Изнудваният от роднини бизнесмен е бившият свекър на Радост Драганова

Илия Златанов е жертва на собствения си син - Явор, който остава в ареста

Обратно в новината

Коментари - Изнудваният от роднини бизнесмен е бившият свекър на Радост Драганова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нищо случайно! Тези кила злато не се правят от честен бизнес, а се налага да се намърляш здраво, да раздуваш цени, да даваш рушвети, да плащаш за лоби което да ти прокарва закони с които да муфтиш хората дето нямат и без друго. Урааа и после един достоен син се явил като изпълнител на така създалата се карма. Абе няма празно. Виж ако беше помислил за хората, да се беше разграничил от ченгеджийското си минало, беше помогнал хората да имат асансьори дето да не падат като круши(родилно в София/и др) или да не муфти хората с закони за телефони и прочие в асансьорите, така от човещинка, можеше и да не е синът му такъв готин изрод към него. Но кат лапа на гърба на хората си и нехае какво възпитава то бумеранга се връща и бие по главата.

епизод 1470 от новия сезон

Боклук до боклука.

Без хакера от НАП нямаше да се спавят

А сега НАП е на ход

"Маститият бизнесмен Илия Златанов" ... "още петима души, които също са били арестувани. Това са майка му Юлия, сестра му Пролетина и мъжът и Махмуд Бедир и двама други мъже." :) Защо тоз човек е зован "маситит" - болен, дебел, или !? ... Втория цитат казва много на мислещите! - Пролетна, махмуд ... :)

Храни куче да те лае. Младите да работят, а не са изнудва бащите. Не одобрявам постъпките им, от 2 г. на син, щерка, зет, майка и 2 неизвестни приятели. Днес у тях, утре всеки би на мястото на господина бизнесмена

"Богатите партийци също плачат".

А внучката му е изключително добро девойче

Същински боклук излязъл синът му. Алчността глава затрива явно!!! То, собственото ти дете да поръча да те пребит?! Паразит!

А оня другия боклук, лобист и десен ташарон на Златанов - Валентин Маринков от "Българската" асансьорна асоциация, какво мисли по случая? Няма ли да направи изявление? Не може така!

Да му е жив и здрав сина... Все така да го слуша :)

Това е една фамилна история, която започва от началото на демокрацията. В един динамичен, пъстър и меко казано "мутренски" период за България. История за двама братя, които започват с Вторични суровини, натрупали бързо пари в почти в полусянка. Последва раздяла и всеки поема по своя път. Минават години и двамата братя изпадат в "немилост", не от кой да еа, от собствените си семейства. Разкъсани, раздробени, унищожени, употребени и захвърлени. Фамилна история изпълнена със завои и падение, с тъмни страсти и бурни емоции, с катаклизми и наивност - братова , бащина и съпружеска. Фамилна история достойна за Достоевски.

Илийката - Лобиста на всички асансьорни неволи на гражданите, си е намерил майстора! То не бяха "телефони" в кабините, то не бяха допълнителни врати, то не бяха задължителни скъпи простотии.... Хак да му е на тая ИЗМЕТ!

не си го е намерил, а си го е отгледал и възпитал. Нещо за крушата и дървото имаше приказка

Чудя се, този бизнесмен дали има пръст в назначаването на Радост като юрисконсулт на Столична община

кво? неееееее

а па тая радост, колко била грозна, мамооооооо....как да не ти умре коня от мъка!!!

Като новородено, всички бебета са грозни освен за родителите си, а въпросната радост все пак добре изглежда.

мани , като и видя пъпчивото лице на улицата страшно ми става

Ти пък! Как ти хрумна!

Майко мила, какво човешко падение и деградация....

---и бащата ,и сина....бащата е малко по-свестен,но синът му е абсолютно гадно копеле !

Има нещо гнило в цялата тая работа.

ами кажи че бащата е ченге, като така ги познаваш

Радост се е отървала от тия всичките - цялата им фамилия - хвани единия, удари другия.

....то и Радост е един "армаган".......

Тая "Радост" е същата разпоретина и боклук, като Златанови - баща и син. Просто са се били намерили тамън. Господ е събирач!

Това асансьорите се оказват много печеливш бизнес, печелил поръчки, ами как ги е печелил? Всичко му се връща, за съжаление от собствените му деца. В какво ги е превърнал и той и милионите му.

Боже, Боже! Какви неща правят парите с хората! А, бе, тъпако! Нали като си отиде баща ти от този свят - на тебе всичко ще остави! Баща му му е подарил 40% от фирмата, но алчното келеме драпа всичко да вземе още приживе! Е, как да не му смачкаш тъпата мутра на лайното!? Ще праща хора да бият баща му....

