Израел атакува Heinz, в кетчупа им имало малко домати

Израелското министерство на здравеопазването разпореди на американската компания Heinz да променят етикетите на кетчупа си, който продават в страната.

Обратно в новината

Коментари - Израел атакува Heinz, в кетчупа им имало малко домати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, не губете вяра в българските производители, има предприятия, които държат на марката си като някои от коментираните по-горе. За да се добие представа за качеството на някоя марка погледнете към кои страни изнася и дали го прави със същата търговска марка... Технологично не представлява проблем на българския производител да направи висококачествен продукт. Проблемът идва от платежоспособността на клиента. Всички, които плюят по ниското качество нека отрекат, че търсят ЧЕРВЕНИТЕ етикети във веригите...

Всяко кебапче - куршум в сражението срещу световния империализъм!

ЗА бога израелци не купувайте Heinz Покупките от 18 век да се обложат с Данък е Израел!

В кетчупа има много захар = остеопороза .

В лимонадата има поне 30 кубчета захар, от което се получава радрушаване на костите = остеопороза .

Кери да си вземе бележка и да сложи Български домати !

"Производството на кетчупа Heinz започва през 1876 г. " Основател и създател на марката и производството е германец - емигрирал в САЩ. До колкото си спомням за времето си компанията е пионер в контрола за качество при масовото производство в хранително вкусовата промишленост.

250 Коментара за тема, която ни засяга доста периферно. Какво ще кажете за по-интересните теми - у нас киселото мляко не е кисело мляко, саламите са от боклуци, нормална боза не се произвежда от десетилетия, в млечните продукти пребивават всякакви странни палмови масла и други гадости. Или че плодовете и зеленчуците са гадни сортове с вкус на гума ? Или че де факто е ЗАБРАНЕН малкият свободен хранителен и не само такъв бизнес - с всевъзможни бюрократични ограничения и разпоредби. Всичко опира до факта, че ни управляват структури на организираната престъпност, формално разделени на групи, имитиращи възможност за избор.

Напълно Ви подкрепям ! - Виждате как се Опитват на съсипят/инсинуират около Визията на Колегата 'По жицата' !

Така е навсякъде по света, даже в България все още се намира свястна храна. В българските кренвирши незнам какво има и в киселото ни мляко, но са по-вкусни от тези в Европа. В Испания насила изяждам една салата, толкова е безвкусно. Доматите са гумени и имат вкус на диня, пилетата и каймата са безвкусни, ако не наблъскам много подправки не става. Всичко е модифицирано, изкуствено. Яйцата стоят по 1 месец в хладилника и не се развалят. Затова и дебелеят хората, защото ядат само боклуци. Но моите наблюдения са, че в България все още не е толкова зле.

Ей са ще дотича Джон Кери и още утре ще е на пазара в Тел Авив.

Тука у канадата св знае, че в праховете за праме има повече лимон отколкото в лимонадата. Това си в факт, но на никой не му дреме, хората си пият яко 'лимонада', която се продата 2 литра за долар.

Тия чак сега ли са разбрали, че в кетчупа нема домати.

Да бе, не са променяли. Кой знае колко Ета са набухали от 70те насам. Като Кока-Кола - преди беше захар, сега е глюкозен сироп, скоро аспартам... Спрайта вече е само аспартам. Само на Пепси продуктите са със захар още. Евала им правя!

Пепси има по-хубав вкус и по-приятен ефект на консумация. Направиха грешка с тъмносиния цвят на етикета на стандартната напитка. Навремето беше светъл синьо-червен и привличаше повеше. Сега това постига удачният етикет на ПЕПСИ LIGHT.

има и зародиши....ембриони!четете...

Всички консервирани продукти са чиста отрова. Вкл. сосовете (кетчупа), газираните напитки. Правя си истинска лимонада от изстискани цитруси, газирана вода и мед. Наздраве :)

Меда масово се прави от царевица. Докарват го на гъстота, бистрота, цвят и захар. Пчелите вече не са толкова много в природата. Консумацията е повече.

Кеновете само са със захар в България. За разлика от западна Европа, където е само със захар колата и има доста различен вкус.

