Изправиха с белезници пред съда обвинения в теча на секретни документи американски военен

Защитата заяви, че "ѝ е необходимо повече време, за да разгледа мотивите, изложени в искането на правителството за постоянен арест"

Обратно в новината

Коментари - Изправиха с белезници пред съда обвинения в теча на секретни документи американски военен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая супер секретна информация зависи от един 21 годишен???

Ние двамата се ебем и си лапаме.

Снощи пет мангала ми пръснаха анала. Докато им кажа "абе" и ме онодиха !

Ми в УСА нямат право да пият алкохол до 21 години, ама имат право да носят оръжие и да служат в армията им. Горкото момче, ще го убият без да им мигне окото, за да оправдаят твърденията си, че има "изтекла" секретна информация, а не е пусната нарочно.

За Навални ореваха света при все, че присъдата му е за измама, а не за шпионаж и действия против републиката. За този гвардеец, който даде бял свят на документите нищо. Най-демократичната и сводобна държава в света обича да заглушава гласът на истината, очевидно!

ТИЯ “СЕКРЕТНИ” ДОКУМЕНТИ СА ОТ RECYCLING BIN НА АМЕРИКАНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ Отделно, някои излязоха в публичното пространство преправени от КГБ(ФСБ). Нивото на секретност, е средно ниво на българската информационна агенция “Една жена казала”:) Подготовката за украинското настъпление върви по план. Украйна ще получи специални боеприпаси за разминиране. Първите Bradley са вече в Украйна. Те са по-ефикасни убийци на бронетехника от Leopard-2. ВСУ поне към момента няма превъзходство във въздуха, но пък има несравнимо по добра ПВО от руската. ДОСЕГА ЗАГУБИТЕ НА РУСИЯ:УКРАЙНА СА 10:1 ПРИ УБИТИТЕ И 3:1 ЗА УНИЩОЖЕНА СЪВЕТСКА БРОНЕТЕХНИКА.

Малка поправка - загубите на руснаците са 1000000000:1 в полза на Украина. Бахти тъпака си.

Едно хлапе провалило цялата велика операция на НАТО и Украйна? Стига бе, аз мислех, че поне 2 балона и 3 НЛОта са замесени

Минимум..

сега да видим демократичния американски съд на колко ще го изплющи. Очакваме 5-6 присъди по 50 години. А после вият нашите соросоиди, как в Русия били осъдили някакъв предател на 25 години.

Така е, като не правиш разлика между разкриване на класифицирани документи и лично мнение. Случая в Русия осъдиха човек на 25 години затвор за изразяване на ЛИЧНО мнение! Не разкривал държани тайни, класифицирани документи или шпионирал в полза на чужди държави. Изказва мнението си че не е съгласен с тази война и проблема е че го казва публично и затова го осъждат на 25 години. Дребната разлика е че този младеж разкрива класифицирани държавни документи! Във всяка страна, включилно и в любимата ви Русия, ще бъде осъден за такова нещо. Малки разлики, да!

Ходил да доносничи на запад е написано в неправ текст. Сътрудничеството с чужди служби за сигурност какво се води? Двойно гражданство, подпомагане чужди интереси и доносничеството не са поводи за присъда викаш, а? Или американския принцип си важи: Може да кучи..., но е наш кучи...!

Кремълските тролове, да ви питам. В коя страна черпят за разкриване на секретна информация бе? Че и военен? И как точно вие търсите кусури на демокрацията на запад, при положение че в любимата ви руска педерация няма демокрация хич? Държава в която арестуват за лист с надпис МИР в ръцете, пуснала троловете си да търсят кусури в демократичността на демокрациите?! Само московските чекисти могат да са толкова нагли.

Се отличава демокрацията ьа запад от действията в Русия като и едните и другите правят едно и също?? Е това обясни?!?

Примерно по това с листчето. Отделно по това, че изобщо го огласяват и го съдят. Не е паднал от високо или пострадал в пожар, нито се е самоубил с пет куршума в гърдите и един в главата...

Я ми припомни колко осъдени американци имаше за Гуантанамо, за Абу Гариб и други? Знаеш ли, че поне трима от обвиняемите за нахлуването в Капитолия и двама свидетели си отидоха при странни обстоятелства. Недей гледа какво правят краварите по медиите, а виж какво прикриват!

