17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ненормален, съдебната експертиза ще го потвърди. Може ли да стреляш по 55 годишна възрастна жена? Герантофил, разстрел за такива.

Има 55-годишни които все още си стават, и още как! Тоя сигурно не й е вършел работа вече и тя го е изгонила.

Даа, това би обяснило много. Намалена потентност след ваксината и шут от партньорката!

Той на 51, тя на 55 голямата разлика. Ако той е на 30, а тя на 55, тогава разбирам.

Бесен бг мъж - какво да му коментираш. За такива само затвор!

От години предупреждавам дамите с постовете си, че предателството, изневерите водят включително и до трагични случаи, но те не и не, мислят си, че точно пък тях няма да ги разкрият и хванат. Само, че практиката показва точно обратното, че нищо скрито не остава, рано или късно се плаща, че отгоре на това плащат и децата за простотиите на майките си. Пак ще им го кажа: Спрете се бе, п.ачаври, не се ли начесахте пъпчивите ауспуси? Изневерите вече ги имате едва ли не, за нещо модерно и актуално, загърбвайки морал, достойнство и семейни ценности. Жените вече отдавна не търсят в мъжа човека и човещината, а само и единствено интереса и парата.

Трябва да си егати и комплексара, за да правиш такива панаири

Куки знаят само да се заяждат с нормалните хора,а тези ги оставят да стрелят и да убиват.

Да предадеш, отхвърлиш мъжа си и да скочиш на врата на любовника си, това е не само гавра и подигравка с партньора си, но и престъпление, което води до сериозни сътресения и последствия. Предателството за мъжа е въпрос на чест и достойнство, за него това е позор, който не може да преживее. Има и "лоши" мъже, не само жени, спор няма, но в началото да сте внимавали, да сте гледали кво взимате ве. Легнала с него още първата нощ, наевала се, родила, после оревава орталъка, че попаднала на мъж "боклук" и тръгва да търси заместник в очите на някой любовник. Боклук, ама то боклука при боклук отива бе.

Нещо май си комплексиран, че някоя не ти е пуснала

Прави са ама дебеланите ще ти напляскат минуси. Истината боли.

Кви са тия шибани джендърски закони Съда да оставя детето, жилището, колата, обзавеждането, всичко на жената, а бащата да захвърли на улицата и то с ограничение да не припарва до детето си. Детето е колкото на единият, толкова и на другият, имуществото ако е купувано заедно и то е на двамата. Г.ей правосъдието, обаче толерира кифлата, а еваа маата на мъжа, съсипвайки му психиката и мотивацията за живот. Затова все по често ставаме свидетели как мъжа взима правосъдието в свои ръце, сред като не му е оставен друг избор.

Ей за това бг мифли ги ебеш и фъргаш на втория ден с шут в гъ-ъ., за да няма такива простотии.

Жената да е рускиня случайно. Те се еб.т само за пари. И са добри.

"Тази" ли или да носи пари? Залагам 10/1 че стрелеца и ДВЕТЕ не ги е вършил. Няма жена на света, която да не се отдаде на ПОРТФЕЙЛА на мъжа.

Щом е криминално проявен, нещата са ясни. Най-вероятно той е цоцал от фризьорката, и тя го е разкарала.

твоите умозаключения важат с пълна сила и за тебе , да си гледал с коя си лягаш и коя взимаш за партньор, а не сега да ревеш по форумите, обвинявайки всички жени за провалите от твоя лиен опит с жените или мъжете, не зная към какво имаш предпочитания..

Аман от комплексари! Лигльовци вземащи се за голямото бебе на жената в семейството и истериите им. Какви мъже са това?

Синдромът на малката патка....

Вместо да иде като мъж и да изтегли кредит голям колкото му разрешат и да и го даде и него безвъзмездно, той тръгнал съвсем немъжествено да отмъщава! А още по-мъжествено би било да си продаде единия бъбрек и също да и подари парите!

Дърта крава. Намерила е друг тъпкач.