Израел да атакува ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА а да хе реве, че доматите кетчупа са му малко!

Една от ОсновнитеСлабости на РодаДавидов Е че Мнооого се куми, Колега... НО ! - ВеднъжЩом Докаже Нещо - Прошка и Давност НЯМА .

Напълно Ви подкрепям ! ...ама маймай на 'наште' Тук - По им 'харесва' Вашето ...ммм...махалоНаФуко ... (отколкото Моето Ясно-Какво ;-)

Щом конкурентна компания ги обвинява, ясно е колко е вярна информацията...

Хайнц спрямо Ocem - Е като Голиат спрямо Давид, Колега... - ама Всички Знаем края на Притчата за Давид-и-Голиат .

или израел да приеме ттип, или хеинз да словат повече доматки. ако пук в българия има кецхуп с 21% пак хубаво.

Израел - Е част от ТТИП. ...и Отдавна - Изказаха Готовност да Ни Помагат/Партнират В/ЗА агри-индустрията/Пазарите. ...ама то с 'наште' 'управляващи'/'елит' ТроянскоКонни - ...

А колците? Изядоха ли колците?

Хейнц TopManagement-a ли, Колега ?! - Скоро. ... И ! - да се Адресираме към/по Предложението на Колегата 'По жицата'. Ние. Всички. Заедно.

Колко много нерви и коментари за израелски кетчуп, за евреите в БГ, за ГМО и разпространението му. АА защо не пишете, че нашето кисело мляко изобщо не съдържа вече бациликус булгарикус и че пресното ни млеко е някакъв продукт, получен чрез разтваряне на незнайно къде произведени субстанции? Преди няколко дни в голямата верига Ка уф л продавачка обясняваше на една жена, че кашкавалът е ВИТОША и е ПОЛСКИ?! Полски кашкавал Витоша - най веоятно е от чернобилско мляко!

Браво ! - Двустъпковата ! - Е Всеобхватен Нонстоп Усъвременяващ-се Подход . ОТ и ЗА Нас-Всички.

пак не си разбрал. Няма ''полски кашкавал Витоша'' в Кауфланд. Има друг полски кашкавал Мина или нещо подобно беше. Стига си дрънкал глупости

Говорим за Нещо, касаещо Глобална корпорация... Говорим за Това, че при РодаДавидов 'наши' Няма... Говорим за Нашият Потенциал да Партнираме с/в Глобален Бизнес... НО ! - 'наште' си шлякат-ли-шлякат - АНТИСЕМИТИЗЪМ + Деконструктивизъм + Ингликоизъм = Увековечаване на ВОНЯТА у Нас . ... Е, да - ама Ниц !!!

работещ в завод за производство на лютеница сподели, че нашата лютеница всъщност се прави от ТИКВИ! Това е е задявка или лоша шега, това е истината. Мелят тикви, смесват ги с картофен прах с неизвестен произход, после оцветители, подобрители .. и готово ! Лютеница без дори намек , че вътре има домати, сладка като мармалад. Затова всички вече НЕ купуват лютеници, кетчуп и прочие производни. То все едно да си сложиш на пържолата мармалад, толкова е отвратително.

Напълно възможно ...то аслъ с тея 'наште' бизнеснезнамквоси... ...ама Все-Пак - ха да Се Адресираме към/по Апела/Посланието на Колегата 'По жицата' !

Бре ! - та Само двама 'наши' ли Оттаковах я ?!

"Израел атакува Heinz, ...." С Меркава? Колко броя? Какъв е изхода от сражението? Веднага дирчето да докладва! Оказва се, че кетчупа се произвежда от 1876г.! Държавата Израел е основана през 1949г.! "Че кои са тези дето ще ме атакуват? - рекъл Heinz и продължил - Да ми пр....нат на дедовия, хлапаците му с хлапаци!"

Ами така е, от такива само лъжи и манипулации! И в България има едни Ешкенази дето са всичко друго само не и диригенти, ама са ги направили ДИРЕКТОРИ НА СОФИЙСКА ФИЛХАРМОНИЯ, колят и бесят, а пък продажните медии на "Америка за България" всекидневно облъчват населението и му внушават колко велики са тия некадърници! СРАМ!

