Апелативният съд пусна ”силоваците” Митко Русия и Бидона от ареста

Софийският апелативен съд освободи от ареста задържания при операция "Силоваците" Митко Русия с най-леката мярка за неотклонение - "подписка", предаде “Фокус”.

Обратно в новината

Коментари - Апелативният съд пусна ”силоваците” Митко Русия и Бидона от ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Познавам ги лично тези отрепки. Русия държи бар Париж и бар Флирт, както и още няколко бардака. Росен дебелия пък беше охрана до преди няколко години в клуб Ивона. Човек с нулева мозъчна дейност, нагъл и прост селяндур. На никой не му прави чест да напада по слаби от него, но тези отрепки не могат нищо друго освен да се правят на смели пред жени. Просто това си могат. Но рано или късно всеки получава каквото си е заслужил по един или друг начин. Един куршум в празнити им тикви и това е. А на съда ще кажа само БРАВО! Нямало доказателства ли? Нямало свидетели ли? Или просто някой вече е взел тлъста пачка? На съдиятa, който е пуснал тези отрепки на свобода му пoжелавам да го залеят с киселина и да умре в страшни мъки, защото това заслужава! Продажен боклук! Сега какво ще стане с момичетата, който са дали показания след като тези отрепки са пак на свобода? Кой ще носи отговорност ако нещо им се случи питам аз?

Има ли някой, който все още да мисли, че Холандия несправедливо не ни пуска в Шенген? За къде сме тръгнали с този бандитски съд? И съвсем нормално е да е бандитски, след като начело на апелативния съд стои бандита пенгезов.

Не......

Защо пишете глупости бе хора? Съдът им е разглеждал мярката за неотклонение, а не дали са виновни или невинни. Правете малко разлика.

Това е най-голямата глупост - да ги пуснат, нима е маловажно което извършват. Позор за правосъдието!

позора е за мвр -то Цвък бе, тъпан

На теб като ти чета коментарите се чудя дали си съдия, сводник или просто социлист ..ама то все тая

Ни МВР-то на ЦЦ ни прокуратурата на Кокинов имат мозък в главите! Как не могат да напишат такива мотиви и обвинения, че съдът само да мига с очи и се съгласява!?! Или са некадърин, или продажни?! Съдът същото... Е---на държава отвсякъде и всички искат пачки!? За кво бе??!!

ИДИОТИ СА БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ. Защо ли ги търпим и не ги изметем.

Русия, Бидона, Питона и Гибона...ебати и държавата...

Така ще е докато тъпата проституция не се легализира. В целия бял свят им спряха кранчетата на тея контингенти с една проста легализация. Проститутките си внасят осигуровки имат си синдикати, които им защитават интересите, минават редовни прегледи и т.н. Само, че някой прослойки мн ще им бръкнат в джоба, ако стане нормален бизнес това, те и затова не го узаконяват.

Няколко СЛОЯ от контингента ще увиснат и ще им се наложи да ходят да копат по нивите за да не умрът от глад. Политиците ни нямат волята защото и те печелят от тези пари според мен.

Ха честито

Значи следната дефиниция "участие в организирана престъпна група" не е престъпление според съда.

пак ли не са събрани "достатъчно доказателства"?!

пак ,пак не са събрани, и то от любимците ти в МВР. То трябва да дойдат и на теб да ти изфабрикуват едни такива доказателства ,та да полежиш малко в ареста,та да се сетиш за какво става въпрос докато те пусне съда от там.

Смърт за българският съд.

Весели празници на "Русия" и "Бидоня"! А на Народа - Весели празници и дано не се срещаме с тези "приятели", вместо с Дядо Коледа!

Ще се срещнеш с тях ако решиш да проституираш шано без сутениори. За това жени и др. подобни опичайте си акъла и не пускайте обявите си по всички вестници и сайтове в мрежата.

Усещате ли как станаха твърде много СУБЕКТИТЕ в бълхария дето не бива да се срещаме с тях. Да не ни срещат мутри по улиците, да не ни посещават цигани по домовете, да не се налага да допираме до некадърни доктори в болницие, да не ни идват данъчни на работата, да не попадаме на корумпирани ченгета по пътищата. Буквално не остана едно място дето да се чустваме нормално и спокойно... Егати и животеца мизерен!

Не бях се замислил, но написаното е адски вярно. Кад да се опитваш да поддържаш що годе нормален живот като всичко е ужас и срещу нормалните хора.

То понеже преди хич ги наямше такива хубостици

Това вече не са новини, че са пуснали някой бандит ! Новина ще бъде ако пишат, че такъв е осъден на затвор ! Живеем в такава държава, управлявана от бандити ! Е, как е възможно тогава да съдят себеподобните си ?

То оставаше и в тези дни на криза да затворят "Бизнесмени". Нали на тях се крепи скромната заплата съдийска. И те са хора и искат скъпи коли да карат....

А побоя и малтретирането на тези жени не е ли престъпление?Или в нашата мила родина да пребиеш някого,след това да го изнудваш за пари не се счита за престъпление,така ли?Тези така наречени съдии,заслужават сега тия същите хубавци да ги хванат и да им теглят едно яко е...не и бой и да ги видя после каква песен ще запеят!

Абсолютни нещастници - и съд и прокуратура ! Даже започвам да си мисля, че престъпниците не плащат на никой - просто некадърността и некомпетентността на съдиите и прокурорите безплатно им прави услуга ! Жалка картинка - главно заради неадекватното правосъдие не сме в Шенген и нищо не се прави по въпроса - грозно е г-да съдии - ние ви изкарваме парите - потърпевшите от вашето безочие и некомпетентност ! Не ми обяснявайте, че не можете да ги задържите - можете, но не искате, защото сте нещастници !

евала

А, агент БУДА - Боко Тиквата, на който Яне Парцала щеше да му вади досието кога ще го гръмнат ????????????????

Ти се радвай че не са извадили твоето.Кой знае какви истини ще излязат за твоето житие битие.

ЧИСТ И ЧЕСТЕН КАТО СЪЛЗА, това ще пише и без да имам досие, ясно ли ти е престъпнико от ГЕРБ !

Той досие няма. Има си жълта книжка.

Браво!!! Как да не нямаш уважение към българския съд и българското следствие след такива решения....