"Маститият бизнесмен". DIR? Да не ссте назначили кадри от Жълт шок. Не позволявайте нивото да пада.

п.п. Не че той е цвете. Изказът ви съдържа хейт и пошлост.

Айдеее още един червен спонсор даде фира. Уж били го изнудвали. После ще махне обвинението и ареее. А пари за червената каса няма да има.

Радост Урвата къде е в цялата схема?

Продава заглавието.

Обиграната мутреса определено е налапала голям дял от изнурените средства уж за отглеждане на наследника.

И кой е потърпевш от всичкото това - работниците на Изамет. Които, вместо да си получават заплатите - парите отиват при изнудвачите.

Какво се чудите и майти. Това е българския бизнесмен, въшлив с пари и прояден от алчност и идиотизъм. Такива образи с лопата да ги ринеш в Бургас.

Илия дъртия не става, Явор е пича. Даже сега ми плаща да тролвам из форумите в негова полза. Само Явор. Бий докато умекне!

Явно ти е Умекнал умът...

Пази боже - сляпо да прогледа

Тия целото семейство са за разстрел. Начи, я го раним и го поим, он че оди срещу мене...

Аз само едно нещо ще напиша като българин живеещ в чужбина от 12 години - Made in Bulgaria!

Що, в USA не сте ли виждали такива работи?

След 12 години миене на кенефи в чужбина пишеш без грешки на латиница.Браво…...

Какво точно имаш предвид? Маде в България?

За бившия съпруг на Радост Драганова - КАРАМАНСКА ли иде реч?!?...

Коя е Радост Драганова?

Засаряла противна мутреса.

Една лигла ,със сладникаво звънчащо гласче, която водеше някакво кифладжийско предаване в "Националната телевизия" ,докато май бе и на някаква общинска работа от където с едни врътки бе уредила сестра си с някакви апетитни общ. ли ,държавни ли не зная ама парцели за без пари в центъра на София ...

В бТВ.

подобни случки има по цял свят .разликата е ,че не ги говорят много по медиите .тук се използват за сензация .не съм против да ги изнасят в пространството ,но сензация няма . Според мен таткото не е дал нужното възпитание на сина си ,а го е разглезил прекалено .което ще му струва само ядове и лош старчески живот .

Това са "големите" пари. Бащата докато е правел пари е забравил, §е има и син, който трябва да възпитава. Вероятно на дърти годии вече като позабогатял се е обзавел и с някоя млада курва. И останалата част от семейството се е съюзило срещу него.

а що да не се обзаведе с млада курва ? Е Императора на дърти години се обзаведе с Кабаева и натири законната си жена Друго си е да ти духа нещо младо

Освен укро-американски измислици за Кабаева, друго имаш ли да кажеш? Нещо за приятелката на БокУ в Барселона?

няма що да не се обзаведе. И да си го получи после

Това си е типично вътрешно семейна разпра. Работих във фирмата преди разделянето и още тогава Явор пребиваше собствените си работници. Пак от него съм чувал репликата: "...по-добре фабриката да изгори - така ще взема застраховката..." Иначе фирмата беше делото на живота на Илия и той когато той прибра Явор и го направи съуправител, без той да разбира каквото и да е от машиностроене, Явор си повярва и реши че може да управлява фирмата с мутренски методи. Логично след известно време те почнаха да се карат, но не вярвах че Явор ще стигне до насилие над баща си.

Семейство "Горе-долу".

Съвременният вариант на "Тютюн" спокойно може да премине в продължението "Асансьор". Това е история за кино или добра книга

Няма я Ирина в цялата история, а само продажни бивши и настоящи млади и стари урви.

А представяте ли си колко и е акъла на другарката Драганова, а.....???

Е, представям си, как да не си представям! Та нали съм орнитолог! С голям нАучен интерес бих я изследвал...само акъла й имам предвид. Другото вече не може да представлява нАучен интерес, т.к. отдавна е изследвано и преизследвано и никой нищо ново не може да добави за нАуката (само в тетрадката с флората)

" Когато се наливаха основите " на К. !

Това са българскките бизнесмени - приятели на БокУ - бандити, престъпници, варвари, готови на всичко, дори на баща си да посегнат, за пари.

ЕЙ ТАКИВА СА НИ БИЗНЕСМЕНИТЕ..............

Това е достойно за сапунен сериал. Направо не мога да повярвам?!

А прави добро на децата си.

Романа на тяхното време.