Пръд...тиит си ти, Микулашек/зизизи (зизи ? ;-) - Ешкенази - Са род Български. ОКРАДЕН. ...а И Друго им бе Причинено от 'наште' ! ...а конкретно Васко - Е Лидер И във Виена.

Ешкенази са евреите, които са разселени в Европа! Извинете за смущението, което ви допринесох ....

Явно освен ненормален си и неграмотен!

пак. Говорите за Веско, не Васко? И не Виена, а Амстердам? Или съм в грешка? Извинете за смущението, което ви допринесох .....

Кат Виждам 'наште' как Пак подкараха... - май към Тюлените - Ни Трябват И-Мосадци.

Food INC. гледайте в YouTube

На евреите им били малко доматите. Ами да ядат кетчупа с домати тогава! А Тереза Хайнц, жената на Кери, била голяма скръндза.

Странен сте, Колега... - ама Никога ли Не сте се сещали да хвърлите поглед В създателите на AR ?!

лъжичка кетчуп-парче домат. чиста работа!

Предполагам Всички Знаем Чия Е Heinz... => както Отново Се Вижда - при РодаДавидов - 'наши' НЯМА ! ...а 'наште' Тук - шлякат-ли-шлякат Техния Първосигнален АНТИСЕМИТИЗЪМ ... - защото Очевидно ОКРАДОХА И-Тях ! ...и треска ги тресе че Прошка и Давност НЯМА.

Da , и ако можеше и "по жицата" , отдалеко да се копае, да се сади, да се полива, да се бори с вредители и болести - тогава всички щяха да го правяти беа многоумния ти съвет. Но иди ни покажи как се върти мотика в необработвана 30-40- год земя беа техника, без възможности за поливане, без знания. Не знам дали си инфантилен млад човек или си соц. велочие, свикнало да го хранят другите. Но едно е ясно - ИДЕИТЕ ТИ ВЕЧЕ ГИ Е КАЗАЛ ОСТАП БЕНДЕР .

Елементарно, Колега ! - Хора у Нас - Реализират Нещата Локално ! - Хора не-у Нас - Реализират Нещата ЗА Глобалния Успех ! ---- Всеки Човек не-у Нас със Сигурност - Има възможности за Финансиране при 2-3% - Има своите Контакти Всеки Човек у Нас който Е заинтересован(а) - Познава кое-как-що у Нас - би бил(а) очарован(а) да Сложи Хляб на масата И на Своето Семейство И на други Хора ...а Мрежата - Работи !...24ч/7дни Всяка седмица Навсякъде . ...или Вкратце - Ние. Всички. Заедно.

Ама вие заради Неспоменаването на 'наште' ли, красньie ?! --> за тях Чушки ! + Поименно на Новия Нюрнбергски заради-И Целевото Ограбване на Нашата агри-индустрия .

Не случайно си дървосекач - там , в гората, не се става много интелигентен. Затова сечи, изнасяй бълг . гора в Турция и Гърция и остави полето да пустее. Бъди богат!

Чудесно ! ... Всъщност - ето И-Още един Сериозен резон ЗА Глобалността на Работните-Ни Групи.

Те и човешка сол не ползват,а само ЧИФУТСКА на люспи. Да им Е.М. еврейска !

един път като подарък към някакъв друг продукт ми подариха децки кецхууп кожто изкара 3 г. в хладилника и така нищо не се промени нито външен вид нито вкус

Е, ами релиша ?! ...хеле пък фффъстъченото незнамквоси !

Тези неща съществуват отдавна, само дето не се говори за тях. Главното е мултикултуризъм, толерантност, еднополови, ГМО за не евреите в целия свят, докато за тях гледат народа им да е здрав и поддържат морала, религията и традициите. Това е Новия Световен Ред, въпреки че и там формално горепосочените неща не са забранени, държат ги под контрол на правителствено ниво и на ниво пропаганда, докато за останалия свят на гоите налагат тези неща, чрез марионетни правителства, НПО, пропаганда, търговски лостове. Конкретния случай е странен и не съм сигурен защо се получило така, достатъчно е производителя който също е подчинен на кукловодите да не разработва пазара в Израел, или веригите да ограничат предлагането на този продукт, както на практика и го правят с повечето храни.

