг да се е упълчвал срещу тези шибаняци -браво...!!

Сложил си минус... значи знаеш кажи и ние да разберем...ако не си много проззззз.

дебелото пресенце да се погрижи първо за народа си и тогава да се изхожда по въпроси които не го засягат

Бъди сигурен че се грижи по добре за народа си отколкото нашите свине!

Тея двамата улични хулигани заслужават да бъдат заключени сами в една стая и да се ступат там,ама да има и скрити камери за да зяпа цял свят!

севернокорейците обаче наистина имат безупречен дипломатически език...

бай Ким все повече кефи...първо влезе с шут в спалнята на ядрениците , сега гъ-обърка яко бай Дончо...

Браво дир-а. голЕма новина. И на кой му пука освен на слабоумните путинофилистици които да се кикотят като ощипани булки?

как на кой на тия дото викат ура на простотиите на Тиквоча например

приятели,снощи имах ярък сън:двамата с лавров е.б.е.м.е Tръмп в капитолията

Прекалил си с баяришника, мурзи! Успикай се и шмръкви една махорка. Мое и а ти мине, знае ли човек? :))) Едно време това, твоето, се е наричало обсебване, ама за русофилистици е нормално състояние.

и пхенян веднаж да назове нещата сас собствените им имена

Цял свят се чуди на краварската простотия.

никъде по света не може да бъде надмината българската дебилщина

не ме вулнува нито Ерусалим, нито Тел Медна, нито гадните евреи. обаче получавам душевен "организъм", когато оризовите човеци се гаврят с рижия шваба с изкуственото чене.

Мен пък не ме вълнуват глупаци като теб.

Някой в Библията да е чул за араби???? От как днешния свят светува Ерусалим си е еврейски. Мохамедански ли да го остави Тръмп да стане????????

Май русофилите и комунягите сменихте политическата ''резба'' откакто любимият ви ''чичко Дони'' го ''опнаха на пангара'' отвсякъде...!!! Довчера и дума не давахте да се каоже против него, а днес го плюете! Чакаме изявление и на Путин за случая и да ви видя как ептем ще се уплетете в слабохарактерните си мозъчета, като пилета в калчища...:):) хахахахах...:):)

да наречеш "слабоумен" президента на най-могъщата държава означава само едно, че държавата на която е президент, съвсем не е най-могъща

тръмпито си има особености! ама не му се ядосвате! иерусалимата е за арабите! а евреята вече я нема на картата! и нема да я има!

Тръмп и Ким - лицето и гърба на една и съща монета: алчни за власт и пари и ненормални. Единият строи комунизъм, другият руши демократичната система. Добре поне, че си казват истината единия за другия.

Кимчо се подмазва на мюсолманския свят, зда му помогнат в някаква степен, защото те не го възприемат за нормален, а за прасе от сой.

Много точно изказване. В света и особено в Европа, има политици, които все още не искат и не могат да признаят очевидната истина - САЩ от десетилетия насам се опитват да потопят цял свят в хаос, палейки конфликти наред. Целта - постигане на световно господство.... Кадафи защо не го осъдиха в Хага, ами го убиха като куче, заедно с цялото му семейство? Щяха да лъснат мръсните далавери и гадни игрички на много западни политици, нали? Това ли е прехвалената западна демокрация?

Тръмп е абсолютно прав за Ерусалим, колкото и опасно да е това, това е истината !!! А тия бедни галоши да си мерят думите, че Ким може да увисне на въжето като Садама или да бъде разтрелян като куче като Гадафито но преди това еб*н също. Още малко и Сев. Корея ще се изучава в час по история

всеки нормален и разумен човек на планетата ще го нарече слабоумник и рушител на световния мир и сигурност. сега, когато има някакъв шанс в Сирия нещата почти да се успокоят, трябва да се прокара път за ново огнище и прокарване интересите на оръжейните магнати