Коментари - Изпълнителното бюро на БСП номинира Елена Йончева за водач на листата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елена Йончева е абсолютен цървул/комунистически/

ЖАБА КЕКЕРИЦА

то ако най-близкия не ти го направи - то кого ще отсвирваме не може. Ама права е Ленчето - сега да видим кой кого

ПОВРЪЩАМИ СЕ ОТ ДЪРЖАНКИ

И все пак п ....на Е ! Ха ха ха

Трябва да я спасяват иначе я чака съд.

с пръст в устата така ще стане

"бори за справедливост и свобода"- Да се бори от сливенския затвор. Няма право да се явява на избори като подсъдима!!!

Борисов и Цветанов са Осъдени, но не сме чули да влизат в затвора. Скоро ще стане.

Честито на милионерката Елена Йончева!

Ей тази ще събори режима на ГЕРБ.

ДОЙДЕ ВРЕМЕнародът да се опомни. На милата ни Родина й трябват точно такива смели и безкомпромисни към корупцията хора. Смелост обаче е нужна на всички българи, които още се примиряват и търпят това.

да се бори с корупцията в БСП? кРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА АМАН ОТ ГЮВЕНДИИ...

Барабар с бебетата. Умна е, без партийни сме, но Хасково ще изгуби един качествен човек, а мнозина там им писна от лъжи. Всички са баджанаци навсякъде. Давай Ленче, давай душо и ние от далече и не пишещите и еродираните са с Теб. А Сержо лаком за пари по оная дето ограби стареца, А нямало бог, има нещо горе, умен е и той, но мъж дето слуша мама, за мен, виж, ама ти си над него или на един кантар, но малко си за мен над него. И кой остава в Хасково бай Добри пенционер, всичко пенция. Успех мила. Жалко, още един стойностен отлита в Брюксел. Успех и Късмет.

Мария Габриел е получила най-много номинации за евролистата на ГЕРБ В коментар за излязлата в медийното пространство информация, че еврокомисарят Мария Габриел ще води евролистата на ГЕРБ за предстоящите избори Цветан Цветанов каза пред журналисти, че Мария Габриел е получила най-много номинации в структурите на партията - над 10 000 номинации от 232 общини. Той допълни, че когато окончателно бъде готова листата с решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ тя ще бъде обявена. "Има процедури, по които могат да бъдат обявявани съответните кандидати и когато бъде окончателно готова листата с решения на Изпълнителната комисия, тогава ще дадем истинската новина. Аз съм убеден, че тя има изключително голям потенциал, защото е работила по много сериозни досиета както като евродепутат, така и като еврокомисар“, добави Цветан Цветанов. "Знаете, че в момента най-актуалната тема е дигиталният свят и всичко, което е свързано с цифровата икономика", обърна се към представителите на медиите Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ взе участие днес в конференция за киберсигурността, провела се в София, и каза още пред медиите, че със започването на функционирането на Европейския център за кибератаки ще може да се противодейства и да създаде интегритет на всички държави-членки от ЕС. Той отбеляза, че ДАЕУ има сериозен ангажимент да не се допуснат кибератаки по време на евроизборите. В коментар за законопроекта на Закона за вероизповеданията Цветан Цветанов каза, че ГЕРБ ще продължи да разговаря с коалиционните си партньори и да обсъжда възможните варианти между първо и второ четене. Като заяви, че не очаква да има промяна в гласуването на парламентарната група на ГЕРБ.

ГЕРБ са БКП като организация и НДСВ като сбирщина.

Кошмар за ГЕРБ се сбъдва! Разследваща та журналистка Елена Йончева в Европарламента!! Много интелигентната и Полиглот Йончева, с възможност да Разкрива Корупцията, далаверите, кражбите на милиарди, страха с който управляват 10 години. И всичко това в комбинация с Европарламент доминиран от истински Патриоти и слаба ЕНП, и Кьовеши за ЕС прокурор... ще е сбъднати ужас за бандата ГЕРБ и техните сегашни слуги ДПС+Патриотите. Нямам търпение.!

Давай по кротко, имаш пяна на устата. Пази сърцето. Съгласен, Елена ще я пратим в Брюксел, че да си отдъхнем. Кажи сега, къде можем да пратим и Нинова?

Давай по кротко, пази сърцето. Съгласен, Елена ще я пратим в Брюксел, че да си отдъхнем. Кажи сега, къде можем да пратим също и председателката Н.?

Съжелявам за повторението, но първото беше изтрито, та повторих.

Обвиняеми ,че са "Членове" на ОПГ могат ми да ходят в Европарламента ? Особено ако "съответният орган" им забрани да напускат пределите на Република България по чл.68 от НПК.Ще влезем ,ако не в някой пореден Доклад за човешките права и равнището на демокрацията,то поне в Книгата на Гинес.

Ленче с това бретонче ли ще те пратим в европарламента, ма ....докога ще се стискаш за фризьор и ще се стрижеш сама, ма поне малко по-дълго го остави, ама то и за това се иска усет.

Габриелова е със същото бретонче. И нея ли не я харесваш?

Да и нея всичките са от оня дол нали го знаеш с дренките.

Не им завиждам на комунистите, не стига че са такива, ами вижте и между кой и коя трябва да избират. Да се смееш ли, да плачеш ли?

Измежду 90% комуинисти от ОПГ ГЕРБ изборът е труден.

И аз съм съгласен, че МилиЙончева е флагман на борбата с корупцията в България!

Добре, че ги има Техноимпекс и КТБ, че да ги повтаряте. Друго няма за какво да се хванете. А за герберските подвизи нито дума. Защо така избирателно?