Нали имаше някакъв случай, един човек умрял след алергичен пристъп. Ял домати. Той бил алергичен към риба. Оказало се че доматите били ГМО и генните инженери кръстосали гени на домата с гени на риба, затова организма му разпознал домата като риба.

споко... твоите рога не са щото жена ти изневерява, ами щото си говеждо....

Plamen

Това беше брутално.

nobody

а не видя ли, че това е от бъзиклийкс? Или Неновините ? Или викаш няма значение? :)) ДАй да го постнем тук пък ..

Дори никът ти говори сам по себе си колко ограничен и посредствен човек си. Характерно за региона, който обитаваш. Ако знаеш как се работи с Гугъл, напиши домети с ген на риба и виж дали инфото е от бъзикилийкс. Това е съвсем истинска информация. Ген на домати се кръстосва често с ген на риба.

Отидете в някой супермаркет, където продават лютеница. Разгледайте различните какво съдържат. На повечето където съм гледал си пише нещо от рода на нишесте от генно-модифицирани картофи.

ЛЪЖЕЦ. и мога да се аргументирам 1. Има само един вид ГМО картофи произвеждащ се в Европа и е на BASF. 2. Този картоф НЕ може да се ползва за нищо друго освен за производство на хартия (колкото и странно да ти се струва - а и за това е създаден) аман от Путински тролове ЛЪЖЦИ !!!!

Потърси в интернет: "лютеница картофено генно модифицирано нишесте" Ще ти излезнат разни: Модифицираните нишестета Е1404, E1420, E1422, E1412, E1414, E1440, E1442, Е1450 В България май се внасят от Китай. Включително май с доматеното пюре. И те съветвам наистина да прочетеш съдържането на някоя лютеница!

Нишестето е модифицирано!!!!!! Не е геномодифицирано.Има разлика!!!!

Руската химия в храните - най-полезната химия !

След като вече в реклама за чипс, ти рекламират, че са от картофи, какво да очакваме?

Сега трябва да се намери някой да ти отговори,че руската химия не е като американската,както "Косово не е като Крим" и да ти изгори платките...:):))) А ти,защо се косиш толкова за руската химия?? Защото я има навсякъде в България ли,при веригите с "руските" хамбургери и в супермаркетите ли??:):)))) Колкото минава времето и ви "режат" от стотинките за коментарите,толкова по-безнадеждни ставате...:):)))))

ти нали обясняваше как не си Путинофил толкова време... па все на такива коментари се навиваш нещо... я пак помисли на кой господар служиш... бегай на темите за Гречия

Храната няма особена връзка със ср. продължителност на живота, а стъкмистиката.Само баламите не знаят това.Сега ви я дигат статистически с цел да не взимате пенсии, и се оказва че сте умряли през това време.

СЯ ДА НЕ ВЗЕМЕМ НИЙ ПЪК ДА АТАКУВАМЕ КИСЕЛОТО МЛЯКО ЧЕ В НЕГО НЯМА НИЩО МЛЕЧНО

Поне един коментар, загрижен за България.

Освен това доматите са ГМО, нещо за което не се споменава.

а отгоре на всичко сестра ти спа с цяла София, а ти си и сводник.

Навремето при тестове с мишки, първоначално дори отказвали да ги ядят. После измирали бързо от болести. Уж не го признават, заради типа мишка, но независимо от това не се обяснява, защо реагират така.

Не са си платили за кашер явно. Там 80% от храните минават през печат-контрол на масурите. Одобрение(заплащане) за да може да се яде.

