17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дърта крава. Намерила е друг тъпкач.

Синдромът на малката патка....

Щом е криминално проявен, нещата са ясни. Най-вероятно той е цоцал от фризьорката, и тя го е разкарала.

Жената да е рускиня случайно. Те се еб.т само за пари. И са добри.

Ей за това бг мифли ги ебеш и фъргаш на втория ден с шут в гъ-ъ., за да няма такива простотии.

Кви са тия шибани джендърски закони Съда да оставя детето, жилището, колата, обзавеждането, всичко на жената, а бащата да захвърли на улицата и то с ограничение да не припарва до детето си. Детето е колкото на единият, толкова и на другият, имуществото ако е купувано заедно и то е на двамата. Г.ей правосъдието, обаче толерира кифлата, а еваа маата на мъжа, съсипвайки му психиката и мотивацията за живот. Затова все по често ставаме свидетели как мъжа взима правосъдието в свои ръце, сред като не му е оставен друг избор.

Аман от комплексари! Лигльовци вземащи се за голямото бебе на жената в семейството и истериите им. Какви мъже са това?

Вместо да иде като мъж и да изтегли кредит голям колкото му разрешат и да и го даде и него безвъзмездно, той тръгнал съвсем немъжествено да отмъщава! А още по-мъжествено би било да си продаде единия бъбрек и също да и подари парите!

Да предадеш, отхвърлиш мъжа си и да скочиш на врата на любовника си, това е не само гавра и подигравка с партньора си, но и престъпление, което води до сериозни сътресения и последствия. Предателството за мъжа е въпрос на чест и достойнство, за него това е позор, който не може да преживее. Има и "лоши" мъже, не само жени, спор няма, но в началото да сте внимавали, да сте гледали кво взимате ве. Легнала с него още първата нощ, наевала се, родила, после оревава орталъка, че попаднала на мъж "боклук" и тръгва да търси заместник в очите на някой любовник. Боклук, ама то боклука при боклук отива бе.

твоите умозаключения важат с пълна сила и за тебе , да си гледал с коя си лягаш и коя взимаш за партньор, а не сега да ревеш по форумите, обвинявайки всички жени за провалите от твоя лиен опит с жените или мъжете, не зная към какво имаш предпочитания..

Куки знаят само да се заяждат с нормалните хора,а тези ги оставят да стрелят и да убиват.

Трябва да си егати и комплексара, за да правиш такива панаири

От години предупреждавам дамите с постовете си, че предателството, изневерите водят включително и до трагични случаи, но те не и не, мислят си, че точно пък тях няма да ги разкрият и хванат. Само, че практиката показва точно обратното, че нищо скрито не остава, рано или късно се плаща, че отгоре на това плащат и децата за простотиите на майките си. Пак ще им го кажа: Спрете се бе, п.ачаври, не се ли начесахте пъпчивите ауспуси? Изневерите вече ги имате едва ли не, за нещо модерно и актуално, загърбвайки морал, достойнство и семейни ценности. Жените вече отдавна не търсят в мъжа човека и човещината, а само и единствено интереса и парата.

Нещо май си комплексиран, че някоя не ти е пуснала

Прави са ама дебеланите ще ти напляскат минуси. Истината боли.

Бесен бг мъж - какво да му коментираш. За такива само затвор!

Има 55-годишни които все още си стават, и още как! Тоя сигурно не й е вършел работа вече и тя го е изгонила.

"Тази" ли или да носи пари? Залагам 10/1 че стрелеца и ДВЕТЕ не ги е вършил. Няма жена на света, която да не се отдаде на ПОРТФЕЙЛА на мъжа.

Ненормален, съдебната експертиза ще го потвърди. Може ли да стреляш по 55 годишна възрастна жена? Герантофил, разстрел за такива.

Той на 51, тя на 55 голямата разлика. Ако той е на 30, а тя на 55, тогава разбирам.