са дребни работи, а? Я да ми посочиш един крупен приватизатор или кредитополучател от КТБ, член на ГЕРБ? Поне един. Па да не говорим за панаири, недекларирани долари на Калотина, Бенчо, Баневи, Миню и така нататък.

По традиция БСП-то ще номинират за депутати крадци, за да могат да избягат от правосъдие... и когото посоча от София. Местните структури нямат и никога не са имали думата. Стоян Проданов, вкаран в парламента докато изтече срока на давност на делото за фалиране на ямболската банка. Сега Ленчето, "активна и работеща" журналистка само докато приятелят й Станишев е премиер. След това изчезна от екрана. Като нямаше вече държавни пари, тя не виждаше смисъл да се бори за правата на народа. Появява се, когато трябваше да "усвои" офшорните парички от КТБ, да си изпише 12 000 лв. заплата от крадените от народа пари. Йончева плюеща България, само с единствената цел да открадне още пари. Нито съвест, нито морал в тази некадърна женичка.

Ако , Елена влезе в Европейският парламент , на много хора ще им се развали комфорта във властта !! Тя е като валяк, а и има да си отмъщава за скроените и обвинения !!! Дано,..... ще става интересно!! Голям смях ще пада като започне да им искарва кирливите ризи в Европейският парламент!!!! А те са Мноооого кирливи!!!;))

И няма начин да не се сработи с Кьовеши - другата смела жена, която също не се харесва на много хора. Тогава ще стане още по-интересно.

Бсп се превърна в частна фирма на корнелия нинова.

Който много е крал, става на партията Крал.

Това са БСП. Лидерите им са приватизатори и перачи на пари.

Хайде, хайде. За бодигарда на бай Тошо и " Ало, Ваньо" какво да кажем?

Боце Непобедимий май накрая жени ще го потрошат на изборен двубой , срам за мъжкото ни съсловие

Забравяш президентските избори. А и Бате едва ли ще е кандидат за евроизборите.

Очевидно напъните на г-жа Лъжа с Йончева са били предварително обмислени. От крадец а превърнаха в светец.

Таз цвъчка ти е десетата, ей, напълни се с пари днес.

Европейския парламент ще покажем една красива българо руска женщина,Зоя Космодемянская срущу корупцията в България.Очакваме като евродепутат да бори и брюкселската бюрокрация и да се превърне в съвременната Роза Люксенбург.

Ама много страшно гледа в бъдещето. Да не би да е намислила нов народен съд.

И това може да се случи! Не виждаш ли какво става у нас, в Унгария, във Франция, в Германия, в "Обединеното Кралство" и на много други места в Европа и света? Не Народен съд, а народна революция против либерализма и глобализацията!

Ми дай Боже!

Или по наследство като Станишев, или по полов път като Йончева. Това е БСП.

Надай се Адриана, ама къде ги търсиш ти Цацаров и премиера? Не са дорасли.

товарищ Путин "Единна РАссия" ще си имат най-сигурния евродепутат в лицето на Ленчето Милиончева - Офшоркова.Абе направо цвета на БСП-то са пребложили Изпълнителното бюро на партията в лицето на Ленчето-офшорката,проф.Гечев-хиперинфлацията,проф.Иво Дебил Христов-грантаджията от "Отворено общество" до червен цоциолог,Корумбашев -крупен бизнесмен,малко ВЕИ-та,малко еротичен бизнес,малко хотелиерство .

Очаквана номинация и справедлива! Толкова очакван е избора на Къовеши за главен прокурор на ЕП.Сега се надявам Цацаров и премиера,като добре възпитани мъже да й изпратят поздравителна телеграма.

Няма такава практика.

Крадливото ленче в европарламентче. Стихотворение

Всеки Гербаджия е Кандидат Мюфтия

Край, ако не бия /на изборите/ Ще ставам мюфтия

И да искат и да не искат герберите веча са история

БСП се опитва да спаси Йончева и нейните откраднати от КТБ 50 000 000 лв!!!!

И после защо ГЕРБ ще спечели и тези избори? Явно се реваншират на ГЕРБ, когато се договориха да номинират Цецка Цачева за президент. Сега си връщат жеста с тази номинация. И после ми говорете, че не са от едно и също котило :(

Кой пробуттва тази руса-руска тарикатка???

Нинова се интересува единствено как да държи здраво властта и да не даде кокала на друг. Не я интересува бъдещето на партията.

Те сичките крадци там. Червен да не краде няма да видим.

Визираш ГЕРБ, прав си, там преобладават пребоядисаните набързо соцпартийци.Прав си, герберски макак.

C избора на Йончева БСП ще спечели повече. Станишев е за бунището на историята.

много добре ние със семейството ще гласуваме за Елена

Напразно.

Корумпирана е флагман на борбата срещу корупцията. Това е БСП - корумпираните са на въха на крадливата партия.

в бкп са си роднини, ако не е стани украинец ще е стани украинка

С такъв избор БСП ще загуби още повече...

Точиш пари от ктб Помагаш за преврата в костинброд За награда те пращат е европарламента Защото сме социалисти.

ИЗТОЧЕНА ТИ Е КАПКАТА МОЗЪК.

"Подкрепяна от цялото общество" - тия пак са сънували нещо и им се ще да е вярно

Така ще я спасят от цацаратурата Ще трябва да и иска имунитета от европейския парламент ще е малко напрегнато хи хи хи

Струва ви се,че Нинова ще бъде днес бламирана.Не,че тези които ще го сторят са по свестни.Борба за позиции и надмощие,кои ще владее и диктува правилата на играта.

Руската пропаганда рекламира йончева почти колко радев във фейсбук. Червените баби ще празнуват че е избрана.

свише !

ГЕРБ приключи , викайте мюфтията.