Eдно време преди химията, преди ваксините, преди ГМО-то и то само преди 150 години - когато само натурално са ядали хората са имали средна продължителност на живота 42 години при това в напредналите страни като Великобритания :D В Бантустанските страни и тогава трябва да е бил с 10 години по-малко, както е и сега!!! :D

Вий с минусите почнете да живеете само натурално :D Първо ако не ви тръшне детския паралич, ако подминете заушката... и преживеете едрата шарка... се гответе за 7 години лоша реколта, скакалци :D - та ако не пукнете от глад... :D - гледайте да не се заразите с чума от плъховете :D И тъй година след година :D А да... и за да ядете хлеб през зимата ще трябва от ранна пролет да копате на полето :D после да вършеете на мегданя.... :D

Бъркаш основни понятия. Ниската продължителност на живот идва от високата детска смъртност преди години. Ако от 10 деца 5 умрат при раждане, а другите 5 живеят до 80 години ето ти 40 години продължителност на живот

Щатите обявиха за случаи на чума- от всички държави по света само там,в 21-и век. Да живей американския стандарт и медицина!

Е сега как да стане - интернет,GSM , кола с климатик и 100 киловата двигател , и във всяка къща по 8 деца , и магистрали , пък да няма ГМО . Ай да оставим големите държави - как се изхранва това население ? Ми тя се цикли работата . Като се зарежат големите градове и почивката със самолет на остров Пукет - щото и до там CO2 - то хвърчи след самолета - просто няма начин това да продължава вечно . Мотиката на село и избирателно от цивилизацията .

Сега путин ще спре да плюе по евреите и ще започне да ги хвали за дето са отказали соросоидния американски кетчуп :D

Кога Путин е плюл евреите? И второ , това американското не е кетчуп! Не можа ли да вденеш?

Няма и да го чуеш - все пак той им прислужва там на 20-30 души Евреи олигарси!

Израел не ще американският еврейски кетчуп! :D Оня ден ядох българска лютеница без домати!

Ако искаш и без хляб яж лютеницата, защо ни занимаваш с твоите проблеми?

Да питам тролщете тука.. Защо ако както вие казвате храната в русия е натурална, а в америка само химия, защо тогава американците живучкат по-дълго от руснаците ? Храната в америка не е качествена да, съгласен съм. Ама кой ви каза, че в тоталитарните държави е хубава ? Навсякъде слагат химия, само дето в русия и китай примерно медиите са зависими от държавата и не смеят да го кажат на висок глас.

Абе клетките на човек не се хранят с домати, не се хранят с фасул, не се хранят нито с Кашкавал Балкан - те се хранят там, кво беше... с глюкоза и минерали :D Това дали ще им ги дадеш във вид на Готвени зеленчуци или безвкусна каша забъркана от дозатор :D на клетките им е ВСЕ ЕДНО!!! На тях им трябва водород, кислород, въглерод и останалата част от Менделеевата таблица :D

На тоя минус - му пиша 2 по биология :D

Абе,бай Ганъо,не си ли разбрал още,че в САЩ,не се водят на статистика неосигурени(почти 50% от населението),неизлечимо болни и внезапно починали от катастрофи,или друг вид насилствена смърт?? Ето,затова сте на такъв хал бе...:):))) Не можете да мислите и вместо да правите изводи от фактите,се опитвате да приспособите фактите към предварително направени изводи!!:):))) Ако не разбираш какво ти пиша,не се пъни,няма смисъл....:):)))))))

Pokaji kak ne se vodjat

Ето подходящ повод да се въведе стандарт за киселото мляко, и Данон да обяснят какво продават на българите? Лесно ще се докаже, че става дума за бъркоч от сухо мляко, водопроводна водица,3-4 вида химикали и малко естествена суровина.

Лошото е че и да има стандарт много българи ще купят пак боклука. Разликата между истинското сирене и ментето е 2-3 лева на килото. Няма и кутия цигари. Ама много хора ще предпочетат да пушат една кутия повече за месеца отколкото да ядат истинско сирене.

Гледам някои много се вайкат за ГМО. Вие само да знаете колко химия има в турските домати и картофи дето са по пазара... ГМО ще ви се стори най-малкия проблем :D

`Щото и в Турция,управляват "комуняги" сигурно и тяхната икономика,не е по образ и подобие на тази,на твоите стопани,разбираш ли....:):))))))))