този по рождение е яков техеров и е спяща клетка...на марсианците

Тея демократи ползват вече армията за да извършват арести

и на малките деца стана ясно, че такъв сополанко няма как да има достъп до секретни документи и, че цялата "изтекла" информация е контролиран фейк.

Русия била диктатура и арестуват, но САЩ нали уж не са диктатура?!? Как да им повярваш, като правят същото, че и по зле. В Русия никой няма трицифрени присъди!!!! .

Дайте смислен отговор или акъла ви стига само да кликате с мишка?!?

има ли нужда от коментар тази пародия?

Мурзилки, копейкладжии и прочие гнасни продажни руски подлоги и майкопродавци, с простащините, които пишете тук вие никого не агитирате, а подхранвате единствено омразата и към Путин, и към вас. Байдева ви плащат руснаците сребърниците.

То с просто око се вижда фалша на запада. Те сами агитират срещу себе си с подобни изцепки!!

Какъв фалш бе, руснаците бягат от Русия.!! Даже в Африка и Далечния Изток бягат. Само да не са в Русия. Смешното е, че вие, българските мурзилки не разбирате руски, въпреки че много от вас живеят в Русия. Жалки сте!

че руснаците бягат не прави запада по-добър

Наистина работите в САЩ придобиват грозни и идиотски размери! Обвинили някакво 21 годишно момче, че им издало строго-гига-мега секретните данни!!! Ууауу бе, велики сте! Пратете го това момче направо на бесилото, дяволи!! Аман от вас и вашия фалшив морал!

Секретни ,колко да са секретни , щом всички знаехме за тези "секретни" операции , само дето момчето показа документите за да знаем със сигурност.

Когато за подобно нещо осъдиха предателя навални - всички западни медии ревнаха, че било несправедливо, но когато осъдиха Асандж, Сноудън, а сега и този индивид, защото са публикували истината - медиите послушно ще лаят срещу тях, че били предатели и заслужават смърт ! Гнус ме е от това евроатлантическо лицемерие !

и такива хора - да вадят кирливите ризи на краварите и да ги правят за смях пред цял свят... Иначе ония са се взели много на сериозно, пъхат си гагата навсякъде, включително и там, дето хич не им е работа, и со правят каквото си искат!

Свобода за Джулиан Асандж, един от малкото истински журналисти.

Кремълските тролове, да ви питам. В коя страна черпят за разкриване на секретна информация бе? Че и военен? И как точно вие търсите кусури на демокрацията на запад, при положение че в любимата ви руска педерация няма демокрация хич? Държава в която арестуват за лист с надпис МИР в ръцете, пуснала троловете си да търсят кусури в демократичността на демокрациите?! Само московските чекисти могат да са толкова нагли.

"секретна информация" за нещо, което го няма? Ти не разбрали, че САЩ не участват във войната в Украйна, те самите го казват!

само че се съмнявам да имаш интелектуалния потенциал да ме разбереш. Една нация, за да успее, трябва да има единомислие и обща подкрепа, а не да се разкъсва от вътрешни противоречия. Един вид - като не помагаш, поне не пречи! Затова ги арестуват, а не че им мислят злото...

Обясни за Асанж, как без присъда лежи в затвора? И как САЩ му гласяха 175 години затвор? И как окупираният Гуантанамо Бей на Куба, го водеха лагер за политически затворници, без да имат присъди?

"мотивите, изложени в искането на правителството за постоянен арест". Как ви са тия ваши мотови, бе? Нали не участвате във войната?

Истината е забранена, а който се изпусне да я каже става най големият престъпник и го гонят до последно.

Цирка продължава - трябва да се оправдае загубата на пари и инвестиции в Слава УкраинЕ …

Смешник. Пуснете го, както искате да бъде пуснат Навални

Горкият човечец! Стана жертва на игрите на големите. Няма никаква секретна информация в публикуваните документи. Само истерия. И всичко това за да не питат Байдън къде са пибедите на Украйна. Господи! Какво ли ще видим до изборите догодина?

Демократичният съд ще му даде най-малко 150 - 200 г. затвор.

Нова булка,нов късмет..