Изоставено бебе мобилизира столичната полиция

Полицията изяснява обстоятелствата около изоставено бебе в столичния квартал „Младост “ 1.

Обратно в новината

Коментари - Изоставено бебе мобилизира столичната полиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да съдя тази майка. Страшно е се принудиш да оставиш детето си. Причините са много (бедност, насилие, изнасилвания, здравословни проблеми и т.н.). В Америка например, при такива обстоятелства бебетата може да бъдат оставяни (без да се задават въпроси) пред пожарни или пред църкви. Майката не е подсъдима, никой не я упреква и детето е в добри ръце. Това не е незаконно, а е част от реалността. Защо няма такъв процес в БГ а трябва да се стига до там, че живота на това дете е поставен в опастност?

ИДИОТКА....ТО КУЧКИТЕ НЕ СИ ИЗОДТАВЯТ ДЕЦАТА...ПЪЛНА ПОМИЯ Е ТАЯ...В 21 ВЕК, КОГАТО СА РАЗРЕШЕНИ АБОРТИТЕ И ИМА ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ СРЕДСТВА ПРОТИВ ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ..АКО МИ Е ПРЕД ОЧИТЕ ТАЯ ПОМИЯРКА...БИХ Я ПРЕБИЛА ОТ БОЙ И БИХ Я ОСТАВИЛА ТАКА С ШИШЕ ВОДА И САЛФЕТКИ ДА СИ БЪРШЕ РАНИТЕ...СРАМ И ПОЗОР...САМО БОЙ ЗА ТАКАВА И ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВА ДА ГЛЕДА ДЕЦА..К..ВА..МРЪСНА..А ПОЛИЦИЯТА ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТАКИВА ПОМИИ И БЕЗ ТОВА ИМАТ БАЯ РАБОТА С ЛУДИ И ПРЕСТЪПНИЦИ..БОЙ И САМО БОЙ ЗА ТАКАВА....

Вземи некви успокоителни... или си лягай, санитарите идва.

Разбрахме какъв е начинът да се мобилизира полицията!

От снимката не личи много...

Бе, то и от твоя коментар не се разбира дали си човек или трол, ама на.

А можеше да го удуши , поне го е оставила живо, добра майка !,

Де го сега Борисов да коментира, иначе за всичко компетентен? Тези случаи ще зачестяват, българите едва свързват двата края. А отговорност от работодателя. който е изхвърлил жената 5 дена преди да има право да получава майчински някой ще потърси ли?

Може да не свързват двата края, ама места в пицариите няма, ако не резервираш... Парадокс. Като се прибера за 3 седмици да се видя с приятели и все е мъка, ако не запазваме предварително... Много революционери и все по заведенията, а? Това някаква традиция от хъщовско ли е останала?

Голяма трагедия, кой знае в какво отчаяние е била майката, за да си остави детето. Да не дава Господ такъв ужас.

СЕГА ВЕДНАГА ДЕТЕТО ДА СЕ ДАДЕ ЗА ОСИНОВЯВАНЕ! МАЙКАТА В ПАНДЕЛАТА АМА ДА Й СЕ ОСИГУРИ РАБОТА АМА СЕРИОЗНА И ДОКАТО СТАНЕ ДЕТЕТО 18 ГОДИНИ ДА МУ ПЛАЩА ИЗДРЪЖКА!!!!!!!!!!НЕЗАВИСИМО ЧЕ Е ОСИНОВЕНО! ПОПРАВКА НА ЗАКОНА И ТОВА Е ! СТИГА ТИЯ ПРОСТИ П...КИ СМЕ ГИ ГАЛЕЛИ И СМЕ ГИ ОПРАВДАВАЛИ ЧЕ СА ЛУДИ И НАМ СИ КАКВИ.... ДРУГ ЗАКОН НЕВМЕМЯЕМА КАСТРАЦИЯ И ДА СЕ ЧУКА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР..... ЕЙ ТУКА НЯКАКВА СЕ ПРАВИ НА АГЕНТ 007 ГРИЖИЛА СЕ ЗА БОЛЕН НА СЕЛО И СЕ ГРИЖИЛ ЗА ДЕДЕТО ВТОРИ РОДИТЕЛ..МНОГО ФИЛМИ СИ ГЛЕДАЛА ИЛИ ГЛЕДАЛ....

СЕГА ВЕДНАГА ДЕТЕТО ДА СЕ ДАДЕ ЗА ОСИНОВЯВАНЕ! МАЙКАТА В ПАНДЕЛАТА АМА ДА Й СЕ ОСИГУРИ РАБОТА АМА СЕРИОЗНА И ДОКАТО СТАНЕ ДЕТЕТО 18 ГОДИНИ ДА МУ ПЛАЩА ИЗДРЪЖКА!!!!!!!!!!НЕЗАВИСИМО ЧЕ Е ОСИНОВЕНО! ПОПРАВКА НА ЗАКОНА И ТОВА Е ! СТИГА ТИЯ ПРОСТИ П...КИ СМЕ ГИ ГАЛЕЛИ И СМЕ ГИ ОПРАВДАВАЛИ ЧЕ СА ЛУДИ И НАМ СИ КАКВИ.... ДРУГ ЗАКОН НЕВМЕМЯЕМА КАСТРАЦИЯ И ДА СЕ ЧУКА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР.....

Онези с голямите задници , дето по цял ден се почесват в Парламента , трябваше до сега хиляда пъти да прокарат ефикасен Закон , който да отнема родителските права в случаи , когато доказано живота на детето е застрашен от небрежни и неадекватни родители !

Хора, защо решихте че тъкмо майката го е зарязала?! Представете си, че се грижи за умиращ близък на село, че е заредила хладилника с изцедена кърма, или пък е дала точни инструкции как се приготвя АМ и е поверила бебето примерно на втория родител. Как така успяхте да я осъдите без да имате никаква информация по случая?! Ясно пише, че бебето е добре гледано - значи, ще се мъчи да го поотгледа 4-5 месеца, и после изведнъж ще го зареже на детската площадка......ама, вие сериозно ли?!

овцо ! Няма вариант в който едно бебе може да се зареже под палещото слънце , освен смъртта на родителя !

Щото е по-лесно. Щом нещо е станало с бебе, значи майката е виновна. Иначе и в доброто старо време е имало разсеяни родители, които забравят децата в парка, но тогава това беше смешен разказ, а не повод за разни другари да покажат те колко добри родители са. :)

Бебето е от нашия етнос.

Сигурен ли си, циганино? Щото на мен ми изглежда доста бяло!

За бежанците орки от Африка и Азия има милиарди, за нашите деца 35 лв! Много са семействата които едвам свързват или изобщо не свързват двата края!

Бас държа, че не си чак толкова бял, че да не минеш за бежанец. Извади си най-хубавите дрехи живей една седмица в тях и се яви пред център. Веднага ще ти дадът милиардите. Гаранция. :))

Най- сладкото на децата било- правенето. След това,на някои родители вече децата не им трябват. Показно,при мургавите ни събратя. ШЕГАТА НАСТТАНА.... Не ми го побира ума,как може човек да изостави бебче. То е като ангелче и толкова мънино и безпомощно. И то на улицата.Чудовищно е. Истината ще излезе наяве,но кавото и да е......на улицата.......Нямам думи.

КОГА СЕ ПОЯВЯВА ЧОВЕКЪТ. КОГА СЕ ПОЯВЯВА ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА, И ЗА ТЕБ Твоето раждане по природа НЕ e човешко явление, а животинско, защото НЕ зависи от ТЕБ. Човекът се ПОЯВЯВА, когато се ПОЯВИ ИЗБОРЪТ, тук и сега, всеки ден. Не можеш на НИКОГО да стовариш отговорността за собствената си еволюция, индивидуалното съзнание - ДЕМОКРАЦИЯ и свобода. Тълпата, представителна "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (който е скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура) нарича себе си единство, но такова обединяване ВИНАГИ се противопоставя на нещо ДРУГО. Докато си в тълпата ти е уютно. За НИЩО ти НЕ отговаряш. САМ ти не би разрушил ДЕМОКРАЦИЯТА и СВОБОДАТА, но когато си ЧАСТ от тълпата, го правиш, защото вече за НИЩО не отговаряш ЛИЧНО. Отговорни са ВСИЧКИ, значи НИКОЙ в частност. Отсъства индивидуалното съзнание (демокрация и свобода), остава САМО груповото (представителна "демокрация" и "свобода" - ЛИДЕР и тълпа). В тълпата (представителна "демокрация" и "свобода") ПАДАШ до състоянието на животно. Алчните с болни мозъци ШЕПА "хора" (представителни политици и духовниците) те превърнаха ТЕБ в ЧАСТ от тълпата. Ти нямаш индивидуално съзнание, ти имаш САМО съзнание за личност (маска), да си като другите, да си в стадото, да си в тълпата. Тези ДВАМАТА в едно (представителен политик и духовникът) те превърнаха ТЕБ в животно-човек, защото ВСЯКО животно ВИНАГИ се управлява ЛЕСНО. Затова човекът е обществено животно в представителната "демокрация" и "свобода". Моля Ви, запомнете това добре, защото животното, обществено или не, ВИНАГИ се УПРАВЛЯВА безусловно и тогава управлението от ДРУГ (представителни политици и духовници) е МНОГО лесно. В представителната "демокрация" и "свобода" хората са превърнати в БИОРОБОТИ - биологични роби, нямащи индивидуалното съзнание, а имащи САМО пълен и постоянен контрол ВЪРХУ тях от шепа ГОСПОДАРИ (ЛИДЕРИ), и ВИНАГИ приемащи това за НОРМАЛНО.

Упорито копаем дъното и стига вече бла-бла, никой не ни е виновен, за всичко около нас ме виновни само ние, дори поради тъпото ни мълчание и мрънкане или буен възторг пред поредния дивак, облечен във власт. Наоколо изключителна простотия, дивотия, мръсотия, селяния и прочие ия...Впрочем, във всяка страна циганите приличат на основния етнос, циганите в Германия нямат много общо с циганите у нас и в Албания например. Ние сме пъзливи, дребни тарикати, защото за големи се иска повече акъл, алчни, като всички хронично бедни, а защо сме вечно бедна страна който е умен ще си отговори. Като общо, прост, безотговорен, бехзаберен неграмотен народ с видим дефицит на личностно и национално достойнство. Така мисля. Но сме свикнали да виним винаги някой или нещо друго.

Пърно-Никой от нас не си е оставил децата и те дай боже да ни зарадват с по някой внук. Второ-Ако ти страдаш от комплекс за малоценност и притежаваш изброените качества-простотия,дивотия и т.н. си е твой проблем,не го прехвърляй на останалите хора.

Разбира се, че не се отнася за всички, но за мнозинството, да. Със сигурност.

Сигурно е била на почасово повикване в Панчарево или Бистрица и е нямало на кого да остави бебока..

Ти викаш имаш на кого да го оставяш, а ?

Като гледам снимката бебока е българче.На тая патка и тоя паток /майката и бащата/трябва да се отнеме детето и да се даде за осиновяване.Защото урода следващия път може да реши че и пречи и да го задуши.

Ама те ще си направят ново, което да изоставят или дадат за осиновяване. И какво, държавата да им ги гледа ли?

Къде прочете държава.Знаеш ли колко семейства чакат за осиновяване,но повечето са циганчета и,а това за един ден ще си намери читави родители.

В собственото си тесногръдие и погълнат в злобата си, хора като теб не виждат същината на въпроса. Жената която апропо е българка е изпаднала в шок, а шока идва от това, че е обикаляла по болници и институции и не е видяла помощ от никой. Била е изписана от Окръжна, не е имала 2 лева да му купи храна и памперси. Що за болно общество сме ние, та да оставим едно бебе и неговата майка да стигнат до това положение? И сега чули новината веднага се предлагат смърт, кастрация и линчуване. Ние не сме народ а шепа жалка пасмина.

Що за хора са това - да си оставят децата?..

Майката била го изоставила, а бащата къде е в картинката? Да не би тя сама да го е произвела? Иначе знаят да правят деца тъпаците.

Акоп не живеят заедно как може бащата да знае какви ги върши тая дето май само датата за идръжката помни.. Престанете да обвинявате тоя или оня защото е безмислено и хората най добре знаят какви са им взаимоотношенията. Неразбирам как майката се обадила че е в съседно село?????

Българио, Българио! До къде стигнахме, до къде ни докараха!?

Роди ме, мамо, с късмет, но за всеки случай ме остави посред бял ден на детска площадка.

Абе тия луди ли са В Гърция ще му взема поне 10 хил .евра за това бебе ! Златна стока "

Позвънели на майката след като бебето им дало телефона !?

СЕМЕЕН ПРОБЛЕМ . НАМЕРЕТЕ БАЩАТА

Божкее, непременно го върнете на майката и така до следващия път, когато реши, че детето и пречи и го зареже кой знае къде...

Искаш на теб да го дадат ли?

До какво ни доведе тази"демокрация" и всички тези нови"ценности' които ни натрапват

Бебета са изоставяни и по време на соца.

Не съдете преди да разберете драмата на конкретен човек. Дано жената се усети за детенцето си. Трудно се гледат деца.

Може да е отскочила до мола за кратко, какво толкова... оставила му е храна, ако огладнее докато се върне!

Оставила шише вода и детска храна, вероятно е очаквала бебето да се самообслужи или някой съвестен гражданин да я отмени докато отскочи до село.

Евала на полицията, висок професионализъм, с тези нови униформи и по-високи заплати как за нула време е установила и открила майката на бебето.

Е от унифоемите и фуражките ще да е .. нема що...

Народа взе да полудява,еййййй! Чуваш ли бе, Суджук!?!

Ние, ромите не си изоставяме децата, а ги продаваме.

"Грижлива"майка на село-бебе в жегата,на произвол в Младост. Мила картинка,няма що.

Могла е да го хвърли в кофата.